miercuri, 9 septembrie 2015

IERUSALIM ! CLIPĂ DE GROAZĂ ÎN IERUSALIM !

                                              7 Septembrie 2015, ora 5,48 dimineaţa !

                                                                              Dragii mei, 

Tot în această dimineaţă, în avalanşa de Mesaje Divine care au venit asupra mea, aud si un glas dulce, un glas divin aş putea ca să spun, un glas care spunea cântat aşa :

               "Te iubesc clipă ! 
              Clipă de clipă te iubim !

După care dragii mei, vine un alt glas care spune ceva cutremurător. 
Acest glas spunea aşa:
                 "Ierusalim !
             Clipă de groază în Ierusalim !"

                    Focul Sfânt de la Ierusalim, MINUNEA care se întâmplă în FIECARE ...
Dragii mei, mă-ngrozesc si eu la auzul acestor din urmă cuvinte, şi mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului , cu lacrimi mă rog, ca să nu-şi întoarcă Faţa Sa de la noi robii Săi, şi să ne mai dea o şansă ,pentru a ne întoarce la El, trup si suflet, inimă şi cuget.
                                Cu dragoste, Maria. 
                                                          

13 comentarii:

  1. DA! Acest semn mi sa aratat si mie ca in curand trei rachete nucleare vor cadea asupra Israelului pe timp de noapte: una in Nord, una in centru, una in Sud exact in aceasta ordine si vor fii trimise chiar din fata lui Israel de pe un submarin sau un incrucisator!

    ---YHWY---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  2. SATANA A INVINS MATERIA! Un duh mi-a transmis aceste informatii:
    Cand tara sfanta Ierusalim v-a fi atacata atunci v-a incepe al 3-lea Razboi mondial!

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  3. DA!JUR! "PRESIMT CA IN CURIND SE VA INTAMPLA CEVA RAUUU...!? DA! JUR!

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  4. DA! JUR! Ierusalim-Ierusalim. DA! JUR!
    Duhul Domnului mi-a aratat azi noapte in vis, noua cetate a Ierusalimului care este deja pregatita si va fii in curand asezata pe acest pamant, era asezate undeva sus in univers printre stele si avea o forma dreptunghiulara imensa, si era asa de luminoasa ca filamentul uni bec galben auriu.
    Era de o frumusete rara, care iti producea o pace si o liniste sufleteasca de neinchipuit de mintea omeneasca, si se auzea o muzica de harfa si sunete ca si de greieri, spatiala, ce mintea omeneasca nu poate sa conceapa asa ceva. DA! JUR!

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  5. DA! JUR! Ierusalim-Ierusalim DA! JUR! Duhul Sf. Al Domnului mi-a aratat chiar si talmacirea celor doi pesti si cinci paini (cand se va implini)?! Cand cinci va fii imediat dupa 2, 0-urile nu se i-au in considerare in numerologie, deci cand se va implini 2500 ani, sau cand se va implini 8000 ani de cand se numara anii dupa calendarul Evreiesc, atunci v-a veni adevaratul sfarsit al lumi, si el v-a veni din cer, nu de la oameni, atunci (v-a arde totul.)

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  6. PS:PAPA CEL ALES,265 DA CIFRA 13,SI A FOST ALES PE DATA DE 13 2013,SIGUR SE VA INTAMPLA CEVA
    PS:ACEL MESAJ S.O.S ---TORA---!!!---TORA---ESTE LEGAT NE MESAJUL EVREILOR CEEA CE SA INTAMPLAT IN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL SI PREVESTESTE CEL DE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  7. DA!JUR IN DATA DE 28.12.2015 ORA 3:33 MIN AM AVUT UN NOU VIS CARE NI SA ARATAT NU MAI TANARA NU PREA INALTA NICI PREA GRASUTA CU FATA ROTUNDA SI CU TEN ALB CU PARU NEGRU NU PREA MARE CU BRETONULINTROPARTE,SI APOI UN BARBAT NU PREA INALT BINE BACUT TOT BRUNET SI MAI NEGRICIOS LA FATA CARE SA ARUNCAT DE PE O CENTRALA TERMICA SAU O ANEXA A UZINEI ELECTRICE IN ZONA GARI CAMPIA TURZII.
    NU STIU DACA ARE VREO LEGATURA CU ACEST ACCIDENT CARE A AVUT DEJA LOC CU ACEST TIR IN CAMPIA TURZII,PENTRU CA TOTUL ERA FOARTE TRAGICSI CONFUZ,CA SI CAND ACEST SOFER A DAT PESTE EA,SAU ERA CU EA IN MASINA,SAU CA SI CAND ERA FIICA LUI,APOI SA ARUNCAT DE PE ACEEA CLAGIRE INALTA(SASINUCIC).
    PS:EU NU POT SA VA SPUN DECT CA EU AM DIFERITE REVELATI,VISE,VIZIUNI,PREMONII,PRE VIZIUNI SAU SAU DE TIPUL DEVU,CHIAR SI CAND SAR FI SI INTAMPLATSAU CARE SE POT INTAMPLA IN CATEVA MINUTE,CHIAR IN CATEVA SECUNDE(PANA LA UN MIN)SPIRITELE SNT DEOSEBIT DE PUTERNICE,ELE ITI POT ARATA TOTUL SAU POT SA TE INDRUME,SPRE CEVA ANUME DAR EU AM AJUNS LA CONCLUZIA CA EU AM REVELATI DEOSEIT DE PUTERNICE VIRGULA SI SUNT CONDUS DE SPIRITELE MALEFICE ALE SATANEI
    PS:AM AVIT CHIAR SI ACESTE VISE INAINTE CA ELE SA SE INTAMPLE(TSUNAMI DIN JAPONIA,CICLOANELE DIN DALLAS,CUTREMURUL DIN TURCIA,ETC)
    PS:OARE SE VA CHIAR INTAMPLA CEEA CE A ZIS PRESEDINTELE SIRIEI CATRE TOATA OMENIREA CA SA NE INSPAINANTE PE TOTI
    (VOI ATACA ISRAELUL)INEVITABILUL NU POATE FI FERIT(NUI ASA)
    ---YHWH---MARANATE---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  8. DA!"IATA CA AL 13-LEA CRANIU DE CRISTAL,CEL NEGRU,SIA FACUT EFECTUL"ACEA BOMBA CU HIDROGEN DETONATA IN COREEA DE NORD ESTE FOARTE REALA,EU NU AVIAM DE UNDE SA STIU DE EA,DACA NU MIAR FI MIAR FI FOST DAT DE SPIRITUL LUI MAYA,ASACUM VAM ZUS DEJA IN DATA DE 05.01.2016.CE DOVEZI MAI VRETI CA SA MA CREDETI CA EU SUNT CONDUS DE NISTE SPIRITE MALEFICE DEOSEBIT DE PUTERNICE,RAMANE DE VAZUT CE SE VA MAI INTAMPLA DE ACUM INAINTE.(NUI ASA DOAMNA MARIA MARIA...!?.(ADIO...!)
    ---YHVE---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  9. OOO...! Doamne Dumnezeule, tot acesti emigranti teroristi care au intrat in Europa vor sa ne distruga spiritul credintei noastre, si vor sa arunce varfurile turnurilor bisericilor noastre in aer, ca sa se imprastie ca diamantele pe suprafata acestui pamant! Va rugam cu toti! "Opriti!!!!!!."

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  10. DA! Iata ca mi sa aratat axplicatia visului ce l-am avut cu al
    13-pelea craniu de cristal (cel negru)
    PS: Acesta este descoperirea noii planete.
    Acesta este semenul sfarsitului
    PS: Pentru ca sta scris in scripturi ca la vremea sfarsitului cunostiinta va creste,si vor fi semne in soare, in luna si in stele.
    PS: Mie mi sa aratat chiar si cand va incepe adevaratul sfarsit, cand totul va arde, (Dupa anul 2500)

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  11. Da! "In curand va veni instaurarea lui Antihrist."
    Premierul Israelului si-a dat seama ca ceva se intampla cu aceasta omenire, spiristul incepe sa rucreze in fiecare om care va fii pregatit pentru judecata de apoi, chiar si presedintii, regii si imparatii. Ar trebuii sa isi de-a seama ca este timpul sa se pregateasca inaintea judecatii lui D-zeu si ca ei nu pot face absolut nimic! AMIN!
    ----YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  12. DA! "I curand va veni insemnarea cu numarul fiearei 666."
    Chiar si clarvazatorii, samanii si vrajitorii nu au nici o putere asupra acestei lumi. Pentru toti va veni vremea judecatii de apoi si toti vor da seama, si vor arde in focul ce-l vejnic care nu se va stinge niciodata! AMIN!
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  13. DA! "In curand va veni sfarsitul timpului."
    Nici chiar idolii sau imparatii n-au nici o putere asupra acestui pamant, pentru ca doar un singur imparat este si acesta Domnul Nostru Iisus Hristos care va veni sa judece viii si mortii! AMIN!
    Si atunci noul Ierusalim va fi instaurat pe pamantul ce-l nou pregatit noi oamenii care v-om fii spalati in singele mielului!
    PS: Iata ca ceea ce va tot scriu eu mai jos de multa vreme este insasi o profetie si tinde sa se adevereasca in tocmai cu repeziciunea fulgerului! AMIN!
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere