joi, 17 septembrie 2015

MOARTEA VINE LA PACHET ! BOMBE SAU RACHETE , SUNT PREGATITE DE LANSARE !


                                      17  Septembrie  2015, ora 3,15 zori de zi !

                                                Dragii mei ,

În această noapte , când încă nu se crăpase de ziuă , o lumină puternică îmi luminează drumul către Răsărit, iar aici ,pe un câmp cu niste depozite mari, văd stivuite precum lemnele într-un camion, mai multe bombe  de  forma aceasta, ca în poza de mai jos.

 .
 an einem flugzeugträger befestigte bomben corbis royalty free
 Description 250-kg-Bombe.jpg 
Toate Bombele ,erau parca legate una de cealalta, până la 8 bucati pe fiecare rând, si erau circa 4 - 5 rânduri.
Bombele stivuite, erau cu vârful spre Vest, ele fiind la Est.
La vârf, fiecare bombă cilindrică avea un beculeţ roşu rotund, care clipea continuu. Cred ca era un led rotund, cu lumină rosie, de parca aveau un ochi roşu. 
Tot aici,în jurul stivei de Bombe cu led roşu ce clipeste continuu, văd dragii mei, si multe TANCURI cu tunurile ridicate în sus, de parcă erau gata de atac. 
Dragii mei, unde sunt aceste Bombe si când vor fi lansate,daca Doamne fereste se va intampla aceasta , eu nu stiu a vă spune.
Ceea ce trebuie să vă spun, este faptul că, trebuie să avem Credinţă si Nădejde în Bunul Dumnezeu si-n Măicuţa Domnului, trebuie sa fim buni si milostivi cu cei necajiti si amărâţi, iar Bunul Dumnezeu si Maica  Domnului, ne va rasplati nouă ,la fiecare dintre noi, după Credinţa si faptele noastre. 
Nu este deloc greu, ca să punem punct si s-o luam de la capăt. 
DUMNEZEU ne asteapta cu bratele deschise, ca sa ne mângâie ca un Părinte iubitor ce este.
Iar Măicuţa Domnului, ne va sterge lacrimile sufletului si a inimii, si ne va ocroti cu Rugaciunile Sale,la Prea Scump Fiul Său şi Mântuitorul nostru, Căruia I se cuvine toată cinstea ,slava si închinarea, AMIN ! 
                                    Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Rusii vor mai aduce inca o data flacara ortodoxiei in Romania ca si in 1944.
    Iar o sa urmeze decapitarea intelectualitatii si dominatia prostimii care poate fi mai usor manipulata iar Antena 3 va fi postul national TV.

    RăspundețiȘtergere