miercuri, 4 mai 2016

MINUNEA DIN NOAPTEA ÎNVIERII !


                                         HRISTOS  A ÎNVIAT , dragii mei!

                             Noapte de 1 Mai 2016, ora 0,20 !

                              Noaptea Învierii Domnului !

În aceasta noapte dragilor, eram în Sfanta Biserică, la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie a Învierii Domnului.
In strana fiind, eram cu fața spre Bolta din interiorul Bisericii Sfinte, si priveam la Rastignirea Domnului, pictata dumnezeiesc de frumos, pe partea stângă, cum stam in Sfanta Biserica.

 
                                                  .
Când Părintele a iesit intre Sfintele Usi si a spus:
               Hristos a Înviat, ceva minunat de frumos a avut loc,in aceasta parte a Boltii interioare a Sfintei Biserici.
Pe bratul drept al Lui Iisus Hristos, la mijocul bratului,chiar deasupra incheieturii cotului, a apărut o Lumina alba densa, si stralucitoare foarte.
LUMINA dragilor, stralucea precum Aureola Maicii Sale, din Sfanta Icoana de mai sus.
Lumina care apăruse,era mare cât o palmă de copil , și a stat preț de 3 secunde pe bratul Mântuitorului,a stralucit si a disparut.
La scurt timp dragilor, tot in timpul Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii, multe Lumini albastre violet,foarte stralucitoare si transparente,  sub diferite forme, apăreau si dispăreau in Sfanta Biserică.
Toate aceste Lumini, erau Semne Dumnezeiesti; Semne precum că, și acolo Sus în Ceruri, Dumnezeu si Maica Domnului se bucură pentru noi Fiii Săi, care suntem prezenti în Casa Sa, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE.
Sa ne bucuram si noi fratilor, că ne-a lăasat DUMNEZEU Viața, că suntem sănătosi, si că avem un acoperis deasupra capului.
Sa fim buni la inima si milosi la suflet,să hranim pe cel flamând,sa imbracam pe cel gol, iar de avem doua haine, sa dam una si celui care nu are deloc. 
De vom face asa, vom salaslui vesnic în Sânul lui Avraam ,în Împărția Lui Dumnezeu ,precum si in Gradina Maicii Lui Dumnezeu.Amin!
                                    Cu dragoste,Maria. 
   
                                               

22 de comentarii:

  1. Cristos a inviat, dragi prieteni!
    Doamna Maria am avut o nedumerire legata de unul din mesajele dvs.si v-am cerut un raspuns! Vroiam o lamurire de constiinta inalta de la o persoana care crede cu toata taria ca mesajele vin de la "duhul sfant"!
    Respect decizia dvs.de a nu-mi afisa parerea dar nu inteleg de ce nu mi-ati raspuns,mai ales ca nu-i prima data cand imi ignorati intrebarile!
    Consider ca o persoana inconjurata de Duhul Sfant nu ar putea sa se sperie de intrebarile noastre ,celor oarecum nestiutori,nu?
    Asteptarile mele fata de dvs.sunt foarte mari,avand in vedere ca intrati in contact cu Fiinte atat de inalte,iar raspunsurile dvs ar trebui sa fie pe masura evolutiei!
    Multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care le voi primi de acum incolo!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  2. ADEVARAT A ÎNVIAT D.!
    Faptul ca nu ti-am raspuns imediat la intrebarea ta, este lipsa de timp, si nicidecum ignoranța.
    Tot ce primesc si scriu sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT,care de foarte multe ori, vegheaza asupra mea,in camera mea, atunci cand dorm,atunci cand scriu, sau in orice moment al vietii mele. Pe DUHUL SFANT IL vad,IL aud, IL intreb adeseori cand nu stiu ceva ,si-mi raspunde.
    De câteva ori am fost dusa in fața TRONULUI PREA SFINTEI TREIMI , la picioarele TATALUI CERESC, care m-a binecuvantat,si mi-a spus sa nu dau inapoi de la ÎNSCRISURILE mele deorece ,voi da foc CREDINTEI cele adevarate, de voi renunta la scris. MÂNTUITORUL adeseori imi vorbeste, si-mi spune ce am de facut pe mai departe.
    Daca ai fi citit BLOGUL meu mai amănuntit, vei fi gasit multe articole in care, IISUS HRISTOS imi zice ca,cu a SA MÂNA,mă va pune in mijlocul SEMENILOR nostri,pentru a descoperi ADEVARUL SĂU ADEVĂRAT si nu spoit după placul fiecaruia. Astazi voi scrie un articol in care voi elucida, atât cât mi s-a arătat asta-noapte, DISPARITIA AVIOANELOR, a VAPOARELOR, a animalelor si chiar si a oamenilor.Nu TRIUNGHIUL BERMUDELOR este cauza, ci exista o alta PLANETA, in care sunt duse toate acestea. Dar mai multe veti gasi in articolul la care lucrez acum,si pe care il ,voi publica in cursul zilei de azi. Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept articolul mi se pare foarte interesant pentru a-mi confirma unele lucruri legate de ascensionarea pamantului.Multu.dna.Maria.

      Ștergere
  3. Deci pana la urma,tot la extratereștri ajungem!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie oare așa zisa răpirea înaintea Armaghedonului?Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar unde ai auzit ca inaintea armaghedonului se vor face rapiri?

      Ștergere
  5. Doamna Maria odată mai demult pe atunci nu aveam internet am visat pe IIsus care îmi zicea așa :Da am să scot dracul de pe internet ;.Ce credeți că ar însemna .Va rog daca aveți puțin timp să-mi răspundeți.Va mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inteles limitarea timpului dvs,si apreciez efortul depus pentru semenii dvs.Multumesc pentru raspuns!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Blogul dvs l-am citit "cap-coada",dar sunt mesaje care depasesc puterea mea de intelegere,si de aceea mai cer lamuriri,presupunand ca dvs puteti da explicatii(poate fara sa implicati ego-ul) pe nivelul fiecaruia.
    Dorinta mea este de a intelege,nu de a supara pe cineva de aici,mai ales pe dvs care aveti bunavointa de a-mi aproba comentariile, care poate uneori nu se ridica la nivelul de evolutie al prietenilor de pe blog!
    Eu consider ca spunandu-ne parerea, pe care uneori chiar dvs o cereti, nu reprezinta un atac adresat credintei fiecaruia,ci un mod de-a evolua spiritual impreuna!Indiferent de culoarea pielii sau de credintele fiecaruia, toti avem o inima care cauta acelasi lucru ; IUBIREA-LUMINA-DUMNEZEU !
    Ar fi frumos din partea noastra a tuturora, daca am avea intelegere si acceptare pentru orice fel de credinta-cale pe care o alegem, sa ajungem la aceeasi destinatie!Nu!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria e adevarat ca Madalina Manole s-a sinucis sau este doar o crima in toata regula ? Eu nu cred in sinucidere , in faptul ca a baut atata furadan, ca toti dormeau bustean si nu s-a auzit nimic . Va iesi adevarul la iveala intr-un final ????? Vor fi pedepsiti cei vinovati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a sinucis, nu a omorat-o nimeni! ..dar fiecare e liber sa creada cum si ce vrea.

      Ștergere
  9. Am auzit de atâţea paravizionari...una dintre ele Alina Neagu vs. acum Albert ..care acum cere bani pentru ședinte..unde-i Elodia? Găsiţi-o pe săraca femeie... !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poi a spus o tipa ,,care vede,,.. a zis clar unde e si a fost amenintata cu moartea daca zice la tv! cazul elodia e unul controversat, chiar daca spui ca a ars-o acolo sau a zidit-o dincolo, nu se va duce s-o caute nimeni, ca masoneria vegheaza si la mijloc sunt multe mizerii ale justitiei, mana-n mana cu cioaca si cu elodia chiar..Dumnezeu s-o odihneasca, dar pana cand nu cade masoneria cat de cat de la conducerea rom, nici elodia nu e descoperita, nici parintele arsenie nu e canonizat si nici noi nu vom trai mai bine!

      Ștergere
  10. Eu nu inteleg treaba cu catolicii si ortodoxii dna Maria.Cum la unii Mantuitorul invie azi de ex iar la ceilalti la o saptamana?Ca doar nu a inviat decat o data.Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca nu a inviat decat o data, de ce crestinii ii plang moartea in fiecare an si il rastignesc iar si iar si iar ca sa-l invie iar si iar si iar? Nu ti se pare ca suntem prinsi intr-un ciclu din care nu mai iesim odata? :)

      Ștergere
    2. Pai da, ai dreptate Emanuele! Insa totul este jocul unei manipulari... vai de noi, suntem atat de in urma...si da, suntem intr-o "bucla" din care nu se doreste sa iesim... ne invartim ca sa ajungem de unde am pornit, adica tot pe loc sa stam... cam aceasta se doreste...acest lucru este un fapt in ce priveste umanitatea...

      Ștergere
  11. Sunt cazuri si fapte care nu se vor descoperite pentru ca cineva ar avea de pierdut. Minciuna va dainui pentru ca adevarul ar face sa se descopere adevarata fata a celor vinovati.
    Va veni un timp cat tot ce este ascus prin minciuni va fi descoperit si lamurit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca, Cristinuta si spune-ne si noua ce au spus de la biserica "ca a fost"!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acelea sunt puzderii de entitati de lumina care vin la Sf Sarbatoare si iau parte la slujba. Au marimi, forme si culori diferite!

    RăspundețiȘtergere