luni, 7 septembrie 2015

TRIST ! LACRIMILE UNUI ÎNGER ADEVĂRAT , CARE PUNE O FLOARE PE BISERICA LUI HRISTOS !

                          6 Septembrie 2015, ora 4,28 zori de zi !

                                             Dragii mei,

                              Trilulilu #diverse Despre Ingeri....
Tot in această dimineaţă în zori de zi, Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, au voit ca sa-mi descopere mie roabei Sale, ce se  va intampla cu SFÂNTA  SA  BISERICĂ.
Aşadar dragilor, mi se arată O Sfântă Biserică înspre Sud, ce avea o Turlă frumoasa si impunătoare, ce se termina la vârf cu o sfanta Cruce, la fel de frumoasa si vindecatoare pentru suflet. 
                                        iulie 4 şi s au sfârşit în anul 7005 1497 iar al domniei sale anul ...
Cerul era de ziuă, si părea că Soarele abia incepe să răsară.
Brusc, Turla Sfintei Biserici dispare, ca si cum cineva nevazut ar fi decupat-o de Sus, iar Biserica era acum fara de TURLĂ. Nu mai era intreagă.
Nu mai avea CRUCEA pe care s-a rastignit Domnul, ci numai acoperisul drept, ca la orisice cladire.  
Dinspre Răsărit, a apărut din neant un ÎNGER adevărat.
Acest Înger a apărut pe acoperisul Bisericii  Sfinte, care era fara turlă si fara Crucea Lui Hristos.
ÎNGERUL precum un tânăr de 14-15 ani, cu trup de lumina alba, orbitor de stralucitoare, cu chip roziu ca din carne si oase, cu perisorul scurt si ondulat, ţinea pe bratul său stâng, un  trandafir.

                  Trilulilu #diverse Despre Ingeri...                                             trandafir rosu descriere un wallpaper cu un trandafir rosu ...                                 .

Îngerul păseste prin aer, la mica distanta de acoperisul Bisericii, până când ajunge la locul unde fusese Turla.
Aici ,ÎNGERUL se apleaca si cu lacrimi si tristete ,pune acest trandafir pe rana Bisericii Lui Hristos,asa cum si noi depunem o floare sau o coroana de flori pe un mormânt.

Dragii mei, BISERICA  LUI  HRISTOS este in mare pericol !
Daca nu vom fi uniţi în CREDINŢĂ si-n DRAGOSTE pentru HRISTOS, vor veni călăii Bisericii Lui Hristos si o vor tăia de la rădăcină, asa cum au tăiat TURLA ,cu tot cu SFANTA CRUCE a lui Hristos.
Mai avem timp ca să ne intoarcem la CREDINŢA  cea adevarata, la CREDINŢA  CRESTIN ORTODOXA, pe care trebuie s-o apărăm si s-o păstram cu pretul vietii noastre.
Daca vom starui in Rugaciune si Post,daca vom merge la SFANTA  BISERICA, macar in Ziua Duminicii, poate mai avem o sansa ca sa ne mantuim sufletul, si sa salvăm BISERICA  LUI  HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL  nostru, căruia I se cuvine, toata cinstea ,slava si închinarea, acum si pururea si.n vecii vecilor, AMIN !  
                                                 Cu dragoste,Maria.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu