luni, 6 februarie 2017

VIN SOLDATII ! ARMATA VA INTERVENI , ASUPRA VALULUI DE PROTESTE !


           
              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!!        

             6 Februarie 2017,ora 6,33 dimineata !  

                                     Dragii mei, 

Astazi dimineata,treaza fiind, vad inspre Est, chiar Sud -Est,vad o cladire mare precum a unei INSTITUTII mari de Stat (PARLAMENT ,GUVERN), in faţa căreia era un cordon mare de soldati asezati pe cate doua randuri.
Soldatii aveau uniforme cachi,erau înarmati pana in dinti si cu masti pe faţă, executand probabil, ordinul de a păzi acea cladire impunatoare.
Nimeni nu se putea apropia de soldatii înarmati ,sau de gardul verde -albastru de fier. 
O parte din soldati ,erau cu faţa spre CLADIREA care o păzeau cu pretul vietii lor, iar cel de-al doilea rand ,erau cu spatele la cladire , fiind foarte atenti ca nu cumva sa se apropie cineva de ei.
              

Image result for SOLDATIImage result for SOLDATI..

Dragii mei, eu nu stiu daca in ROMANIA se vor aplica aceste masuri benefice ,care cu siguranta vor restabili PACEA si linistea in ŢARĂ,sau poate in vreo alta Ţara vecina ,sau mai indepartata ,sa se petreaca asemenea lucruri .
Cert este că,MILITARII vor reinstaura ordinea si linistea de zi cu zi,de care avem cu totii atâta nevoie.
DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa ne ajute, ca sa traim în liniste si-n pace, sa traim si sa ne iubim ca fratii,asa cum si suntem;dar mai ales,asa cum ne invata si Măicuta Domnului,Pururea Prea Curata Fecioara MARIA, ÎMPĂRĂTEASA CERURILOR si a Pămantului,în articolul de mai jos,si Careia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
     Iata:


MĂICUŢA DOMNULUI , NE SPUNE : SA VA IUBIŢI UNII PE ALŢII ŞI ...

https://plus.google.com/.../KLmoPmoyos9

Translate this page
Apr 15, 2015 - MĂICUŢA DOMNULUI , NE SPUNE : SA VA IUBIŢI UNII PE ALŢII ŞI SĂ  AJUTAŢI ÎNTRE VOI ! MAICA DOMNULUI , VEGHEAZA ASUPRA A CEEA CE EU ...

                                9 Aprilie 2015, ora 7,00  dimineaţa !

                                                                    Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează fiind, priveam la monitorul de pe masa, si admiram poza de pe Desktopul calculatorului. 
Pe ecranul monitorului, eu am intotdeauna dragii mei, această Iconiţă cu Maica  Domnului.                                          

                        .

Şi în sinea mea, mă rugam la Măicuţa Domnului, promiţându-I că voi scrie ca si până acum, toate câte mi se arată de Sus din Ceruri.
În acest moment dragilor, aud glas care spune :

                   "Dar Maica  Domnului, vede tot !
   Maica  Domnului , vede toate câte scrii tu !"  

Clipă în care dragii mei, O  văd pe Maica Domnului cum iese din ecranul monitorului ,puţin mai în faţă.
Maica  Domnului si cu Pruncul Iisus  in braţe, erau vii ca şi în carne şi oase.
Pe monitorul meu nu exista fond verde, acum însă,MAICA  DOMNULUI cu Pruncuţul Iisus ,aveau în spatele Lor, o Gradină verde, dumnezeiesc de frumoasa. Era Gradina Raiului !
Era uimitor ceea ce vedeam si auzeam.
Dragilor, Măicuţa  Domnului, a auzit Rugăciunea mea şi a cunoscut gândul meu, iar răspunsul a venit chiar in acele clipe. 
M-au bucurat nespus de mult cele  auzite , dar ceva uimitor se intampla iarasi :
         Aud Glasul Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, care ne spune aşa :
      "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"

După care fratilor, Maica Domnului dispare din faţa Monitorului meu, şi rămâne aceeaşi Iconiţă pe Monitor, pe care eu o am în fiecare clipă.
Dragii mei, să fim convinşi că Măicuţa Domnlui , aude si vede toate câte noi facem aici pe Pământ; ne ajuta în fiecare clipă dacă Îi cerem ajutorul.
Viaţa aceasta fratilor, este grabnic trecătoare; dar noi o putem face frumoasa si bineplacuta Lui Dumnezeu, împlinid Poruncile Domnului, din dragoste si cu dragoste.
Să ne iubim unii pe alţii si sa ne ajutăm între noi, aşa cum Măicuţa Domnului ne-a spus şi în aceasta dimineaţă, şi astfel vom dobândi Împărăţia Cerească ,ne vom veseli vesnic în RAIUL din GRADINA  MAICII  LUI  DUMNEZEU.
                                        Cu dragoste, Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

95 de comentarii:

  1. Doamna Maria astazi am o zi libera si pot sa va scriu mai mult pe blog.Daca altfel nu se poate ajunge la intelegere asta e nu au incotro .Acum sr aude ca vor sta o luna ln strada probabil ca aduce armata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ministerul de Interne este controlat de PSD. Seful suprem al armatei este Iohannis si in plus este armata NATO, nu actioneaza decât cu acordul acestei organizații. Daca presupunem ca armata este nevoita sa intervină înseamnă ca PSD prin M.I. ordona represiune asupra manifestantilor. Sper ca realizați ca o armata NATO nu are cum sa intervină in favoarea comunistilor borfasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar unde te grabesti asa sa dai verdicte mai Anonim6 februarie 2017, 15:18?!? Numai scenarii aiurea ai in cap. Lasa tu manipularea deoparte, nu te crede smecher.

      Ștergere
    2. Cei care vor sa dea guvernul jos abia de o luna instalat sunt slugile ocultei care vrea Romania s-o puna pe butuci in favoarea lor, sunt tradatorii de tara eu i-as impusca pe toti sa nu mai existe asemenea lighioane in Romania !!!!
      Ioanis sa dea socoteala pentru toata tradarea pe care a facuto in favoarea strainilor. Dece guvernul german l-a medaliat de doua ori anul trecut? pentruca a ridicat nivelul de trai in Romania cu guvernul meu pus peste cadavrele celor arsi de vii? sau pentru foloase aduse germaniei? Treziti-va romani daca vrem sa ne pastram tara sa nu le mai stergem curu la cei care ne fura tara!!!!!

      Ștergere
    3. Romanii au protest cu lumini, cu efecte luminoase, condiții de socializare, ceai gratis, supa gratis, fructe gratis, torturi gratis, de zici ca e revelionul!
      Ăștia nu mai pot de bine!!!!
      Iar noi trebuie sa ne plătim ratele mai scump din cauza cursului de schimb valutar!
      Chiar toată tara trebuie sa stea drepți in fata unor tineri frumosi si liberi, manipulați, plătiți si inconștienți, care nu știu ce e munca, si sa suportam consecințele rebeliunii lor?
      Ce face Ministerul de Interne? De ce nu ia măsuri de amendare a găștii plătite sa arunce tara in haos? Se mai respecta o lege in tara asta sau trebuie sa plecam cu toții ca tinerii sa-si poată face de cap?
      Furtul se judeca in sala de judecata. La fel si corupția. As vrea sa-i văd cu dosar penal pe cei care organizează si participa ilegal la proteste, la ruperea Romaniei!!!!!! La pușcărie cu derbedeii!

      Ștergere
    4. Ar trebui intervenit in forta daca,tinerii astia nu au minte. Maria H

      Ștergere
    5. Borfașule anonim 15:18,dar tu unde ai fost în ziua votului pe 11 dec 2016 de vi acum să faci scenarii de film pe aici. Dute înapoi în piață și strigă pînă răgușești sau mai trage puțin pe nas.Vi s-au terminat proviziile,ceva rezerve de etnobotanice mai aveți prin rucsac?Spune-le ONG-iștilor să mai decarteze cîte ceva că viața e grea și obrazul subțire cu cheltuială se ține.Soroș a cheltuit în America zeci de milioane de dolari,pentru o treabă ca asta,dar vouă vă dă doar cîteva frimituri că aici totul e eftin pentru el.

      Ștergere
    6. Maria Handic, daca se intimpla invers de cum gindesti ? Adica sa intervina tinerii in forta asupra ta ?

      Ștergere
    7. Maria Handic ........Tu nu si minte !!!!!

      Ștergere
    8. Anonim 23:16 si 21:21, la forta fizica apeleaza doar cei care nu au forta...intelectuala !
      Exact la fel cum, cel care nu are argumente, datorita neputintei (tot intelectuale !) apeleaza la insulte...

      Ștergere
  3. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/10/25/ce-stiu-eu-despre-tine-klaus/


    http://www.criterii.ro/index.php/en/national/19136-iohannis-fa-ti-datoria-sau-ia-ti-mainile-de-pe-romania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lupuldacic - oficina ruseasca sustinuta cu bani de la FSB

      Ștergere
    2. Iohanis plece .trebe sef sef ROMAN NU STRAIN.jugaru g

      Ștergere
  4. Va scriu de pe telefon si nu am cum sa scriu tot textul dar va rog cautati pe a3mobil rugaciunea pentru Romania postata de Ozana Barabancea rugaciune data de parintele Andrei Singurov . Ozana spune ca sa ne rugam cat mai multi la in fiecare zi la ora 22 cu o lumanare aprinsa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugăciunea ereticului Singurov? Voi chiar vreți sa va dați sufletul total diavolului?
      Atenție, singura rugăciune puternica si ascultata de Dumnezeu este Tatal nostru, rugăciunea Învățată de la însuși Domnul nostru Iisus Hristos.
      Rugați-va oricând aveți un moment liber. Chiar si cand munciți si nu e nevoie sa folosiți creierul pentru activități exclusiv intelectuale.
      Lăsați ereticii in plata lui Dumnezeu. Voi sa țineți calea strâmtă a lui Hristos!

      Ștergere
    2. DAA ESTE SPUSA DE IISUS DAR EA NU ESTE CORECT SCRISA DE LA INCEPUTUL SAU TRADUSA.SA SE SPUNA" SFANT ESTE NUMELE TAU"( EL ESTE DEJA SFANT CEL MAI SFANT CE A CREAT TOT SI TOATE SI SFINTII.CA SI SPUNE IN BIBLIE SI BISERICA SFANT,SFANT SFANT DOMNUL SAVAOT,SAU SFINTE DUMNEZEULE SFINTE TARE SFINTE FARA DE MOARTE MILUIESTENE PE NOI.NUL SFINTIN NOI " SFINTEASCASE NUMELE TAU".SI CORECT SFANT ESTE NUMELE TAU. SI GRESIT ESTE SI " si nu ne duce pe noi in ispita??? CINE TE ISPITESTE??? DUMNEZEU?? TE ROGI LUI DUMNEZEU SA NU TE DUCA IN ISPITA????? CINE TE ISPITESTE E DIAVOLUL NUUU DUMNEZEU.GÂND SPUI " si nu ne duce pe noi in ispita""Te Rogi diavolui sa nu te ispiteasca!!!!!!!! Ca el te ispiteatee.CINE TE DUCE IN ISPITAAA???pe Eva cine a dus-o in ispita sa manince marul interzis??? Dumnezeu???? Sau Satana!!!??? Ganditii oamenii ca nui greu.cine te ispiteste si cine Nu te ispiteste.CORECT
      ESTE SI FERESTENE PE NOI DE ISPITA!!!SI INDEPARTEAZAL PE CEL RAU DINTRE NOI,CA A TA ESTE IMPARATIA,PUTEREA,MARIREA,MILA SI SLAVA IN VECI VECILOR AMIN.

      Ștergere
  5. Dragnea vrea scandal, aduce teleormăneni cu autobuzele in capitala. Daca-i incita asupra manifestantilor, cel mai probabil M.I. fiind sub PSD nu va apara manifestantii si atunci va interveni armata. Daca decurg lucrurile asa, PSD va fi judecat si anihilat pentru crime împotriva umanitatii. Va aduc ca si comparatie aceeasi acuza asupra lui Iliescu.
    http://www.aktual24.ro/psd-aduce-oameni-din-teleorman-la-o-contramanifestatie-in-satele-din-jurul-turnu-magurele-ei-sunt-urcati-in-masini-care-apartin-teldrum-anunt-ingrijorator-psd-trece-la-actiuni-de-forta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i adevarat dezinformator sorosist! Dragnea este cel mai cerebral lider al prezentului. Cei care aduc oameni in piata sunt corporatiile straine, multinationalele, bancile straine, cu interesele lor in Romania in defavoarea Romaniei si a romanilor. Acestea fiind sustinute de ionanis cu gasca lui de sorosisti-penelisti. Toti au lozinci ca la carte comparativ cu cei de la cotroceni care si-au scris lozincile in mod sincer din suflet!!! Focu iadului sa va arda de tradatori de tara !!!

      Ștergere
    2. Maria, pe Anonim6 februarie 2017, 17:57 de ce nu-l cenzurezi, nu vezi cum arunca cu blesteme?

      Ștergere
    3. Anonim 6 feb 15:42 nu mai dezinforma lumea că nu i-a chemat nimeni,oamenii vin de bunăvoie pentru că își apără votul.Ti se pare normal că azi un individ a dat-o jos din microbuz pe o femeie în vărstă că a bănuit el că aceasta a votat cu PSD? Voi nu vedeți că sunteți bolnavi la cap și au reușit acești indivizi să vă spele creierul și să vă dezbine?Treziți-vă.DS

      Ștergere
    4. Dragnea = Iliescu 👎👎👎👎👎👎

      Ștergere
    5. Anonim 10:40, ecuatia asta ai invatat-o la ora de matematica sau provine din putul gandirii tale ? Nu de alta, dar daca este valabila a doua varianta, atunci putul este extraplat !

      Ștergere
  6. O fi Ucraina , Siria sau Turcia.Daca era in Romania a-ti fi recunoscut cladirea guvernului sau parlamentului,deci nu e la noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Goțiu (USR), somn în Parlament. Ciutacu: Tipul de politician pe care îl promovează masele populare
    Mihai Goțiu, parlamentar USR, a fost filmat în timp ce dormea în plenul Parlamentului, în timp ce se discuta bugetul României pentru anul 2017.
     0 
    de Anemona Dascalu


    "Omul nu prea a dormit pe acasă în ultimele nopți. A fost procupat să stăpânească Parlamentul. A dormit noaptea acolo. Acesta este tipul de politician pe care îl promovează masele populare. USR, un mare succes, are numai lideri exponențiali. Este bine să îi arătăm, să îi vadă oamenii, poate se mândresc cu ei. Să își ia o cameră pentru că noi îi plătim chiria la București", a zis Victor Ciutacu la România TV.

    https://www.dcnews.ro/mobile/go-iu-usr-somn-in-parlament-ciutacu-tipul-de-politician-pe-care-il-promoveaza-masele-populare_531819.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cică a păzit Parlamentul noaptea! Da ce credea? Ca ii fura cineva scaunul? :))))
      Penibili si jenanti!

      Ștergere
    2. Da l-am vazut pe parlamentaru sorosist cum doarme in parlament, spune ca bugetul nu e important pentru el. Desigur ca el primeste buget de la soros, ceia ce-i important pentru romani nu este important si pentru tradatorii de tara.

      Ștergere
    3. Daca un parlamentar roman, plătit din bugetul Romaniei care l-a plictisit enorm, este plătit mai mult de un ong sa destabilizeze Romania, n-ar trebui ca SRI sa informeze DNA si sa-l judece pentru trădare de tara?
      Ce fac instituțiile statului plătite din buzunarul nostru? Cum ne păzesc de trădători? Va preocupa o ședinta de guvern, dar nu va preocupa atacul pe fata la siguranța si suveranitatea naționala? Pentru cine lucrează instituțiile statului roman?

      Ștergere
    4. Anonim 6 feb 20:51 DNA-ul și SRI-ul au alte treburi,ei fac dosare la comandă oamenilor și au instaurat teroarea în Romănia.Așa că nu te aștepta să te apere cineva,țara e liberă pentru oricine,chiar și pentru teroriști.

      Ștergere
  8. Goțiu a dormit în Parlament. PAH: La USR sunt oameni de cuvânt
    Senatorul USR, Mihai Goțiu, a fost filmat dormind în timpul ședinței parlamentare în care se dezbătea bugetul pentru anul 2017. El este și vicepreședintele Senatului.
     25 
    de Irina Constantin


    ”Ăștia de la USR sunt oameni de cuvânt: au zis că dorm în parlament până când li se rezolvă cererile? Au zis. Dorm? Dorm, cum a făcut Goțiu azi. Bine, au uitat să spună că vor dormi și ziua, în timpul ședințelor...” a comentat jurnalistul Patrick André de Hillerin.
    Mihai Goțiu a fost editor coordonator al ”României Curate”. Prima reacție a parlamentarului a fost că este ”o cacealma”.

    https://www.dcnews.ro/mobile/go-iu-a-dormit-in-parlament-pah-a-tia-de-la-usr-sunt-oameni-de-cuvant_531812.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca Usr a intrat in parlament, o gasca de oameni care nu fac doi lei.Maria H

      Ștergere
    2. Maria Handic ........intra tu in parlament , ca oricum ești atotștiutoare 👅👅👅👅👅

      Ștergere
  9. Pai daca PSD rămâne la guvernare in formula actuala, vor fi proteste mereu. Asta e ordinul.
    Eu sper sa fie o viziune care nu se va întâmpla niciodată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 februarie 2017, 16:21
      ordine din afara

      Ștergere
    2. Taci nemernic sorosist-iohanis ca protestele le faceti voi pentru interesele celor de afara care profita.

      Ștergere
    3. 18:01 te înșeli! Învață sa citești si sa te exprimi civilizat!
      Oare cum ți-a trecut mesajul de cenzura? A, ești chiar gazda!

      Ștergere
    4. Aiurezi Anonim6 februarie 2017, 20:54.

      Ștergere
  10. Eu vam spus mai de mult de anul trecut ca va veni urgia dar cineva de aici de pe bloc spunea ca bag spaima in voi dar acum va spun earasi nu vom scapa de varsare de singe aveti sa vedeti sa ne rugam la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca de toate relele amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 6 feb 16:24 Pe mine nu mă sperie și chiar mă aștept la o vărsare de sănge,dar și la inundații și cutremure. Această veste nu poate decît să mă bucure,în contextul actual.Numai Dumnezeu mai poate liniști brutele care se află în Piață și amenință lumea cu moartea pe rețelele de socializare și pe telefoane.Dacă tot sunt dornici de dezbinare și vărsare de sănge,dorința le va fi îndeplinită cît de curînd.Dacă mamele noastre au plîns destul în 1989,acum e momentul să plîngă și mamele lor.Noi le-am oferit libertatea pe care o au acum să vorbească și să manifeste liber,iar ei ne blesteamă și ne înjură peste tot.Așa se întîmplă cînd primești totul pe tavă și nu conștientizezi cîți și-au dat viața pentru a te exprima tu liber acum.Dumnezeu va veni cu nota de plată pt.fiecare.

      Ștergere
  11. ce vedeti Dvs. seamana mai mult a lovitura militara de stat.

    RăspundețiȘtergere
  12. NATO nu are nevoie de tari destabilizate care nu pot sa apere flancuri. pana se potoleste situatia, vor ajuta nitel soldatii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne apără și păzește
    Dreptul de a manifesta pașnic este prevăzut în Constituție cum să fie benefic să intervină armata.Numai în cazul unor acțiuni militare are competență să intervină armata în rest Jandarmii și polițiști.
    Nu cred că cineva va implica armata în aceste proteste .Dragnea își face rost de încă un dosar penal organizând contramanifestații.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea nu organizeaza nici o contramanifestatie nu ti-e rusine sa minti an.16.27? de fapt minciuna si ipocrizia va caracterizeaza pe voi tradatorii de tara iohanisti-sorosisti-penelisti. Focul iadului sa va purifice!

      Ștergere
    2. Prietene fii calm .
      I.M.G.B.și noi muncim nu gândim .
      Pe minerii nu i-am adus eu în București drăguță.
      Roagă-te la Dumnezeu să-ți dea minte și sănătate.
      PSD a câștigat doar 18 % din voturi și asta cărând votanți cu mașinile,cu minciuni plocoane și amenințări .Fă o mică comparație între pensionari agresivi de la Cotroceni și tinerii calmi din Piața victoriei care sunt viitorul țării.
      Nu înțeleg cum puteți fi așa de ușor de cumpărat și manipulat.Trădător este Ion Iliescu și gașca de agenți ruși.
      http://www.gandul.info/

      Ștergere
  14. Ati mai avut o previziune nu demult mi se pare,cu tancuri la casa poporului,poate sa aibă legaura intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fratilor, voi chiar nu vedeti ca , chiar asta se doreste ? Nu-ntelegeti ca totul se desfasoara dupa un program si ca se doreste anarhie ?

    Lupu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Normal !!!
    Armata americana va interveni, ca are destule trupe in Romania. PSD-istii vor fi dusi la Guantanamo si interogati. Va fi vai si amar de ei !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai spunean.16.52? din contra vor fi dusi sorosisti-iohanisti-penelisti si asta pentruca a iesit TRUMP presedinte in AMERICA.Ceia ce zici tu se putea intampla pe timpul lui obama. Asa ca puneti o compresa pe frunte sa te racoresti...

      Ștergere
    2. Am.16:52 și an.18:13, sunteți comici amândoi :))))

      Ștergere
    3. Glumim dar Dragnea tot la puscarie ajunge, oricum a spus acest lucru si Maria, mai demult. Ai inteles mai anonim psd ist ?

      Ștergere
    4. 19:15 ai grija ce dorești altora ca s-ar putea sa ți se întâmple tocmai tie.

      Ștergere
    5. Jos Iohannis! Afara de la presedentie caci nu reprezinti romanii si Romania, Iohannis tradatorule.

      Ștergere
  17. In cazul asta se va institui legea martiala . Toti tampitii s-au perindat la putere si s-a ales praful . Tara cu militari pe strazi o sa fim - Afganistan 2 .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romani fiti uniti nu dati satisfactie puterilor straine si ostile Romaniei care ne manipuleaza prin tradatorii de tara sorosisti-iohanisti-penelisti prin aceste manifestatii anti guvern!

      Ștergere
    2. Anonim 6 feb 18:16 stai liniștit ca nu-i vom lăsa să împartă ei țara cum vor.Am văzut că zilele astea au ieșit în stradă să manifeste și trădătorii de țară din diasporă,dar cînd se taiau pădurile și se închideau spitalele de ce nu au ieșit? Cînd Băsescu le taia salariile cu 25% și nu mai aveau bani sa-și plătească nici facturile,unde erau? Din cauza lui și a lui Iohannis au plecat din țară și acum îi susțin pe aceiași securiști,care lucrează pentru Serviciile Secrete.DS

      Ștergere
  18. https://www.dcnews.ro/mobile/lovitura-pentru-romania-se-cere-ie-irea-din-uniunea-europeana_531825.html

    RăspundețiȘtergere
  19. NOU PROTEST la Cotroceni: Iohannis, îmbracă-te în roșu și vino în mijlocul nostru
    Oamenii au ieșit să protesteze din nou luni după-amiază în fața Palatului Cotroceni.
     0 
    de Anemona Dascalu


    "Iohannis, îmbracă-te în roșu și vino în mijlocul nostru", este unul dintre mesajele de pe pancartele românilor care s-au strâns în stradă.


    https://www.dcnews.ro/mobile/nou-protest-la-cotroceni-iohannis-imbraca-te-in-ro-u-i-vino-in-mijlocul-nostru_531829.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai bine la Cotroceni!Sa cerem socoteala! Iohannis sa vada CA ceilalti Romani au alte pareri.Sa vada CA in afara de ,,romanii mei" mai are Inca 18 milioane de Romani Observ CA se joaca tare!Ce se intampla?Care e scopul?SubjugareaRomaniei?Vad CA firmele isi Scot ,,romanii mei"in strada!E posibil asa nemernicie?Cum pot fi manipulati copiii nostri!!!La revolutie aveam varsta lor.Acum ei sunt impotriva noastra!Credeam CA ne-am castigat democratia Eroare!In ultimii 12 ani a fost mai rau CA in communism.Eu am votat .Ce sa mai caut la Cotroceni?Sunt sigura CA nu au votat cei din piata.Sa schimbi guvernul?Pentru ce?Pierdem vremea si ne ducem de rapa!Ma uit la usr si pnl cata ura au !Stiti Cine procedeaza asa ?Cei care nu au nimic a spune

    RăspundețiȘtergere
  21. D-na Maria nu sunteți impartiala. Sunt anonimi care jignesc la modul grosolan și apar fără nici o problema. Dacă îmi răspunde-ți la o întrebare, promit să nu mai intru niciodată pe blogul dvs. Întrebarea e...dacă președintele țării nu e cetățean român (e căsătorit cu o româncă) atunci d-na musulmană (căsătorită cu un sirian simpatizan al unei grupări TERORISTE) e cetățean român??? DE CE??? Vă rog din suflet să-mi răspundeți! Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana raspunde Maria, iti raspund eu: Doamna casatorita cu un sirian, este cetatean roman, patriot roman si domnul Iohannis , etnic sas, care locuieste in Romania, casatorit cu o romanca, nu este patriot Ceea ce face este groaznic si nu stiu ce-o sa ajunga, saracu, o sa fie parasit de toata lumea. El nu iubeste decat pe cei care vor sa darame Guvernele Romaniei si intentia lui, de neacceptare a alegerilor a fost si si-o mentine, ca sa provoace alegeri anticipate, lucru pe care l-a transmis, de cand este pus in aceasta functie. O sa plece de tot de la Cotroceni, ii va pieri "ranjetul" de pe buze.

      Ștergere
    2. Sorosistule dece dezinformezi despre Dna Sevil? Ti-e cida ca este inteligenta si o buna profesionista asa cum voi nu sunteti? sunteti capabili sa destabilizati tara si s-o tradti doar de atat sunteti in stare . Nimic folositor nu ramane dupa voi!

      Ștergere
    3. O să vă răspund EU care trăiesc într-o regiune cu zeci de naționalități, unde este pace și armonie , unde respectul românilor pentru tătari(căci d-na e tătăroaică) și al tătarilor
      pentru români și pt. credința noastră nu este pus la îndoială.
      Îmi pun viața mai mult în mâinile unui tătar(cei mai pașnici oameni) decât al unui român care-și vinde fratele pe 30 lei.
      Armeni, machedoni,greci, slavi, turci, tătari, bulgari,etc. trăiesc în pace ca exemplu pt cei din Ardeal unde ungurii au un tupeu și sunt de o obrăznicie crasă, ca și IOHANNIS vor țara lor dar, pe banii noștri, vorbesc în maghiară cu nerușinare chiar dacă întâlnesc oameni din alte regiuni, arborează un drapel nelegitim= ILEGAL= au pretenții în țata noastră.
      Și la noi sunt minorități cu număr mare de oameni dar, la noi nu vezi pretenții de limbă, regiune, bani.
      Așa că înainte de a vorbi mai întâi să știi adevărul de la cei care locuiesc alături de astfel de oameni.
      A spus la TV un bărbat despre o mare firmă din Ardeal care are o contabilă tătăroaică și care a ridicat firma printre primele.
      Teroriști sunt cei care vor să doboare GUVERNUL, vai de sufletele lor și ale urmașilor lor.

      Ștergere
    4. Daca voi sunteti comunistii lui Dragnea si mintiti oamenii cu ordonante date noaptea in interes propriu ,credeti ca nu vine momentul platii ? Dragnea daca a tradat interesul national credeti ca nu o sa raspunda ? Asteptati putin mai agitatorilor draganisti.

      Ștergere
    5. ora 19,30 nu înseamnă noaptea, noapte era la 3,20 când s-a dat erata la CCR,la 24 când PRUNĂ a dat ordonanțele de schimbare a codului penal și civil.
      MINCINOS ești TU și vei plăti alături de IOHANNIS & COMPANII pt. că D-zeu vede, știe cine minte și când va veni ziua necazului tău ca plată pt păcatele tale atunci mai vorbim.
      Crezi că scapă cineva de plata DIVINĂ?

      Ștergere
    6. Și nu trebuie să-l iubim pe Dragnea dar PLANUL lui îl adorăm și vrem să-l pună în aplicare, așa că, luați-vă mâinile de pe VOTUL NOSTRU.
      AMIN.AMIN. AMIN.

      Ștergere
    7. Da nemernici mai sunteti mai iohanistilor! Dragnea n-a lucrat singur si tot ce a facut a fost legal. Daca a retras ordonanta a facut-o sa fie liniste in tara spre deosebire de nazistu care incita apoi tace si se bucura de raul romanilor. Ce merita oare acest nazist dupa cat rau a facut si face Romaniei? Oare pentru el ce moment vine ai sti tu sa spui destept sorosist an.19.20?

      Ștergere
    8. Si totusi, in contextul politic mondial, semnalul de punere a unei musulmance, sotie de sirian atat de ,,iubiti''de Trump prim-ministru a fost de domeniul spitalului 9 !

      Ștergere
    9. Conform legiei atracției ce dorești altora ai grijă că ți se întâmplă ție! așa că, vezi să nu ajungi tu la spitalul 9.
      Important era un prim minustru muncitor nu un golan plimbător și grijuliu de rațe ca iohannis.

      Ștergere
    10. Bine punctat, Anonim 19:12.

      Ștergere
    11. Ooo, dn doctor, buna ziua !
      Nu exista alta lege decat Legea Lui Dumnezeu, impreuna cu Cele Zece Porunci ! Dupa cum puteti observa cu usurinta,dn doctor, eu nu luat ca dvs. energie din comentariul meu, eu doar am facut o constatare perfect obiectiva, astept chiar arbitraj.
      Pe de alta parte, respectand invataturile lui Isus iti raspund ( cu exceptia glumitei cu d. doctor, nu m-am putut abtine) : Energia pe care, perfid si manipulator ai extras-o din comentariul meu Atentie -poate contine multe lucruri daunatoare tie, ,,vampirului'' .
      Cea mai importanta din energia pe care o radiez, poate fi Lumina, asa ca daca te-am ,,contaminat'' sa stii ca numai tu porti vina.
      Altceva, nu am dorinte, toate mi sau indeplinit ; tu spui ca as fi dorit sa ajunga acolo, eu doar i-am descris decizia si in opinia mea am fost chiar diplomat!
      Concluzie : daca nu esti doctor real te-ai facut vinovat de uzurpare de calitate oficiala pe plan fizic iar pe plan spiritual ai pus marturie mincinoasa la adresa semenului tau ( ca aproape mai greu) drept pt. care raspunsul meu este : pedepseste-ma Doamne pe mine in locul lui chiar daca el ar merita pedepsit si fie-Ti mila de mine daca eu as fi cel care merita pedepsit.

      Ștergere
    12. Anonim 6 feb 17:30 cînd a spus că nu e român,nu s-a referit la cetățenie și s-a referit doar la comportamentul lui antiromânesc.El este un instigator și un dezbinator,pentru că a împărțit țara în două,lucru inadmisibil pentru un șef de stat. Ți se pare normal să stea ascuns acum și să lase românii să se înjure între ei,în loc să iasă și să îndemne lumea la calm? Voi nu realizați că sunteți pe drumul greșit? Voi nu realizați că țara e condusă de Serviciile Secrete și cei din afara țării sunt manipulați pe facebook.DS

      Ștergere
    13. Anonim 21:14, dupa felul in care gandesti, am impresia ca tu insuti ai iesit de...acolo !
      Sorry, honey, dar o logica sanatoasa nu rezulta doar dintr-o simpla asociere de cuvinte !

      Ștergere
    14. Miere cu puf esti tu , maior stricat ce esti !

      Ștergere
    15. Stricat poate esti tu, ca nu deosebesti o femeie desteapta de un barbat care doar are pretentia asta...

      Ștergere
  22. Unde este ioana de nu ne mai spune previziuni

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim6 februarie 2017, 18:28
    Multumesc frumos,pentru ajutor. La fel as fi raspuns si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteți așa cum am bănuit!! A-ți lăsat pe alții să răspundă (nu i-am intrrbat pe ei) adăugând,, la fel as fi răspuns și eu"și totuși,, patriotul"de care vorbește anonimul ligusitor,este totuși SIMPATIZANT GRUPARE TERORISTĂ!!! Puteți să nu-mi publicați comentariul. Nu mă interesează ce-mi răspundeți dvs.sau lingusitori d-voastră

      Ștergere
    2. Anonim 22:26. Asa este! Nimic crestin.

      Ștergere
  24. Noi ca si crestini sa nu ne tulburam , stim bine cine guverneaza pamantul . Sfintii parinti din manastiri care din pacate sa-u intors la Domnul , ne-au invatat sa nu participam la asemenea adunari sau manifestatii pentru a nu face jocul papusarilor .Sa ne rugam insa pentru pace si iubire intre oameni.

    RăspundețiȘtergere
  25. As vrea sa stiu si eu cati au votat PSD si cati l-au votat pe Iohanis. Va rog sa ma imformati si pe mine, nu este o gluma.Consider ca este o intrebare pertinenta.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Iohanis l au votat 5.000.000 iar partidul PSD 3.000.000 de oameni

      Ștergere
    2. Sa inversam, sa inversanm

      Ștergere
  26. Ce ofticati sunt unii si critica faptul ca s-a dat ordonanta noaptea, de parca protestele neatorizate au avut loc in mijlocul zilei ,si nu noaptea...

    RăspundețiȘtergere
  27. Mmmm, suma aia din ordonanta era de 200.000 lei???

    Potrivit DNA, Bombonica Prodana, fostă Dragnea şi alţi şefi de la Protecţia Copilului Teleorman au fost puşi sub acuzare pentru fapte de corupţie. În dosar apare şi numele fostei directoare a Protecţiei Copilului Teleorman, Floarea Alesu, reţinută de DNA în 2014, după percheziţii în instituţie. La data respectivă Floarea Alesu a fost acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă. În noul dosar, potrivit DNA, aceeaşi directoare este acuzată de abuz în serviciu şi - instigare la fals intelectual.


    ”Din ordonanţele întocmite de procurori a rezultat că există date şi probe potrivit cărora: În perioada iulie 2006 – 2013, inculpatele Alesu Floarea şi Dumitru Jenica, în calităţile menţionate mai sus, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu, au dispus în mod ilegal menţinerea în funcţii şi implicit plata drepturilor salariale pentru un număr de patru angajaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Aceasta, în condiţiile în care cunoşteau faptul că, deşi cei patru au figurat în mod scriptic ca angajaţi în cadrul instituţiei respective, ei nu s-au prezentat efectiv la serviciu şi nu au prestat vreo activitate.

    Cei patru angajaţi au fost menţinuţi pe statul de funcţii ale instituţiei, încasând astfel lunar sume necuvenite în cuantum total de peste 150.000 lei, prejudiciind astfel bugetul de stat şi bugetul local. În acelaşi context, în intervalul ianuarie – mai 2014, în scopul justificării salarizării activităţii a două dintre persoanele respective, inculpatele Alesu Floarea şi Dumitru Jenica i-au determinat, direct şi indirect, pe subordonaţii lor Balaban Constantin Claudiu şi Boboc Remus Ionuţ să falsifice diferite înscrisuri (pontaje lunare, state de plată, condici de prezenţă, fişe de prezenţă colective, rapoarte de activitate, rapoarte de evaluare, precum şi alte documente justificative) cunoscând că, în acest fel, au fost atestate fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul justificării doar scriptice a activităţii acestora”, se arată în comunicatul DNA.



    În acelaşi dosar s-a dispus începerea urmăririi penale şi împotriva Bombonicăi, fosta doamnă Dragnea. Bombonica Prodana, fostă Dragnea, coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, la data comiterii faptei, este acuzată de abuz în serviciu



    ”În perioadele 3 martie - 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi în calitate de şef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu, deşi a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului, nu a întreprins nici un demers de sancţionare a persoanelor respective. Această conduită a permis celor două angajate să îşi încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menţionate”, se mai arată în comunicatul DNA.






    RăspundețiȘtergere
  28. Hahaha ...vor sa bage o femeie la puscarie pt ca nu a pus absent pe 4 zile ??? Am inteles bine ?
    Pai numai cheltuielile si timpul necesar , unei indagari ....
    Ar trebui destituiti pt sabotaj . In perioada asta cind deja procesele , timpulde judecata sunt extrem de lungi , pt ca sunt milte dosare pe rol...tu ai tupeul sa vii cu ...4 zile de absent nemotivat ?
    Cemse intimpla in tara noastra ...oameni dragi ?
    Pai asta e o prepotenta a statului ...ce suntem iar la stat politiesc , ce ameninta si terorizeaza lumea ?
    Ce mama naibii ...au inebunit cu totii ?
    Astia ce fac asta ar trebuii bagati la parnaie si aruncata cheia in Dunare ..sa nu o mai gaseasca nimeni !
    Sorin T

    RăspundețiȘtergere
  29. Tocmai s-a anuntat ca 500 militari americani ( plus tehnica aferenta, inclusiv tancuri ) vor fi relocati in Romania.
    S-au prins americanii ca guvernul PSD e prorus si-au trimis intariri.

    Nu misca bolsevicii in front ! ... s-a aprobat si tortura in SUA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa aburelile mai Anonim7 februarie 2017, 17:48.

      Ștergere
    2. Anonim 7 februarie 2017, 20:08
      Mai sorosistule, nici Trump nu-l suporta pe stapinul tau. Soldatii americano o sa te culeaga de pe strada si-o sa te duca direct la Guantanamo.

      Ștergere
    3. Anonim7 februarie 2017, 22:59, scuze, nu am inteles mesajul de la 17/48, graba...Insa: jos Iohannis, afara cu ong-urile sorosite din Romania!

      Ștergere
  30. Sa introdus in tara 500 de soldati americani si echipament militar in 1200 de bucati,tankuri 6 avioane f16 camioane amfibiie masini de teren armament si etc etc.se spune ca ar fi vorba de exercitiu pt combaterea terorismului si conflictelor cu refugiati.vor sta 9 luni si vor face antrenament in mihail gogalniceanu.au mai trimis si alt echipament in 2015 un tren marfar cu 22 de treilar ce cuprindea armament greu elicoptere lansatoarede rachete si multe alte armamente.vor trimite si 3 portavioane cu tot cu avioane pt stabilirea refugiatilor.DUPA PAREREA MEA ESTE PREGATIREA DE RAZBOI.AU MAI TRIMIS SI IN POLONIA ESTONIA LITUANIA.PREGATESC TERENUL ASTA FAC.EII au declarat ca dupa 9 luni soldati se vor intoarce dar armanentul va ramane pe loc datorita costului prea mare de transport. Eu CRED ca au venit cu scopul de nea pregati militari nostri cum sa folosim armamentul si sa fim pioni lor.

    RăspundețiȘtergere
  31. http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=955638&title=bancile-straine-s-au-mobilizat-la-miting-deputatul-daniel-zamfir-l-a-identificat-pe-presedintele-raiffaissen-bank-la-protestele-din-piata-victoriei-zamfir-van-groningen-e-la-proteste-el-presedintele-raiffaissen-
    Băncile Străine s-au mobilizat la miting. Deputatul Daniel Zamfir l-a identificat pe președintele Raiffaissen Bank la protestele din Piața Victoriei. Zamfir "Van Groningen e la proteste? El, președintele Raiffaissen.

    RăspundețiȘtergere