luni, 2 mai 2016

LUMINA ÎNVIERII, ÎN MÂNA TATĂLUI CERESC !



                                               13  Aprilie 2015, ora 9,36 dimineaţa !

                               HRISTOS  A  ÎNVIAT !

                             Dragii mei, 
           .

Dragii mei, în timp ce Preotul săvârşea Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, ceva uimitor se întâmplă, sus pe cupola interioara a Sfinte Biserici.
Părintele ieşise cu Sfintele Daruri în mâinile sale,în faţa Sfintelor Uşi Împărăteşti, iar noi cei din strană, cântam :

                         "Am văzut Lumina Cea adevărată,
                             Am primit Duhul Cel Ceresc,  
                                           Am aflat Credinţa, Cea adevărată, 
                      Nedespărţite-i Sfinte-I Treimi, închinându-ne .
                      Că Aceasta ne-a mântuit pre noi ".

În această clipă dragilor, Îl văd pe DUMNEZEU  TATĂL CEL  CERESC , deasupra  Uşilor Împărătesti, cu Mâna Sa dreaptă ridicată, Mână ce-I era total cuprinsă în mijlocul unei flăcări de un alb orbitor de stralucitor.
                   .
Închipuiţi-vă dragilor, o flacară precum cea de la lumânare, sub acea formă , de un alb orbitor, ce era în jurul Mâinii ,Dumnezeului Tatăl Cel Ceresc.                 .
În mijlocul unei astfel de Lumini  stătea Mâna  Lui Dumnezeu  Tatăl Cel Ceresc .
Dragii mei, DUMNEZEU  TATĂL  Cel Ceresc , arăta  exact aşa cum Îl cunoastem cu toţii, si se afla în mijlocul norilor albi si pufoşi.                     
                                       .
Iar LUMINA  CEA  ADEVĂRATĂ , de care noi ne bucurăm şi care ne mântuieste sufletul, era în Dreapta Tatălui Ceresc .
Şi noi fratilor, să ne închinăm Prea Sfintei Treimi, pentru ca LUMINA  CEA  ADEVĂRATĂ din Mâna Tatălui Ceresc, să se pogoare si deasupra noastra si a celor dragi noua, ca sa ne ocrotească şi să ne mântuiască sufletul.
Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului, Amin !
                                                               Cu dragoste, Maria.

44 de comentarii:

  1. DOAMNA MARIA,DUMNEZEU TATĂL ARATĂ AȘA CUM ÎL ÎNCHIPUIE TOŢI ȘI ANUME: ALŢII ÎL ÎNCHIPUIE ENERGIE,ALŢII SPUN CĂ NU EXISTĂ,ALŢII SPUN CĂ ESTE ATOMUL,ALŢII SPUN CĂ ESTE UN OM ÎN VÂRSTĂ. EU SPUN AȘA: DUMNEZEU ESTE TOTUL. DUMNEZEU ESTE COPIL. DIAVOLUL ESTE MATUR. DUMNEZEU ESTE BĂRBAT ȘI FEMEIE ÎN ACELAȘI TIMP. ESTE UN FOC MISTUITOR,ESTE ÎNCEPUTUL ȘI SFÂRȘITUL ORICĂRUI LUCRU DAR ESTE ȘI INTERVALUL DINTRE ÎNCEPUT ȘI SFÂRȘIT. ESTE TOTUL ȘI NIMIC. ESTE SUFLAREA DE VIAŢĂ CARE NE FACE SĂ FIM. EL A SPUS LUI MOISE: EU SUNT CEL CE SUNT! DECI DUMNEZEU ARATĂ AȘA CUM ÎL IMAGINEAZĂ FIECARE.ȘI NU NUMAI DUMNEZEU.TOTUL ARATĂ AȘA CUM ÎȘI IMAGINEAZĂ FIECARE. VREAU CU PERMISIUNEA DOAMNEI MARIA SĂ VĂ MĂRTURISESC CĂ NU EXISTĂ MOARTE,NICI SPIRITUALĂ ȘI NICI TRUPEASCĂ. FIŢI SIGURI DE ASTA! TRĂIM ÎNTR-O MARE ÎNȘELĂCIUNE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moartea este o trecere către viața veșnica sau chinul veșnic, in funcție de viața trăită pe Pământ. Dumnezeu ne vrea pe toți la El, dar dacă noi nu vrem, nu are cum sa ne oblige. Iubiți pe Dumnezeu, iubiți pe cel de lângă tine, faceți bine când sunt oameni in nevoi. Dumnezeu lucrează si face minuni prin oameni. Dacă ești om credincios, iubitor de oameni, orientat spre a face binele, nu ai de ce de ce sa te temi de moarte.

      Ștergere
  2. Dumnezeu e mare si milos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, așa e, dar noi cum suntem? E păcat sa perseverăm in greșeli si neascultare amagindu-ne ca Dumnezeu cel bun si milos ne va trece cu vederea șiretenia noastră. Dumnezeu este si drept, iar judecată Lui nu este asemenea cu judecată oamenilor. Omule, nu ți-e mila de tine când înșeli si faci rele crezând ca ți-e nu ți se poate întâmpla sa ajungi in iad?

      Ștergere
    2. ANONIM 18:29 SUNT ȘI NU SUNT D'ACORD CU TINE. SUB NICI O FORMĂ NU PUTEM PERSEVERA ÎN GREȘEALĂ. DAR SĂ NU UITĂM CĂ ÎNSĂȘI NATURA NOASTRĂ ESTE CONFLICTUALĂ ȘI DEFECTUOASĂ. UNEORI TREBUIE SĂ NE MÂNCĂM UNII PE ALŢII CA SĂ NE FIE NOUĂ BINE. SUNT RĂZBOAIE ÎN LUME PENTRU PREVENIREA UNOR ACTE TERORISTE. EU NU ÎNȘEL PE NIMENI. ADEVĂRUL ESTE UNDEVA LA MIJLOC. TOŢI VOM AJUNGE ÎN IAD,DIN PĂCATE. SFINŢII PĂRINŢI O SPUN. NU EU. IAR IISUS HRISTOS MĂ VA SALVA DIN IAD. SUNT SIGUR DE ASTA. ȘI TOŢI CÂND VOR AJUNGE ACOLO SĂ STRIGE DE ÎNDATĂ PE IISUS HRISTOS ȘI EL NE VA IZBĂVI PE TOŢI.

      Ștergere
    3. Pentru ca suntem duali si gresim Dumnezeu ne iubeste la fel de mult ca si pe propriul Fiu. El ne asteapta, asa gresitori cum suntem, murdari de pacate, flamanzi dupa iubire, insetati de adevar cu bratele deschise ca pe un fiu ratacitor prin lume. Conditia este ca noi sa realizam ca avem nevoie de El, de iubirea Lui de Tata ca sa ne ridicam din fiecare cadere in pacat si cu fiecare dovada de iubire sa alergam cat mai repede la El cand am cazut pentru a fi iertati si primi iubire si nu sa asteptam ani traiti in frici, ura si deznadejde pana sa ne aruncam in bratele Lui. Cu cat ne ridicam mai repede si ne recunoastem greseala, cu atat mai mult vom fi in iubirea si harul lui Dumnezeu.
      Iisus este cel care a biruit moartea, iar numele Lui este sfant.
      Gabriel iti multumesc pentru tot si te iubesc cu o iubire neconditionata. Nu vreau sa-mi dai dreptate. E bine ca tu sa ai propriile trairi si prin ele sa ajungi sa-L cunosti si sa-L. iubesti pe Dumnezeu. Doar El are dreprate in toate. Esti liber sa traiesti, sa te exprimi, sa iubesti asa cum ai vrea ca si ceilalti semeni sa comporte cu tine.Mira

      Ștergere
    4. MULŢUMESC MIRA.

      Ștergere
  3. Hristos a Inviat!Dna.Maria,vreau sa va relatez ceva apropo de nori pufosi:stand odata si citind in "CARAREA IMPARATIEI"opera parintelui Arsenie Boca am gasit scris ca cei care fac bine si ajuta,inima lor este la Dumnezeu,atunci m-am oprit putin speriata si ma gandeam vorbind in gand:Doamne,oare eu am facut destul,oare inima mea e la Tine?am stat un timp asa si m-am tot gandit,apoi am tasnit de pe marginea patului cum eram(stau intr-o camera la mansarda)la geam si am privit pe cer,vad un nor alb pufos dar numai contur,ca o harta cnturata-dezordonat si intr-o clipa acea harta s-a transformat intr-o inima MARE din nori pufosi,o inima perfecta,nu-mi venea sa-mi cred ochilor.Va spun,dar nu ca lauda,ca am facut multe lucruri bune pt. Sf.Biserica,printre care si Sf.Cruce din Altar,am ajutat f. multi oameni,frate,sora,straini.Astept Dna.Maria o parere din parte Dvs.cu mult drag va imbratisez,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista moarte trupeasca,atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 15:53 NU EXISTĂ MOARTE TRUPEASCĂ!!! POT DEMONSTRA. TOŢI PE CEI CARE IAI VĂZUT CĂ AU ADORMIT,DE FAPT SUNT SUPER VII.IAR TU NU VEI ADORMI DACĂ NU VREI.VEI FI MEREU.ȘI MEREU.

      Ștergere
    2. ANONIM 15:53 ȘI DACĂ NU EXISTĂ MOARTE TRUPEASCĂ NU TREBUIE SĂ NE BATEM JOC DE VIAŢA TRUPEASCĂ.

      Ștergere
  5. DUMNEZEU-TATAL TE IUBESC IN VECII VECILOR! SLAVA TIE !Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut; Cel de o fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut. amin

    RăspundețiȘtergere
  6. MESAJ https://didaaurelia444.wordpress.com/2016/05/01/voi-sunteti-valul/

    RăspundețiȘtergere
  7. Viața, așa cum trăim zi de zi, este o iluzie. Ne preocupa orice tine de materie si lumesc si mai puțin de ceea ce am fost chemați sa trăim când am primit darul vieții. Ne iau ochii bogățiile acestei lumi, bogății efemere pe care le lăsam când murim, si nu strângem in viata aceasta comori spirituale pentru cer, singura bogăție pe care o luam cu noi. Mira

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mira, totul esteiluzie, nu doar bogatii efemere ci TOTUL din aceasta lume. Cui dai energia ta? Pentru ce o dai? Caci totul este efemer, totul este iluzie. Cand ai imbatranit nu mai poti da energia ta cum trebuie, de ce te-ar mai tine pe scena? Caci nu mai corespunzi... deci? Cui dai energia ta? Si pentru ce?

      Ștergere
    2. Aleg sa-mi consum energia traind iubirea neconditionata. E singura "moneda" care are valoare indiferent de numarul ridurilor. Tocmai pentru ca am inteles si stiu ca totul este iluzie, am ales sa traiesc viata asa cum este ea, iubindu-ma cu greselile pe care le am, iubindu-i pe ceilalti asa cum sunt ei. Mira

      Ștergere
    3. Tu esti suflet, duh, spirit, ia-o cum vrei, aceasta esti: parte din Dumnezeu, acest lucru conteaza!Iar aceasta parte nu este din aceasta lume, este de dincolo... acest materialism nu are relevanta atata vreme cat nu-i permiti sa preia conducerea in viata, atata vreme cat sufletul nu se hraneste din acest materialism ci din Dumnezeu!

      Ștergere
  8. Gabriel, cum poti demonstra tu, ca nu exista moarte trupeasca?Si ce care nu mai sunt, cum....Moartea sufletului, nu exista, dar a corpului da! Sau a inviat vreun mort,asa din senin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 21:15 CEI CARE NU MAI SUNT CHIAR DACĂ NU VOIAU SĂ MOARĂ,AVEAU ÎN MINTE POSIBILITATEA DECESULUI FIE EA ȘI CÂT DE MICĂ.ÎN SUBCONȘTIENTUL NOSTRU E O ADEVĂRATĂ LUPTĂ.DAR NU TREBUIE SĂ ISPITIM PE DUMNEZEU. ȘI DA,A ÎNVIAT MULŢI MORŢI DIN SENIN.ȘI NU ÎN MOARTE CLINICĂ CI DECLARAŢI DECEDAŢI.

      Ștergere
    2. ANONIM 21:15 UN MORT STRICAT RĂU DACĂ AR ÎNVIA,LUMEA AR DISPĂREA.

      Ștergere
  9. ANONIM 19:28 ESTE ILUZIE CE VREM NOI SĂ FIE ILUZIE. DECI NU E CHIAR TOTUL ILUZIE. ASTFEL SAR ANIHILA REALITATEA ȘI AM MURI CU TOŢII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETUL NU ESTE O ILUZIE, RESTUL DA, DIN ACEASTA LUME.

      Ștergere
    2. Gabi, tot ce este trecator este iluzie, ceea ce este nemuritor este sufletul, acesta este singurul care difera de ceea ce este efemer aici pe aceasta lume. Omul este nemuritor prin sufletul sau. De aceea am pus accent pe intrebarea: ce facem cu energia noastra si cui o dam de fapt, lumii sau sufletului nostru ca incarcatura pentru eternitate ...

      Ștergere
    3. Ca sa traim in aceasta lume avem nevoie sa respectam regulile ei de supravietuire. In materialismul acestei lumi avem nevoie de aer, apa, hrana pentru a supravietui fizic si iubire pentru a ne dezvolta armonios sufleteste. Pentru nevoile de baza avem nevoie de bani pentru a le satisface. Masura in toate face diferenta si atasamentul de bogatii materiale si de persoanele iubite. Cautandu-L pe Dumnezeu, izvorul nesfarsit al iubirii, nu mai suntem dependenti de iubirea celuilalt si-i lasam libertatea de a evolua alaturi de noi. Traind in armonie cu noi insine si cu lumea ne este mai usor sa muncim pentru a ne castiga existenta. Munca devine un exercitiu placut pentru intretinerea vietii. Odata gasita comoara cereasca, toate celelalte le obtinem de la sine. Insa nu ca picate din cer, ci obtinute prin meritele muncii noastre in unire cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Mira

      Ștergere
    4. Cat timp aloci pemtru EL si cat timp aloci pentru orice altceva restul?

      Ștergere
    5. Tot timpul pe care l-am primit in dar de la Dumnezeu il petrec cu El. Lui i-am dedicat viata mea. Primul meu gand cand ma trezesc este la Dumnezeu si-i multumesc ca mi-a ingaduit sa vad din nou lumina zilei. Apoi, cand muncesc, ii dedic lui Dumnezeu toata truda zilei si-i multumesc. Apoi, cand intalnesc persoane in cursul zilei ma bucur ca mi se descopera in semenii mei si sunt atenta la mesajele primite. Apoi, cand vine timpul de odihna, inchid ochii multumindu-i lui Dumnezeu pentru viata traita si rugandu-L sa ma ocroteasca cat timp dorm. Astfel, pe parcursul a 24 de ore, sunt in prezenta lui Dumnezeu. Mainile si priceperea la munca, iar inima in iubirea lui Dumnezeu. Dumnezeu este stapanul timpului si se cuvine sa-i daruiesc Lui timpul vietii mele. Mira

      Ștergere
    6. Ha ha ha ....Gabriel ....dar ce faci tu ? Ami vine dubiul ca-i iei la misto pe toti ....ha ha ha . Faci intentionat greseli de exprimere ? De zic asta ....pt ca nu esti "simplul"l ce vrei sa apari . Ai postat de multe ori ..."din greseala " niste adevaruri complicate , nu au treaba cu simpliciotul , sunt prea elaborate ca concepte . Ah ah ah ....Gabriel Gabriel ....Te salut cu drag ....

      Ștergere
    7. Mira, si mai mult de atat! Sa-L cunosti si mai mult... in tainele Lui, in misterul Lui, in maretia Lui! Intotdeauna El se lasa descoperit, mai mult si mai mult pentru cel care cu sete Il cauta mai mult si mai mult!

      Ștergere
  10. DUMNEZEU TATĂL este SOARE adevărat,nicidecum nu arată ca un bătrân,din potrivă este de-o frumusețe de nedescris la CHIP(perfect,că doar e DUMNEZEU). Este un "SOARE" care are Chipul şi Asemănarea noastră,dar nicidecum un bătrân. Expresia FEȚEI LUI arată o tinerețe impunătoare de CONDUCĂTOR SUPREM. Concluzia: este de infinit de ori mai frumos decât acest bătrân de care spuneți dumneavoastră că este DUMNEZEU. Chiar credeți că DUMNEZEU FIINȚA SUPREMĂ este un bătrân?! Păi să fim serioşi la cum prezentați dumneavoastră acest bătrân,mai toate ființele îl întrec î frumusețe! DUMNEZEU când se prezintă în fața PUTERILOR CEREŞTI se impune prin FRUMUSEȚE în primul rând,apoi prin PUTERE ŞI ÎNȚELEPCIUNE. Deci EL e e maaaaaaaaaaaaaaaaxiiiiiiiiiiiiim de FRUMOS,omul nu-şi poate nici măcar FRUMUSEȚEA LUI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONUȚ SOARE !!!
      DUMNEZEU ESTE UN BĂTRÂN plin de LUMINĂ,asa cum IL VEDEM in ICOANA PREA SFINTEI TREIMI.
      Noi suntem creați ,după CHIPUL si asemăînarea LUI DUMNEZEU.
      DUMNEZEU poate sa fi si SOARE;adica O LUMINĂ alba orbitor de stralucitoare, la care nu te poti uita, daca DUMNEZEU nu-ti ingaduie.
      DUMNEZEU este frumos asa,cu Chip de Bătrân cu barba alba si cu păr alb. Aceasta este frumusetea DIVINA, si nu un SOARE la care sa te inchini.DUMNEZEU poate sa=ti vorbeasca si din LUMINA SA, dar si arătându-Se cu Chip de OM bătrân,cu CHIP DUMNEZEIESC fara asemeuire. Asa arata DUMNEZEU! Este BUNN.,este Blând si Iertător,dar si judecă cu Dreptate! Asadar ,nu incerca sa inventezi ca DUMNEZEU este Soare, căci nu este asa! Mai intâi de SOARE ,de LUMINA DUHULUI SFANT, DUMNEZEU este un OM BĂTRÂN si frumos, cu Chip blând si Bun, cu ochi albastri, cu Mâini ca ale noastre, asa arata DUMNEZEU TATĂL. Iar cine IL cunoaste pe FIUL, IL cunoaste si pe TATĂL. DUMNEZEU FIUL, este mai tânăr,ca la vârsta de 32-33 de ani, când a fost rastignit pe CRUCE.DUMNEZEU cu CHIP de BATRAN,se acopera LUMINA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT al Său, atunci când nu voieste sa se faca vazut. Iar cei care IL vad ,IL văd sub forma de LUMINA alba orb itoare, care poate lua orice forma. Asadar IONUT SOARE,te inseli cand afirmi ca DUMNEZEU este SOARE!
      DA! Este SOARELE DREPTĂTII, adica LUMINA DIVINA care ne incalzeste si ne curață sufletul, si nicidecum un Soare la care sa te inchini.
      Eu L-am văzut pe DUMNEZEU TATĂL,dar si pe Fiul,de foarte multe ori. Si am stat chiar in FAȚA TRONULUI PREA SFINTEI TREIMI si am vorbit cu DUMNEZEU TATAL si cu FIUL. Nu o spun ca o lauda ,ci ca un ADEVAR pe care trebuie sa-l fac cunoscut Semenilor nostri. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
  11. DUMNEZEU NU ESTE NICI URAT NICI FRUMOS;DUMNEZEU este ENERGIE,clar si nimeni nu l-a vazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe DUMNEZEU L-a văzut multi credinciosi. Dar din pricina unor oameni ca tine, ANONIM 3mai 17,28, cei care L-au vazut tac, pentru ca nu cumva sa fie etichetati in mod intentionat gresit. Asadar, iti spun si eu mai mult decat clar:
      DUMNEZEU este si poate fi vazut de oricine IL iubeste mai presus de orice.
      DUMNEZEU este cu CHIP ca al nostru. Noi am fost creati după CHIPUL si asemănarea SA.
      Ceea ce este clar pentru tine,este ca niciodata nu vei intelege si niciodata nu-L vei putea vedea, cu aceasta atitudinea a ta.
      Tine minte: NU POTI SI NICI NU AI VOIE DIN PUNCT DE VEDERE MORAL, SA VORBESTI IN NUMELE SEMENILOR TAI!
      Iubeste-L pe DUMNEZEU cu toata inima ta si cu tot sufletul tau, implineste PORUNCILE SALE cu dragoste, si-L vei vedea si tu pe DUMNEZEU. Te vei convinge cu siguranta, ca DUMNEZEU este si OM !
      Pentru mine ,in ceea ce te priveste,am incheiat discutia.

      Ștergere
    2. Confirm cele spuse de doamna Maria.Si in celelalte mesaje anterioare pe la alte posturi.Doamne Ajuta!

      Ștergere
  12. Încă puțin şi veți vedea că am dreptate ...şi mai ales vă veți da seama că viziunile dumneavoastră nu sunt ceea ce par,adică de la DUMNEZEU. Doamnă,CERUL LUI de LUMINĂ e plin de astfel de SORI(doar că nu-L întrec în FRUMUSEȚE,MĂRIME şi PUTERE pe SOARELE DUMNEZEU. Toți au CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră,numai că sunt FIINȚE VII din ENERGIE,deci nu sunt cu trup de carne ca noi. Pentru a face acest soare care este pe cer normal că trebuie să fii un SOARE mult mai mare,puternic şi-nțelept.Deci astrele pe cer sunt făcute de un "ASTRU" superior oricărei ființe care are în subordine miliarde de astfel de "ASTRE"(SORI). Acest ASTRU SUPREM SOARELE trimite semne Sfinților Părinți. Deci pe Sfinții Părinți n-o să-i auziți niciodată că DUMNEZEU are de-a face cu semnele care se fac pe ceruri d-astea de:amurg,noapte catifelată sau mai ştiu eu ce fel de noapte. DUMNEZEU este LUMINĂ şi ca atare EL face semne în CERUL de LUMINĂ.Unde-i EL,nu vezi nici pic de întuneric pe distantă de ani lumină,pentru că noaptea o ia la fugă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionut,

      Linisteste-te, trage adanc aer in piept, caci toate lucrurile au vremea lor. :)

      Nu esti singurul care gandeste asa, relax. :)

      Ștergere
    2. Fiecare om de pe pământ își are in minte o reprezentare a Divinității. Frumusețea consta ca fiecare om crede ca doar reprezentarea lui este buna si adevarata. Iar de aici pornesc dicutiile si gâlceava. Ba chiar si războaie, crime in numele lui Dumnezeu, impunerea cu forța a unei reprezentări care nimeni nu a confirmat ca e dreapta, anateme si excluderi din comunitate. Oamenii trăiesc in comunități pentru ca altfel nu pot. Sunt putini care trăiesc in izolare. Sunt cei care au o cunoaștere peste medie despre divinitate si rostul vieții pe acest pământ. La ce bun toate acestea când suntem atât de frumoși si minunați, iar pământul este un loc unde fiecare poate sa-si trăiască viața in armonie. Mira

      Ștergere
  13. Nimeni cu acest trup,nu- L poate vedea pe Dumnezeu Tatal si sa mai traiasca! E scris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scris??? De cine e scris??? Cumva de MÂNA LUI DUMNEZEU,asa cum vad eu scris??? Sau de Mână de oameni care se sfintesc singuri ,si se prea sfintesc; se fericesc si se prea fericesc; se înalță si se prea inalță; si au pretentii sa le spunem stapâni??? Nimeni din BOR,nu va accepta ca pot exista oameni obisnuiti care sa aduca MARTURII ADEVARATE, traite acum cu VOIA LUJI DUMNEZEU, deoarece le-ar cadea tronul de sub ei.

      Ștergere
    2. Si tu ai pretentia sa te credem pe cuvant fara sa ne indoim de ceea ce scrii Maria, dar asa cum scrie si in biblie: pomul dupa roade se cunoaste, adica dupa fapte, eu asta astept de la tine Maria, sa vad faptele. :)

      Cu dragoste,
      Toma. :)

      Ștergere
    3. Cit mi-e drag numele asta ....Toma ...Didimo ....Te salut Emanuel . Astazi am avutmocazia sa constat , fara spatiu pt indoieli , de validitatea disciplinei tale . Nu o cunosteam ...si m-a surprins placut . O cititoare al blogului , practicanta reiki , mi-a facut o .., prognoza de la vre-o 2000 de km distanta . Mi-a deschis ochii pe anumite greseli ale mele , ce ma faceau sa am o stare ,, stoarsa " . Nu una , ci vre-o zece cred ....Nu se ajunge aici din intimplare ....trebuie sa fie o disciplina serioasa in spate , altfel nu e posibil . Nu ai obosit sa lupti ,, cu morile de vint "?

      Ștergere
    4. Ma bucur ca te-ai lamurit cum sta treaba cu Reiki, Sorine.

      In privinta morilor de vant nu am obosit, inca mai trag sperante. :)))

      Ștergere
  14. E scris in Vechiul Testament! Este interesant cum dvs contestati anumite aspecte! Evident nu veti publica mesajul sau veti spune ca dvs detineti adevarul absolut si ce e scris in Biblie nu e adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  15. M-ati uns pe suflet , doamna , asa este : ,,Nimeni din BOR,nu va accepta ca pot exista oameni obisnuiti care sa aduca MARTURII ADEVARATE'' .
    Atat biserica ortodoxa cat si cea catolica examineaza cu lupa ani de zile niste miracole facute de oameni simpli in aparenta . Este stupoarea institutiei numita biserica in fata sufletelor alese si daruite de Marele Creator .

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu marturisesc ca l-am cunoscut ....am fost in el , si el in mine ....Nimic poate fi comparabil cu asta . E prea mult ....Are dreptate anonoma , "nimeni nu-l cunoaste si mai este viu " . Are dreptate , inte-un fel ....se moare de prea multa fericire in acele momente ....se moare in sensul ca tu ....nu mai esti . E doar El Acea fericire ce se expande la nesfirsit ....mai mult , mai mult ....poti doar sa urli mut ! Toata fiinta ta urla de extaz ....nu exista amintirea de un ieri , de un prezent sau viitor ...e doar El ...si nu vrea sa se opreasca , acea fericire ...ci continua , continua ....e ca un sadism . Deja e prea mult atunci cind explodeaza, dar nu se multumeste ci continua sa se mareasca pe fiecare secunda ce trece ..,.Da ....seamana cu moartea . Eu unul nu stiam ca a existat vreodata vre-un Sorin , ca a fost vreodata pamintul sau universul ....Nu esremloc de nimic altceva decit de ...EL .

    RăspundețiȘtergere