marți, 3 mai 2016

MOARTEA CEA CUMPLITĂ S - A SCHIMBAT !

                                                       1 Mai 2016,ora 6,10 dimineața !

                                                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineață, mă trezeste un glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea așa :
                    ”Moartea cea  cumplită s-a schimbat !  
                                  Pogorârea s-a surpat, dăruind Mirelui....!”(iar glasul nu mai continuă ).
Dragii mei, eu chiar nu stiu cum sa interpretez aceste cuvinte,din MESAJUL de mai sus.
Daca voi stiti,astept cu mare drag, Comentariile voastre.
                                           Cu dragoste,Maria.                                                                                  

10 comentarii:

  1. Eu cred asa:"Moartea cea cumplita s-a schimbat!"- inseamna ca o sentinta grea a fost schimbata; ca "Pogorarea s-a surpat" - coborarea s-a oprit prin faptul ca Biserica (crestinii evlaviosi), care este si Mireasa Mirelui Hristos, a daruit credinta multa, sincera si adevarata Mirelui. Hristos a Inviat! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as interpreta astfel; prin trezirea umanitatii, "moartea" adica uitarea cumplita care a cuprins sulfetele de milenii nu mai exista.
    "Pogorarea s-a surpat" fiind o revarsare de iubire divina in interiorul oamenilor care le va aminti de divinitatea lor,iar "mirele" s-a unit cu mireasa sa,sau masculinul si-a regasit in sfarsit echilibrul unindu-se cu femininul!
    Sunt interesata si de alte pareri!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere faptul ca acest mesaj a fost primit in ziua Pastelui,cred ca inseamna biriunta dobandita de Domnul nostru Iisus Hristos asupra mortii..
    Cu moartea,pe moarte calcand,si celor din morminte ,viata daruindu-le.Prin jertfa Sa,noi am devenit nemuritori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin invierea Sa D-nul Iisus a dobandit biruita asupra mortii aratandu-ne noua oamenilor cum s-o biruim,caci asta a fost misiunea sacra pentru care a venit in aceasta lume.
    Toata invatatura Sa a constat in lectii de inviere a spiritului fiecaruia dintre umani.
    Scopul misiunii Sale a fost sa elibereze spiritul uman de ocupatia impusa de sine si de iluzie.Sa trezeasca spiritul uman la descendenta sa divina.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara Dumnezeu ...nu stiti cum sa biruiti moartea. La granita dintre cele doua lumi....intuneric spre Lumina...numai Maica Domnului face trecerea. Pina la Dumnezeu...va loviti de Maica Domnului...

      Ștergere
  5. Incepind cu acest Paste , Sfinta Treime a ridicat de pe suprafata pamintului puterea Sfintului Duh. Acum vor incepe urgiile Lui Dumnezeu. Maica Domnului este destul de suparata ! Suparaea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului nu va avea margini. Asta inseamna surparea Duhului.....adica s-a ridicat.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. In timpul acestui Paste a curs atat de multa lumina/iubire cum nu a vazut Pamantul pana acum,iar aceasta curgere va continua si chiar se va accentua.
    Tu draga Seherezada,pe ce planeta ai fost? Dumnezeul acela suparat este cel care s-a autoproclamat pe aceasta planeta si ii inteleg intristarea pentru ca a venit vremea sa-si paraseasca tronul de intuneric, pentru a se instala Imparatia DUMNEZEULUI-LUMINA-CREATOR.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim D_zeu sa va binecuvinteze amin

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce sa zic Maria la aceasta previziune imi e frica sa nu scriu cu pacat dar din cate am vazut in ultimele zile moartea s-a schimbat total.in sensul ca ii vaneaza pe cei tineri si puternici nu pe cei batrani.la echipa dinamo a murit un copil vineri;in brazilia a foua zi a murit un al tanar in timpul unui meci;in camerun o portarita de fotbal feminin a murit la fel in timpul meciului;in portugalia ieri un jucator a facut comotie cerebrala in timpul meciului dar a fost scapat din ghearele mortii;iar astszi un alt tanar din romania de la f.c. voluntari a avut probleme pe teren si a fost salvat.prea multe odata.cred ca este o premonitie adeverita din nefericire.

    RăspundețiȘtergere