luni, 7 septembrie 2015

IATĂ MESAJUL DE LA SFÂNTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA : AU MAI RĂMAS 50 DE ZILE ! DINOZAURII ATACĂ !


                                                        6 Septembrie 2015, zori de zi !

                                                   Dragii mei,

În această dimineaţă de 6 septembrie 2015, când abia imi terminasem Rugaciunea de seara, mă băgasem în pat si stateam cu ochii închisi, fireste ca sa mai apuc si eu cateva ore de somn. 
Stând asa cu ochii inchisi, zidurile dispar din câmpul meu vizual, si astfel vad cu ochii închişi un Cer de noapte albastru violet, in toata camera mea, si peste care Cer, năvalesc pur si simplu multe specii de Dinozauri.
Vedeam dragilor, aceste reptile preistorice cu trup din lumina alba densă, precum sunt norii albi si denşi de pe Bolta Cerească.
Numai ca ,acest alb al reptilelor, era de o stralucire orbitoare.
Stăteam cu ochii închisi, îi priveam uimita, uluită, si pot spune chiar cu putina teama, deorece se repezeau unii la altii, se mâncau unii pe altii. Am intins mainile mele printre aceste animale preistorice, si imi vedeam mainile albe precum lumina, si simteam atingerea, presiunea reptilelor cu trup de lumina,  asupra mainilor. Am lasat mainile mele, pe langa corp si continuam sa privesc cu uimire, lupta teribila dintre aceste animale preistorice.
Când Dinozaurii deschideau gurile uriase ,ca sa se inghita unii pe altii, in jurul gurii lor, a coltilor lor, aparea ca un lanţ, ca o botniţă,un fir de lumina aurie, care le intepenea gura. 
Un Soare orbitor, stralucea deasupra căpătâiului meu,iar acest Soare alb orbitor, venea din Sfanta Candela din camera mea.
Candela mea ,nu mai avea fitil cu flacară, ci un Soare orbitor care lumina si Cerul cu Dinozaurii, dar si ochii mei închisi. 
În mijlocul lor, văd un norisor auriu, orbitor de stralucitor.Acest norisor ca din Soare rupt, avea rolul de a a le desparti unele de altele. În stanga mea, vedeam numai DINOZAURI uriasi, cu trup urias si cozi uriase.

În dreapta mea, erau tot DINOZAURI dar cu aripi foarte mari,
aripi foarte lungi, si care aveau tot trup de lumina alba si densa.
  Pterozauri - Reptilele zburatoare sau Dinozaurii zburatori.

Din mijlocul acestor reptile zburătoare, isi face aparitia SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA !
  
                          Parintele-Arsenie-Boca-1.
Arata exact asa ca în aceasta fotografie, cu chip stralucind de Lumina alba a Lui Dumnezeu. 
Pe aripa dreapta a unei reptile cu aripi lungi, apare o cifră.
Vad doar un :5.
Si atunci zic in gandul meu: dar daca mai era ceva langa 5 ?
Daca nu e numai 5 ?
Iar atunci, Sfantul PARINTE ARSENIE  BOCA, iese din nou în mijlocul reptilelor cu aripi lungi, si intinde si mai tare aripa dreapta, a acestei reptile zburătoare pe care văzusem doar un 5, scris un un maro deschis, precum nisipul umed.
Acum vad cifra toata, si-l vad si pe SFANTUL PĂRINTE, care imi zambeste si ma priveste cu blandetea si cu stralucirea ochilor săi.
I-am spus in gandul meu, Sfantului Părinte Arsenie Boca, că am inteles Mesajul pe care mi l-a adus, si ca-l voi face cunoscut Semenilor nostri.
In clipa urmatoare,totul a disparut la fel de năvalnic ,precum au apărut.   
Iară cifra pe care mi-a arătat-o SFANTUL  PĂRINTE ARSENIE  BOCA, pe aripa dreapta a reptilei zburatore era :

                         50 !

Da, cifra  50  era scrisa pe aripa dreapta a Dinozaurului cu aripi uriase.

Dragii mei, după părerea mea, acest MESAJ ne spune că, au mai rămas doar 50 de zile până la dezlantuirea Răului în lumea intreaga.
DINOZAURII  care se mancau intre ei, cred că suntem noi oamenii, care nu mai avem iubire si respect unii faţă de altii.
Aceasta este părerea mea.
Voi ce părere aveti dragilor ?
Astept cu drag si cu mult interes si Comentariile voastre.
SFÂNTUL  PĂRINTE  ARSENIE  BOCA, este SFÂNT în CEATA  LUI  HRISTOS, căci aici pe Pământ, Preotii si mai marii lor, nu voiesc ca sa-l declare Sfant, din prea multa mandrie si orgoliu total nejustificat si totalmente gresit. 
Dragii mei, DUMNEZEU vede si stie tot si toate, si va rasplati fiecaruia după faptele sale.
                                          Cu dragoste, Maria. 
 
Aceste reptile preistorice au apărut ,
acum multe milioane de ani in urma,cu mult inainte de aparitia oamenilor, au fost dinozaurii. Dinozaurii sunt una din cele cateva specii de reptile preistorice care au trait in era mezozoica, era reptilelor. Cel mai mare dinozaut avea o lungime de 30m (aproape cat un bloc cu 10 etaje) si o inaltime de 15m (Exemple: Argentinosaurus, Seismosaurus, Ultrauros, Braciosaurus si Supersaurus)
  1. Cum au aparut dinozaurii pe Pamant: Cataclismul...

    www.fiicurios.ro/exploreaza/cum-au-aparut-dinozaurii-pe...Cached
    Cum au aparut dinozaurii pe Pamant: Cataclismul care a ajutat dezvoltarea acestor specii se poate repeta oricand in prezent: 25 martie 2013 13:55. Tweet. TOP 3. 


    Cand si de ce au disparut de fapt dinozaurii?

    www.ziare.com/international/stiri-externe/cand-si-de-ce...Cached
    Cand si de ce au disparut de fapt ... gainile de azi sunt urmasii inspaimantatorilor dinozauri ai trecutului. dinozaurii au disparut acum 35 de ... Este ca Au Aparut ..


Giganticii dinozauri inaripati preferau sa vaneze pe solDinozaurii dintr-o specie comuna cu Velociraptorii s-au dovedit a fi ...descriere t rex a fost unul dintre cei mai mari dinozauri terestri ...Tyrannosaurus-Rex-Wallpaper

25 de comentarii:

  1. peste 50 de zile ....pe 15 octombrie ...se implineste profetia sfantului malachia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alachia a trecut iniţial în lista suveranilor pontifi numai 111 papi, documentul fiind completat mai târziu cu cel de-al 112 Papă. Astfel, potrivit arhiepiscopului irlandez, "ultimul papă adevărat" este Benedict al XVI-lea, cel care apare în profeţii drept "From the Glory of the Olive". El va fi urmat de cel numit simplu "Peter the Roman". După acesta, Catolicii ar urma să conducă "teribila judecată", desconsiderând astfel "Apocalipsa" biblică.

      Ștergere
  2. PENTRU CINE INCA NU CUNOASTE , CACI TOTUL A FOST TINUT ASCUNS DE E.VREII FALSI , JIDANII DIN ISRAELUL DE AZI ,CARE SUNT NEAMUL CEL BLESTEMAT AL LUI CAIN,DECI DINOZAURII LA FEL CA SI URIASII AU FOST CREATIA INGERILOR CAZUTI ,CARE AU CORUPT LUMEA CEA PERFECTA , PENTRU AL PROVOCA IN ACEST FEL PE DUMNEZEU TATAL,PE DUHUL SAU CEL SFANT SI PE IISUS HRISTOS FIUL DOMNULUI . CARTEA LUI ENOH SPECIFICA CLAR ACESTE EXPERIMENTE SI PACATE CARE AU DUS LA MONSTRUOZITATI CE AU ORIPILAT CERUL DUMNEZEIESC SI AU DUS LA POPOP PENTRU A LE PUNE CAPAT. DESI NU ESTE CANONICA ,ADEVARUL SE PARE CA SUPARA.IAR MOTIVELE INLATURARII EI DUC LA ACEIASI JIDANI CU SAMANTA DE INGERI CAZUTI.
    NOAH CU FAMILIA SA AU FOST SINGURII LASATI SA SUPRAVIETUIASCA , TOTUSI SAMANTA CEA BLESTEMATA A INGERILOR CAZUTI SI A JIDANILOR URMASI DIN VREMURILE NOASTRE ,A RAMAS IN HAM SI DE AICI PRIN CANAANITI PANA IN TIMPURILE NOASTRE.
    DACA NU ESTE DESTUL ,IN ACTUALELE LABORATOARE SECRETE ALE SATANITATII SE LUCREAZA LA OBTINEREA DE ARME BIOLOGICE MODIFICATE GENETIC DIN DNA OASELOR DE GIGANTI -(URIASI) DESCOPERITI PESTE TOT IN LUME ,DAR CARE SUNT DE NEGASIT IN NICI UN LOC PUBLIC PE PAMANT, DE ASEMENEA EXPERIMENTE GENETICE CU CARACTER MILITAR SUNT FACUTE SI CU DNA DINOZAURILOR DESCOPERITI. DECI NU M-AR MIRA SA VAD URIASI APARAND PE PAMANT SI INCEPAND SA MANANCE OAMENI SAU ALTE ORIBILITATI SATANISTE. SI FOARTE IMPORTANT SA NU UITAM CE A ZIS MANTUITORUL IISUS "SI PRECUM A FOST IN ZILELE LUI NOE TOT ASA VA FI SI IN ZILELE FIULUI OMULUI"

    RăspundețiȘtergere
  3. La canonizarea parintelui v-ati gandit ? Dinozaurii ar putea fi cei care au impiedicat pana acum acest lucru . Ce credeti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. in biblie si mitologie, reptila il simbolizeaza pe diavol si lumile lui inferioare...n-am reusit sa inteleg de ce aveau corpuri de lumina?? fiind violente si lipsite de constiinta iar faza cu parintele Arsenie Boca tot nu am inteles-o, din pacate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau de lumina fiindca ei au fost de lumina, au fost creati din foc. Sunt cei 200 de veghetori care s-au inmultit cu femeile oamenilor si au facut uriasii ( nefilimii). Ei impreuna cu conducatorul lor Sanyaza au fost intemnitati in muntele de la rasarit (Nepal - Everestul s-a zguduit sa se elibereze fiara) dar fiara cea batrana a fost inlantuita de Domnul caci ea a fost cea mai necurata dintre toti si numele ei era Azazyel balaurul cel intunecat care va aduce urgie asupra lumii pana la venirea lui. Prima oara o sa fie urgia omului si asta a inceput deja, apoi va veni urgia fiare si pe urma va veni El. Va judeca pe fiara si pe cei 200 de veghetori, pe imparatii acestei lumi, conducatorii turmelor cei inalti si vii si mortii si va intemeia timp de 1000 de ani imparatia sa pe Pamant si va fi cu noi in toate zilele. Peste 1000 de ani va veni si jutecata celui prea luminat (Lucifer) cel ce s-a crezut mai presus decat Tatal, Fiul si Sfantul Duh, cel ce a stapanit acest pamant de la caderea primului Adam si a Evei si a fost cunoscut ca print al acestei lumi. Cei 200 au facut parte din cetele herufimilor si serafimilor. Heruvim = herpento sau serafim = serpento => sarpe sau cunoscutii reptilieni. Acestia sunt dinozaurii care i s-au aratat doamnei Maria si se vor arata si omului dupa urgia sa va veni urgia fiarei. Se vor deschide portile si se vor arata cu chipul lor hidos. Ne v-om zvarcoli in mocirla mizeriei umane caci vor curge rauri de sange si se va amesteca cu pamantul si noroi gros de sange si tarana se va face, lipicios si urat mirositor iar fiarele vor sfasia si se vor infrupta din carnea noastra. Vor pieri si buni si rai, si sfinti si necurati, si totusi, putini vor gusta moartea pana la venirea Lui, caci mortea va fi o binecuvantare in acele vremuri pentru cei care o vor gasi. Putini din 7 miliarde pot fi sute de milioane, 1 sau 2 miliarde, tot putini vor fi si multi din cei ce vor ramane, vor gista urgia. Dumnezeu sa ne ierte, si sa fie bland si milostiv cu noi in vremurile acelea. Rugati-va pentru iertarea voasta si a omenirii, rugati-va parintelui Arsenie Boca sa ne treaca cu gramada in imparatia Tatalui si rugati-va Domnului nostru Iisus Hristos sa se milostiveasca de noi si sa ne ierte, ca sa treaca 1 din 1000 si nu 2 din 10.000, caci multi se vor pierde.

      Ștergere
    2. Iar asta nu inseamna ca toti cei cazuti si experimentele lor au ramas la fel ca la inceput ...Din pricina faradelegilor lor si-au pierdut stralucirea si frumusetea, s-au innegrit, s-au uratit, din ingeri au devenit diavoli! si-au pierdut virtutiile cu care au fost inzestrati si au ”murit” ca fiinte luminate...

      Ștergere
  5. Terminati cu, canonizarea intunecatilor la minte caci parintele nu vrea slava desarta a omului. El a fost si este sfant in veci caci el este sfant de la Dumnezeu Tatal si niciun om pe acest pamant nu poate sa sfinteasca nimic, nici biserica, nici patriarhul, nici papa, dalailama sau cel mai sfant dintre sfinti. Doar Domnul Dumnezeul nostru poate sa sfinteasca, si sfant e cel ales de El. Parintele este Sfant in Imparatia Tatalui. Chestia oficiala cu canonizarea ca sa fie sfintit de om sau de o institutie pamanteana este pentru incuiati. Deschideti-va mintea si luminati-va inima, sufletul si constiinta ca sa-l vedeti si sa va mantuiti, nu mai fiti intunecati la minte si cu inima impietrita, caci El e Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, slava si sfintenia este in mainile Lui. Daca va fi parintele Arsenie Boca, canonizat de BOR, va fi mai sfant decat este? Va strange mai multe oi decat strange, sau va face mai multe minuni prin puterea Domnului decat a facut sau face? Cat a trait parintele strangea mii si mii de oi in numele Tatalui, iar acum cand este in imparatia Tatalui strange zeci de mii si zeci de mii de oi, iar intunecatii dupa ce le-a muls, le-a jupuit pielea si le-a mancat carnea, nu sunt in stare sa le piarda cat reuseste parintele sa stranga. Dumnezeu sa-i ierte si sa ne ierte, caci numai iertare si milostivenie mai putem cere de la Domnul in zilele cele de pe urma. Dinozaurii sunt necuratii despre care v-am mai vorbit doamna Maria, si v-am aratat si fiara in poza pe care v-am trimis-o mai de mult din cana. Ce ati vazut acolo nu era de la mine ci era de la El. Asa cum eu cred ca primiti mesaje de la Duhul Sfant asa sa credeti ce ati vazut acolo. Daca mai aveti poza, mariti-o, uitati-va cu mare atentie si veti vedea ce va fi, caci acolo sunt zilele cele de pe urma. Intrebati-l pe Duhul Sfant ce este acolo ai El va va lumina. Fiindca unora le spune si altora le arata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incuiati = prosti , intunecati la minte = ??? . Cine te crezi de fapt , femeie ? Unde-ti este blandetea si smerenia specific crestineasca si cu ce drept iti judeci aproapele pt o simpla opinie ??? Mergi degeaba la Sfanta Biserica fiindca nu ai inteles nimic despre omenie si iubirea aproapelui !

      Ștergere
    2. Ti-am publicat Comentariul ,nu pentru ca as promova asa prostii si neghiobii, ci pentru ca sa te rusinezi singura de ceea ce ai debitat. Ai jignit in Comentariul tau, atât pe mine cât si pe ceilalti cititori. Sper ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa-ti dea un semn si sa-ti arate CALEA cea dreapta,căci acum esti departe de a fi pe ea.

      Ștergere
    3. Va rog sa ne spuneti la ce comentariu v-ati referit fiindca nu se intelege .

      Ștergere
    4. Cand am facut referire la intunecati la minte nu m-am referit la prosti ci la cei incuiati, indoctrinati pana la fanatism gen musulmanii radicali, care interpreteaza Coranul, adica Vechiul Testament dupa bunul lor plac si fac crime in numele lui Dumnezeu. Nu exista oameni prosti ci necunoscatori iar asta nu este o rusine ci o tragedie. Faptul ca o persoana nu a avut acces la cunoastere nu inseamna ca este prost ci oropsit al sortii si o victima a lumii in care se naste, familia si mediul social care ii ingradeste accesul la cunpastere, dar asta nu este de condamnat si cu atat de judecat caci cel ce hudeca va fi judecat, iar cel sarac cu duhul fericit este, fiindca a lui este Imparatia Cerurilor. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni cand am spus toate cele si nu m-am referit la o persoana anume cu la unii oameni care stau cu mintea in intuneric (necunoastere si indoctrinare) care din pacate sunt foarte multi si traiesc in lumea lor, si lumina mintii, sa-si deschida mintea, ochii si sa-si trezeasca, constiinta sinelui. Cat despre parintele Arsenie Boca am pus niste intrebari retorice pe care ar trebui sa vi le puneti si voi si sa raspundeti la ele. In primul rand, preamarirea de sine este slava desarta si e mare pacat in fata lui Dumnezeu. Credeti ca parintele Arsenie Boca, care ii certa pe enoriasi si chiar si pe calugari ca il confundau pe el "cioata" cu "Stapanul" isi doreste slava desarta a semenilor sai prin canonizare? Credeti ca biserica, BOR-ul sau patriarhul prin canonizare il vor putea face mai sfant decat la sfintit Dumnezeu. Daca nu il canonizeaza biserica, parintele nu mai este sfant sau nu va mai fi niciodata sfant? Pentru voi toti care il iubiti si va rugati parintelui, daca nu va fi canonizat in timpul vietii voastre, in sufletul vostru si in inima voastra, nu veti mai crede ca el este sfant. Oare un titlu si o ceremonie, canonizarea parintelui, facuta de om il va face pe parinte sfant cu adevarat? Ce om poate sa sfinteasca pe alt om si cu puterea lui sa poata sa faca dintr-un simplu om, un sfant? Daca am jignit pe cineva sau s-a simtit lezat de cele afirmate de mine, imi cer scuze. Dumnezeu sa ma ierte, caci in mintea, in inima si in sufletul meu am constiinta curata iarl El stie, caci nu am vrut sa fac rau nimanui si am avut numai intentii bune chiar daca sunt mai greu de inteles. Dumnezeu sa ne ierte pe noi toti, caci nimeni nu e fara de pacat de la facerea lumii pana in zilele cele de pe urma, in afara de Fiul Omului, dar el nu a fost om, ci a fost Fiul prea iubit al Tatalui. Tot ce v-am spus pana acum nu v-am spus de la mine, ci v-am spus de la El. Cine vine in numele Meu pe Mine ma vor primi, iar cei care-l vor alunga pe cel trimis in numele Meu, pe Mine Ma vor alunga. Cine are ochi, sa vada. Cine are urechi, s-auda, iar cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze.

      Ștergere
    5. Si toate aceste lucruri mari scrise de un ilustru anonim care nici macar nu are curajul sa-si dezvaluie identitatea, el MARELE TRIMIS AL DOMNULUI. Bleah.

      Ștergere
    6. Faptul ca-ti arati fata si iti dezvalui identitatea te face mai ilustru, te face mai inteligent, mai luminat, mai cunoscut si mai vedeta printre semenii tai? Te face sa te simti mai important si deasupra tuturor zeule atotputernic? Adevarat, sunt anonim si vreau sa raman anonim din motive personale. Adevarat eu sunt nimeni si nimic pe lumea aceasta si asta vreau sa raman. Dar tu cine esti? Cine ai fost cand ai venit si cine vei fi cand vei pleca. Si cand vei pleca, stii macar unde vei pleca si unde vei ajunge? Adevarat, eu nu contez si poate ca nimic din ce spun nu conteaza, dar ganditiva bine, oare pe lumea aceasta, voi cat contati, cine sunteti si ce sunteti, cat conteaza si pentru cine? Iar cand nu veti mai fi, cat ati contat si daca mai contati. Din partea mea, tot binele din lumi.

      Ștergere
  6. Uitati-va in jurul vostru islamizarea a inceput , dar nu va fie frica caci nu se intimpla nimic din ce nu trebuie . Toti ne-am ales acest moment sa il traim, asa ca fruntea sus si cu Bunul Dumnezeu Inainte .

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarat ai graitt. Nu va temeti caci teama il hraneste pe necuratul. Hranitiva cu lumina si treziti constiinta in voi, caci lumina vine de la Dumnezeu si ea este in noi. Cresteti lumina in voi si intunericul nu va va atinge. De va va fi frica, intunericul va va distruge. Intoarceti-va la Domnul Iisus Hristos iar el va fi cu voi intotdeauna si raul nu va va atinge. Uitati de el si umblati ca oile ratacite si haitele de lupi va vor sfasia, si veti fi prada intunecatului. Nu-l cautati pe Domnul in cer caci de-l veti cauta in cer, pasarile vor fi inainea voastra la El, iar de-l veti cauta in ape, pestii va vor lua inainte in fata lui. Cautati-l in voi, caci trupul vostru este biserica si templul Lui iar voi sunteti zidirea Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh, caci Tatal este in gandirea si in cuvantul vostru, Fiul este in inima voastra, in simtirea si in cugetul vostrul iar Duhul Sfant este in fiinta voastra. Tot ce va ramane este sa cresteti lumina vesnica ce salasluieste in noi toti. Caci goi am venit pe lumea aceasta, goi suntem si goi vom pleca in imparatia Tatalui, fiindca nimic nu este al nostru si totul este al Lui. Si ce este al Lui la el se intoarce. Toti spun sa facem sau sa-i dam Lui Dumnezeu ceva, dar ce poate omul sa-i dea, cand nimic nu este al sau si totul este al Lui. De aceea cel mai mare pacat este sa te sinucizi, fiindca distrugi ce nu este al tau, iar cand ucizi nimic din ce ai luat nu iti apartine. Nici necuratul nu poate lua ce nu-i apartine, caci si intunecatul stie ca omul e zidirea Lui Dumnezeu si il face pe acesta sa se daruiasca fiindca satana nu are nicio putere asupa omului. Dumnezeu sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tor blogul asta este un fiest al FRICII. Frica de moarte, frica de suferinta, frica de pedeapsa pacatelor, frica de iad, frica de diavol dar cel mai delicios lucru este FRICA DE DUMNEZEU SI DE MANIA LUI! Asta este citeasa de pe tort. Dumnezeu este intelept si milostiv si plin de iubire DAR daca il superi va rabda ce va rabda, iti va trimite semne si mesageri ca sa-ti schimbi purtarile dar la un moment dat rabdarea si milostenia lui se termina si va da cu tine de pamant de nu te vezi. Te va pedepsi sa suferi CHINURI VESNICE pentru ca asta face un parinte iubitor cu copiii lui. Cand se supara pe ei ii taie in bucati si apoi ii da hrana la caini. Bun parinte, iubitor, milostiv si intelepy. Daca o sa-mi ziceti ca Dumnezeu de fapt nu vrea asta pentru noi DAR NU ARE ARE CE SA FACA atunci Dumnezeu nu maineste omnipotent, dovada ca nu a putut sa razbata raul cand s-a luptat prima oara cu el. Pe de alta parte daca nu a vrut sa-l termine pe Satana cu toate ca stia ce acesta va face si cata suferinta va provoca inseamna ca Dumnezeu este SADIC.

    Deci avem un Dumnezeu SADIC caruia ii ori ii face placere sa vada cum sufera oamenii ori este in imposibilitatea de a-i ajuta asa ca asta inseamna ca puterile lui sunt limitate. Eu in calitate de parinte nu mi-as lasa copiii sa sufere vesnic doar ca m-au calcat pe bataturi si m-am ofticat eu decat daca as fi in imposibilitatea de a ii ajuta.

    Avem un Dumnezeu RAZBUNATOR avem un Dumnezeu NEMILOS si avem un Dumneze RAZBUNATOR dar nu ma credeti pe mine pe cuvant, cititi doar vechiul testament.

    Avem un Dumnezru care si-a lasat propriul fiu sa moara pe cruce (sadic nu?) In loc sa ierte pur si simplu. De ce trebuia Dumnezeu sa fie convins sa ne ierte pacatele print-un sacrificiu de moarte? De ce trebuia Iisus sa coboare in iad sa salveze acele suflete? Dumnezeu nu o putea face in omnipotenta lui?

    Maicuta Domnului si acum 2000 de ani mai tarziu inca varsa lacrimi? De ce? De ce trebuie sa se roage constant cu lacrimi fierbinti in ochi de Dumneze sa ne ierte? Este Dumnezru atat de neiertator incat trebuie convins cu atatea rugaminti si lacrimi? Unde este iubirea si milostenia?

    Toate aceste lucruri imi zugravesc mie mai degraba o omaginr sumbra, foarte sumbra asupra creatorului....

    Nu va obositi sa raspundrti mai ales cu id-uri de anonim. Parerile anonimilor nu valoreaza nici macar cat o ceapa degerata pentru mine.

    Socotiti ca am gandit cu voce tare. Atat. A, si nu uitati sa va rugati pentru sufletul meu piedut sa nu ajung in camera sadica a Domnului: IADUL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel ! DUMNEZEU nu este sadic ! DUMNEZEU este Bun si Iubitor !
      Când ne/am născut eram curaţi, imaculaţi trupeste si sufleteste.Am primit la Sfantul Botez ,Lumina Învierii Domnului.
      Dar noi am crescut si nu am fost ascultatori. Am întinat Lumina Învierii Lui Hristos, iar acum trebuie sa ne spălăm, trebuie să ne curăţim. Si cum am putea sa ne curăţim decât prin Rugaciune si Post? Prin lacrimi si suferinţă?
      DUMNEZEU nu ne dă mai multa suferinţă decât putem duce. Un copil ,daca nu-l mai si certi va face numai greseli si mai tarziu iti va reproşa că nu ai stiut sa-l cresti. Si-atunci, trebuie sa-l mai si certi când greseste, ca sa-i fie lui bine în viata.DUMNEZEU ne-a înzestrat cu Iubire, cu Dragoste, cu RABDARE si CREDINŢĂ. Dar noi oamenii, în tumultul acest al placerilor lumesti, ne-am lasat atrasi de aceasta latura, si am uitat ca sa implinim cele 10 PORUNCI care ne aduc mântuirea sufletului. Si-atunci intervine din nou CREATORUL ! Ne ceartă ,prin suferinte, prin lacrimi de durere,căci altfel noi nu vrem sa intelegem, nu vrem sa ne gandim ca EL este TATAL CEL CERESC si ca ne-a poruncit ca sa fim cumpătati in toate. Cu toate acestea, noi ne indreptam spre partea mai usoara, spre placerile lumesti ale prezentului. Diavolu isi baga coada si ne pune pe tava, toate placerile LUMII acesteia. Ne imbie cu de toate, pentru ca voieste sa ne faca robi ai lui, voieste ca sa ne pierdem sufletul. Din acest motiv DUMNEZEU ne mai si pedepseste, pentru ca numai asa ne ridicam ochii catre CER, ca sa-I cerem ajutorul.DUMNEZEU ne-a dat VIAŢA penru ca noi s-o traim si sa ne veselim in limita CELOR 10 PORUNCI. Dar oameni fiind, si foarte usor ne inclinam spre păcate, riscam sa pierdem mântuirea sufletului. Iar cand suntem cu un picior pe mal si altul in groapa, atunci intervine BUNUL DUMNEZEU si-I zice DIAVOLULUI: Stai asa ! Acesta este al meu, iar de sufletul lui sa nu te atingi, pentru ca voiewsc ca si acesta sa se mantuiasca. Îi îngaduie Diavolului ca sa ne ispitească, dar nu-i îngaduie ca sa se atinga de suflet. Fiecare dintre noi, după CREDINŢA si FAPTELE noastre, va sti sa aleaga pe ce cale merge. Pe cea vremelnica in care Diavolul ne da toata fericirea din Lume, si ne pierdem sufletul , ori pe Calea Lui Dumnezeu, respectand PORUNCILE SALE, iar Sufletul nostru se va bucura si se va veseli pentru vesnicie ,în Împărăţia Lui Dumnezeu. Nu trebuie sa vezi taote in negru. Bucura-te de ceea ce ti-a daruit BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, multumeste-i in fiecare clipă pentru toate, si nu te depărta de CREDINŢĂ si de implinirea CELOR 10 PORUNCI. Mergi DUMINICA la SFANTA BISERICA, ia si pe copilasii tai, si vei simti in inima si-n sufletul tau,IUBIREA si DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, care se vor revarsa peste tine si cei dragi, ca o ploaie de vară mult dorită de toata lumea. Capul Sus, si bucura-te de fiecare zi ! Fiecare Zi pe care o traim, este un DAR de la DUMNEZEU ! În DAR am primit ,în DAR să dăm si noi celor mai necajiti ca noi.

      Ștergere
    2. Si cum explicati doamna Maria ca sunt copilasi de cativa anisori care au boli grave precum cancer sau leucemie si se chinuie sa traiasca? Copilasii aia cu ce au gresit in fata Domnului de sufera? Care sunt pacatele lor? Ce legi ale Domnului au calcat ei?

      Cum explicati doamna Maria ca sunt milioane de copii in Africa care mor de foame in fiecare zi? Ei ce legi au calcat? Ce pacate si-au facut? De ce nu ii ajuta Dumnezeu si pe ei si de ce ii lasa sa moara de foame? De ce nu le da mana cereasca cum le-a dat si evreilor ca sa stie toata lumea ca avem un Dumnezeu bun si iubitor si milostiv de oameni?

      Ștergere
  9. Pacat ca porti numele Domnului nostru Iisus Hristos, fiindca Emanuel este numele Lui si inseamna Dumnezeu este cu noi. E peste puterea mintii tale ca sa intelegi toate cate ai spus, sunt prea multe lucruri de explicat si prea multa cerneala sa se verse ca sa ti se explice toate cele pentru a fi dezvaluite conform logicii tale, si tot ar fi in zadar caci ori nu ai intelege, ori vei intelege dar vei nega totul. Mai bine mai ai putina rabdare si atunci vei simti si vei intelege tot. Ce negi si alungi acum, atunci vei spune, El este si-l vei cauta. Cauta si vei gasi, neaga si te vei departa. Daca nu crezi in El, atunci Reiki caruia te inchini si-l urmezi, cui se inchina, de unde vine si al cui este? Mai ai timp, scurt, dar mai este destul timp ca sa te intorci pe calea cea dreapta. Deschide-ti mintea, inima, sufletul si ochii, priveste in jurul tau, priveste-te in oglinda si daca imi demonstrezi ca toti savantii din lume pot sa creeze din nimic un fir de iarba, sau mai crezi in povestea de adormit copiii a teoriei Big Bang-ului cand din nimic s-a creat universul, atomii si toate elementele etc. si poti sa-mi demonstrezi toate acestea, atunci eu voi spune ca Dumnezeu nu exista. Pe Dumnezeu sa nu il cauti departe, sa te uiti in oglinda si sa-ti spui daca tu crezi ca tu esti sau tu stii ca tu esti. Findca Dumnezeu Este, caci tu esti. Dumnezeu e stiinta nu credinta, caci atunci cand spui cred, exista urma de indoiala, cand spui ca stii nu mai exista urma de indoiala. Dumnezeu sa-ti lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El Este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea si marirea si slava este numai in mainile Lui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce sa-i faci, mai trebuie sa fie si prosti pe lumea asta ca altfel ce s-ar face desteptii ca tine? Cum s-ar mai simti ei superiori daca n-ar exista si prostii ca mine? Pe cine ar mai lua ei peste picior si de cine ar mai face ei misto daca n-ar mai fi prostii ca mine? Da lasa, ca in biblie scrie ca cei saraci cu duhul ca mine vor vedea imparatia lui Dumnezeu si se vor minuna (ca prostii binenteles cum altfel?) asa ca stau linistit. Te racaie ca port numele Domnului? E ce sa-i faci, asta a fost vointa divina. Du-te si vorbeste cu Dumnezeu pe tema asta daca ai vreo problema, iar logica mea e tot dar divin de la Dumnezeu asa ca continua sa faci misto, ca asta fac desteptii ca tine. Prostii ca mine isi pun doar intrebari si incearca sa-l inteleaga pe Dumnezeu asa cum pot ei in prostia lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Unde dai si unde crapa. Imi pare rau daca m-ai inteles gresit. Nu am apus eu ca esti prost si nici sarac cu duhul. Daca citesti mai sus explic parerea mea despre cei care se cred sau ii jignesc pe altii spunandu-le prosti. Nu am vrut sa te jignesc, ci am vrut sa te ajut. Dar din pacate ai multa rautate si ranchiune in tine, ai mintea intunecata si inima impietrita. Nu vezi si nimic nu ajunge in inima ta. Nu am ranchiune ca porti numele Domnului ci chiar ma bucur pentru tine, dar din pacate ai multa rautate, frustrare si complexe de inferioritate despre tine si asta te face sa te lupti cu toata lumea. In fata Domnului toti suntem la fel, egali, iar in Imparatia Tatalui nu este nici barbat, nici femeie, ci suntem ca ingerii, lumina. Nu am nimic cu logica sau gandirea ta, si nici cu faptul ca il cauti pe Dumnezeu si ca incerci sa-l intelegi, chiar ma bucur pentru tine, dar datorita frustrarilor tale si razboiului tau cu lumea nu il gasesti, iar cand te apropii de El si ti se arata, la tine intervine negarea. Pana si Toma necredinciosul ar fi invidios pe negarea ta. Iti recomand sa citesti Blia, dar sa te apleci asupra sa pe o perioada mai lunga si sa nu o citesti ca pe beletristica, apoi citeste Cartea lui Enoch, Evanghelia dupa Toma si apocrifele de la marea Moarta. Te asigur ca acolo il vei gasi pe Dumnezeu si il si vei intelege. Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze, caci mi-e martor, ca nimic rau nu am avut impotriva ta, nici nu te-am judecat caci nu am acest drept fiindca are cine sa ne judece si nici nu am vrut sa te jignesc. Am vrut doar ca sa te ajut.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma gandeam ... oare mesajul nu se referea la numarul mortilor din Clubul Groazei? .... azi au anuntat ca s-a ajuns deja la 50 tineri plecati la Domnul ... si gandul mi-a zburat la mesajul parintelui .

    RăspundețiȘtergere