miercuri, 2 septembrie 2015

UN ATENTAT PE UN TEREN DE FOTBAL ???

                                                               
                                                                2 Septembrie 2015, ora 15,30 !

                                                        Dragii mei ,

În această după amiază ,stăteam puţin întinsa in pat, si chiar voiam ca să adorm. De cum am închis ochii dragii mei, văd spre  Nord-Vest,o întindere de Pământ, si văd dragilor, mult, foarte mult fum negru, si aud ropote de bombe ,ce parca explodau una după alta, ca atunci când se trage cu mitraliera.
În faţa acestei explozii în lanţ, văd un tânăr sportiv, care alearga cât îl ţin picioarele ca să scape cu viaţă, desi părea că bombele si fumul negru îl ajungeau din urmă. Era ca si cum,terenul ar fi fost minat , si incepuse a exploda bucatica cu bucatică..


                                

                                               Fotbalisti - FIFA 10.

Auzeam glasuri pe care nu le întelegeam, auzeam ţipete si urlete, si vedeam cum Pământul exploda centimetru cu centimetru.
Acest sportiv, era îmbracat cu tricou vernil simplu, si cu pantaloni scurti (şort),alb simplu. 

                                                   Tricouri Anvil bumbac 190 g verde lime.
                                             Barbati / Imbracaminte pentru barbati / Pantaloni scurti / Pantaloni ....

Dragii mei, era un adevărat dezastru ceea ce vedeam. Din calea bombelor, a terenului minat , doar acest tânăr era în faţa dezastrului şi speriat foarte tare, căuta cu toate fortele sale, să fugă cât poate, deoarece exploziile erau la călcâiele sale.
Dragii mei, din păcate vom auzi iarasi de vreun atentat, de vreo bomba amplasata in loc public, sau Doamne fereste de vreun teren minat, acolo unde sunt sportivi. 
Unde va avea loc nenorocirea, eu nu stiu; nu mi-a fost îngaduit ca sa cunosc. Dar stiu că asa va fi, si ca va provoca multa suferinta celor in cauza, dar si familiilor lor.
Doamne ajuta sa fie bine ,si sa nu se adevereasca si acest Dezastru.
                                 Cu dragoste,Maria. 
PS. În timp ce tocmai scriam la ultimul rând, văd dragilor, o bara de fier ca acelea de pe terenul de fotbal, iar de aceasta bară, de la partea de sus, vad doi tineri în noapte imbracati sport, care s-au prins cu ambele mâini si se dădeau huţa.
Ce se va intampla eu nu stiu; dar ceva nu tocmai placut, se va intampla.
  

8 comentarii:

  1. Azi si maine sunt o multime de partide de fotbal contand pt calificari atat pt zona euro cat si pt zona asia,sa speram ca nu se va intampla vre-o nenorocire...fiind vorba de reprezentative nationale acest lucru ar putea declansa chiar un razboi...o sa caut azi ce reprezentativa nationala joaca in echipamentul descris de doamna Maria,si sa speram cum zicea si doamna ca aceasta previziune nu se va indeplini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Echipamentul nationalei Ungariei este culoarea tricoului verde si pantalonii scurti albi. Avem meci cu ei acum pentru preliminariile campionatului european. Tinand cont de contextul actual cu refugiatii de la Budapesta, ar putea fi teroristi infiltrati sau poate chiar extremisti care sa comita un atentat ca sa dea vina pe amaratii de refugiati, dand motiv autoritatilor ungare si U.E. sa intervina in forta si sa comita abuzuri. Sa nu uitam ce a facut Germania acum 70 de ani cu evreii si tiganii. Acum musulmanii se duc in gura lupului ca oile oarbe si cred ca au ajuns in tara fagaduintei. Sa ne fereasca Dumnezeu de un nou holocaust. P.S. Doamna Maria, referitor la profeyia despre incendiul la un bloc despre care ati vorbit ca s-a intamplat in arabia cu o zi in urma profetiei. Dumnezeu nu va dadea mesaj despre ceva ce se intamplase deja. Dar stati linistita, caci din pacate s-a adeverit Cuvantul Lui. In Franta a fost un incendiu devastator, unde au murit 8 oameni printre care si copii. Dumnezeu sa-i ierte si sa se milostiveasca de sufletele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nationala ungariei joaca in echipament alb cu dungi rosii sau rosu cu dungi albe (tricou) de obicei, dar sunt atatea evenimente sportive ca te ingrozesti la aflarea acestei previziuni,sa nu uitam ca acum se desfasoara si us open...

      Ștergere
  3. Cred ca ai vazut echipamentul de deplasare. Steagul Ungariei este rosu, alb, verde. Echipamentul lor de acasa este alb verde cu dungi rosii pe maneci sau simplu fara dungi, cu emblema. Cel de deplasare este rosu cu verde. Dar va fi rosu de la sangele care se va varsa si tricoul alb. Da search Google ca sa te convingi de echipamentul lor, si nu uita sa dai si anul 2015 fiindca si-au mai schimbat echipamentul, iar ceea ce descrii tu este de acum cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca eu am poză cu pantaloni albi si cu dungi rosii, este pentru ca asa am gasit pe net. In fuga sportivului de bombele care-l ajungeau din urma, nu aveam cum sa mai vad daca are sau nu embleme, sau alte dungi. In mare, tricoul era vernil, si pantalomii scurti erau albi. Nu aveam cum sa vad totul in amănunt. Ceea ce eu am descris, nu s-a intamplat acum cativa ani, ci urmeaza a se intampla din păcate !

      Ștergere
    2. poate aveti dreptate,dar eu am vazut meciurile ungariei pentru preliminarii de anul acesta,si acasa cu grecia pe 29/03/2015 cand au facut 0-0 au jucat in tricouri rosii cu trei dungi albe (adidas) sortul de culoare alba si jambiere verzi,apoi pe 05/06/2015 au avut meci tot acasa cu lituania (amical cred) si au folosit acelasi echipament ...din grupa noastra in verde i-am vazut pe irlandezi...acum habar nu am cine cu ce echipament joaca,nici nu are importanta,mai important e sa nu fie varsare de sange pe undeva

      Ștergere
  4. Daca te uiti macar la reclama pe care o da la stiri pe PRO TV sau sport.ro ai despre meciul cu Romania, ai sa vezi ca in imaginile di meciul cu Romania din tur cand am facut 1 - 1 ungurii aveau tricoul verde si short-ul alb

    RăspundețiȘtergere
  5. uffff...hai sa incheiem discutia asta,daca va referiti la partida Romania - Ungaria din 11/10/2014 incheiata cu scorul de 1-1 aveti aici un link unde puteti urmari meciul in care reprezentativa Maghiara joaca in echipament alb ( https://www.youtube.com/watch?v=9mezaJz0efM ) probabil ce ati vazut pe reclame pro tv sunt imagini din acest meci ( https://www.youtube.com/watch?v=bKyMeiAkdJ0 ) in care Romania a invins Irlanda de Nord cu 2-0.....daca intelegeti e ok,daca nu... eu nu mai lungesc discutia asta inutila...abia acum o inteleg pe doamna Maria cat are de tras cu oameni de genul nostru...

    RăspundețiȘtergere