joi, 10 septembrie 2015

REFUGIAŢII ! SITUAŢIE ÎNGRIJORĂTOARE !

                                            4 - 5 Septembrie 2015,ora 1,25  noaptea !

                                              Dragii mei, 

În această noapte în timp ce mă rugam  la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd dragilor un Cer de ziuă, iar sub Cer, jos pe Pământ, o mare întreagă de oameni cu copii si bunici, care alergau peste tot,pe toate strazile.
Oamenii aveau o îmbracaminte specifică musulmanilor,  si erau fericiti că au spart granitele si au intrat în Ţară . 12. 'Toti oficialii nostri au fugit cat de repede au putut, si toata lumea a uitat de noi', a mai adaugat femeia.10. Refugiatii s-au indreptat catre alte orase din apropiere.
 Vom accepta decat imigranti crestini | 24PH.ROPatriarhul Daniel pune paie pe focul urii faţă de musulmani: Muftiul ....
Multimea de oameni ,împânzise toate strazile ,toate ulitile acelei localitati, bucurosi ca au scăpat de gardurile ghimpate si de jandarmii de la frontieră.
Îi priveam cu mila ,si totodată mă gândeam la ceea ce urmeaza pentru ei sărăcuţii. Trebuiau să se reintegreze într-o altfel de societate, intr-o altă Ţară care ,are alte traditii si obiceiuri, care are o altă Religie decât cea a lor.
Iar în acest moment ,aud un glas care spune cu îngrijorare aşa :

                  "Imigranţii !
             Lucrurile par să degenereze !"

În acelasi timp, auzeam si un alt glas care vorbea cursiv limba engleză, dar nu intelegeam ce spune.
Asadar dragilor ,vom trai si noi momente mai puţin placute , ca o consecinţă a numarului mare de Imigranti, pe care este obligat România ca să-l primească, si despre care eu am scris înca de la începutul lui August.
Sunt si ei frati Întru Hristos ai nostri, si nu le putem intoarce spatele. Sa dea Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, ca acesti oameni care fug din calea Războiului, să fie pasnici si să rămână pasnici. 
                                       Cu dragoste, Maria. 

  


6 comentarii:

  1. " să fie pasnici si să rămână pasnici. "
    Aici e schepsisul, printre copii si barbati se ascund si fundamentalisti simpatizanti isis, iar femeile sunt cam putine, restul cred ca au ramas sa pazeasca casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ca lucrurile vor degenera cu imigrantii nu sunt lucrurile tocmai bune din cate am observat.IN SCURT TIMP SE VA PORNI JIHADUL VOM FII INCONJURATI DE ACESTI SALBATICI CU ARME IN MAINI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, da ...
    http://www.flux24.ro/noapte-buna-merkel-comandanti-ai-retelelor-teroriste-se-afla-deja-in-berlin-foto/

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt oameni intru Hristos..... astia sunt la ehipa adversa, deci nu e bine. Sunt infiltrati tocmai sa distruga crestinii si crestinismul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este interesant cum noua "civilizatilor" ni se impun inca atatea restrictii la circulatie si convietuire - vize, date biometrice, tot felul de carduri de identificare si acces, etc, iar pe acesti oameni (si nu neg ca nu sunt destule suflete sarmane) ii luam la pachet, fara nici o astfel de restrictie (ce bine seamana cu obligativitatea "ciparii" animalelor din casa, ca cele de pe strada pot trai asa cum le-a lasat Dumnezeu). Nu e greu sa ne dam seama unde se ascunde de fapt adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cele 7 mari religii vin de la Dumnezeu,inclusiv cea musulmana. Problema este ca ,exista o posibilitate ca acestia sa se revolte sub o forma sau alta, mai mult sau mai putin grav,mai devreme sau mai tirziu.De aceea, cu cit mai putini cu atit mai bine.Mai usor de sustinut si controlat. Bine a facut Johannis ca a obiectat pentru un numar impus de U.E.! Ce, noi nu avem probleme????

    RăspundețiȘtergere