joi, 17 septembrie 2015

POCĂIŢI -VĂ !!! SE APROPIE VENIREA LUI IISUS HRISTOS ! SEMN DUMNEZEIESC : ODATĂ CU REFUGIAŢII CARE URCAU PE MUNTE , APELE S -AU ÎNTORS ÎNAPOI ŞI URCAU DE LA POALELE MUNTELUI , PÂNĂ PE VÂRFUL MUNTELUI !

                              17  Septembrie 2015 ,ora 3,20 ,zori de zi !


                                                 Dragii mei , 

Refugiaţii, oamenii care au fugit din Calea Războiului, sunt trimişi de Bunul Dumnezeu spre Europa, ca să încerce inimile noastre, care sunt împietrite, sunt învârtoşate si egoiste.

Din păcate, oamenii europeni prigonesc pe fratii lor, aflati  la mare ananghie.

 Refugiatii scandeaza „Germania, Germania”, „Vrem sa plecam” si ...Scandal în Cehia: Refugiații, marcați pe mâini de forțele de ...

Iată MESAJUL  LUI  DUMNEZEU, pentru omenire :

            "Iubiţi-vă  unii pe alţii ! 

      Căci s-a apropiat Împărăţia Cerurilor !"  

Iar glas din Cer, s-a auzit :

 "Te-au văzut Apele, Dumnezeule , şi s-au temut !   Iordanul s-a întors înapoi!"

... din Iordania: in 19 ianuarie apa Iordanului s-a intors, ... ianuarie-2010-s-a-intors-iordanul/ ... intoarce iordanul inapoi ca acum cativa ani au izbucnit .

Şi văd fratilor înspre Vest , o asezare muntoasă, cu multe urcuşuri şi coborâşuri.
De jos de la poalele muntelui ,veneau multime de oameni musulmani, (îi vedeam după portul lor ). Cu toţii urcau cu greu si foarte obositi muntele, cu multe coline, cu multe suişuri si coborâşuri.
Din urma Imigranţilor, se auzea cum veneau şuvoaie de apă mâloasă.  
Fratilor ! Precum urcă Şarpele în copac, sau pe munte, aşa târâş, tot la fel dragii mei, într-un mod uluitor, uimitor, Apa urca muntele. Apa mâloasa si involburată, urca înapoi muntele.
Aceasta Apă, ca orisice Apă de altfel, trebuia doar să coboare. Unde s-a mai auzit ,ca Apa să urce de la poalele muntelui, până la vârful muntelui? Apa urca cu extremă uşurinţă, îi ajunge pe cei care căutau un loc mai linistit, care căutau un adăpost, trece de ei, si urcă, tot urcă înaintea lor, de parcă le arăta traseul muntos, care duce spre PACE, spre iubire si liniste sufletească.
Aud zgomotul Apei învolburate, aud glasuri strigand de bucurie, iar acesti oameni napastuiţi ai soartei, aveau drept călăuză de urcat pe vârful muntelui, chiar Şuvoaiele de Apă învolburată,care urcau de-a dreapta lor. 
Asa precum ,Apa Iordanului s-a întors înapoi, când Iisus  Hristos a fost botezat de Sfântul Ioan Botezatorul, tot la fel, si Apa de la poalele muntelui ,s-a întors înapoi din vârful muntelui ,de unde venise. 
Dragii mei, 
Trebuie să ne întoarcem trup şi suflet, inimă şi cuget la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului. Trebuie să ne cheltuim viaţa, împlinind PORUNCILE  DOMNULUI;să fim buni şi milostivi, să avem Credinţă tare ,în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului  ,să ne ajutăm Aproapele, si sa-l iubim ca pe noi înşine.
                                       Cu dragoste, Maria. 

Iordanul s-a întors înapoi şi anul acesta-

De 2000 de ani, Râul Iordan, în care Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a botezat de către Ioan Botezătorul, se întoarce înapoi contra legilor naturale. Această apă în ziua de 19 Ianuarie (adică 6 Ianuarie pe stil vechi) râul Iordan îşi schimbă cursul apei, curbând de SUS ÎN JOS. În fiecare an merg mii de pelerini din întreaga lume pentru a participa la dumnezeiasca slujbă şi pentru a vedea cu ochii lor minunea aceasta.
 Intoarcerea inapoi a raului Iordan, dinspre Marea Moarta (apa extrem de sarata, lipsita de vietuitoare), inspre Marea Galileii (apa dulce, cu multi pesti si vegetatie abundenta), trimite inca din momentul Botezului spre activitatea Mantuitorului de a intoarce lumea de la moarte la viata.

Articole asemănatoare

3 comentarii:

  1. Mai sus in articol scrie asa...''Am văzut că ecumeniştii propovăduiesc cu îndrăcire cuvântul „o turmă şi un păstor” interpretându-l după voia lor, asemenea ereticilor, bineânţeles tot eretici fiind… Ei bine, trebuie să aducem la cunoştinţă că în vremea din urmă Hristos nu va mai veni în lume nici ca păstor, nici ca Mesia, CI CA JUDECĂTOR, şi nu ca om rob, ci dur şi fără de pogorământ..."iar in mesajele d-vstra d-na Maria Gheorghiu spuneti ca in Romania al doilea Ierusalim va veni Mesia si vom fi binecuvantati de Dumnezeu.Ce sa inteleg?

    RăspundețiȘtergere
  2. Apa care inainta semnifica purificarea lor spirituala sau altfel spus „spalarea pacatelor„ era tulbure precum le sunt faptele si gandirea. Chiar daca, aparent, sunt privati de libetatea si modernismul care il abordam noi, au ei probleme si mai grave decat astea. iar femeia musulmana nu e DELOC un exemplu asa cum pretind ele a fi ( stiu ce spun) ... in geniile lor exista microbul rautatii a urii, spiritului de razbunare a prefacatoriei,minciunii ... etc

    RăspundețiȘtergere
  3. DA! Pocaitiva daca nu cu totii veti pieri!

    ----YHWH----MARANATA----AMIN----

    RăspundețiȘtergere