marți, 15 septembrie 2015

CÂND NE CUNUNĂM RELIGIOS, CUNUNIILE AJUNG ÎN ACELE CLIPE , ÎN FAŢA PREA SFINTEI TREIMI . ÎNSUŞI PREA SFÂNTA TREIME, BINECUVINTEAZĂ CUNUNIA RELIGIOASĂ !









                                     Noapte de 12 -13 Septembrie 2015, ora 3,10 !

                                               Dragii mei, 

În această noapte când încă nu dormeam, şi mai stateam in pat cu ochii inchisi ca sa-mi vină somnul, ceva minunat s-a intamplat.
În loc de somn dragilor, a venit din Cerul Sfânt un Cantec religios, cântat cu dragoste divina de Sfintii Îngeri.
Melodia Cântecului care venea din Cerul Sfant,era identica precum aceasta din linkul de mai jos, doar că ,o parte din cuvinte au fost uşor schimbate.
Iata linkul cu melodia si versurile lumesti :

  1. Pe Tine Te laudam ! - YouTube

    www.youtube.com/watch?v=4MgCZan_ErQCached
    Feb 09, 2008 · Videoclip Ortodox După o cântare în greacă, cântare închinată Maicii Domnului http://www.youtube.com/watch?v=IomxvO... 

    Auzeam dragilor ,Corul de Îngeri care cânta dumnezeiesc de frumos, "Pe Tine Te lăudăm ", asa cum se cântă în Faţa Tronului Împărătesc .
    Îngerii Lui Dumnezeu cântau aşa :
                    "Pe Tine Te lăudăm , 
               Se duce-n Cer şi Cununii, 
               Pe Tine te Lăudăm.
               Pe tine Doamne, Te slăvim, 
            Iar Cununii, se duc  în  Cer, 
              Pe Tine Te Lăudăm!" 


Articol: Cruci/Cruci Binecuvantare (14 produse):
                                       

.


După care , Corul de Îngeri se opreste, iar eu dragii mei ,văd cu ochii închisi TRONUL  PREA  SFINTEI  TREIMI, Troncare straluceste orbitor de tare, într-o Lumină albă imaculată.
 
 Sfintele Vase sunt alcatuite din Sfântul Potir, Sfântul Disc ...     Sfanta+Treime.jpg                              Lucrari noi de mobilier bisericesc sculptat:.
Dragii mei, de sunteti printre voi care nu v-ati cununat religos, nu mai întârziati. 
Gasiti-va doi nasi, si mergeti la Sfanta Biserica ca sa va cununati, si sa primiti Binecuvantarea Prea  Sfintei Treimi ,ca sa traiti multi ani fericiti , să aveti prunci frumosi si sanatosi, iar Maica  Lui Dumnezeu, sa vă fie ocrotitoare pe vecie.
Nu asteptati ca sa faceti nunta pământeasca, ci faceti mai întâi fratilor, NUNTA  CEREASCA, pentru a primi TAINA  SFINTEI şi Dumnezeiestii CUNUNII , după care, puteţi face si nunta lumească dacă veti avea putere financiară.
Cea mai de nepretuit Nuntă, este cea prin care, ati primit TAINA  SFINTEI  CUNUNII. 
   Nunta lumească, este Nunta de la care asteptam ca sa ne-mbogăţim material si banesc .  Dar o astfel de nuntă, fără CUNUNIA  RELIGIOASĂ, este urâciune, este praf si cenusă în Faţa Bunului si Mult Prea Milostivului Dumnezeu, Amin ! 
                                Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. Cred in Bunul Dumnezeu si in casa lui l-am cunoscut pe cel care după lungi asteptări mi-a devenit sot, in acelasi loc.....din pacate nu pentru mult timp...el nu a mai vrut....De ce? Eu am crezut din tot sufletul in Sfânta Taina a Căsătoriei. ......Si am facut-o si a doua oară....pentru copilul meu....Si tot nu e bine....de ce?

    RăspundețiȘtergere
  2. DA! Nu se mai pot tine cele sfinte. Pentru ca raul a intrat in lume.

    ----YHWH----MARANATA----AMIN----

    RăspundețiȘtergere