joi, 24 septembrie 2015

MÂNIA LUI DUMNEZEU ! SÂNGELE CURGEA DIN POTIRUL SFÂNT ! LA FEL ŞI FUMUL NEGRU ÎN CLOCOT ! DUMNEZEU ÎSI VA REVĂRSA MÂNIA SA , ASUPRA NOASTRĂ !

     În Potirul Sfânt, nu mai era Sfânta si dumnezeiasca Împărtăşanie,ci clocotea fum negru, ce dădea pe dinafară, si Sânge mult revărsat pe Pământ.
Pentru răutăţile omenirii, Dumnezeu va lăsa Răul să se dezlănţuie !                              

                              23  Septembrie 2015, ora 5,06 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori , o Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, ma trezeste şi astfel, văd spre Est,ceva uluitor.
Vedeam dragii mei, un Cer de noapte  senină,,iar jos pe Pământ, ca şi pe un câmp,vedeam  un Potir Sfânt.
Din acest POTIR  Prea Sfânt, primim noi Sfânta Împărtăşanie, din mâinile Preotului.
POTIRUL  SFÂNT dragii mei, arăta ca şi formă, exact ca acesta de mai jos: 



                             Potir din setul de sfinte vase - Manastirea Prodromo - Athos,
POTIRUL  CEL  PREA  SFÂNT dragii mei, coborâse din Cerul cel Prea Sfânt, si era mare, si făcut numai din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare.
 
 raza din Lumina lui Dumnezeu-
Aşa o Lumina alba, precum razekle Soarelui arzător, ca in poza de mai sus.
Din Potirul Cel Prea Sfânt, precum dă laptele pe dinafara,atunci când fierbe, tot aşa dragilor, clocotea în Sfântul Potir un fum negru intens, care dădea pe dinafară sub forma de mici buline negre, precum aceste bobite de struguri negri.

                 Pentru inceput, din strugurii negri, aromati, se stoarce mustul:
                 .tags apus de soare imagini apus de soare poze cu apus de soare peisaje ...
                 
În clipa în care ,fumul negru sub forma de buline, atingea Pământul, acestea se transformau în baltă de sânge adevărat.
Din POTIRUL SFÂNT, care clocotea cu zgomot, curgea pe dinafară fum negru, sub forma si de mărimea bobiţelor de struguri de mai sus, iar când acestea atingeau Pământul totul se transforma intr-o balta uriasă de sânge adevărat, ce se revarsa si umplea Pământul imprejur. 
                .
 APUS DE SOARE LA BRASOVş
Sângele acoperise Pământul ,precum acest Apus de Soare a acoperit Cerul, iar fumul negru curgea la infinit ,curgea in clocot din Potirul cel Prea Sfânt, si se transforma in Sânge când ajungea pe Pământ.
Dragii mei, sa nadajduim întru Domnul si Dumnezeul nostru, si sa ne rugam MAICII  Sale, pentru mântuirea sufletului nostru. 
 Eu nu stiu ce poate insemna acest SEMN DUMNEZEIESC, dar cu siguranţă că ,nu este ceva bun pentru omenire.
Mai ales că, POTIRUL  SFÂNT era format numai din Lumina Duhului Celui Prea Sfânt, si nu era lucrat de mână de om.
Să ne rugam fratilor, la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA 
DOMNULUI, ca să nu lase să se intample vărsare de sânge, ci să fie pace si liniste intre oameni si intre popoare.
Să fim buni si milostivi, sa ajutam pe cei in necaz si veti vedea cum vom primi Ajutor Divin, atât noi cat si familia noastră,AMIN !                                           Cu dragoste, Maria.

16 comentarii:

  1. Nu cred ca e de bine! Ce va urma ,va fi ,cred eu, o pedeapsa pentru omenirea plina de rautate.Mai sint si oameni buni....Dar si aceia vor suferi,probabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m/am gandit la fel. Asa cum vedem Soarele pe Cer stralucind, la fel m vazut si eu cum a coborât din Cerul Sfant, POTIRUL SFÂNT de lumina alba, orbitor de stralucitoare, si in loc de Sfanta Impartasanie, clocotea fum negru si sânge la Pământ. M-au infricosat cele vazute.

      Ștergere
    2. deja in Arbia Saudita s-au calcat an picioare la adunarealor religioasa. Au murit antre 250-400 de oamenii .Nu demult a cazut o macara peste ei iar acum nu la mult timp iar alti morti.

      Ștergere
  2. nu de mult ati mentionat ceva despre cipru!! acum 2 zile turcia a menintat cipru cu razboi deschis daca nu orandueste gazul metan din mare asa cum vor ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Si impotriva cui se va manifesta mania divina, impotriva borfasilor
    sau a oamenilor cinstiti ?
    Intreb deoarece dvs. pare ca aparati pe borfasi.

    Daca ne luam dupa cateva profetii va fi o mare revolta a populatiei Romaniei impotriva comunistilor si securistilor (pentru ca Dumnezeu actioneaza prin oameni), aici este o concordanta intre profetiile lui Sundar Singh, Gupta Swami, Ioan Istrate dar si altii.

    Nu cred sa fi existat in istoria Romaniei un asemenea moment de decadere morala.
    Poate pentru a ajunge la Noul Ierusalim trebuie ca Romania sa se curete de banditi, parca asa vorbeau si unii parinti de la noi.

    Dvs. cum comentati, avand in vedere ca urmariti si preluati ideile de le cel mai comunist post de TV (Antena 3) la care defileaza si se apara toti borfasii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. nustiu ce duh iti ofera tie viziuni...dar duhul cel sfant...cu siguranta e un inger de lumina fals

    RăspundețiȘtergere
  5. Gura păcătosului ,adevar graieste ! Singur ai spus că nu stii ce Duh, mi-a daruit si-mi daruieste toate depsre cate scriu.
    Îti spun si eu cu cea mai mare siguranţă, că DUHUL CEL PREA SFÂNT, este DUHUL LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL, care are CHIP de PORUMBEL, este din LUMINĂ alba orbitoare, are ciocul precum Soarele, iar ochii precum seninul Cerului. DUHUL CEL PREA stă deasupra LUI DUMNEZEU TATĂL si al LUI DUMNEZEU FIUL. DUHUL CEL PREA SFÂNT , a coborât în camera mea şi mi-a umplut camera de LUMINĂ ORBITOARE;mi-a hranit trupul intreg cu LUMINA SA, asa cum ne acopera SOARELE cu razele sale, asa m-a adumbrit pe mine DUHUL CEL PREA S FANT. Dar nu ai sa intelegi niciodata, pentru că nu crezi in DUHUL CEL PREA SFÂNT. Te asigur insa, ca va veni o perioada mai grea in viata ta, si -L vei chema in ajutor pe DUHUL CEL PREA SFÂNT. Probabil că numai in al tau gand, o sa-L mai poti chema, si sa nadajduim ca te va ierta si ca-ti va veni in ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai asta am vrut sa-ti spun....cand iti vb duhul sfant ...vine in chip de porumbel ...si vine cu vesti bune.....pentru ca duhul sfant vine cu vesti bune......cand iti vorbeste o voce de femeie ...sau o voce de barbat.....atunci nu este duhul sfant.....fa diferenta dintre duhuri

      Ștergere
    2. Doamna Maria, e a doua oara cand observ cum speriati cate o persoana care se indoieste de cele ce scrieti ca i se va intampla ceva rau in viata! Aceste amenintari nu denota nimic bun din partea sumneavoastra. Nu este crestineste sa doresti cuiva raul pentru ca nu te crede. Asta prea suna a blestem. Pacat, pacat !!

      Ștergere
    3. Păcat că tu interpretezi asa ceea ce eu scriu. Nu neaparat trebuie sa i se intample ceva rau cuiva, ca sa creada. Apoi fiecare dintre noi, avem momente in viaţă cand suntem cu un picior pe mal, si cu unul in groapa. Iar atunci ne amintim că am gresit si ne ridicam ochii spe Cer, implorând iertare . DUMNEZEU ne da tot felul de semne atunci cand ne indoim. Ce poti sa-i spui unui om, când râde de DUHUL CEL PREA SFÂNT si spune ca nu exista? Doar atât că, va veni o zi din viaţa sa, când va implora ajutorul DUHULUI CELUI PREA SFÂNT. Asa ca, nu o luaca pe ceva personal, ci mai degraba gandeste-te cum sa faci, ca semenii nostri sa nu mai râdă de DUHUL CEL PREA SFÂNT. In rest,numai de bine !

      Ștergere
    4. Cand spui "Te asigur ca va veni o perioada mai grea in viata ta" inseamna ca proorocesti ceva de rau persoanei respective si vrei sa o intimidezi. Cand spui "Probabil ca numai in gand o sa mai poti chema Duhul Sfant", inseamna ca presupui/proorocesti ca persoana nu va mai putea sa vorbeasca". Cel mai usor oamenii se conving cu duhul blandetii si nu cu amenintari. Numai Dumnezeu si justitia au dreptul sa pedepseasca. Mai bine ai recunoaste ca nu a fost un raspuns tocmai potrivit.

      Ștergere
    5. d-na Maria, va rog frumos, nu mai postati mesajele persoanelor cu o gandire atat de negativa. Interpreteaza fix cum le vrea egoul si nimic mai mult. Va spun sincer, nu primesc nici o placere de la aceste neghini care incearca sa inabusa spicul de grau, nu le ducem lipsa, chiar deloc.

      Ștergere
    6. Ai dreptate ! Nu are rost ca sa întinez Cuvantul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, dându-le apă la moară ! Nu o sa mai public acele Comentarii care, batjocoresc Cuvantul Lui Dumnezeu !

      Ștergere
  6. Mania lui Dumnezeu e peste noi ! cu atatea razboaie, devieri sexuale, viciii, despuiala, curvie, avorturi, crime de toate felurile...Duhul Sfant nu mai are vesti bune ! creatia Marelui Dumnezeu, a devenit asemenea dracilor, pierduti in pacate,...

    RăspundețiȘtergere
  7. Părerea mea, D.zeu va lăsa pe pământul României Marele Cutremur care se va ivi în viitorul apropiat numai așa să ne trezim din letargie. Dar El ne va apăra țara unui eventual razboi mondial care va fi si ultimul și scurt. România in acele timpuri va fi ca o oază in mijlocul deșertului arzător. După aceea această țară divină ajutată de D.zeu să fie și Noul Ierusalim cu capitala la marele oraș reconstruit Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. PRIVIND IN URMA, POATE ACEL FUM NEGRU ERA FUMUL DE LA " COLECTIV " SI SANGELE CELOR CARE SI-AU GASIT SFARSITUL IN ACEL GROAZNIC EVENIMENT ......

    RăspundețiȘtergere