vineri, 11 septembrie 2015

ATENTATE ! DOUĂ TURNURI GEMENE , ÎN MARE PERICOL DE EXPLOZIE !

                                               10 - 11 Septembrie 2015 ,ora 0,20 !  

                                                                         Dragii mei, 

Acum 14 ani Lumea intreagă s-a cutremurat, la auzul că ,cele două Turnuri Gemene din SUA, (WORD  TRADE CENTER )au fost aruncate în aer de către teroristii care faceau parte din gruparea Al - Qaeda .
În aceasta mare Catastrofa, si-au pierdut viaţa aproape 3000 de oameni.
Şi totusi dragii mei, fără nicio legatura cu aceste Blocuri foarte inalte, (fără nicio legatură verbală), iata cum, în noaptea de 10 spre 11 Septembrie ora 0,20, în timp ce mă rugam , stand in genunchi in cămăruţa mea, ceva la fel de cutremurător mi s-a arătat.
Desi eram cu ochii deschisi dragilor, si priveam la Sfintele Icoane din camera mea, la un moment dat,tot ce este material a disparut si văd spre stânga mea, un Cer ca un amurg si patru clădiri înalte, de culoare alb-gri, asezate două în spate si două în faţă , la mica distanţă unele de altele,dar  si perpendiculare unele pe altele.
Aceste clădiri, erau precum Turnurile Gemene din 2001 din SUA,în sensul că, semănau între ele ca două picături de apă.
Numai că, acele două clădiri din spate ardeau, iesea din ele mult fum negru. 

                turnurile-gemene.

În faţa acestor clădiri gemene, din care iesea mult fum negru, mai erau alte două clădiri identice ,cu acelea din spatele lor care ardeau.

                  World Trade Center: scurt remember.

Totul se petrecea spre Sud -Est !
Blocurile acestea patru, erau construite ca si intr-un câmp. Mai erau cladiri obisnuite pe lânga ele, dar mai la distanta.
O Mână dragilor, precum mâna ce ni se arată nouă pe Monitor, atunci când miscam maosul de la caculator, se asează întâi nehotărâtă, în spatiul gol de la mijlocul acestor Blocuri noi, din faţa celor care ardeau. 
După care, Mîna electronică se aşează cu hotârâre, pe Cladirea înaltă din partea stângă.
Iar acum, vedeam dragilor fumul negru de la Cladirile gemene din spate, precum si fumul negru de la cladirea din faţă stânga, care incepuse a iesi cu mare intensitate.
Dragii mei, din nefericire vom auzi iarăsi de un Atac terorist asupra unei Cladiri înalte, sau chiar a două cladiri, având in vedere că, erau doua identice cu acelea care deja ardeau.
Când se va întampla si unde anume, eu nu stiu ; nu mi s-a descoperit. 
Dar veti vedea dragii mei, că din păcate, va fi aşa precum am scris eu ,si precum mi-a descoperit Duhul Cel Prea Sfânt.
                                    Cu dragoste, Maria. 
  

6 comentarii:

  1. STITI CARE ESTE SIMBOLISTICA TURNURILOR GEMENE ,CARE SUNT CONSTRUITE PESTE TOT IN LUME DE CATRE EVREI ??? , DAR STITI CARE ESTE SIMBOLISTICA DARAMARII LOR TOT DE CATRE EVREI ???
    CELE 2 TURNURI SI SPATIUL DINTRE ELE SEMNIFICA IMTEMNITAREA LUI lucifer IN PUTUL CEL ADANC , PENTRU A NE FERI DE SATANISMUL SAU .
    TURNURILE SUMNIFICA BARIERELE RIDICATE DE DUMNEZEU PENTRU A IZOLA satana .UN TURN ESTE BARIERA INTRE IMPARATIA CERURILOR DE UNDE AU FOST IZGONITI INGERII CAZUTI CU SEFUL LOR MALEFIC , SI PUTUL satanei , IAR AL DOILEA TURN ESTE BARIERA INTRE LUMEA NOASTRA SI PUTUL satanei ,FACUTA PENTRU A NE PROTEJA.
    DARAMAREA LOR SEMNIFICA IESIREA satanei DIN PUT SI SFARSITUL VREMURILOR ,AL LUPTEI FINALE CAND necuratul ,PRIN VOIA DOMNULUI , VA LUA IN STAPANIRE PAMANTUL SI VA RIDICA PE TOTI CEI NEINSCRISI IN CARTEA VIETII LA LUPTA IMPOTRIVA SFINTEI TREIMI

    RăspundețiȘtergere
  2. UITATI-VA SI LA TEMPLELE MASONICE SI OBSERVATI LELE DOUA COLOANE LA INTRARE.FITI SIGURI ,CAND INTRATI IN ELE INTRATI IN LUMEA satanei

    RăspundețiȘtergere
  3. CAND SUFLETUL OMULUI DECEDAT ESTE LUAT DE INGERI PENTRU A FI PREZENTAT DOMNULUI IISUS LA JUDECATA , INGERII TREC PRIN ACEST PUT AL satanei ,IN DRUMUL LOR CATRE IMPARATIA CERURILOR, DECI PUTUL intunericului ESTE SITUAT INTRE LUMEA NOASTRA ,CEA VAZUTA SI
    IMPARATIA CERULUI

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar credeti ca a fost vorba de atentat terorist pe 11 septembrie 2001 ???

    https://www.youtube.com/watch?v=h7cvjBViV7g

    RăspundețiȘtergere
  5. Petronas Towers posibil...... https://www.google.ro/search?q=petronas+towers&biw=1280&bih=864&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CBsQsARqFQoTCNX5957m88cCFcnAFAodOxkNUA#imgrc=P5vLsculOJ0GEM%3A


    sau pentu o plimbare prin zona cu mai multe detalii https://www.google.ro/maps/@3.1585855,101.7112926,3a,75y,129.13h,111.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgvw6nEMzak-xTexTACI13Q!2e0!7i13312!8i6656

    RăspundețiȘtergere
  6. DA! Totul este posibil!?...
    ----YHWH----MARANATA----AMIN----

    RăspundețiȘtergere