miercuri, 11 mai 2016

MARIA ! SINGUR OM , PE TINE - N LUME ,TE-AM ALES !

                       
                                             HRISTOS  A ÎNVIAT  ,dragii mei !

                                 2 Decembrie  2008, zori de zi !

c                                           Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, in timp ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI, aud glas din Cerul Sfant,care mă strigă tare așa:
                     ”Maria!
                 Maria, singur om pe tine-n Lume te-am ales! 
Clipă în care dragilor, văd în fața mea pe Însusi Mântuitorul nostru Iisus Hristos.
Scumpul nostru Mântuitor, face doi pasi spre în față, apoi se intoarce spre dreapta Sa, si priveste spre mine cu dragoste si cu blândete,  si zâmbind imi spune asa:
           Bucura-te ,Maria noastra !
      Bucură-te !
   Întru Mâna Mea, cu Mâna, te voi numi lor !  

Și-L vad pe IISUS HRISTOS cu vesminte albe de lumina,iar pe capul Său Prea Sfânt,cu o Coroana din stele aurii si orbitor de stralucitoare. 
Iisus îmi zâmbeste ca un Dumnezeu ce ne este tuturor,iar cu Mâna Sa dreapta, mă binecuvintaează, făcând semnul Sfintei Cruci, spre mine roaba Sa. 
Simteam în inima si-n suflet,că nu mai eram pe Pământ, ci eram sus in Cer,lângă scumpul nostru Mântuitor.
Îmi doream, ca sa nu se mai termnine această MARE MINUNE.
Bucuria mea, era infinită si nu o pot exprima în cuvinte.
Fara ca eu sa deschid gura mea dragilor, aud glasul sufletului meu ,care spune asa:
                ”Mă închin Ție, Stăpânirii Tale, Slăvirii Tale celei de a treia Zi.
              Venita-i la săgeată,la aripa Vietii si m-ai lăsat  ca să le descopăr!”
Cu adevărat fratilor, IISUS  HRISTOS mi-a dat acest Mare Dar si HAR, pentru ca eu la rândul meu, sa-l impart cu voi toti Semenii mei.
Cu totii dragilor, sa ne inchinam ÎNVIERII LUI HRISTOS,si sa -I aducem ÎNCHINARE, SLAVA SI DRAGOSTE, pentru ca să dobândim un loc întru vesnicie,în Împărătia Sa.  
Dragii mei, eu v-am spus toate acestea,pentru ca voi sa credeti si sa va convingeti că eu nu scriu de capul meu, si că toate câte le scriu, sunt numai cu Voia Domnului si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt,pentru îndreptarea noastra a tuturor,după Poruncile lăsate noua de Iisus Hristos. 
Așa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, Amin !
                                      Cu dragoste,Maria.  
 

22 de comentarii:

  1. Cred ca pustinici monahi ai carpatilor sunt foarte invidiosi pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pustnicii Carpaților nu sunt invidiosi, mai degrabă compatimitori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi vor veni in numele meu, diavolul cand va veni va face minuni mari pe pamant. De lumea va crede in el. Maria adevarat ca noi suntem miei deoarece suntem foarte naivi si inocentii ca niste copii. Nu este o jignire este un adevar.

    RăspundețiȘtergere
  4. AȘA ESTE. TOŢI SUNTEM UNICI. ȘI TOTUȘI TOŢI SUNTEM ALEȘI. UNA SINGURĂ E DOAMNA MARIA GHIORGHIU ȘI UNUL SINGUR E GABRIEL IORDĂNESCU ȘI UNUL SINGUR E DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabi , asa cum esti, esti de milioane, mai baiatule cu perlele tale de intelepciune . Esti naivitatea in persoana si de multe ori ma intreb, daca esti sau te prefaci ??!!

      Ștergere
  5. Maria, ar trebui sa schimbi fotografia asta. Ai o cautatura rea. Si tu nu esti asa. Aveai o fotografie mai veche in care iesisei mult mai bine, aveai privirea senina. Te rog sa nu o folosesti pe asta cu sacoul rosu cand scoti cartea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC pentru sfat! Dar decizia este a mea.
      Asta e ! Nu la toata lumea place căutătura mea ! Nu pot împăca pe toata lumea !
      Schimba tu foaia,daca nu-ti place căutătura mea; ce zici? Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  6. Doar un singur sfat Maria: daca Dumnezeu, Maica Domnului, Hristos sau Duhul Sfant iti va porunci sa faci cine stie ce nazbatie eu zic SA TE GANDESTI DE DOUA ORI inainte s-o faci. Sunt cazuri destul de multe de inselare. Eu stiu ca nu ma crezi, nici nu-ti cer asta doar ca baga bine de seama cuvintele mele: daca ti se va cere sa faci cine stie ce nazbatie in numele Domnului SA TE GANDESTI DE DOUA ORI inainte s-o faci! (adica sa te indoiesti mai pe romaneste. da, stiu, iti este imposibil - ba nu-ti este imposibil ci doar ca nu vrei s-o faci, sa te indoiesti caci crezi ca pierzi cine stie ce premiu gen raiul. Au fost doi sfinti chemati de Dumnezeu. Primul s-a dus intins si trecand pe langa un nevoias nu s-a oprit sa-l ajute zicand in sinea sa: daca m-a chemat Dumnezeu nu trebuie sa zabovesc. Al doilea sfant chemat de Dumnezeu in schimb, cand a trecut pe langa omul nevoias si-a spus: Dumnezeu este rabdator, ma va mai astepta un ceas pana-l voi ajuta pe acest sarman asa ca se opri si il ajuta pe omul nevoias. Cand ajunsera amandoi sfintii in fata Domnului acesta le-a zis: amandoi sunteti vrednici de rai dar tu sfinte care ai zabovit un ceas sa-l ajuti pe acel nevoias, pentru fapta ta, vei fi cunoscut de intreaga lume. Asadar primul sfant a ramas anonim pana in ziua de astazi iar al doilea sfant il cunoasteti cu totii: sfantul Nicolae)

    Exista un caz de inselare in care un duh (unii ii numesc trickster gods) indemna la orele potrivite un calugar sa se apuce de rugaciune. Azi asa, maine asa trec vreo 20 de ani. Intr-o seara duhul ii spune calugarului: scoala-te caci este vremea sa-i slujesti lui Dumnezeu dar fi atent ca satana va veni in seara asta cu gand rau si va aparea cu chipul tatalui tau iar cand tu il vei lovi cu parul el va disparea. Calugarul vede ca intra in odaia sa tatal sau si il rapune cu un par doar ca trupul insangerat nu dispare. Duhul satisfacut ii spune calugarului: mi-au trebuit 20 de ani ca sa te inving, dar te-am invins calugare.

    Asa ca mare grija la ce soptesc duhurile. Sa nu ziceti ca nu v-a avertizat nimeni. In crestinism se spune ca omul sa nu plece urechea la duhuri pentru ca nu are capacitatea (discernamantul) sa faca diferenta intre cele de lumina si cele de intuneric si astfel poate fi inselat.

    Aceste duhuri asteapta rabdatoare pana cand iti castiga INTREAGA INCREDERE si atunci te pun sa faci prostii. Faptul ca esti laudata si "aleasa" in felul in care esti si tu crezi pentru mine este un MARE SEMN DE INTREBARE. Nu ti-o spun nici cu rautate, nici cu gelozie si nici cu invidie caci sincer n-as vrea sa fiu in locul tau. Atentie doar la mandrie (caci o ai din plin) ca pe acolo poarta este larg deschisa. Faptul cum "rabufnesti" pe blog certand cititorii si cum mai-mai ca ii blestemai voalat pe unii care te enervau este semn de egou si mandrie, nu de elevare spirituala (da, stiu, adevarul doare dar mai bine sa ma injuri pe mine decat sa plangi dupa). Eu nu dezmierd ci sunt la fel de diplomat ca un topor. Faptul ca ti-am scris inseamna ca-mi pasa. Atata tot.

    TU faci cum vrei. Doar ai grija. MARE GRIJA!!! (stiu, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Eu sunt prostul ca sa fie clar)

    Am urmarit blog-ul de mult timp si am observat acest "crescendo" al laudelor aduse tie. Nu te lasa influentata de ele si nu te crede miezul caci de vei cadea in felul asta, rau te vei lovi in mandria ta. Cand ma uit la tine si vad disperarea de a fi cineva, si asta vine din ego. Stiu cum e, nu sunt fara de greseala si nici nu te judec, ci incerc sa te avertizez prieteneste. Atata tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel : Te crezi atotstiutor? Chiar crezi ca ma cunosti citind sporadic pe Blogul meu?
      Multumesc pentru sfat. Fă-ti griji pentru tine, si nicidecum pentru mine.
      SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI, precum si SFINTII din Ceruri, mă călăuzesc secunda de secunda.Asadar, nu voi pierde CALEA! Iar mâbdria de care vorbesti ca ar fi a mea, aceea e la tine!

      Ștergere
    2. Maria draga , din suflet iti spun , de ce nu mergi la un Pustinc intreaba un staret si spune ca vrei sa te spovedesti la un pustnic si vezi ce se intampla atuncea...spune trairile tale sincere...Ai dreptate Emanuel , eu urmaresc acest blog curios fiind ce incearca duhurile Intunericului sa ne induca , sa ne pregateasca...Eu cred ca va veni o zi cand va realiza ce se intampla defapt , sunt sigur!...probabil va veni un moment cand ii se va spune ceva Mariei sa faca etc ... Din Mandrie si Orgoliu nu pune la indoiala aceste " viziuni " ... Fi cu luare aminte ..gandeste cum au inceput lucrurile... Cum crezi vre.o data ca Domnul va sadi in tine samanta mandriei ??cu aceste vorbe mieroase asemenea unui sarpe. Dumnezeu este smerenie pana la moarte. Gandeste un pic...cu ce ajuta sufletul omului care citeste aceate predictii majoritatea intamplate ??ele sunt pregatitoare pt a intari niste erezii in special extratetestri salvatori..el fiind Diavolul. Serafim Rose monahul vb deapre astea..si Gavril georgianul...multi. Sfinti parinti aveau vorbe de duh lucratoare, miscau inimile , cu vorba alunga patima ..lucruri care schimbau omul in bine,...dumneavoastra ce faceti practic pt sufletul omului ?? Aveti curajul sa va intrebati ?? Benjamin.

      Ștergere
    3. Benjamin! Nu ai citit nimic si nu ai înteles nimic din ceea ce eu scriu .Daca inima ta nu se misca atunci cand citesti acest Blog,esti liber sa alegi alt Blog,care te misca. Intreaba pe cei 10 -20 de mii de cititori aproape zilnic ,ce simt când citesc toate cate scriu eu de la DUHUL CEL PREA SFANT? În rest nu mai conteaza ce as mai spune eu. CITITORII BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, îti vor da raspunsul.
      BENJAMIN, in 7 zile incepand din aceasta noapte, vei primi raspuns de la DUHUL SFANT, la frâmântarile tale pline de invidie si egoism. Multumesc pentru sfaturi,dar te rog tine-le pentru tine! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  7. Multi au ochi, dar nu vad, au urechi, dar nu aud.
    Au reprezentat in mintea lor diferite proiectii despre Dumnezeu, sfinti, ingeri, demoni si nu pot sa isi imagineze ca poate exista altceva decat ce este in cutiuta lor numita cap.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  8. D-le Prichici, ma faceti sa îmi pun intrebari.
    Chiar doresc sa fiu sigur ca albul e alb si negrul doar negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Odata, Buddha a intrat intr-un satuc. Era dimineata si soarele tocmai urma sa apara la orizont. Un satean a venit la el si i-a spus: .“Eu sunt ateu si nu cred in Dumnezeu. Tu ce spui? Exista Dumnezeu?”
      Buddha i-a raspuns: „Doar Dumnezeu exista. Pretutindeni exista numai Dumnezeu.”
      Barbatul a spus: „Dar am auzit ca si tu esti ateu.”
      Buddha i-a raspuns: “Ai auzit gresit. Eu sunt teist. Si acum ai auzit aceasta chiar de pe buzele mele. Eu nu cred in nimic altceva decat in Dumnezeu.” Sateanul, auzind acestea, a plecat foarte nelinistit.

      La pranz, un alt om a venit si i-a spus: „Eu sunt credincios si cred in Dumnezeu. De aceea, am venit sa te intreb: Exista Dumnezeu?”
      Buddha i-a raspuns: „Dumnezeu? Nu exista si nici nu a existat vreodata. Nu, cu siguranta. Dumnezeu nu exista.”
      Barbatului nu i-a venit a crede: „Ce spui? Eu am auzit ca esti un om religios si de aceea am venit la tine. Iar tu spui ca nu exista Dumnezeu?”
      Buddha i-a spus: „Eu sa fiu religios? Sa cred in Dumnezeu? Cred ca nu ai auzit bine. Eu sunt cel mai inversunat ateu din lume.”

      Barbatul a ramas complet confuz. Si noi ii putem intelege confuzia – dar Ananda, discipolul cel mai apropiat al lui Buddha, auzind ambele conversatii, a inceput sa se intrebe: “Oare ce se intampla cu Buddha? Dimineata a spus ca este credincios, iar la pranz a sustinut ca el nu are nimic de-a face cu religia.” Insa pentru Ananda urma sa vina alta surpriza.

      Seara, un alt satean a venit la Buddha si i-a spus: „Nu stiu daca Dumnezeu exista sau nu. Tu ce spui? Ce crezi despre acest lucru?” Cautatorul acela trebuie sa fi fost un agnostic.
      Buddha i-a raspuns: „Daca tu nu stii, atunci nici eu nu stiu. Si este mai bine sa ramanem amandoi tacuti.”
      Auzind raspunsul lui Buddha, sateanul a spus: „Am auzit ca tu esti iluminat si m-am gandit ca trebuie sa cunosti.”
      Buddha i-a spus: „Probabil ai auzit gresit. Eu sunt un om absolut ignorant. Ce cunoastere pot avea?”

      Ananda a ramas mut de uimire. Noaptea, s-a aplecat la picioarele lui Buddha si l-a intrebat: „Incerci sa ma omori cu zile? Ce vrei sa faci? Niciodata nu am fost la fel de confuz ca astazi. Dimineata ai spus un lucru, la pranz alt lucru si seara cu totul altceva. Fiecare raspuns al tau a fost complet contradictoriu.”

      Buddha i-a raspuns: „Acele raspunsuri nu le-am dat pentru tine, ci persoanelor care au pus intrebari. Tu de ce le-ai ascultat? Crezi ca este bine sa asculti ceea ce le spun altora?”
      Ananda a spus: „Asta le intrece pe toate! Cum sa nu ascult? Am fost chiar langa tine si nu am avut cum sa nu aud ceea ce spui. Si eu iubesc fiecare cuvant rostit de tine. imi place sa te ascult.”
      Buddha a continuat: „Atunci de ce esti nelinistit? Raspunsurile acelea nu au fost pentru tine.”
      Ananda a insistat: „Da, nu au fost pentru mine, dar te rog sa imi raspunzi acum. Care este adevarul? Pentru ce ai dat trei raspunsuri diferite?”

      Buddha a inceput sa ii explice: „Pe toti trei a trebuit sa ii aduc la un punct de echilibru. Cel care a venit dimineata a fost un ateu si de aceea era incomplet, deoarece viata este constituita din opusuri. A trebuit sa creez un echilibru in viata sa, deoarece aceasta se inclina foarte mult intr-o parte. De aceea, a fost necesar sa pun o contragreutate care sa il armonizeze. Si, de asemenea, am dorit sa ii dezradacinez convingerile, pentru ca devenise sigur de inexistenta lui Dumnezeu. Iar siguranta nu conduce decat la moarte. Calatoria trebuie sa continue: cautarea trebuie sa continue.

      Sateanul care a venit la pranz era si el pe deplin convins de existenta lui Dumnezeu. De aceea a trebuit sa ii spulber aceasta credinta oarba pentru a-l echilibra. Viata este o armonie, un echilibru. Si doar cel care ajunge la acest echilibru atinge adevarul.”

      Ștergere
  9. Este un singur indicator pe care te poti baza: constiinta. (sau inima cum le place unora sa zica). Fiecare stie cand greseste ca apare parerea de rau si remuscarea si inainte sa comita fapta, daca nu este sub influenta "maniei" stie in sinea lui daca e bine sau nu sa faca ce are de gand sa faca.

    De-aia prima "porunca" in Reiki este: nu te mania, ca sa nu faci tampenii si sa regreti.

    RăspundețiȘtergere
  10. MARIA din BOTOSANI !
    Mă rog pentru tine si cei dragi tie cu toata dragostea.
    Si ai sa vezi ca va ploua si la tine la BOTOSANI !

    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu devii iluminat,inchipuindu-ti imagini de lumini,ci constientizand intunericul.Constientizezi partea intunecata din tine care poate avea multe aspecte;infricosatoare,furioasa,razbunatoare,rautacioasa, egoista,manipulatoare,dominatoare,ostila si lista poate continua.
    A lucra cu partea intunecata nu este o activitate intelectuala,ci o calatorie a constiintei care devine constienta.Partea intunecata este cea care pazaste trecerea spre adevarata libertate.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord Didona, dar atunci spune oamenilor sa se uite în ei mai intai și apoi restul sfaturilor caci ei nu pot deveni iubire și lumina cu "bagajele" pe care le au și le poarta în ei zilnic.

      Ștergere
    2. Suntem aidoma universului in care traim: duali.
      E haios cand unii fac din noapte zi si considera ca ei au dreptate.
      E trist sa vezi oameni chinuindu-se fiind convinsi ca asa este bine sa traim viata.
      De ce sa te torturezi cu ganduri negre cand poti sa te ridici si sa faci ceva si sa schimbi totul?
      De ce tortura este o virtute si bucuria este pacat?
      De ce ne omoram salvatorii si veneram lichelele?
      De ce cand ninge vrem la soare si cand e soare vrem la schi?
      De unde aceasta alienare?
      Mira

      Ștergere
    3. Corect Emanuel!

      Ștergere
  12. La Botosani ploua. Insa seceta este foarte mare. Deja apa din fantani este foarte putina. Si inca n-a venit varful verii. Doar Dumnezeu ne mai poate salva!
    Botosani

    RăspundețiȘtergere