sâmbătă, 19 septembrie 2015

UN TSUNAMI MARE !


                               Noapte 18 -19 Septembrie 2015, ora 22,30 !

                                            Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, deşi eram cu ochii pe Monitor, văd dragilor în stânga mea, spre Nord-Vest,vă un Tsunami mare.

Maior-tsunami-da-historia.

La marginea unei ape, păstea o turmă de oi.
 Ciobanul cu oile nu observase că vine Tsunamiul, dar oiţele, au simtit nenorocirea, şi au început să fugă. 
Se auzeau clopoţelele de la gâtul lor, atunci când fugeau de Pericolul iminent.
Ciobanul privea cu uimire ,spre Valul uriaş ce-l ajungea din urmă, si nu mai putea face un pas.
Dragii mei, din păcate vom auzi de un Tsunami mare, care va lua cu el si multe vieti.
        Doamne, iarta-ne si ne apără pe toti ,Amin !
                                              Cu dragoste, Maria. 

7 comentarii:

  1. NOUA ZEELANDA ESTE UN MARE CRESCATOR DE OVINE OLA NIVEL MONDIAL .SE INDREAPTA VALUL CATRE ACEASTA DIN DIRECTIA CHILE???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este asa, atunci e posibil ca Tsunamiul sa se produca acolo !

      Ștergere
  2. Pe 23-24 sept. va ateriza un asteroid, in diametru de 4 km, in oceanul Atlantic, si va crea un tsunami, cu valul de 100m inaltime. cei de la NASA si-au mutat armata in America de Sud, ca sa aiba traiectoria, ca sa-l distruga cu arme nucleare. Nu au putut in cosmos. E format din platina si macar sa-l faca bucati. Impactul ar crea o 1/2 de ora cutremur, ar misca axa pamantului, si ar trezi la viata niste supervulcani din Arcul de Foc al Pacificului. Cei de la NASA nu spun nimic ca sa nu intre lumea in depresie. De aceea , d-na Maria, vedeti in mesajele dvs. apa care urca muntele, apa care ies din beciuri, etc. Multumesc fff. mult pt. mesajele pe care le scrieti. Le citesc cu sufletul la gura. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va ateriza nici-un asteroid si nu va fi nici-un cutremur devastator.Terminati cu prostiile astea prin care panicati si prostiti lumea!

      Ștergere
    2. Pentru ANONIM:
      Daca te pachinezi numai pentru că citesti pe Blog, dar cand te uiti la TV, si vezi numai predictii de SFARSITUL LUMII, acolo nu te panichezi ?
      Pentru tine : VA FI UN CUTREMUR DEVASTATOR, nu peste mult timp! Va fi si un Tsunami foarte mare, la fel cat de curand. Ceea ce nu stiu, este locul si ziua cand va fi. DUMNEZEU iti va da si tie un semn, ca sa crezi in toate cate citesti aici pe Blog. Vei primi cat de curand un semn de la DUMNEZEU si vei fi convins ca aici, pe acest Blog, este scris numai din CUVANTUL SĂU, si nu din...."prostii", cum spui tu. Aceste "prostii", vor veni si in viata ta, si te vei convinge că aici, pe acest BLOG, nu exista minciuna, nici inventii, ci numai ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU ! Ori cu ADEVARUL LUI DUMNEZEU, nimenea nu se joaca; doar tu ti-ai permis ca sa numesti ADEVARUL LUI DUMNEZEU, cu numele de "prostii "! Fii atent in jurul tau, in zilele uramtoare, si iti va părea rău că le-ai numit "prostii ". Vei primi SEMN DUMNEZEIESC !

      Ștergere
    3. Ai auzit de iudeo-masonerie? Dar de "elita" khazara? De manipularea ordinara si neintrerupta prin mass-media si televiziuni detinute in totalitate,repet,IN TOTALITATE de iudeo-masonerie si khazari ai auzit? De spalarea creierelor prin otravurile ce ni se introduc in mancare,apa care o bem,pasta de dinti si medicamentele care ni se baga pe gat,ori "bombardamentele" continui cu unde electromagnetice ai auzit? Ce treaba are Dumnezeu cu astea?Si mai ales cum de le ingaduie si de ce? Raspunde daca stii si poti!Dar sa nu incepi cu prostiile propovaduite de popi cum ca suntem pacatosi si robi ai satanei si trebuie sa ne pocaim ca nu te cred.....Noapte buna! Si mai e ceva: Facem pariu ca pe 23-24 septembrie nu va "ateriza" nici-un asteroid? Si daca asa va fi vei inceta sa promovezi prostiile astea?

      Ștergere
    4. Doamna Maria,acum o saptamana ,am avut un vis,viziune,in care se faces ca dream cu copii langa un bloc f inalt SI din spatele Lui a venit un val urias,Mai mare decat blocul SI a acoperit totul , apoi s-a facut negura.

      Ștergere