joi, 19 mai 2016

VIOLENȚE ȘI RĂPIRI ÎN ROMÂNIA !



                              ATENȚIE !!! 
În România, vor avea loc Violențe  si Răpiri !!! 
   
                                   18 Mai 2016,ora 4,34 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori, m-a trezit un glas care spune ceva înspăimântător.
Glasul spunea asa dragilor:

                     ”Violențe și Răpiri,  în România !”

Moment în care dragilor, văd înspre Est, pe o stradă ,văd o masină mică de culoare gri închis, care stationa pe dreapta.
Din masină ,coboară o tânără femeie brunetă  și cu ochelari de vedere la ochi.
Femeia vorbeste cu cineva de la distanță ;nu vedeam cu cine, dar am intuit, căci nu era greu deloc. Ea chema probabil vreu copilas ce iesea de la scoala,sau care era la joacă.
Dragii mei, să avem grijă de copilasii nostri care sunt fara apărare. Sa-i invatam de mici,ca sa se păzeasca de oamenii necunoscuti si sa nu accepte  nimic de la straini.
Din păcate dragilor, ne vom confrunta si cu astfel de evenimente neplacute.
Sa avem , mare ,mare grijă!
                                          Cu dragoste,Maria

5 comentarii:

  1. O rog pe Buna noastra Măicuță A Domnului sa tina in brațele Sale toți copilașii, toți bebelușii ca pe Bunul Nostru Iisus sa ii ocrotească de toate primejdiile de tot răul si de toate bolile.Sa ii ajute sa fie sănătoși buni înțelepți si sa le îndrume pasiune calea plăcută Bunului Dumnezeu Creatorul Atotputernic Tatal Universului cerului pământului si Al nostru. niculina

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Maria.sotia mea poarta ochelari si e brunetica.de luni dam fetita la gradi.in pitesti a fost prins un nenorocit de pedofil care ademenea fetite pe facebook.va multumesc tuturor care urmariti acest blog pt ca am incredere ca nici unul dintre voi nu l-e ve-ti face rau copiilor mei.dar ce ma fac cu restul pana 19 milioane caci in fiecare dintre ei se gaseste cate o bestie mai mult sau mai putin.imi iubesc copiii mai mult decat orice ,iar viata mea fara ei o sa fie un infern pt mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus, e normal sa-ti iubesti copiii, iar aceasta iubire este ca un "ingrasamant " pentru cresterea lor frumoasa. Daca exagerezi, adica pui prea mult ingrasamant, se vor simti sufocati. Ajuta-i sa se adapteaze in aceasta lume, sadeste in inima lor iubirea de acest pamant, de oameni si de tot ce vietuieste. Rugaciunile voastre, ca parinti, ii vor ocroti si binecuvanta pe copilasii vostri. Oameni cu minti ratacite exista, dar nu lasa ca acest gand sa te copleseasca. Dumnezeu are grija si de tine si de familia ta asa cum are grija de intregul Pamant.
      Dumnezeu sa va binecuvanteze!
      Mira

      Ștergere
  3. Tin minte ca atunci cand aveam copilul in clasele primare si venea singur printre blocuri acasa, pusesem o vecina sa-l urmareasca pana intra in casa si inchide bine usa . Apoi facusem o lista lunga si o lipisem pe usa de la intrare in care enumeram ce trebuie sa faca :
    nu intri in vorba cu nimeni, nu urci in lift cu nimeni, nu dai drumul la usa daca spune ca te-am trimis eu , nu raspunzi la telefonul fix, ....... . Creasem o psihoza incredibila , insa , ....insa omul in viata invata ceva din 2 motive : de buna voie sau de frica . Eu ii inoculasem teama de oricine , de orice . Atat m-a dus capul , atata am facut . Poate nu ar strica ca toate aceste modalitati de protectie sa fie bine explicate in scoli , sa existe la orele de civica si dirigentie , nu mai vorbesc de clasele primare, discutii in care sunt adusi politisti, psihologi , oameni carora sa le fie adresate din partea copiiilor intrebari si neclaritati . Noi am crescut fara aceste pericole , cu cheia pe care o lasam sub pres , pe malul garlei , batand strazile , strandurile vara si crangurile inflorite . Generatiilor de astazi trebuie din nefericire sa le spunem ca si vecinul poate fi un potential violator . Trist , dar azi lumea e murdara si plina de pericole . Uneori la iesirea din scoli vad copii de cls. 3,4 cum butoneaza telefoane de ultima generatie . Nu asta e problema , problema e ca inconstient , parintii ii expun la pericole pe cei mici . S-au intamplat multe si in scara blocului , deci nu exista doar pericolul internet , facebook, etc. Atentie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Existau pericole si in era cand copiii au crescut cu cheia de gat, dar atunci militia isi facea datoria si era respectata, nu aveam acces la informatii ca acum si la ororile de pe net, iar rusinea era o buna pavaza.
      Acum la tv se intrec sa ne arate stiri oribile, imposibil de urmarit, care ii educa pe nenorociti si le da curaj sa actioneze, sunt prezentate femei dezbracate de haine si de rusine, iar needucatii cred ca asa sunt toate femeile si ca au fost creeate de Dumnezeu sa fie unealta placerilor bolnave ale barbatilor. Politia nu este respectata, iar legile impotriva agresorilor sunt, de fapt, pentru protejarea lor, spre disperarea victimelor.
      Pentru ca nu primesc suficienti bani, profesorii nu se obosesc sa fie si educatori, unii, ca sa nu jignesc pe cei care fac aceasta meserie cu pasiune.
      Biserica educa masele in spiritul ca barbatul este superior, iar femeia sa-l slujeasca, de parca Iisus nu a iertat femeia pacatoasa de pacatul ei, de parca barbatii care o acuzasera nu erau partasi la caderea ei.
      Analfabetismul este la rang de virtute in satele romanesti. Cine sa-i educe pe copiii rataciti? Mamele care sunt maltratate sub ochii copiilor si care au crescut la fel si au abandonat scoala pentru iluzia iubirii? Preotii care umbla dupa bani pentru asi tine slujba si care nu mai este dispus sa ii educe pe cei care se animalizeaza cu fiecare zi la birt?
      Llipsa rusinii, lipsa respectului, lipsa educatiei, lipsa culturii, lipsa banilor si a locurilor de munca in tara sunt cauze ale decaderii societatii romanesti.
      Mira

      Ștergere