luni, 14 septembrie 2015

CORNELIU VADIM TUDOR , ÎNCONJURAT DE LUMINĂ SUS ÎN CERURI !

                                                         14  Septembrie 2015 ,ora 16, 30  !

                                                       Dragii mei, 

Stim cu totii că acest politician al României, a trecut la Domnul astazi la ora 18 !
                                  
Dar iata cum, astazi după amiază in timp ce mă odihneam putin, văd stând cu ochii închişi, văd un Cer plin de nori  negri, si foarte putin spatiu gri închis, printre norii  negri.
                            D E N I S A ♥
Chiar în mijlocul Boltii Ceresti într-o lumină alba stralucitoare, ca o gura de tunel alb, vad dragilor un scaun obisnuit ,iar pe scaun, stă cu faţa spre Răsărit ,Corneliu Vadim Tudor, îmbracat într-un costum negru si camasa albă.
 .
Într-o astfel de Lumina, precum la acest Tunel, statea scaunul cu politicianul Corneliu Vadim Tudor, iar in jurul Luminii albe, un înspăimântător Cer negru, cu nori mai mari ,sau mai mici, dar toti de un negru -bleumaren intens, ca de gheaţă.
Pe Cer nu mai exosta o alta lumina albă, decât aceasta in care stătea Corneliu Vadim Tudor.
Tot Cerul ,era pe fond gri închis,şi absolut plin de nori negri. 
CORNELIU  VADIM  TUDOR, era foarte trist si privea în gol .
Deşi era intr-o lumină albă circulară, Corneliu Vadim Tudor ,părea îngandurat si foarte trist. Mâna lui stânga,o tinea la obraz, si se sprijinea pe ea.

                                           CORNELIU VADIM TUDOR FANE 29 450x402 Reactia premierului Victor Ponta ...-

Dragii mei, asa cum sta Soarele pe Bolta Cerească si straluceste, la fel statea Lumina alba, rotundă si stralucitoare, în mijlocul căruia statea Corneliu Vadim Tudor.
Acest om ,care s-a dus prea devreme la Domnul, in sinea sa, stia ca mai are multe de făcut, numai că, Dumnezeu a voit ca sa-l cheme la El. 
Din acest motiv dragilor , era asa de trist acolo sus in Cer, Corneliu Vadim Tudor. Nici el nu stia, ca se va duce asa de repede la Domnul.
Dragilor, vă veti intreba de ce am scris după ce a murit. 
Abia cand am auzit la stiri ce s-a intamplat, mi-am amintit ca si eu l-am vazut la ora 16, sus pe Bolta Cerească in lumina alba. Deci, cu două ore inainte de a-si da sufletul, eu l-am vazut sus pe Cerul de ziua, dar care Cer ,părea ca de noapte din pricina norilor negri, care inconjurau Lumina alba, si totodată  scaunul pe care statea asezat Corneliu Vadim Tudor. 


                                               ... , Corneliu Vadim Tudor se vede deja viitorul presedinte al Romaniei.

Dragii mei, să ne rugăm si noi pentru sufletul acestui om, să-i aducem un gând pios, si sa aprindem o lumânare pentru ca sa-si gaseasca odihna vesnică în lumină, asa cum era si sus pe Cer, stand in acel scaun.
DUMNEZEU  sa-l odihnească  în Pace !
                                            Cu dragoste, Maria. 


Un comentariu:

  1. DA! Camasa alba este duhul care va aratat viziunuea i-ar costumul negru in care era imbracat si acei nori negri in care se afla este semnul ca este pe drumul care duce spre iad asta inteleg eu prin culoarea neagra ceva rau poate fi chiar si moartea ca si in cazul milionarului dun Kuweit disparut la Cheia deci aici este cheia unde trebuie cautat acest milionar pentru ca este in apropierea acestei pensiuni de unde a plecat si pe el lati vazut imbracat cu o haina neagra deci este mort 100%.

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere