marți, 8 septembrie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI CUM AM SCRIS ! ROMANIA OBLIGATA DE UNIUNEA EUROPEANĂ , CA SĂ PRIMEASCĂ 7000 DE REFUGIATI .

 ...                                                               Dragii mei,

Atunci când nimeni nu-si făcea probleme în privinţa refugiatilor în Romania, eu scriam de la Duhul Cel Prea Sfânt că, România va fi obligată de UE ca să primească refugiati.
Si iata dragilor, ca la mai putin de-o lună de zile, Uniunea Europeană obligă România ca să primească 7000 de refugiati.
Credeti voi dragilor, că eu m-as juca cu al Lui Dumnezeu Cuvant , si as scrie de la mine ceva ?
Iata:                                    
  1. Romaniei i-ar reveni sa primeasca 6.937 de refugiati, ... promitand ca Londra "se va achita de responsabilitatile sale morale". ... UE; Romania; Germania; Mai multe ...

                                        12  August 2015,ora 23,10 !

                                               Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce mă rugam a Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, văd dragii mei, chiar în faţa mea la nici 2 metri, o fetiţă chinuită si necăjită.
Fetiţa mî priveste în ochi, îi dau lacrimile si văd acum dragilor, că puţin mai la distantă mai erau multi oameni adulti, dar si copilasi, care asteptau la rând, pentru ceva ce eu nu vedeam.
Doar fetiţa s-a desprins dintre ei, şi a ajuns în faţa mea, parcă implorându-mă ca s-o ajut.

Copiii tiganilor din Romania pun in dificultate scolile din Berlin.

În următoarea clipă dragilor, totul a dispărut, iar eu ma grabesc a scrie în caietul de suflet, ceea ce tocmai Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului, mi-au îngaduit a vedea si-a auzi ! 
ai Statului Islamic se infiltreaza la bordul barcilor cu imigranti ...Metropotamul a fost si el acolo, s-a plimbat in stanga si in dreapta ....
Veti vedea dragii mei, că şi ROMÂNIA va fi obligată de UE, ca să primească imigrantii care fug din Calea Războaielor, din pricina foamei si a setei.
Si asa trebuie să facem ! Trebuie sa ne fie milă de cei mai necăjiţi ca noi, si sa le dăm de mâncare, sa le dăm apă si îmbrăcăminte, precum si un pat curat ,unde sa-si puna capul.
Ganditi-va, ca am fi noi în locul lor. 
Nu-i asa ,că ne-am bucura ca sa gasim putina liniste si niscaiva mâncare ? 
Si acesti oropsit ai Lumii, sunt fii ai Lui Dumnezeu, si trebuie sa-i înconjurăm cu dragoste, si sa-i hranim.
Dragii mei, nu uitati ca sa fiti buni si milostivi, si sa daruiti în fiecare zi cuiva o bucurie, pe care o veti primi înapoi ,înzecit de la Bunul Dumnezeu si de la Măicuţa Domnului.
                                          Cu dragoste, Maria. 

Comisia Europeană confirmă. România va fi obligată să primească refugiaţi

Autor: capital.ro | vineri, 04 septembrie 2015 | 4 Comentarii
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va propune săptămâna viitoare o nouă schemă de redistribuire a refugiaţilor între statele membre ale Uniunii Europene, pe baza unor cote naţionale, a confirmat vineri prim-vicepreşedintele executivului comunitar, Frans Timmermans, relatează Reuters.


''Preşedintele Juncker va anunţa săptămâna viitoare o propunere consolidată de relocare, în special pentru cele mai afectate trei ţări - Grecia, Italia şi Ungaria. Încă o dată, le vom propune statelor membre să ne asigurăm că avem un algoritm de distribuire, astfel încât solidaritatea europeană să fie pusă în aplicare, pentru a garanta că oamenii care sosesc în Europa sunt răspândiţi în statele membre. Comisia va insista asupra acestui aspect. Sunt încrezător că vom obţine astfel rezultate'', a spus Timmermans, răspunzând unei întrebări a presei în legătură cu cazul refugiaţilor sirieni decedaţi recent în Marea Egee în timp ce încercau să ajungă pe insula grecească Kos.

În luna iunie, statele membre UE au respins o propunere a Comisiei Europene de a prelua 40.000 de solicitanţi de azil prezenţi în Italia şi Grecia, pe baza unor cote naţionale obligatorii.

Publicaţia britanică Daily Mail a anunţat joi că un plan de urgenţă al Uniunii Europene ar prevede redistribuirea între statele membre prin cote obligatorii a circa 160.000 de refugiaţi, dintre care România ar urma să preia 7.000

4 comentarii:

  1. Da este adevarat ca Romania va primi refugiati dar nu intocmai cum au spus jurnalistii in presa Yohannis a vorbit public si a decis un numar de 1785 de refugiati atata va primi tara noastra pentru ca mai multe locuri nu sunt dispuse a fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si cum Iohannis ar avea vre-un cuvant de spus :)) nu e clar de atatia ani ca politicienii Romani stau drepti in fata occidentului? Daca e cazul vine coana Angelica personal si-l urecheaza pe Iohannis :))

      Ștergere
  2. La mulți ani Doamnă Maria, sănătate și viață lungă! Sunteți o binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  3. DA! Se stie ca inaintea sfarsitului lumii va fi o mare agitatie pe intreg pamantul!

    ----YHWH----MARANATA----AMIN----

    RăspundețiȘtergere