marți, 14 aprilie 2015

UN CUTREMUR CARE STĂ SĂ VINĂ !

                                            14 Aprilie 2015,ora 10,45 dimineaţa !

                                               Dragii mei, 

Eram la Sfânta Biserică în această dimineaţă, fiind a treia zi de Paşti.
Preotul ,era în Sfântul Altar săvârşind Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie.
Din strana, din locul în care ma aflam, văd pentru două secunde ,cum apare în faţa Sfantului Iconostas ,o măsuţă pe care se afla o pâiniţă rotundă ,din care se scosese Părticica Sfântă.
              Iconostasis
Brusc, măsuţa cu tot cu pâinica rotundă din care lipsea doar Părticica Sfântă, începe a se cutremura mărunţel şi puternic. 
Un Cutremur începuse destul de tare, şi era gata să răstoarne pâinica sfinţită de pe măsuţă.
În celelalte doua secunde, totul a revenit la normal, iar eu mi-am pus in gând să ţin minte ceea ce am văzut, pentru a scrie în caiet, atuni când ajung acasa.
Aşadar dragii mei, vom auzi de un alt Cutremur de Pământ, care nu va fi neapărat puternic ; va fi moderat, dar va dura mai mult ca şi secunde.  
                              Data Loggers
Oricum ,nu trebuie sa ne fie frica de Cutremure , deoarece, România este si va fi  ocrotită şi ocolită întotdeauna ,de CUTREMURE devastatoare si de orice Dezastru natural. 
        Nu spun de la mine aceasta, ci numai de la DUHUL CEL PREA  SFÂNT !
                                           Cu dragoste, Maria.  

Un comentariu:

 1. Iar CUTREMURUL a avut loc la doar câteva ore !

  Cutremur de 3,7 grade în Vrancea
  Autor: Otilia Luca | marţi, 14 aprilie 2015 | 0 Comentarii | 121 Vizualizari
  Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea, în judeţul Buzău, marţi, la ora 20.33, la adâncimea de 140 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna (37 kilometri), Vălenii de Munte (47 km), Săcele (51 km), Târgu Secuiesc (53 km) şi Sfântu Gheorghe (57 km).

  De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, în 24 ianuarie şi 16 martie, ultimul având epicentrul în judeţul Buzău.

  RăspundețiȘtergere