duminică, 19 aprilie 2015

SUFLETUL MĂRIOAREI ZĂVORANU , FOARTE ZBUCIUMAT ŞI SPERIAT ÎN LUMEA DE DINCOLO !


                                              19  Aprilie 2015, ora 7,15 dimineaţa !

                                                                     Dragii mei, 
Ştim cu toţii că mult controversata familie Zăvoranu, trece acum printr-o grea încercare.
În mod special fiica Mărioarei Zăvoranu , OANA !
Cunoastem cu toţii dragii mei, că aceste două fiinţe, mereu au fost în război.
Din păcate Mărioara Zăvoranu , a murit fără ca să se poată împăca cu fiica ei ,OANA.
Regretele dragii mei, sunt de prisos acum!
De morţi numai de bine, iar pe fiica ei OANA, numai Bunul Dumnezeu o va judeca ,pentru felul cum s-a purtat cu Mama sa, care i-a dat viaţă, care legănat-o şi a crescut-o, şi pentru care a vărsat multe lacrimi, până să plece din această viaţă.
                  DUMNEZEU  S-O IERTE ,
 ŞI  S-O  ODIHNEASCĂ  ÎN  PACE !
                                            DESPRE LUMÂNARE, CANDELA ŞI MÂNTUIRE.
           ..
                                          Dragii mei, 
Astăzi dimineaţă trează fiind, mai zăboveam în pat câteva minute.
Am pus mâna pe telecomanda si am deschis televizorul, si ce credeţi că se vorbea?
Despre Mărioara Zăvoranu si despre înmormântarea ei.
Am oftat instantaneu ,stiind soarta acestei femei care nu s-a înţeles niciodata cu fata ei, Oana. 
Şi am spus în şoaptă :
                  DUMNEZEU  S-O IERTE, ŞI S-O ODIHNEASCĂ ÎN PACE !
În aceste clipe dragilor, văd spre Răsărit la un metru de Pământ, într-o umbra densă, în aer, pe chiar Mărioara Zăvoranu, care a plecat din aceasta lume, vineri seara 17 aprilie 2015.
Mărioara Zăvoranu , era în carne şi oase, de la cap pănă la umeri o vedeam, cum privea extrem de  speriată  spre vest ; adică si spre mine.
Gândiţi-vă dragilor, că ne-am afla în faţa a ceva groaznic si ne trec toţi fiorii, si am vrea sa strigam,ca sa ne ajute cineva, dar gura noastra nu se mai deschide, limba noastra este înghiţită, si nu mai putem scoate niciun sunet. Ci ni se citeste groaza pe chipul nostru. Asa o vedeam eu, pe Mărioara Zăvoranu !
Dragilor, Mărioara Zăvoranu ,era cu gura deschisa de parcă se certa urât de tot cu cineva, sau ca si cum, ar fi vrut să strige tare la cineva. 
Numai că, gura ei nu o mai asculta, nu o mai putea deschide larg, si-i văd limba ei, care arată doar cât un năsturel.
Părea că-şi înghiţise limba la propriu.Nu mai putea vorbi, nu mai putea striga deloc. Se agita, misca ochii, întorcea capul, dar nu mai putea scoate un cuvânt. Gura ei devenise mică ca unui sugar, iar limba ei ,era înghiţită. În rest capul ,chipul, privirea, umerii, îi erau asa cum era ea cand trăia. Toate ale trupului le putea misca, atât cât se vedea trupul, numai gura ei se micsorase ca la un baby ,iar limba ei era doar cât o măslină.
Dragii mei, 
MĂRIOARA  ZĂVORANU, nu se astepta ca sa moara, iar când a trecut în Lumea vesnică, ea s-a speriat cumplit si voia sa strige la cei de pe Pământ, la OANA chiar, pe care o vedea. Dar, nu mai putea face aceasta .
Cele peste 60 de milioane de euro, nu au putut ca sa-i cumpere sănătatea, si sa-i prelungească viaţa.
Averea este buna dragilor, dar numai cât timp ne gândim si la Aproapele nostru, care este în necaz şi-n suferinţă.
DUMNEZEU  ne da avere, ca s-o administram după Poruncile Sale, si nu să o ţinem numai pentru noi si familia noastra.
Ajutând pe cei săraci si necajiţi, ne ajutam pe noi înşine!
Sunt sigura dragilor, că voi mai avea vesti cu si despre MĂRIOARA  ZAVORANU, pentru care ma rog la Bunul Dumnezeu ,ca s-o ierte si s-o odihneasca acolo unde dreptii se odihnesc.
Să ne rugam cu toţii pentru sufletul ei, si să nu o judecam nici pe ea si nici pe OANA fiica ei. 
IISUS  HRISTOS, ne spune :
"NU  JUDECAŢI  ,CA  SĂ NU FIŢI  JUDECAŢI !
JUDECATA  ESTE  NUMAI  A MEA !"
Aşa să ne ajute BUNUL  DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI! AMIN!
Fratilor ! 
Să nu purtăm mânie la nimeni ! Indiferent că face sau nu parte din familia noastra .
Căci nu ştim niciodată clipa, când închidem ochii pentru totdeauna,si nu mai avem timp ca să ne mai împăcăm, cu cei pe care i-am supărat, cu cei pe care i-am jignit si oropsit.
Să fim buni si milostivi, iar din puţinul nostru dragilor, să dăm şi celor mai necăjiţi decât noi.
Să mulţumim în fiecare clipă Lui Dumnezeu şi Maicii Domnului, că suntem sănătoşi, atât noi cât şi cei dragi nouă, si că avem ce pune pe masă,în fiecare zi. Mai mult să nu ne trebuiască; să nu ne dorim mai mult decât avem.
Daca avem sănătate, Credinţă , pace si liniste sufleteasca, suntem cei mai bogaţi sufleteste.
Bogăţia materială şi bănească, atunci când ne-o însuşim şi nu facem niciun fel de milostenie, aceasta este urâciune în faţa Lui Dumnezeu;este praf si cenuşă, si ne va aduce Osânda vesnică, în viaţa cea veşnică! 
                                   Cu dragoste, Maria.    
   
Iata aici câteva informatii despre aceasta familie ! 

Marioara Zăvoranu a murit! Oana, cuprinsă de remuşcări: ''De ce ai murit, mamă ?

Marioara Zăvoranu a murit: Oana este devastată de durere şi nu acceptă că mama ei nu mai este
Foto: Arhiva Click!
Deşi Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă (17 aprilie), la spitalul Fundeni, după o lungă suferinţă, Oana Zăvoranu încă nu a avut putere să vadă trupul neînsufleţit al mamei sale.
Vedeta l-a rugat pe iubitul ei Alex Ashraf şi pe cea mai bună prietenă, Raluca Macovei, să se ocupe de ridicarea trupului de la morga spitalului Fundeni, iar de vineri seară s-a închis în casă şi plânge încontinuu. Cel mai probabil Oana îşi va vedea mama duminică dimineaţa când va avea loc înmormântarea la cimitirul ''Eternitatea''.

Marioara Zăvoranu a murit: Oana Zăvoranu, devastată de durere

Vineri seara, Oana Zăvoranu a mers la casa Marioarei din Afumaţi, unde a făcut inventarul bunurilor părinteşti şi a ales hainele cu care să îşi înmormânteze mama. Zăvo a petrecut ore bune printre lucrurile Marioarei şi a plâns neîncetat. Cea mai bună prietenă a brunetei, Raluca, a mărturisit că Oana nu acceptă nici acum că Marioara Zăvoranu a murit: ''A fost cea mai urâtă noapte. Prietena mea strângea obiectele mamei ei în braţe şi plângea. Oana suferă. Nu a închis un ochi, a plâns încontinuu. Oana m-a trimis la spital acum două săptămâni, voia să se împace cu mama ei. Are în suflet o durere foarte mare. S-a gândit patru ore ce mesaj să scrie pe coroană. O îngroapă creştineşte pe mama ei, se ocupă de tot. Nu a vrut să mănânce. Stătea cu ochelarii şi cu inelele doamnei Zăvoranu în mână şi plângea'', a declarat Raluca Macovei la Antena Stars.
De asemenea, aceasta a mai mărturisit că Oana Zăvoranu a repetat încontinuu: "De ce ai murit, mamă? De ce nu ai vrut să mă iubeşti? Nu-şi poate reveni din şoc, e o durere imensă", a mai spus cea mai bună prietenă a Oanei.
Deşi a declarat că va merge sâmbătă dimineaţă să îşi ridice mama de la morga spitalului, Oana nu s-a ţinut de cuvânt, ci l-a trimis pe Alex Ashraf, iubitul ei palestinian, să ridice trupul neînsufleţit al Marioarei Zăvoranu.
Potrivit Ştirilor Kanal D, Alex a plecat de dis de dimineaţă de acasă de la Oana pentru a duce hainele în care Marioara Zăvoranu va fi înmormântată. S-a întors la vila vedetei cu cererea pe care Oana trebuia să o semneze pentru ca trupul acesteia să fie ridicat de la morga spitalului Fundeni.

Marioara Zăvoranu a murit: Ce a scris Oana pe coroana depusă la căpătâiul mamei

La o zi de la moartea mamei ei, Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune şi a decis să-i respecte Mărioarei Zăvoranu ultima dorinţă: aceea de a-şi dormi somnul de veci în cimitirul "Etenitatea". Bruneta a acceptat ca mama ei să fie înmormântată în cimitirul pe care femeia de afaceri îl deţinea, iar sâmbătă dimineaţă, trupul neînsufleţit al Mărioarei Zăvoranu a fost depus la capelă.
Oana Zăvoranu se ocupă, împreună cu prietena ei, Raluca Macovei şi cu iubitul palestinian Alex Ashraf, de înmormântarea mamei ei. Bruneta a acceptat, într-un final, ca trupul neînsufleţit să fie depus la capela cimitirului Eternitatea, unde, de altfel, Mărioara îşi va dormi somnul de veci.
Oana a cumpărat a depus la căpătâiul mamei ei o coroană din trandafiri roşii, cu un mesaj emoţionant: "Te iubesc şi nimeni şi nimic nu îţi va putea lua locul tău. În felul meu introvertit, asemenea tatălui meu, te-am iubit mamă".

Marioara Zăvoranu a murit: Unde va fi înmormântată

Marioara Zăvoranu a murit! Oana Zăvoranu s-a răzgândit în privinţa incinerării trupului mamei ei, după ce, iniţial, vedeta a dezvăluit că femeia de afaceri dorea să fie incinerată. Astfel, Mărioara Zăvoranu va fi înmormântată la cimitirul Eternitatea pe care l-a administrat până să ajungă în Spitalul Fundeni, acolo unde s-a stins din viaţă vineri dimineaţa (17 aprilie), la ora 09.30.

Marioara Zăvoranu a murit: Fratele Gigicu a plâns minute bune la capelă


Marioara Zăvoranu a murit: Fratele Gigicu a plâns la căpătâiul acesteia
Foto: Captură ştirile Kanal D

Fratele Marioarei Zăvoranu nu a ţinut cont de mesajul dureros pe care nepoata lui i l-a transmis în care îi interzice să meargă la înmormântarea surorii lui şi a ajuns alături de rude la capelă, în cursul zilei de sâmbătă (18 aprilie), conform ştirilor Kanal D.
Vizibil afectat, Gigicu, pe numele său real Gheorghe Radu, nu s-a dezlipit de sicriul surorii lui, unde a petrecut minute bune, iar la ieşire a ţinut să îi trimită un mesaj Oanei: ''Poate să stea liniştită, toată averea e a ei. Nu ştiu când va fi înmormântarea'', a precizat acesta.

Marioara Zăvoranu a murit: cauza oficială a decesului


Marioara Zăvoranu a stat 3 luni internată la spitalul Fundeni
Foto: Captură Kanal D

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Conform unui comunicat oficial al spitalului, femeia suferea de insuficienţă renală cronică, diabet zaharat pentu care urma tratament cu insulină şi avea boli cardiace.
Medicii au anunţat că femeia avea o afecţiune a arterelor (coronare) care alimentează cu sânge oxigenat muşchiul inimii, boală coronaroană ischemică cu sechele de infarct miocardic. Această afecţiune se caracterizează prin îngustarea coronarelor, cu diminuarea aportului de sânge oxigenat la nivelul miocardului.
Marioara Zăvoranu a fost diagnosticată cu accident vascular celebral sechelar (repetat) şi pionefroză dreaptă (n.r. acumularea urinei purulente într-un sistem colector renal obstruat). Marioara Zăvoranu intrase într-o stare septică severă, iar în ciuda tratamentului administrat, medicii nu au mai putut să o salveze. Aceştia s-au chinuit două ore să o resusciteze, însă în jurul orei 09.30 au constatat decesul.
 Imagini CUTREMURATOARE! Marioara Zavoranu, distrusa complet de boala ...

Marioara Zăvoranu a murit: Oana moşteneşte o avere de 60 milioane de euro


Vila din Afumaţi valorează 300.000 de euro

Zăvo și-a văzut visul cu ochii! După moartea mamei sale, pe care a și târât-o prin tribunale, pentru a recupera o parte din moștenire, Oana va intra în posesia averii Marioarei, în valoare de 60 milioane de euro. Averea constă în mai multe apartamente, acțiuni la câteva magazine, dar și la Cimitirul Eternitatea, opere de artă, bijuterii din aur şi vila de peste 300.000 de euro din Afumați. Chiar dacă nu ar face nimic, ea ar încasa 120.000 de euro anual numai din chirii. Din păcate, prețul de a deveni milionară în euro a fost mult prea mare.

4 comentarii:

  1. Zau ca nu era cazul de discutat acest lucru aici. Oana Zavoranu este asa cum este, Doamne fereste, dar este in mare, mare masura produsul mamei sale, care acum se razbuna. O familie a urii si a blestemelor, nu e vorba de bani aici, ci de un sir lung, din generatie in generatie, de abadon de copii si de ura intre parinti si copii..
    Iar cea care s-a dus aparent, este vie si fericita de ceea ce se intampla. Nenorocita de fiica-sa, care numai om numai este demult, isi va continua auto-distrugerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate într-o oarecare măsură. Dar BUNUL DUMNEZEU mi-a îngăduit a o vedea pe Mărioara Zăvoranu , aici în LUMEA CEA VESNICĂ. Asa cum am vazut si pe Sergiu Nicolaescu, si pe Dem Radulescu si pe Elodia, etc.
      Si atunci când mi se arată, am obligaţia morală si sufletească ca sa scriu aici pe Blog. În faţa LUI DUMNEZEU suntem totţi egali din toate punctele de vedere, indiferent de câte păcate avem. Aceste doua personaje, nu sunt nici pe departe un exemplu de urmat, tocmai de aceea mi s-a arătat cum este sufletul ei, în LUMEA DE DINCOLO, ca să luăm aminte si sa nu facem la fel.

      Ștergere
    2. Sufletul Mărioarei Zăvoranu, s-a trezit singur în LUMEA DE DINCOLO, şi din aceasta cauza este zbuciumat si speriat ! A fost si este foarte legat de Bogatiile lumesti, iar acum sufera cp nu le mai are! Asa se intampla cu cei bogati. Trec la cele vesnice intr-un mod neasteptat, iar cand păsesc in lumea de dincolo, isi dau seama ca au trait degeaba pe Pământ, si că tot ce au adunat au ramas rudelor, care se vor bate pentru impărtirea averii. Ar vrea sa mai schimbe ceva, dar nu mai pot ! Cat au fost in viaţă au huzurit si au ignorat pe cei saraci si bolnavi.

      Ștergere
  2. Este foarte adevarat; si modul in care este prezentata ca un "inger", victima a fiicei ei, imi face rau si incerc sa nu ma gandesc, ca sa nu imi umplu sufletul de uratenie.Numai daca e gandim cat amar de bani a strans, foarte repede, si intelegem ce a insemnat pentru ea talantul primit de la Dumnezeu:si-a inmultit lacomiile. Fie la ea acolo, are cine s-o judece.

    RăspundețiȘtergere