marți, 22 septembrie 2015

PLEACĂ BERZELE !

                                                21 Septembrie 2015, ora 17 ,10 !

                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, văd în stânga mea, deşi eram cu ochii în Monitor, vad o apă mare la Sud-Est, iar pe malul apei, in mijlocul vegetatiei, văd un stol mare de Cocostârci (de Berze ).

   In weekend prin Haferland – Criţ, urmatorul Viscri?.
 .
Erau atât de gingaşe si de frumoase, care mai de care cu aripi lungi, cu pene lucioase, si aveau cu ele si pe copiii lor, care deja staiau sa zboare foarte bine.
Brusc ,s-au ridicat toate de la pământ, să fi fost vreo 30 de Berze, si au inceput a zbura spre Răsărit.
Niciodata nu am vazut cu ochii firesti un stol atât de mare de Berze. Iar acum ,le admiram cu ochiul pe care mi l-a dăruit BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, cu cel de-al treilea ochi, care apare oriunde si oricând, atunci când trebuie să văd ceva, ce nu se poate vedea cu ochii cei de toate zilele.
Dragii mei, cred ca plecarea Berzelor, ne anunţă o iarna mai timpurie.
De altfel ,am scris si eu pe Blog, că anul acesta Iarna va veni mai devreme. 
Să vă bucuraţi dragilor ,de tot ce va daruieste Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, precum si de aceste gingase Berze, pe care eu le-am postat in acest articol.
                                                  Cu dragoste, Maria. 

3 comentarii:

  1. Poate sa insemne si altceva. La sud - est, este Marea Mediterana, Siria, Orientul Mijlociu. Sa nu uitam ca in Turcia sunt stationati peste 2 milioane de migranti refugiati. Berzele sunt pasari migratoare. Turcia sii Bulgaria au inchis granitele si incearca sa-i tina acolo. Ati mai vorbit si de Cipru unde ati vazut foc pe cer. Deja cei din Turcia nu mai suporta sa stea acolo si se strang la granita cu Bulgaria si pana la urma o sa sparga granitele. Ce a fost pana acum, cred ca a fost doar inceputul. O sa fie un exod masiv cand o sa sparga granitele prin Bulgaria, Cipru, Grecia etc. milioane de oameni. Cum o sa-i imparta atunci U.E. mai ales ca in proportie de cel putin 70% dintre migranti vor in Germania. O sa-i exporte cu trenurile si cu excorta militara spre tarile unde au stabilit cotele si cand ajung in tarile respective o sa-i bage in lagare pazite de armata, ca sa nu fuga din tara respectiva si sa se intoarca in Germania? Dupa ce criterii o sa-i imparta? O sa-i zica lui Hasan ca merge in Bulgaria, lui Osman ca merge in Romania si lui Osama ca merge in Italia sau lui Husein si lui Mohamad ca merg in Franta sau in Anglia? Cum ii impart, cum ii transporta si cum ii tin in tarile respective impotriva vointei lor? Cine opreste exodul berzelor si unde le tin ca sa nu zboare unde vor ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric că poate avea si o alta semnificatie, mai puţin placuta. Toate cate mi se arata, au o doză de Tâlc dumnezeiesc.

      Ștergere
    2. in cipru deja sant cativa ani de cand stau emigrantii . Li sau dat case cu chirie de la stat bani fara sa munceasca . Acuma cand cipru are problemele ei financiare mai mai sa dea faliment nu le mai place sa stea aici vor sa mearga an germania sa mai pape ceva.Se duc si urmaresc numai acolo unde e traiul bun ,,,,,parca mi-aduce aminte de ceva !!! de tiganii nostrii

      Ștergere