miercuri, 2 septembrie 2015

INVAZIE DE IMIGRANŢI ÎN EUROPA ! ROMÂNIA ŞI SPANIA VOR PRIMI MII DE IMIGRANŢI !!


                                               Întreaga Europă va fi sufocată,
                 datorită invaziei imigranţilor !

                                 Noapte de 1 - 2  Septembrie 2015 ,ora 0,30 !

                                            Dragii mei, 

În această noapte dragilor, în timp ce mă rugam , Cerul noptii dispare la Sud -Est, si văd dragii mei, o întindere extrem de mare, în care oameni multi de toate vârstele, femei cu batic alb pe cap, cu umbrele albe deasupra capului, se adunau în acest loc, exact ca la Mecca.
Oamenii se adunau sub forma circulară, în inversul acelor de ceas, iar când nu au mai încăput, zidul uman circular , s-a rupt şi toti au luat-o la fugă spre Sud-Est .

... ocolita de valul de imigranti ce fug de ISIS • LumeaLive.comUn număr de 3.650 imigranți plecați cu trenul din Budapesta au ...Makkah Kaaba Hajj Muslims Imagine de stoc © zurijeta... vicino al monte Arafat, in occasione del pellegrinaggio della Mecca.
Aud un glas care spune aşa :

       "Imigranţii  vin  mai mulţi  şi spre România ! 
          Cei mai mulţi, vin în Spania !"

Aşadar dragii mei,  Criza Imigranţilor se acutizează, iar întreaga Europă va fi depăsită de situatie.
Si acesti oameni ,care fug din calea armelor si a bombelor sunt tot fii ai Lui Dumnezeu, sunt fratii si surorile noastre. Trebuie ca să fim deschişi a-i primi ,si a le oferi un loc de muncă si-un acoperis deasupra capului.
Doamne Dumnezeul nostru si Măicuţa noastră, Te rugăm ajută si pe acesti frati ai nostri, cuMila si cu iubirea Ta de oameni, Amin !
                                Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Si apoi sa le construim si moschei ca doar sunt fratii nostrii...nu-i asa? :) Ma intreb daca prin aceasta invazie a imigrantilor nu cumva se doreste musulmanizarea prin forta a Europei.Sa ne fereasca Domnul de razbunarea si fanatismul musulmanilor!
    http://ciudateniidincoran.blogspot.fr/

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ar fi crestineste, sa-i ajuti. Dar ce facem ca,guvernul isi neglijeaza proprii cetateni si nu ajuta mai deloc,cum sa ajute niste straini?De unde bani si pentru acesti arabi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea cea mai ridicola e primirea acestora in Ungaria...a spus bine Radu Banciu pe B1 , pai cine naiba invata dintre emigranti maghiara , cum pot invata respectivii sa vbeasca in ungureste ?! E probabil doar inceputul exodului acesta masiv , vom vedea miscari destule in anii urmatori. Oricum , eu sper sa nu emigreze si chinezii ca atunci ar fi probleme sau indienii...De ex in China sunt construite orase tip "fantoma" inca nelocuite ptr a primi pe viitor localnici...

    RăspundețiȘtergere
  4. http://ioanistrate.ro/un-nostradamus-modern-ioan-istrate-articol-preluat-din-ziarul-cadran-politic/ un artic care i l-am promis d-nei Maria dsp previziuni mai vechi ale lui Ioan Istrate , il pot citi si alte persoane de pe acest blog...

    RăspundețiȘtergere
  5. CITIȚI, E FOARTE IMPORTANT:

    ciudateniidincoran.blogspot.com

    MERITĂ CITIT !

    RăspundețiȘtergere
  6. "Si acesti oameni ,care fug din calea armelor si a bombelor ... "
    Nu fug din calea armelor si a bombelor ci vin sa puna bombe si aici, si nu fug ci sint adusi ... cu treaba.

    RăspundețiȘtergere