luni, 20 aprilie 2015

S - A ADEVERIT ! VAPORUL S - A SCUFUNDAT , DIN NEFERICIRE ! APROAPE O MIE DE OAMENI MORŢI !


                                                  Dragii mei,

Scriam în noaptea de 13 -14 noiembrie 2014, că vom auzi de UN  VAPOR mare, care se va scufunda brus, si că se mai vedea doar un colţ de la coada lui.

Din nefericire dragii mei, aproape 1000 de oameni şi-au pierdut viaţa, prin scufundarea unui Pescador, în MAREA  MEDITERANĂ.

Iată din păcate si Dovezile:

Un pescador "cu 700 de oameni la bord" s-a scufundat în...

www.romania-actualitati.ro/un_pescador_cu...s_a_scufundat...   Cached
Un pescador "cu 700 de oameni la bord" s-a scufundat în Marea Mediterană Astăzi, 11:32 Comentează de Elena Postelnicu, Roma. O ambarcaţiune de pescuit cu "700 de ...

Iată şi articolul meu din 14 noiembrie 2014 !

                                                         13 - 14  Noiembrie  2014, ora 0,30 !

                                                               Dragii mei, 

Iata cum la mijlocul noptii, în timp ce încă scriam aici pe Blog, văd dragilor spre sud -est o  apă  mare , iar pe apă fratilor ,văd  un Vapor , a cărui burtă este vopsită bleu, iar la partea de sus avea o dungă roşie.
---

Vaporul dragii mei, s-a înclinat brusc pe partea dreaptă faţă si a intrat la apă, până abia se mai vedea un colţ din spatele lui.

Nu am văzut dacă erau şi oameni pe el, căci totul s-a petrecut foarte repede, pe neasteptate.
Veti vedea dragii mei, că nu va trece pre mult timp, si vom auzi de Un Vapor, care s-a scufundat pe neasteptate.
                                              Cu dragoste, Maria.


Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace !
                   DESPRE LUMÂNARE, CANDELA ŞI MÂNTUIRE

Un pescador "cu 700 de oameni la bord" s-a scufundat în Marea Mediterană.

UPDATE: Autorităţile italiene au transmis că, până la această oră, 49 de persoane au fost găsite în viaţă la locul naufragiului şi au recuperate 24 de cadavre.

elena-postelnicu-roma

Ambarcaţiune cu imigranţi. Foto: captură youtube.com.

UPDATE: Autorităţile italiene au transmis că, până la această oră, 49 de persoane au fost găsite în viaţă la locul naufragiului şi au recuperate 24 de cadavre.
O ambarcaţiune de pescuit cu 700 de imigranţi la bord s-a răsturnat în noaptea trecută în Canalul Siciliei, la 60 de mile nord de Libia, a anunţat Paza de Coastă italiană.
O nava de salvare care s-a deplasat la faţa locului a reuşit să găsească în viaţă doar 28 de persoane, de aceea autorităţile italiene se tem că bilanţul victimelor ar fi unul foarte mare.
Un reprezentant al Pazei de Coastă italiene, citat de BBC, a anunţat că operaţiunile care se desfăşoară la această oră în apele libiene, la circa 210 km distanţă de Insula Lampedusa, s-ar putea concentra, în viitoarele ore, în misiuni de recuperare a corpurilor neînsufleţite.
Dacă cifrele se confirmă, atunci aceasta ar fi cea mai mare tragedie care a avut loc vreodată pe Marea Mediterană.
Potrivit autorităţilor din peninsulă, 1.500 de clandestini au debarcat  în această săptămână în sudul Italiei .
950 de imigranţi şi-au pierdut viaţa în Mediterana de la începutul anului şi până acum.
În prezent, în Italia se află peste 80.000 de astfel de refugiați, care au fugit din zonele de conflict din Orientul Mijlociu, în special de pe teritoriul Libiei.

Operatiune majora de salvare in Mediterana. Un vas cu 700 de imigranti s-a rasturnat in nordul Libiei, cel mai probabil sunt sute de morti, scrie realitatea.net.

 Potrivit pazei de coasta italiene, o ambarcatiune ce avea la bord intre 500 si 700 de imigranti s-a scufundat in largul coastelor Libiei. O ampla operatiune de salvare se afla in plina desfasurare, dar echipele de interventie au resit pana in prezent sa salveze doar 28 de oameni din apele marii.

Urgenta a fost anuntata la miezul noptii. Se crede ca barca s-a scufundat dupa ce oamenii aflati la bord s-au mutat catre o parte a vasului, atunci cand o ambarcatiune comerciala s-a apropiat de ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu