vineri, 24 aprilie 2015

UN OZN URIAŞ , ŞI UN CUTREMUR LA EST !

   xxx                                         23 - 24  APRILIE  2015, ora 1,45 noaptea !

                                                                        Dragii mei, 

Tot în această noapte ,tot in timp ce mă rugam, văd spre EST o întindere de Pământ, ce incepe a se clătina, precum o apă care se izbeste de propriile maluri. 
Era un CUTREMUR lung, dar moderat ca şi intensitate. 
PĂMÂNTUL  se legăna  ameţitor ! Un astfel de CUTREMUR nu mă speria ,ci stiam că se va opri la un moment dat ,si ca nimic rău nu ni se poate intampla. 
Nu vedeam case în jur, ci numai dealuri inverzite , care se clătinau tare, precum cernem noi cu sita, faina pentru pâine.
Dragilor, vom auzi de un astfel de CUTREMUR, care va clatina pământul ,precum se clatina valurile Mării, când se sparg la mal.
Când si unde anume, eu nu va pot spune căci nu mi s-a arătat.  
Deasupra acestui PÂMÂNT care se cutremura ameţitor, văd şi un OZN urias, care era la circa 20 de metri înălţime, faţă de Pământ.
Cu siguranţă rolul acestui OZN ,care apăruse în acelaşi timp cu acest CUTREMUR ameţitor, era de a ţine în frâu PĂMÂNTUL, pentru nu se cutremura tare  de tot.
OZN-ul pe lângă faptul că era deasupra Pământului în care începuse CUTREMURUL, dar era si înclinat pe partea dreaptă înspre PĂMÂNT, ca si cum s-ar acţiona din interiorul lui.
 ..
Aşa arăta imaginea pe care o vedeam, ca în poza de mai sus. Dealuri şi văi care se legănau ameţitor, şi un OZN ,ca acesta care se înclinase pe dreapta, si care era foarte aproape de Pământ.
OZN-ul pe care eu l-am văzut, nu avea lumini aprinse, ci era în intuneric, având culoarea cuprului, si forma ca în poza de mai sus.
                           Cu dragoste, Maria. 

3 comentarii:

  1. Cutremur 6,2 la nord estul insulei din sud a noi zeelende.20 secunde...plus3 replici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, pentru Informatie. M/a uimit informatia ! La doar 8 ore de când mi s-a arătat, s -a produs acest CUTREMUR LUNG, asa cum scriam ! Nu mai am cuvinte !

      Ștergere
    2. Iata un citat din articolul meu :

      "Era un CUTREMUR lung, dar moderat ca şi intensitate.
      PĂMÂNTUL se legăna ameţitor ! Un astfel de CUTREMUR nu mă speria ,ci stiam că se va opri la un moment dat ,si ca nimic rău nu ni se poate intampla. "
      ULUITOR !

      Ștergere