marți, 15 septembrie 2015

ŞI S- A ADEVERIT ! ARMATA INTERVINE CU TANCURI SI CU MII DE SOLDATI , ÎN CRIZA REFUGIATILOR.


                                              Dragii mei, 

Scriam ieri aici pe Blog, un articol cu titlul : ARMATA  VA  INTERVENI  ÎN PROBLEMA  REFUGIATILOR ", si din păcate dragilor, iata ce se intampla astazi la Granita Ungariei :   

Viktor Orban ,Premierul Ungariei, a scos de la naftalina un intreg arsenal de razboi, ca nu cumva sa treaca refugiatii in Serbia.

Iar eu va spun dragii mei, nu de la mine, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt, căci acesti oameni, oropsiti ai soartei, vor rupe toate barierele, chiar cu pretul vietii lor. 

  1. 30.000 de “imigranți” ar putea forța astăzi...

    www.flux24.ro/30-000-de-imigranti-ar-putea-forta-astazi...Cached
    ... spre frontiera cu Austria, remarcat de UNHCR, intervine in momentul in ... la armata pentru a ajuta ... Victor Ponta, pe care il voi spune la JAI cu ...

  Stiri de Ultima Ora: ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

Breaking News
Stiri de Ultima Ora: ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

Stiri de Ultima Ora: ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

Stiri de Ultima Ora: ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

Austria a mobilizat armata la granita cu Ungaria pentru a face fata valului de imigranti.
Austria trimite luni 2.200 de soldati la frontiera.
Operatiuni militare se desfasoara si in Marea Mediterana, tot in lupta cu valul de imigranti.
vom reveni cu detalii
Sursa: ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

ALERTA! Austira trimite armata la granita cu Ungaria

Postat la: 14.09.2015 - 12:06 | Scris de: Ziua News

Austria a mobilizat armata la granita cu Ungaria pentru a face fata valului de imigranti.
Austria trimite luni 2.200 de soldati la frontiera.
Operatiuni militare se desfasoara si in Marea Mediterana, tot in lupta cu valul de imigranti.
vom reveni cu detalii

AUSTRIA TRIMITE ARMATA LA GRANITA CU UNGARIA
Aproximativ 2.200 de soldați vor interveni așadar în Marea Mediterană împotriva traficanților de persoane, la o zi după ce ministrul german de Interne a anunțat că se reintroduc temporar controalele la frontiera cu Austria din cauza afluxului de imigranți.
Duminică, Germania a anunțat reintroducerea ‘provizorie’ a controalelor la frontiera cu Austria, suspendând circulație prevăzută în Spațiul Schengen, moment care marchează o agravare a crizei imigranților în Europa. Măsura i-ar putea determina pe imigranți să încerce să ocolească aceste controale de la granița dintre Austria și Germania, trecând prin Slovacia și Cehia.

Iata dragilor si articolul meu :
                                             14  Septembrie 2015, ora 16, 38 !

                                                 Dragii mei, 

Tot în această după amiază, în timp ce stateam putin in pat ca sa ma odihnesc, văd dragilor spre Nord-Vest , precum firele  de iarbă, văd multime de oameni ,imbrăcati precum le este portul lor traditional, femeile cu capul acoperit  aveau si copilasi in brate.
Toate aceste suflete disperate dragilor, au împânzit pământul pe toata partea din Nord-Vest.
Nu aveai unde să arunci un ac, asa de multi erau; ca sardelele stateau, si tipau, intindeau mâinile lor, ca să prindă hrana pe care o aruncau soladtii din camionale armatei.

... Refugiații sirieni nu vor să audă de România: Ce să facem acolo

migrants.

Vedeam dragii mei, pe Imigranti ingraditi de garduri, iar in mijlocul gardurilor, erau camioane militare ,iar pe camioane stateau în picioare  multi soladti ,care aruncau pungi cu mancare Imigrantilor.
Imigrantii care erau mai lungi de mână, care erau mai puternici fizic, prindeau pachetele cu mâncare, care nu, ţipau si rabdau de foame si sete, impreuna cu pruncii din bratele mamelor.
 pentagonul va cumpăra maşini făcute la braşov.

Dragii mei, Criza  refugiatilor se va adânci si mai mult, iar lucrurile vor scăpa de sub control ,si va fi greu , sau chiar imposibil de a mai intra pe făgaşul lor normal.
Iată si articolele anterioare, pe care le-am scris despre Refugiati:
 
       4 - 5 Septembrie 2015,ora 1,25  noaptea !

                                              Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam  la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd dragilor un Cer de ziuă, iar sub Cer, jos pe Pământ, o mare întreagă de oameni cu copii si bunici, care alergau peste tot,pe toate strazile.
Oamenii aveau o îmbracaminte specifică musulmanilor,  si erau fericiti că au spart granitele si au intrat în Ţară . 12. 'Toti oficialii nostri au fugit cat de repede au putut, si toata lumea a uitat de noi', a mai adaugat femeia.10. Refugiatii s-au indreptat catre alte orase din apropiere.
 Vom accepta decat imigranti crestini | 24PH.ROPatriarhul Daniel pune paie pe focul urii faţă de musulmani: Muftiul ....
Multimea de oameni ,împânzise toate strazile ,toate ulitile acelei localitati, bucurosi ca au scăpat de gardurile ghimpate si de jandarmii de la frontieră.
Îi priveam cu mila ,si totodată mă gândeam la ceea ce urmeaza pentru ei sărăcuţii. Trebuiau să se reintegreze într-o altfel de societate, intr-o altă Ţară care ,are alte traditii si obiceiuri, care are o altă Religie decât cea a lor.
Iar în acest moment ,aud un glas care spune cu îngrijorare aşa :

                  "Imigranţii !
             Lucrurile par să degenereze !"

În acelasi timp, auzeam si un alt glas care vorbea cursiv limba engleză, dar nu intelegeam ce spune.
Asadar dragilor ,vom trai si noi momente mai puţin placute , ca o consecinţă a numarului mare de Imigranti, pe care este obligat România ca să-l primească, si despre care eu am scris înca de la începutul lui August.
Sunt si ei frati Întru Hristos ai nostri, si nu le putem intoarce spatele. Sa dea Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, ca acesti oameni care fug din calea Războiului, să fie pasnici si să rămână pasnici. 
                                       Cu dragoste, Maria.  


                                               Întreaga Europă va fi sufocată,
                 datorită invaziei imigranţilor !

                                 Noapte de 1 - 2  Septembrie 2015 ,ora 0,30 !

                                            Dragii mei, 

În această noapte dragilor, în timp ce mă rugam , Cerul noptii dispare la Sud -Est, si văd dragii mei, o întindere extrem de mare, în care oameni multi de toate vârstele, femei cu batic alb pe cap, cu umbrele albe deasupra capului, se adunau în acest loc, exact ca la Mecca.
Oamenii se adunau sub forma circulară, în inversul acelor de ceas, iar când nu au mai încăput, zidul uman circular , s-a rupt şi toti au luat-o la fugă spre Sud-Est .

... ocolita de valul de imigranti ce fug de ISIS • LumeaLive.comUn număr de 3.650 imigranți plecați cu trenul din Budapesta au ...Makkah Kaaba Hajj Muslims Imagine de stoc © zurijeta... vicino al monte Arafat, in occasione del pellegrinaggio della Mecca.
Aud un glas care spune aşa :

       "Imigranţii  vin  mai mulţi  şi spre România ! 
          Cei mai mulţi, vin în Spania !"

Aşadar dragii mei,  Criza Imigranţilor se acutizează, iar întreaga Europă va fi depăsită de situatie.
Si acesti oameni ,care fug din calea armelor si a bombelor sunt tot fii ai Lui Dumnezeu, sunt fratii si surorile noastre. Trebuie ca să fim deschişi a-i primi ,si a le oferi un loc de muncă si-un acoperis deasupra capului.
Doamne Dumnezeul nostru si Măicuţa noastră, Te rugăm ajută si pe acesti frati ai nostri, cuMila si cu iubirea Ta de oameni, Amin !
                                Cu dragoste, Maria.

                  12  August 2015,ora 23,10 !

                                               Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce mă rugam a Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, văd dragii mei, chiar în faţa mea la nici 2 metri, o fetiţă chinuită si necăjită.
Fetiţa mî priveste în ochi, îi dau lacrimile si văd acum dragilor, că puţin mai la distantă mai erau multi oameni adulti, dar si copilasi, care asteptau la rând, pentru ceva ce eu nu vedeam.
Doar fetiţa s-a desprins dintre ei, şi a ajuns în faţa mea, parcă implorându-mă ca s-o ajut.

Copiii tiganilor din Romania pun in dificultate scolile din Berlin.

În următoarea clipă dragilor, totul a dispărut, iar eu ma grabesc a scrie în caietul de suflet, ceea ce tocmai Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului, mi-au îngaduit a vedea si-a auzi ! 
ai Statului Islamic se infiltreaza la bordul barcilor cu imigranti ...Metropotamul a fost si el acolo, s-a plimbat in stanga si in dreapta ....
Veti vedea dragii mei, că şi ROMÂNIA va fi obligată de UE, ca să primească imigrantii care fug din Calea Războaielor, din pricina foamei si a setei.
Si asa trebuie să facem ! Trebuie sa ne fie milă de cei mai necăjiţi ca noi, si sa le dăm de mâncare, sa le dăm apă si îmbrăcăminte, precum si un pat curat ,unde sa-si puna capul.
Ganditi-va, ca am fi noi în locul lor. 
Nu-i asa ,că ne-am bucura ca sa gasim putina liniste si niscaiva mâncare ? 
Si acesti oropsit ai Lumii, sunt fii ai Lui Dumnezeu, si trebuie sa-i înconjurăm cu dragoste, si sa-i hranim.
Dragii mei, nu uitati ca sa fiti buni si milostivi, si sa daruiti în fiecare zi cuiva o bucurie, pe care o veti primi înapoi ,înzecit de la Bunul Dumnezeu si de la Măicuţa Domnului.
                                          Cu dragoste, Maria. 

2 comentarii:

  1. A sosit vremea sa vedem și sa auzim numai exista îndoială că Dumnezeu exista pentru ca de la aceste doua cuvinte a început viața acestui blog, acum Dumnezeu nu numai ca exista dar fraților trebuie sa fi orb și totuși vezi trebuie să fi mut și totuși auzi câte minuni se întâmplă în fiecare clipa, privește cititotule al acestui blog în dreapta ta cum vecinul tău care pana ieri nici nu te saluta azi este mai aproape de tine decât proprii tai părinți, privește acest blog și nu te întreba de unde știe Maria sau aude pentru ca ea la fel ca tine e un om și tu poți vedea și auzi dar trebuie sa iti încredințezi viața, trupul,mintea intru totul lui Hristos Dumnezeu.Rugăciunea continua și neclintirea credinței ne vor salva!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru aprecieri !

      Cu dragoste, Maria!

      Ștergere