marți, 22 septembrie 2015

PRIMARUL SORIN OPRESCU !

                                                              22 Septembrie 2015, ora 16,05 !

                                                  Dragii mei, 

În această după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Primarul general al Bucurestiului, domnul SORIN  OPRESCU !

                         Sorin Oprescu, mesaj din arest pentru cei care îl acuză: Aveți ....

  Şi aud glas dragii mei, care spune aşa :
  1.               "Sorin Oprescu !
               El le spunea oamenilor în faţă, printr-o francalitate deschisă!"

    Şi-l văd dragii mei pe domnul Sorin Oprescu, stând la biroul său ,discutând cu cineva pe care nu-l vedeam. 
    Primarul SORIN OPRESCU, discuta mai aprins cu cineva pe care nu-l vedeam. Nu auzeam ce spune, dar îi vedeam crisparea de pe chip, precum şi privirea intensa ,către acea persoana ,ce părea că era asezata pe un scaun ,chiar in faţa sa, lângă birou. 
                                   Sorin Oprescu.

    Dragii mei, mie chiar imi pare tare rău pentru acest om, pentru situaţia nefericită, prin care trece in aceste zile.
     Eu nu sunt din Bucuresti, dar atunci cand il vedeam la TV, imi plăcea felul lui de organizare a lucrurilor in Capitala. Cel putin asa părea ;că până la urmă a fost altfel, adică ,asa cum se intampla astăzi, JUSTITIA este cea care va analiza toate.
    Avea tot ce-i trebuie acest om; si bani, si case, si masini scumpe, si faimă pe care si-a dobandit-o prin functia de Medic chirurg.
    De ce a trebuit ca să se lăcomească, numai el stie.
    Doamne Dumnezeule,Te rugăm, iarta-ne si pe noi cei care suntem revoltati de ceea ce vedem si auzim,dar si pe cei care gresesc, cu voie sau fara voie. 
                                         Cu dragoste, Maria.
    P.S.
    Iata dragilor, ce inseamna cuvantul:
    francalitate (franc), din citatul de mai sus : 
    FRANC3, -Ă, franci, -ce, adj. (Despre oameni) Care are un caracter sincer, loial, cinstit; care spune pe față, deschis, ceea ce gândește; (despre înfățișarea sau manifestările cuiva) care trădează un astfel de caracter. ♦ (Despre acțiuni) Loial, cinstit. [Var.: franș, -ă adj.] – Din fr. franc.
    Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

    FRANC1 ~că (~ci, ~ce) 1) (despre persoane) Care nu tăinuiește nimic; dispus a-și exprima gândurile fără a le ascunde; deschis; neprefăcut; sincer. Atitudine ~că. 2) și adverbial (despre manifestări ale oamenilor) Care denotă claritate în exprimare; prezentat în mod direct. Surâs ~. 3) (despre acțiuni) Care corespunde legilor de onoare și probitate; în conformitate cu onoarea și probitatea morală; onest; cinstit. /<fr. franc
    Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

    1. Avocatul lui Oprescu: Am contestat decizia. Nu a...

      www.corectnews.com/social/eveniment/avocatul-lui-oprescu...Cached
      Sorin Oprescu, arestat preventiv. Publicat in 07 septembrie 2015 la 08:15. Tribunalul Bucuresti a admis, duminica seara, cererea DNA de arestare preventiva a Primarul ...
    2. Sorin Oprescu, RETINUT de DNA! Primarul Capitalei...

      www.wowbiz.ro/sorin-oprescu--retinut-de-dna-primarul...Cached
      Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători.
    3. Sorin Oprescu – primarul Bucurestiului, retinut...

      brailachirei.wordpress.com/2015/09/06/sorin...Cached
      Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar de prefectul capitalei daca ... Al doilea a fost trimis in judecata pentru ca a luat mita peste 200 ...

     

12 comentarii:

  1. FANTASTIC !!! Aveți idee, dna.Maria ce sume uriașe de euro din bani publici au intrat în buzunarele lui și ale familiei lui ,inclusiv amantă ??? Vă bateți joc de noi ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu spun că nu este vinovat ! Ci doar imi este mila de el, căci nu se stie daca va rezista in inchisoare, Si-atunci la ce-i mai foloseste ceea ce si-a insusit din banii Statului ?
      In acest fel, eu mi-am exprimat mila faţă de Aproapele. In rest, isi va primi pedeapsa si cea lumeasca, si cea vesnica !

      Ștergere
    2. Are o sanatate foarte fragila. Un diabetic care este dependent de insulina, oricand poate da coltul, mai ales in puscarie. Sigur, nu au decat sa -i confiste toate averile, dar noi ca oameni, trebuie sa avem mila si de dusmanul nostru.

      Ștergere
    3. ANONIM ! Unde/ti este Mila faţă de Aproapele, atunci când vezi si pe dusmanul tau, la mare ananghie ? Primarul SORIN OPRESCU, este un om mai în varsta, este un om cu mai multe pb cardiace si grave, este un om cu un Diabet grav, dependent de insulina.Acest om, cu pb lui de sanantate nu va rezista in inchisoare. Nu ti se pare ca este cu iz electoral,retinerea lui după gratii? Vezi si pe hotii din varful piramidei carecsunt liberi, sub control judiciar si isi cheltuiesc banii furati. De ce nu ar fi si SORIN OPRESCU sub control judiciar? Căci spre deosebire de ceilalti ,el este foarte bolnav. Nu trebuie sa privim cu ură,pe cei care fură, pe cei care fac tot felul de nelegiuri. Ci trebuie sa spunem : DOAMNE, iarta-ne si faca-se Voia Ta. Eu nu zic ca nu este vinovat, dar nu trebuie sa moara in inchisore pentru faptele sale. DUMNEZEU spune :
      "NU VOIESC MOARTEA PĂCĂTOSULUI, CI VOIESC CA EL SĂ FIE VIU ŞI SĂ SE ÎNTOARCĂ LA MINE !"
      Primarul capitalei SORIN OPRESCU nu este un criminal, nu este un pericol public, deci, poate fi cercetat si in arest la domiciliu,ca si HOTII care au praduit România , si astfel va putea să-si vada de sănătatea sa.

      Ștergere
  2. Pentru Anonim: Degeaba intri pe blogul Doamnei Maria daca nu ai invatat ceva elementar, anume sa ierti, sa fii milostiv...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pt.anonim și dna. Maria e ciudat că i plângeți de milă multimiliardarului Sorin Oprescu ! Aveți idee câți din banii furați puteau merge în spitale ??? Ne explicați din dicționar cuvântul franc dar.....șpăgar, hoț , nemernic ,fără frica de Dumnezeu ...ce scrie în dicționar ??? Nu sunteți de la Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  4. ... si sa nu zici nimic de rau impotriva psd-istilor, ca te-ai ars!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare se pregateste terenul ca sa ii plangem si pe altii care vor intra la '''mititica "".Pentru ca nu sunteti constanti in idei, afirmatii si principii , cred, ca cel mai bine ar fi sa nu mai discutati despre politica si politicieni ...........Este o propunere ...de ce sa amestecam cele sfinte in politica asta murdara..?..!!! Ni se trimit mesaje ca sa ne mai desteptam si sa fim cu picioarele pe pamant si cu mintea la CEL DE SUS .

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria Gheorghiu, dar chiar asa, sa avem mila numai fata de borfasi,
    de parca am fi la Antena 3 ?
    Ar fi mai corect sa avem mila fata de victime.

    Asa e propaganda si in Rusia, tine partea borfasilor.
    In ce hal a ajuns ortodoxia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata ce spune IISUS HRISTOS, DOMNUL si MÂNTUITORUL nostru :
      Ati auzit ca s-a zis: ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui rau, iar cui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i-l si pe celalalt. … Ati auzit ca s-a zis: Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau. Eu insa va zic voua: Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ca va vatama si va prigonesc, ca sa fiti fiii Tatalui vostru Celui din ceruri, pentru ca El face sa rasara soarele peste cei rai si peste cei buni si trimite ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti” (Mt 5, 38-39, 43-45)

      „Si precum voiti sa va faca voua oamenii faceti-le si voi asemenea; caci daca iubiti pe cei ce va iubesc ce rasplata puteti avea? Fiindca si pacatosii iubesc pe cei ce-i iubesc pe ei. Si daca faceti bine celor ce va fac voua bine, ce multumire puteti avea? Pentru ca si pacatosii acelasi lucru il fac” (Lc 31-33). „Si daca imbratisati numai pe fratii vostri, ce faceti mai mult? Au nu fac si paganii acelasi lucru? Fiti dar voi desavarsiti, precum Tatal vostru cel ceresc desavarsit este” (Mt 5, 47-48).

      Ștergere
    2. A mai spus si sa-i votam pe borfasi, sa-i facem stapanii nostrii,
      a mai spus sa raspandim in societate toate tarele negative ca sa avem ce ierta ?
      Daca borfasii nu se pocaiesc (si asa este), ii mai iertam ?

      In occident nu aleg in fruntea lor borfasi si traiesc mult mai bine ca noi.
      Nu vi se pare ca este mai logic asa ?
      .

      Ștergere
  7. dar dvs. doamna Maria cum intoarceti si obrazul celalalt? caci vad ca va aparati punctele de vedere si ideile si credintele cu o mare incrancenare. considerati ca dvs. aveti intotdeauna dreptate si ii judecati aspru pe cei care gandesc diferit de dvs.

    @anonimi: este hilar si jalnic in acelasi timp sa va urmaresc cum va dati palme unii altora inclusiv doamnei Maria si cum va judecati unii pe altii din spatele unor id-uri anonime.

    semnat,
    lupul moralist (caci nu sunt cu nimic mai presus decat voi)

    RăspundețiȘtergere