duminică, 6 septembrie 2015

MILIONARUL DIN KUWEIT , DISPĂRUT ÎN ROMÂNIA , TRĂIESTE !

                                                  4 Septembrie 2015, ora 23,05 !

                                            Dragii mei, 

 În această noapte dragii mei, în timp ce mă rugam, Cerul noptii se luminează, si astfel văd spre spre Sud un Cer ca o dimineaţă devreme, precum si o rascruce de drumuri.
Văd o tânără femeie, care tine o poză colorată în mâinile sale, iar in mijlocul grupului din poză, imi arata un bărbat, după care dispare.
Iar acum ,cum priveam eu la Sud, văd pe partea dreaptă în faţa unei cladiri pe coltul strazii, care avea  o arhitectură foarte frumosa , si cu peretii vopsiti în grena-cărămiziu, cu ferestre inguste dar lungi, (dreptunghiulare),pe trotuoar, stătea un bărbat în vârstă.
Bărbatul, purta un sacou negru, iar pe sub sacou avea o cămaşă pe fond alb, dar plina de bulinuţe roşii,sau putea fi chiar inimioare rosii;toată cămasa era cu acest imprimeu.
Acest bărbat avea părul alb şi lunguţ, păr zburlit si neîngrijit.
Chipul lui era palid, faţa alungită, avea ochelari fumurii si mari.
Il vedeam de la crestet în jos, până la talie.
Asadar, după felul cum se sprijinea pe partea dreapta, cred ca avea un baston în mâna sa dreaptă; iar mâna sa stângă ,a dus-o la frunte, deasupra ochilor,ca şi cum ar vrea să privească în zare. 


Mohamed Ta Albaghli, cetăţeanul de 79 de ani din Kuweit, dispărut pe 5 august din staţiunea prahoveană Cheia, tot nu este de găsit. Familia oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru indicii concludente în anchetă, scrie Adevarul. Bărbatul a fost căutat cu salvatori şi voluntari în pădurile din staţiune, însă fără rezultat, astfel că ancheta a fost preluată de Poliţia Prahova care nu exclude nicio ipoteză privind dispariţia acestuia.
Acest om,  era dezorientat şi nu stia ce este cu el si incotro s-apuce.
Deci, vedeam doar clădirea, pe acest om din faţa clădirii, stând în picioare pe trotuoar si privea trist si extrem de dezorientat cu mâna sa stanga deasupra ochilor acoperiti de ochelarii mari si fumurii.
Doar câteva clipe a durat totul, după care a disparut la fel de tainic ,precum a si apărut.
Asadar dragii mei, acest om traieste, dar s-a ratacit pe undeva,sau chiar o fi fost luat de cineva, după care l-au îmbrăcat altfel decât portul său ,şi l-au lăsat ca să plece pe strazi.
Veti vedea că acest om va fi gasit la un moment dat, căci nu degeaba mi s-a arătat.
Dragilor, să lăsăm pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului , ca să hotărască ziua si ceasul când va fi descoperit acest om.
                                Cu dragoste, Maria.
 
2 share 0 inShare Aboneaza-te la newsletter Abonare Cetăţeanul din Kuweit, dispărut la Cheia, de negăsit după 24 de ore de căutări

Citeste mai mult: adev.ro/nsplpn

13 comentarii:

  1. DA! milionarul din Kuweit disparut in Romania, eu cred ca nu traieste ca se afla pe undeva in jurul acelei case de unde a disparut si mai precis in partea din fata a acestei case si mai exact in partea stanga a acestei case pana la 130m si cred ca se afla ingropat la radacina unui copac nu prea mare cu frunze... poate fi si un tufis asa precum mi sa aratat mie in "viziune". Deci trebuie cautat in aceasta zona pentru ca aici se afla!
    Se poate sa nu fie ingropat sau se poate sa fie ingropat dar aici se afla! ---JUR---


    ---YHWH---MARANATA---AMIN---


    Eu va cred tot ceea ce ziceti pentru ca si eu am viziunile mele date de altcineva!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA! Eu cred ca nu mati prea inteles ce am vrut sa va zic cind v-am scris randul trecut si am vrut sa va explic din nou! Milionarul din Kuweit s-ar putea sa se afle la radacina unui copac cu frunze sau un tufis mai mare... ingropat sau neingropat, acesta este semnul care mi la aratat spiritul lui SHIVA si a lui CHEV KAR MOOI care vor ca voi sa gasiti acest milionar din Kuweit! Nu stiu ce scria pe bastonul lui negru poate ca aceste cuvinte: "ALLAH ESTE DUMNEZEUL MEU SI IN EL IMI PUN INCREDEREA SI NADEJDEA".
    Deci mie mi sa aratat in acest fel: cum privesti pensiunea de unde a plecat din partea din fata asa cum se vede in videoclipul unde se vede un trunchi de copac si spatele unui politist i-ar pensiunea in partea dreapta doar ca el s-ar afla iin spatele acestiu politist in padurea aceea unde exista copaci cu frunze care atarna pana la pamant sau vreun tufis mai des de unde nu se poate vedea de departe si nici de sus. El se afla pe o raza oarecare nu prea departe pana la 130-180m de unde a plecat. Deci trebuie cautat pe cateva sute de metri patrati in aceasta zona unde v-am zis eu. Trebuie cautat cu caini dresati pentru cadavre sau cu aparate care pot detecta cadavrele sub pamant!

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  3. DA! JUR! Am avut o noapte grea, stresanta si agitata din cauza gasiri acestui milionar din Kuweit, si am ajuns la concluzia ca numai in pamant poate sa fie, caci ace-l vis ce l-am avut cu copacul in stanga si pensiunea in dreapta este semnul ca aici se afla, poate ca este chiar acolo unde a si disparut, cautati cu mare atentie si in tufisuri, daca crengile sunt uscate ceva sa intamplat acolo.
    PS: "Semnul lati primit deja de la ALLAH sau SHIVA sau alt ZEU".
    PS: "Acea grinda, de (30 tone) care a cazut chiar in zona CHEIA este semnul de la divinitate".
    Aceasta este marturia mea finala si decisiva in scopul gasiri acestui milionar din KUWEIT.

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  4. DA! "Visele pot sa devina realitate, totul este sa crezi in ele".
    Aceste doua vise ce le-am avut cu planoristul gasit si acest milionar disparut tind sa cred ca sau adeverit in tocmai cum v-am spus! In data de 5 si 6 August un spirit al mortii a bantuit acele meleaguri, spiritul sinuciderii, tind sa cred EU dar sa intamplat fara ca ei sa vrea.
    Cine cunoaste numerologia cifrelor cosmice ar putea stii ce sa intamplat cu acest milionar disparut din KUWEIT pe numele lui de ALBAGHLI MOHAMMED. EU cred ca EU sunt ce-l ales de divinitate ca sa va zic unde ar putea fii acest milionar disparut din KUWEIT.

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  5. Planorul disparut se afla numai in "JUDETUL PRAHOVA"!!! Pentru ca este singurul judet care da cifra: 36 dintre toate judetele in care ati cautat!!!
    Trebuie sa cautati din Sudul acestor munti catre Nord si mai ales in locul in care v-am aratat in fotografie!
    Dvs. trebuie sa localizati zona aceasta unde s-ar afla cu exactitate!
    Trebuie sa il ascultati pe domnul Raed Arafat pentru ca el gandeste la fel ca mine si are si cifra cosmica "7" norocoasa!
    Deci nu mai cautati in alte judete pentru ca planorul distrus se afla doar in judetul Prahova!
    Dar numai atunci daca nu se afla in M-tii Siriu puteti sa cautati in M-tii Grohotis, pentru ca acest planor se afla numai in M-tii acestea care se intind de la Nord la Sud, pentru ca asa mi-a aratat spiritul lui Shiva impreuna cu Spiritul lui Chew Kar Mooi care vor sa gasiti acest planor disparut!
    -YHWH-MARANATA-AMIN-

    DA! Ce puteti zice de aceasta marturie a mea trimisa in data de 2.10.2015 la Aeroclub Brasov!

    RăspundețiȘtergere
  6. DA! Eu cred ca ma exist asi oameni cu spirit si intelegenta pe lumea asta, ce marturii sa va mai dau in legatura cu acest milionar disparut din KUWEIT. Vreti sa stiti chiar si pozitia in care v-a fi gasit!? Si cand va fi gasit, ineinteles! Si eu sunt sigur ca va fii gasit in cele din urma, pentru ca se intampla ca si in cazul planoristului disparut, cand v-am zis ca spiritul lui SHIVA impreuna cu spiriului lui CHEW KAR MOOI vor ca voi sa gasiti acest planor, asa se va intampla si in cazul acestui milionar disparut din KUWEIT.
    Eu cred ca spiritul mi-a aratat aceste zone unde s-ar fii putut afla ei, cam in aproprierea unde a fost gasiti, deci aici trebuie sa se afle i-ar pozitia in care v-a fi gasit este asa cum mi sa aratat.
    "CULCAT PE PARTEA STANGA CU GENUCNCHII LA PIEPT SI CU CAPUL CATRE EST SAU SUD-EST". Asa mi-a aratat mie un duh necunoscut!
    Insasi numele de (ALBA) GHLI este insusi un se mn ca eu sunt ce-l care va poate zice adevarul necunoscut de nimeni pana in prezent!
    Acea grinda cazuta in zona cheia este un semn care avea 30 tone care se aseamana cu anul in care a inceput domnul nostru cu Iisus Histros sa proroceasca oamenilor despre venirea domnului si sfarisutl lumii!
    Aceasta cifra de 30 mai este si cifra cu care a fost vandut domnul nostru Iisus Hristos de catre IUDA. ALLAH sa va binecuvanteze AMIN!

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  7. DA! JUR! Chiar in noaptea ce a trecut spiritul lui SHIVA sau al lui ALLAH sau un lat spirit necunoscut ne-a sarit in ajutor ca sa-mi intareasca credibilitatea fata de ceea ce v-am marturisit in legatura cu acest milionar din KUWEIT disparut la Cheia (Prahova.)
    EU am fost purtat de un spirit pe deasupra unei fabrici sau uzine abandonate cu multe cladiri distruse si de nivelari de teren pline cu tufisuri si gropi si mormane de caramizi si betoane, iar acest spirit mi-a aratat ultima oara un gard cu placi de beton la-fel de distrus si ultima oara pe langa acest gard am vazut niste tufisuri nu prea mari si aici cred eu ca sa intamplat ceva groaznic.
    Acest vis cred eu ca are legatura cu acel politai disparut din Brasov, asta ramane de vazut si de cercetat pe seama autoritatilor.


    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  8. DA! JUR! Eu mi-am stors creierii de ce spiritele nu imi mai transmit nici un semn, nici un indiciu, referitor la acest milionar din Kuweit disparut la Cheia si am ajuns la concluzia ca cele 8 comentarii pe site-ul "mariaghiorghiu" reprezinta semnul sfarsitului, insasi CHEIA da cifra 8 semn ca numai aici si-a gasit el sfarsitul, si aici trebuie sa cautati cu foarte mare atentie pentru ca poate fii ingropat si la radacina unui om cu frunze cum mi sa aratat in vis dar trebuie multa rabdare in recunoastere si atentie deosebita.
    PS: DA! Mai exista o singura varianta daca familia lui doreste sa ofere o suma mai mare celui care ar stii, sau la vazut cu ochii lui pe acest milionar din KUWEIT, si acesta nu apare in termen de 13 zile, atunci eu cred ca el a vrut sa dspara pentru totdeauna, si sa indepartat cat a putut el mult de aceasta pensiune, si sa ascuns, sau sa furisat, untr-un tufis sau un copac cu frunze cu crengile pana la pamant sau ce este mai rau el a fost intr-o zona mai inalta si in jur exista vreo prapastie el find obosit a cazut si sa rostogolit in acea rapa unde exista tufisuri s copaci si el nu poate fi vizibil de sus pentru ca mie mi sa aratat mie in vis si asa am simtit eu in acest vis ca el singur a facut ceea ce a facut si a disparut definitiv de voi nu puteti sa dati de el sub nici o forma.

    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  9. DA!JUR!IATA POZITIA DIN CARE MIA ARATAT IN VIS SPIRITUL SFANT A LUI DUMNEZEU ACEASTA PENSIUNE MAI INDEPARTATA,DE LA MARGINEA ACESTEI PADURI DIN IMAGINEA ARATATA IN VIDEOCLIPUL POSTAT DE DUMNEAVOASTRA PE YOUTUB ACEEA CARE SE AFLA INAINTEA DE A AJUNGE LA ACEASTA PENSIUNE AFLATA PE PARTEA DREAFTA A DRUMULUI
    PS:AICI TREBUIE SA IL CAUTATI PE ACEST OM,CARE A DISPARUT CA PRIN MINUNE PARCA LA INGITIT PAMANTUL CAUTATI CU FOARTE MARE ATENTIE,SI DEASUPRA PAMANTULUI,SI DEDESUPTUL PAMANTULUI,EL POATE FI LA RADACINA UNUI POMCU FRNZE CI CU CRENGILE LA PAMINT,SAU INTRUN TUFIS,ORI CE ESTE POSIBIL.
    NU STIU CINE LA PUTUT DUCE PANA AICI POATE CA EL AS DUS SINGUR,DAR DACA ESTE SA FIE UNDEVA NUMAI AICI POATE SA FIE UNDE MIA ARATAT MIE DUHUL SFANT AL DOMNULUI AMIN
    PS:ALLAH ESTE MARE,SI SEMNUL A FOST MARE ACEA GRINDA DE 30t.CRED CA MARTURIA MEA A FOST SUFIIENTA PENTRU CA TOATA LUMEA SA MA CREADA SI SA MEARGA SI SA CAUTE SI SA SCORMONEASCA PAMANTUL CU SCOPUL DE AL GASI PE ACEST MILIONAR DIN CUVEIT PE NUMELE ALBAGHLI MOHAMMED CARE A DISPARUT CHIAR AICI LA (CHEA)---PRAHOVA---
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---
    PS:EU TIN SA MENTIONEZ CA ACEST CALCULATOR CA SI CELELALTE NU SUNT ALE MELE PENTRU CA U NU DETIN NICI UN FEL DE TEHNOLOGIE PENTRU A UA LEGATURA CI VOI SI AM RUGAT CATIVA PRIETENI SA MA AJUTE IN ACESTE CAZURI NE ELUCIDATE DE VOI
    SPIRITUL SFANT A LUI DUMNEZEU ESTE LEGATURA DINTREMINE SI VOI TOTI CARE CERET AJUTORUL CUIVA CARE SA VA AJUTE (UN DUH)

    RăspundețiȘtergere
  10. DA!JUR CHIAR AZI NOAPTE ORA3:13MIN AM AVUT UN NOU VIS DE DOMENIUL SF,DAR CU UN INTELES SPIRITUAL,SE FACEA CA EU ERAM PE UN DEAL VERDE IAR IN STANGA MIC,DEODADIN ACEL PARAIAS MA STROPIT UN SARPE CU UN JET E APA DE ODATA A TAJNITIN PARTEA MEA DREAPTA SI AM VAZUT CA NU ERA UN SARPE,ERA O SOPARLA URIASA CAM LA 1,5m.EU ANM SARIT CATREA SA O PRIND SI AM CALCATO PE GAT CU PICIORUL DREPT,IAR CU PICIORUL STANG II LOVIAM CAPU CU PUTERE CA SA IL STRVESC,EL SA RASUCIT SI SA RIDICAT CU CORPUL PE PARTEA MEA DREAPTA PRINZANDUMA CU MEMBRELE DIN FATA DE GAMBA PICIORULUI,IAR CU MEMBRELE DI SPATE DE COAPSA PICIORULUI IAR CU COADA MISCA IN SIANGA SI DREAPTA CU O FORTA MARE,ACEA SOPARLA ERA DEOSEBIT DE PUTERNICA SI AVIA GHIARELE NEGRE SI FOARTE MARI, INFINGANDUMILE IN PICIOR CU O PUTERE CU O PUTERE MARE,IN CAT MAM TREZIT DE DURERE,NUSTIU CE POATE SA REPREZINTEACEST VIS AVAND IN VEDERE CIRCUMSTANTELE,ACEAL DEAL,PARAIASUL NU STIU DACA EXISTA INAINTEA ACELEI PADURI VREUN PARAIAS,ACOLO UNDEA DISPARUT ACEST MILIONAR DIN CUVEIT.EU ASA AM SIMTIT CA SI CIND AR AVEA O LEGATURA U ACEASTA DISPARITIE DE LE CHIEIA ACEA SOPARLA URIASA CU PUTEREA UNUI URS NUMAI CA ERA FOARTA HIDOASA SI ERA TRANSPARETA CA O STICLA DIN AFARA DE ACELE GHIARE NEGRE CARE PAREAU A FI CA ALE UNUI URS.
    PS:EU CE POT SA VA ZIC,CA SAR PUTEA SA FI FOST OMARAT DE UN URS DUPA CE EL A INTRAT IN ACEEA PADURE,SI CARAT UNDEVA MAI DEPARTE SI APOI DEVORAT DE ACESTA"TOTUL ESTE POSIBIL"(NUI ASA)
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  11. DA!IATA O DOVADA A MARTRIEI MELE PT CA EU SA FIU CREDICIL IN OCHI DUMNEAVOASTRA,PT A ESTE INCREDIBIL CEEA CE SE VA INTAMPLA
    PS:AL 13 CRANIU DE CRITAL INI VA ARATA DIN NOU PUTEREA SA.
    PENTRU CIVILIZAT MAYA CIFRA 13 ERA SACRA SI AVEA O PUTERE MISTICA IN PREVIZIUNILE LOR DESPRE UNIVERS SI UNIVERS SI OMENIRE.CHIAR SI CICLUL CSMIC ESTE DE 26 MII DE ANI,ADICA 13 DE ANI CICLUL CHIAR SI IN APOCALIPSA 13 SUNT DECRISE CELE MAI MARI URGII ALE LUMI ACESTEA.ESTE NUMARU PRIN CARE DUMNEZEU CRED CA VREA SA SE FACA DREPTATE
    PS:CHIAR AZI 01.03.2016 CARE DA CIFRA 13 CRED EU CATERORISTUL DI ISRAEL,SE VA SINUIDE ,SAU VA FI UCIS ASA IMI ZICE SPIRITUL SFANT A LUI DUMNEZEU.AMIN.
    PS:MULTI AMERICANI NU AU NR 13 LA APARTAMENTE PENTRU CA SUNT SUPERSTITIOSI SI PENTRU CA PREA MULTE NENROCIRI SAU INTAMPLAT LA ACEST NR 13.
    ---THWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  12. DA!JUR! Acesta este ultimul semn sau indiciu pe care mi la dat! YHWH care da cifra 30, ca si acea grinda cazuta in apropierea statiuni CHEIA (30 tone)
    PS:In data de 17.01.2016 am avut un nou vis in care am vazut turnul argintiu al bisericii locale dezintegranduse i-ar in jurul ei inprastiinduse numai diamante transparente si stralucitoare, acesta este inca un semn dat de divinitate in scopul gasirii acestui milionar din Kuweit disparut la Cheia.
    PS:Deci numai aici poate sa fie, deasupra sau dedesuptul.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va lumineze intelepciunea mintii voastre. AMIN.
    ---YHWH---MARANATA---AMiN---

    RăspundețiȘtergere