miercuri, 15 aprilie 2015

MAICA DOMNULUI , VEGHEAZA ASUPRA A CEEA CE EU SCRIU !

c.                                               9 Aprilie 2015, ora 7,00  dimineaţa !

                                                                    Dragii mei, 

În această dimineaţă, trează fiind, priveam la monitorul de pe masa, si admiram poza de pe Desktopul calculatorului. 
Pe ecranul monitorului, eu am intotdeauna dragii mei, această Iconiţă cu Maica  Domnului.                                              

                        .

Şi în sinea mea, mă rugam la Măicuţa Domnului, promiţându-I că voi scrie ca si până acum, toate câte mi se arată de Sus din Ceruri.
În acest moment dragilor, aud glas care spune :

                   "Dar Maica  Domnului, vede tot !
   Maica  Domnului , vede toate câte scrii tu !"  

Clipă în care dragii mei, O  văd pe Maica Domnului cum iese din ecranul monitorului ,puţin mai în faţă.
Maica  Domnului si cu Pruncul Iisus  in braţe, erau vii ca şi în carne şi oase.
Pe monitorul meu nu exista fond verde, acum însă,MAICA  DOMNULUI cu Pruncuţul Iisus ,aveau în spatele Lor, o Gradină verde, dumnezeiesc de frumoasa. Era Gradina Raiului !
Era uimitor ceea ce vedeam si auzeam.
Dragilor, Măicuţa  Domnului, a auzit Rugăciunea mea şi a cunoscut gândul meu, iar răspunsul a venit chiar in acele clipe.
M-au bucurat nespus de mult cele  auzite , dar ceva uimitor se intampla iarasi :
         Aud Glasul Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, care ne spune aşa :
      "Să vă iubiţi şi să vă ajutaţi unii pe alţii !"

După care fratilor, Maica Domnului dispare din faţa Monitorului meu, şi rămâne aceeaşi Iconiţă pe Monitor, pe care eu o am în fiecare clipă.
Dragii mei, să fim convinşi că Măicuţa Domnlui , aude si vede toate câte noi facem aici pe Pământ; ne ajuta în fiecare clipă dacă Îi cerem ajutorul.
Viaţa aceasta fratilor, este grabnic trecătoare; dar noi o putem face frumoasa si bineplacuta Lui Dumnezeu, împlinid Poruncile Domnului, din dragoste si cu dragoste.
Să ne iubim unii pe alţii si sa ne ajutăm între noi, aşa cum Măicuţa Domnului ne-a spus şi în aceasta dimineaţă, şi astfel vom dobândi Împărăţia Cerească ,ne vom veseli vesnic în RAIUL din GRADINA  MAICII  LUI  DUMNEZEU.
                                        Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Dragă Maria, baţi câmpii rău de tot. Sfânta fecioară este moartă la fel ca oricare om din generaţia ei. Nu există nici o dovadă şi nici o raţiune să credem altfel. Că şi-au făcut oamenii o fantezie idolatră şi îşi imaginează tot felul de poveşti pe seama ei asta-i pur infantilism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM !
      Eu nu o sa te jignesc! MAICA DOMNULUI si MÂNTUITORUL sa te ierte pentru NECREDINŢA ta ! SFÂNTA FECIOARĂ MARIA , acum două mii de ani,si-a dat Duhul în Mâinile Fiului Ei, a fost înmormântată, dar numai după câteva zile, mormântul i-a fost gasit gol, nici sicriu, nici vesminte, nici MAICA SFANTA. Doar SFÂNTUL BRÂU al MAICII PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, a fost gasit pe Mormânt. Eu am văzut cum MAICA SFANTA a fost ridicata la CERUL SFANT, vie si cu tot cu racla in care fusese pusa, cand era fara de viaţă.
      Asadar, nimeni nu-mi poate spune altfel ,decât mi-a arătat BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. De nenumărate ori, MAICA DOMNULUI a apărut vie ,in carne si oase, acoperea BOLTA CEREASCĂ cu mărimea si stralucirea Ei, de nenumarate ori mi-a vorbit, am vazut-o la TRONUL PREA SFINTEI TREIMI, apoi in GRADINA RAIULUI.
      Care dintre noi doi ,bate câmpii ??? Eu că văd si traiesc toate aceste MINUNI, sau tu ca nu vrei sa crezi, în PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU ,care stă de-a dreapta FIULUI SĂU, în carne si oase ? Daca ai imbratisat o alta CREDINTA , alta decat cea CRESTIN ORTODOXĂ, este alegerea ta ! Ti-o respect si nu te oblig ca sa crezi în toate câte scriu eu. Eu doar incerc sa conving pe credinciosi. Daca pe tine nu te pot convinge, este voia ta; dar te rog nu jigni pe ceilalti care se închina MAICII LUI DUMNEZEU ,PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, care este SUS in CERUL SFANT, VIE în carne si oase ! Eu mi-as da viata in orice clipă, pentru a dovedi că PREA CURATA FECIOARA MARIA, a fost înviată şi luata la CERURI de către FIUL SĂU.. Iar acum sta de-a drepta SCUMPULUI SĂU FIU, IISUS HRISTOS, DOMNUL SI MÂNTUITORUL nostru al tuturor !

      Ștergere