miercuri, 22 aprilie 2015

UN OZN URIAŞ , ESTE ÎN VIZITĂ ÎN ROMÂNIA , FIIND LA UN METRU DEASUPRA PĂMÂNTULUI !



xxx

           ..

                                                    21 Aprilie 2015, ora 22,20  seara !

                                                   Dragii mei,

          În această noapte dragii mei, în timp ce mă rugam ,văd brusc  spre Sud, un câmp fără verdeaţă, doar pământul arat.
Dragilor,noapte fiind vedeam pământul maroniu si uscat.
Deasupra Pământului, la circa 1- 2 m distanţă,   stă  suspendat în aer UN  OZN uriaş, în deplină funcţiune.
OZN-ul avea forma celui de mai sus.
Materialul din care avea carapacea, adică farfuriile, părea a fi din cupru, era roscat.Şi farfuria de deasupra şi cea de desupt, aveau mici ferestre dreptunghiulare,la distanţă foarte mică una de cealaltă.
Un exemplu aproximativ, fiind OZN-ul din poza de mai jos:  








..

În interiorul farfuriilor zburătoare, se afla dragilor un Glob uriaş de Lumină verde deschis, orbitor de stralucitor.
Prin ferestrele farfuriilor suprapuse, prin ferestrele dretunghiulare, ieseau raze lungi, verde orbitor, ca de laser, raze ce se aşezau pe Pământ circular.
Jos pe Pâmânt se formase sub OZN, un CERC uriaş.
O parte de pământ neluminată, o alta pe care era o rază vernil orbitoare, si tot aşa până când s-a format Cercul uriaş de pe Pământ.
Ca în lanurile de grâu arăta Cercul.  
 ..

Prin astfel de ferestre se trimetea Razele vernil orbitoare, pe Pământ. Până al 2 metri era distanţa de la pământ, faţă de OZN -ul uriaş.
Dragii mei, auzeam zgomotul asurzitor al OZN-ului,ca un zumzet al neoanelor enrvante câteodată. Sau mai bine spus, un zgomot intens, ca la aparatul dentistului.
Aşa un verde deschis şi orbitor de stralucitor, ca în poza de mai jos :
  
   ..
Aşa  trimeteau razele  în jos pe Pământ,ca in poza de mai jos, doar că erau de un verde deschis, orbitor de strălucitor.


..

Priveam cu uimire la OZN-ul uriaş, şi-l văd dragii mei ,că se mai smunceşte o dată, adică se roteste in inversul acelor de ceasornic, face un clik puternic ca de oprire, si rămâne la nici un metru de Pământ suspendat in aer, iar sub OZN, era umbra lui pe Pământ, adică un Cerc uriaş, ca în lanurile de grâu.
..

Acest Cerc urias, avea o raza vernil, o parte de pământ umbrita de noapte, apoi iar o rază si iar o parte de pământ umbrită, tot aşa pâna s-a format Cercul uriaş , fiind umbra OZN-ului cu luminile-i orbitoare.
Aşa arăta globul de Lumină vernil orbitor, de sub farfuriile suprapuse ,ca din cupru. Eu nu am găsit unul verde, si am adus aici unul roşu, ca sa aveti o viziune clară, a ceea ce era sub farfuriile suprapuse.
NASA a dat publicitatii imagini care arata un OZN foarte mare, aflat ....
Dragii mei, să avem Credinţă tare în Bunul Dumnezeu şi în Maica Domnului, sa fim milostivi, sa ne iubim Aproapele, să împlinim Poruncile Domnului,şi vom fi ocrotiţi de tot ce este rău si ne aduce suferinţă şi necaz.
                                      Cu dragoste, Maria. 

 P.S. Iata aici o postare din 2013 !
Dragii mei ! Ne miram de foarte multe ori, si nu vrem sa acceptam ca, EXTRATERESTRII, fac parte ce-i drept, in mod nevazut, din viata noastra.
Toate acele CERCURI din lanurile de grau sau de porumb, sau toate acele CERCURI care se vad pe iarba arsa, pe o suprafata imensa, sunt facute de ATERIZAREA pe PAMANTUL nostru, a OZN urilor . Sunt făcute de NAVELE GIGANTINCE, (NAVA MAMA ) A EXTRATERESTRILOR !
 TORNADELE , FURTUNILE, CHIAR SI CUTREMURELE, au in cele mai multe cazuri un numitor comun = OZN -URILE !
Trebuie sa acceptam ca EXTRATERESTRII  ne viziteaza şi că sunt printre noi,  incearcând sa ne schimbe viata; unii dintre ei vor binele omenirii, altii insa, cei gri de care s-a tot vorbit, vor sa faca experiente pe noi, cu planeta noastra.
Nu exista zi  sau noapte, in care EXTRATERESTRII sa nu fie prezenti, in atmosfera.
Asta este MISIUNEA lor, de a cerceta PAMANTUL si tot ce este viata, pe Pamant.
Intr-o dimineata ma trezisem, si vad cu ochii deschisi, lipit cu spatele de plafonul camerei mele, UN EXTRATERESTRU, asa cu tot cu trup; era cenusiu, transparent, si pulsa pe plafon ,privind la mine care eram in pat.
Am inchis ochii, si l-am vazut mai bine ;era cenusiu transparent, si cand a vazut ca l-am observat, a trecut prin plafon, apoi ca prin topire  a disparut.,
Acele CERCURI mari concentrice, care s-au descoperit prin lanuri, sau pe pajisti, sunt facute cu acele multe CERCURI, ca niste centuri de lumini orbitoare, a OZN-urilor, si cu celelalte nave, care se prind de NAVA -MAMA, si care au si ele la randul lor multe CERCURI în relief ,cele mai mari fiind jos la bază,iar cele mai mici ,până la nucleul Navei.
PARTEA dedesubt, a OZN-ului, nu este  neteda, ci este formata din CERCURI in relief, cu lumini orbitoare, si probabil ca acele lumini orbitoare a CERCURILOR, a NAVEI  EXTRATERESTRE, acelea arde iarba sau lanul de grau ,sau de porumb, căci sunt rosii ca de foc, cu lumini orbitoare pe ele.
Oamenii de stiinta au spus de foarte multe ori, ca sunt facute de mana oamenilor, din anumite obiecte pe care le folosesc oamenii.
Pot să afirm că sunt făcute numai de Extraterestri cu ale lor OZN -uri gigantice,atunci când ele aterizeaza pe Pământ.
Trebuie sa ma credeti pe cuvant, caci altfel nu am cum sa dovedesc, decat sa povestesc cele traite si vazute de mine.
O sa mai caut prin CAIETELE mele,care sunt viata mea, si voi gasi DOVEZI INCONTESTABILE, de EXISTENTA  A EXTRATERESTRILOR.
Va dati seama ca nu am cum sa tin minte toate de -acum 15 -16 ani, ce am vazut si am auzit.
 Dar conform  PORUNCII  LUI DUMNEZEU,  "SA SCRII TOT CE VEZI, SI TOT CE AI S-AUZI, ", asa am facut si acum, profitând de internet, si scot la lumina rand pe rand, tot ce am scris si scriu si acum in caiete.
Sa nu va fie teama de OMULETII GRI, sau de cei ALBI, căci ei, nu actioneaza in particular, ci pe un tot unitar .  Ei fac experiente pe noi, cu mintea noastra, si cu tot ce se gaseste pe PAMANT, in PAMANT, si mai jos de Pamant.
                                Cu dragoste,
                                                   Maria

Un comentariu:

  1. "Ei fac experiente pe noi, cu mintea noastra, si cu tot ce se gaseste pe PAMANT"
    Nimic,mai adevarat!

    RăspundețiȘtergere