marți, 15 septembrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! VULCANUL ASO A ERUPT , ÎN MOD NEASTEPTAT !

                                                                   Dragii mei, 

Scriam în  24 august 2015,cum că ,vom auzi de un Vulcan care va erupe în mod neasteptat.
Si iata dragilor, căci acest lucru s-a petrecut după doar 3 saptamani; Vulcanul a stat adormit tim p de 22 de ani, iar ieri 14 septembrie 2015, Vulcanul a erupt din nou.             
                
  1. VIDEO. Muntele Aso, din Japonia, a erupt pe...

    www.7est.ro/viata/...aso-din-japonia-a-erupt...din-zona.htmlCached
    Muntele Aso, din Japonia, a erupt pe neașteptate. ... Japonia a cerut luni turiştilor să se îndepărteze de vulcanul Aso, care a erupt în dimineaţa acestei zile
  2. Eruptie vulcan japonia - Ziare, Revista presei,...

    www.ziare.com/articole/eruptie vulcan japoniaCached
    Vulcanul Sakurajima, din Japonia, a erupt marti dimineata. ... Vulcanul din muntele Asama din Japonia a erupt, aruncand fum si cenusa la 2 kilometri inaltime in aer.
                  24 -25 August  2015, ora 1,40 din noapte !

                                             Dragii mei, 

În această noapte ,tot in timpul Rugaciunii mele, văd spre stânga spre Răsărit, de parcă as mai fi avut un ochi la ceafă, văd o denivelare de tern, ca un vărf de munte, sau ca un vârf de deal mai înalt.
Vârful era plat, iar din inima acestui vîrf de munte ,iesea un fum alb si dens, precum un abur dens.

... NEAŞTEPTATĂ a unui vulcan, surprinsă de un moldovean (GALERIE FOTOVulcano islandese: eruzione Bardarbunga?: video e foto - YouReporter ....

Dragii mei, asa cum ies aburii de la o oala sub presiune, mai tare, iesea fum al dens din inima Pământului, sub forma plata, ca de pe un vârf de munte.
Se vedea clar că, un VULCAN se trezise la activitate, într-un mod cu totul neasteptat. 
Vom auzi ,sau chiar vom vedea dragilor, explozia acestui VULCAN care va iesi din somnul lui, precum iese ursul din bârlog.
Unde anume si când va avea loc aceasta, nu mi s-a arătat.
Dar vom vedea impreuna toate acestea, atunci când ele se vor adeveri.
                                        Cu dragoste, Maria.
                                                      Cu dragoste, Maria.

Alertă în Japonia: a erupt vulcanul Aso!

Cel mai mare vulcan din Japonia a erupt astăzi. O destinatie populară pentru cei care fac turism montan, vulcanul Aso este o ameninţare pe care autorităţile nipone o iau în serios. O zonă de doi kilometri în jurul muntelui a fost declarată interzisă.

De Ciprian Paraschivu 21:01, 14 septembrie 2015
'Pompierii și serviciile de urgență evaluează situația. Colaborăm îndeaproape cu autoritățile locale și căutăm să punem pe primul loc salvarea de vieți omenești', a declarat Shinzo Abe, premierul Japonie.
Imaginile, filmate de un localnic, arată cum din interiorul conului vulcanului Aso sunt eliberate în atmosferă cantități uriașe de  fum și cenușă. Acestea au fost proiectate până la o altitudine de 2.000 de metri. Acest lucru a determinat anularea mai multor curse aeriene interne. Agenția de Meteorologie din Japonia a declarat că perimetrul din jurul vulcanului este extrem de periculos.
'La ora 10.00, nivelul de alertă a fost ridicat la trei, pe o scară de cinci. O arie de doi kilometri în jurul vulcanului a fost declarată interzisă', a precizat Yoshihide Suga, șeful Cabinetului premierului Japoniei.

Autoritățile nipone au declarat că până în prezent nu s-au înregistrat victime. Japonia se află pe „Cercul de foc Pacificului”, cea mai fierbinte zonă vulcanică de pe Terra, și are cel puțin 100 de vulcani activi.


VIDEO / Imagini spectaculoase! Vulcanul Aso din Japonia a erupt!

/ 14 Sep 2015 / 11:15


Aso, un vulcan aflat pe Kyushu (sud), a erupt luni, proiectând coloane de fum negru şi alb până la 2.000 de metri altitudine, relatează AP în pagina electronică.
Locuitorii regiunii au primit interzis să se apropie pe o rază de doi kilometri de crater. Nici o casă nu există în zonă, iar imediat după erupţie nu s-au raportat răniţi sau pagube. Poliţia locală, citată de postul naţional de televiziune NHK, a anunţat că a evacuat persoane de la o staţie de teleferic de pe munte, iar turişti au fost invitaţi să coboare la altitudini mai mici. Poliţişti continuau să verifice dacă în zona interzisă se aflau drumeţi.

Unele zboruri către oraşul Kumamoto, situat în apropierea vulcanului, erau redirecţionate din cauza cenuşii proiectate de erupţie în atmosferă. Potrivit Agenţiei japoneze pentru Meteorologie, vulcanul a proiectat în atmosferă fragmente de rocă, fum şi aburi. Era neclar dacă dacă din crater curgea lavă.

"Acest lucru se poate întâmpla de câteva ori", a declarat Yasuaki Sudo, un cercetător de la Muzeul Vulcannului Aso, referindu-se la erupţie. "Cel mai important este să nu se intre în zona periculoasă", a subliniat el, conform MEDIAfax.

Arhipelagul nipon se află pe Centura de Foc a Pacificului şi are peste 100 de vulcani. Aso a erupt ultima dată în august, iar în 2014 o erupţie mult mai importantă a perturbat turismul în regiune.
                                    

Un comentariu:

  1. DA! Acesta este doar inceputul durerilor ca a unei femei in nastere.

    ----YHWH---MARANATA-AMIN----

    RăspundețiȘtergere