miercuri, 23 septembrie 2015

CARMEN HARRA , A TRAIT IN ANUL 1937

                                       23 Septembrie 2015,ora 6,15 dimineaţa ! 

                                                                      Dragii mei,

Astăzi  dimineaţă m-a trezit un glas, care spunea ceva despre CARMEN  HARRA.
Cum eu nu cunosc decât, o singura doamna Carmen Harra ,m-am gândit că este vorba de aceasta doamnă,pe care am vazut-o de multe ori la TV.
Dar, CARMEN  HARRA din MESAJUL pe care l-am primit , ar fi trait in 1937.
Iata ce spunea glasul :                                           
                





                                         Hîmmm!
              Carmen Harra, după părerea mea, a trait în 1937 ! 
              Aceasta este Carmen Harra din 1937 ,si era cea mai bună Prezicătoare !"
Dragii mei,cum eu nu cunosc bine, nici pe CARMEN  HARRA a zilelor noastre,si nici pe cea din 1937,voi lasa ca timpul sa ne dezlege MISTERUL.
                                             Cu dragoste,MARIA. 

8 comentarii:

  1. Doamna Maria,

    De unde stiti dvs. cu certitudine absoluta ca nu exista reincarnare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Certitudine absoluta este un pleonasm,mai invatati sa va exprimati.Privitor la certitudini marele Voltaire a spus,citez: " numai prostii au certitudini"....

      Ștergere
    2. Fireste cu ghilimelele de rigoare, "complimentul".Deci noi toti care spunem ca avem certitudini suntem prosti. Voltaire...,Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost si el om supus greselii. Daca ar trai in zilele noastre, cu siguranţă nu ar mai spune asemenea prostii , asemenea gogomanii.In 1694 cand s-a nascut si pana in 1778 cand a murit, asa se credea atunci, asa gandea el. Asta nu inseamna ca avea si dreptate! Dovadă că si despre Dumnezeu spunea asa: " Dumnezeu - un comediant care joaca in fata unui public prea temator ca sa poata rade"

      Voltaire - Citate | Tema:"Pamantul este plin de oameni, cu care nu merita sa stai de vorba".

      Voltaire - Citate | Tema: oameni

      VOLTAIRE si-a luat plata sa !

      Asa ca ,mai lasa-ne cu Citatele lui VOLTAIRE ! Era un egoist, un mândru si un îngâmfat ! Jignea pe aproapele său, cu Citatele sale. Crezi că ne-ai dat gata, daca citezi din Voltaire ??? Fii tu însuţi, vorbeste de la tine, asa cum stii ,asa cum simti, si vei fi multa mai apreciat, adica, la adevarata ta valoare.

      Ștergere
  2. Glasul spune ca Carmen Harra a trait in 1937 dar dupa acest an nu a mai trait ci a murit adevarat.Dar dupa aia a revenit din nou pe pamant tot ca o prezicatoare doar ca spiritul ei a ramas acelasi cum era si in anul 1937 dar era mai evoluata spiritual,da deci s-a reantrupat a doua oara.Si mai stiu si alti oameni reantrupati din nou si li s-a revelat cine au fost inainte li s-a spus tot prin duhul sfant.Multi suntem intrupati pe pamant dar numai ca nu constientizam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi doresc ca articolul pe care tocmai l-am publicat, cu titlul : NU EXISTA REINCARNARE , să te fi lămurit si pe tine, in acest sens.

      Ștergere
    2. Doamna Maria multi am revenit pe pamant la final.Pana si demonii sunt pe pamant si ei s-au reantrupat au iesit din iad pentru batalia finala si sfintii au spus asta.Ar trebui sa studiati mai mult tema asta.

      Ștergere
  3. D-na Maria , mesajul e f interesant despre Carmen Harra si are mult substrat...ca ar fi fost o f buna vizionara si-n alta viata ! Si Carmen Harra ca si alte pers. extrasenzoriale au acces la niste frecvente , comunicari ... Nu inseamna ca ce a spus ar fi fost gresit , era o probabilitate a unui timp. Eu am urmarit-o mai demult sia re abilitati f bine formate. Cit despre reincarnare e complicat , ea exista la multe niveluri si nu e de explicat pe scurt aici...Reincarnarea se produce , pare-se in mai multe forme.E ceva ce insa studiez...
    Despre mesaj era insa vorba , f interesant mi se pare...

    RăspundețiȘtergere