vineri, 24 aprilie 2015

S - A ADEVERIT ! CUTREMURUL A AVUT LOC , DUPĂ CIRCA 8 ORE !

                                                                     Dragii mei, 

Astă noapte mi s-a arătat acest CUTREMUR, şi după circa 8 ore, CUTREMURUL  s -a  produs în Noua  Zeelandă !
Am rămas uimită, de cele văzute si auzite !
  1. www.ziarele.com/stire-cutremur-cu-magnitudinea-63-grade...   Cached
    Cutremur cu magnitudinea 6,3 grade in Noua Zeelanda ... noua zeelanda, cutremur ... stire • trimite foto • trimite video • contact © 2015 www.ziarele.com ...
     
        23 - 24  APRILIE  2015, ora 1,45 noaptea !
                                                                            Dragii mei, 

    Tot în această noapte ,tot in timp ce mă rugam, văd spre EST o întindere de Pământ, ce incepe a se clătina, precum o apă care se izbeste de propriile maluri. 
    Era un CUTREMUR lung, dar moderat ca şi intensitate. 
    PĂMÂNTUL  se legăna  ameţitor ! Un astfel de CUTREMUR nu mă speria ,ci stiam că se va opri la un moment dat ,si ca nimic rău nu ni se poate intampla. 
    Nu vedeam case în jur, ci numai dealuri inverzite , care se clătinau tare, precum cernem noi cu sita, faina pentru pâine.
    Dragilor, vom auzi de un astfel de CUTREMUR, care va clatina pământul ,precum se clatina valurile Mării, când se sparg la mal.
    Când si unde anume, eu nu va pot spune căci nu mi s-a arătat.  
    Deasupra acestui PÂMÂNT care se cutremura ameţitor, văd şi un OZN urias, care era la circa 20 de metri înălţime, faţă de Pământ.
    Cu siguranţă rolul acestui OZN ,care apăruse în acelaşi timp cu acest CUTREMUR ameţitor, era de a ţine în frâu PĂMÂNTUL, pentru nu se cutremura tare  de tot.
    OZN-ul pe lângă faptul că era deasupra Pământului în care începuse CUTREMURUL, dar era si înclinat pe partea dreaptă înspre PĂMÂNT, ca si cum s-ar acţiona din interiorul lui.
     ..
    Aşa arăta imaginea pe care o vedeam, ca în poza de mai sus. Dealuri şi văi care se legănau ameţitor, şi un OZN ,ca acesta care se înclinase pe dreapta, si care era foarte aproape de Pământ.
    OZN-ul pe care eu l-am văzut, nu avea lumini aprinse, ci era în intuneric, având culoarea cuprului, si forma ca în poza de mai sus.
                               Cu dragoste, Maria. 

    Iată dragilor, si detaliile despre acest CUTREMUR !
    Sunt uimită, de cât de repede s-a produs !  

Cutremur PUTERNIC in Noua Zeelanda

 

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 a avut loc vineri in Noua Zeelanda si a fost resimtit pe teritoriul intregii tari. Seismul nu a provocat insa pagube sau victime, potrivit rt.com.

Cutremurul, catalogat drept unul "puternic" de catre GeoNet, a avut loc la 35 de kilometri nord-vest de Kaikoura, pe Insula Sudica, la o adancime de 76 de kilometri. Seismul a avut magnitudinea de 6,3 si a fost resimtit in intreaga tara, provocand panica in randul locuitorilor.

Un oficial local, citat de postul TVNZ, a declarat ca a fost resimtit ca o succesiune rapida de doua miscari telurice, catalogand-o pe cea de-a doua drept "zdruncinatura cea mare". Sediul Consiliului Districtual Kaikoura a fost evacuat ca masura de precautie, dat nu a fost avariat, a precizat Stuart Grant, directorul executiv al Consiliui.
 

Cutremur puternic în Noua Zeelandă. Cel puţin trei replici

Cutremur puternic în Noua Zeelandă. Cel puţin trei replici
Cutremur puternic în Noua Zeelandă. Cel puţin trei replici
Un cutremur de magnitudinea 6,2 a fost înregistrat, vineri, în nord-estul insulei sudice a Noii Zeelande, transmite agenția Xinhua.
Seismul s-a produs la 15h36 (03h36 GMT), la 35 de kilometri sud-est de localitatea At Arnaud, la adâncimea de 52 de kilometri.
Cutremurul a fost urmat de cel puțin trei replici, cu magnitudini între 3,5 și 3,8. Seismul principal, al cărui epicentru a fost localizat la circa 65 de kilometri de Kaikoura, a durat circa 20 de secunde și a fost resimțit în ambele insule ale țării, a precizat Institutul American de Geofozică (USGS), scrie AGERPRES.

Deși cutremurul a fost resimțit în toată țara, este puțin probabil să existe pagube, dată fiind adâncimea epicentrului, arată GeoNet, serviciul neozeelandez de supraveghere seismică.

Noua Zeelandă este situată pe Centura de Foc a Pacificului, unde plăcile continentale intră frecvent în coliziune, provocând o intensă activitate seismică.

În țară se înregistrează circa 20.000 de seisme pe an, dintre care în medie mai mult de două pe an au magnitudinea de peste 6. În februarie 2011, un cutremur de magnitudinea 6,3 din regiunea Canterbury (insula sudică), zona Christchurch, s-a soldat cu 185 de morț

CUTREMUR PUTERNIC in Noua Zeelanda

 

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 a avut loc vineri in Noua Zeelanda, a fost resimtit pe teritoriul intregii tari si a provocat panica in zona de langa epicentru, dar nu a provocat victime sau pagube majore, relateaza site-ul News.co,.au.


Catalogat "puternic" de catre GeoNet, cutremurul a avut loc la 35 de kilometri nord-vest de Kaikoura, pe Insula Sudica, la o adancime de 76 de kilometri.


Serviciul local de monitorizare GeoNet a anuntat ca seismul a avut magnitudinea de 6,3 si a fost resimtit in intreaga tara, dar ca nu este susceptibil sa fi provocat pagube importante, avand loc la mica adancime.


Un oficial local, citat de postul TVNZ, a declarat ca a fost resimtit ca o succesiune rapida de doua miscari telurice, catalogand-o pe cea de-a doua drept "zdruncinatura cea mare". Sediul Consiliului Districtual Kaikoura a fost evacuat ca masura de precautie, dat nu a fost avariat, a precizat Stuart Grant, directorul executiv al Consiliui.


Managerul unui magazin din oras, James Hills, a declarat ca seismul a trantit obiecte de pe rafturi si a provocat panica in randul clientilor, care s-au precipitat afara din cladire. A fost "o miscare de panica. Totul cadea de pe rafturi", a spus el. "Au fost pagube mici, sigur", a adaugat el.


O locuitoare de la Christchurch a descris seismul drept "cel mai lung cutremur pe care l-am simtit vreodata de cand locuiesc in Christchurch".


Nouua Zeelanda, care se afla in zona in care se intalneasc placile tectonice australiana si a Pacificului, parti ale Centurii de Foc, inregistreaza anual pana la 15.000 de cutremure.
Mediafax.ro




.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu