luni, 20 aprilie 2015

BISERICA LUI HRISTOS , ÎN CAPUL UNGHIULUI !

                                               7 Aprilie 2015, ora 19,10 seara !

                                                                        Dragii mei, 

          În această seară de 7 aprilie, eram la Sfânta Biserică ,la DENIA din marea si sfânta Zi de MARŢI.
În strană fiind, ajutam ca de fiecare dată pe Dascăl , ca să dea raspunsurile Părintelui care slujea în Sfântul Altar.
Deşi eram aici, si cântam împreună cu Dascălul, aud în acelaşi timp, un glas care a venit din Cer , şi care zice :

                    "Şi astfel pornind la drum Iisus, cu cei doisprezece, unsprezece ucenici ai Lumii...!"

Iar glasul se opreste si aud în continuare, cum din Cer coboară până la mine, un cor de Îngeri, ce-l percepeam ca pe un zumzet de albine.
Glasul dragii mei, a spus de 12 ucenici, pentru că atâţia avea Iisus  Hristos. Numai că, atunci când Iisus a înviat a treia zi după Scripturi, Apostolul Toma, cel de-al doisprezecelea ucenic, a lipsit si nu a crezut pe ceilalţi Apostoli, când i-au spus că DOMNUL a Înviat. 
Toma  a spus :" dacă nu voi vedea în palmele Lui semnul cuielor şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor , şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui , nu voi crede !"
Şi văd dragii mei aici în strană, văd cum Cerul se deschide, iar de la Pământ la Cer, se ridică un Triunghi de culoarea fagurelui de miere, iar în vârful Triunghiului care era sub Bolta Cerească, scria cu litere mari trei cuvinte :

                  "BISERICA  LUI  HRISTOS !" 

Latura din stânga Triunghiului, acea dinspre răsărit, a fost acoperită parţial de o lumină albastra violet, extrem de stralucitoare, şi care pulsa ca o inimă.
Dragii mei, ne mai putem oare îndoi de faptul că, BISERICA CRESTIN  ORTODOXĂ , este BISERICA a cărui Credinţă ne-a lăsat-O Însuşi Mântuitorul?
Eu în Biserică fiind în aceste clipe când mi s-a arătat, si în Biserica Crestin Ortodoxă.
 Biserici romanestiBucharest Daily Photo (in Romanian)
Daca ne-am nascut cu o anume Credinţă dragilor, să nu o schimbam, ci să respectăm Credinţa în care ne-am nascut ,căci nu este niciun păcat.
Daca însă, ne-am născut în Credinţa  Crestin Ortodoxă si trecem la o alta Credinţă, atunci este păcat.  
Sunt mii de confesiuni religioase pe Pământ; asta nu inseamna că acesti oameni merg în iad, si că numai CRESTIN ORTODOCSII  în Rai. 
Gresit! Dumnezeu ne spune să respectam Credinţa cu, care ne-am nascut si suntem la fel cu toţi ceilalti Fii ai Săi, care au îmbrăţişat o alta Credinţă, si că vom fi judecati la fel ca şi crestin ortodocşii, care s-au născut sau au îmbraţişat CREDINŢA  ORTODOXĂ.
Aşadar fratilor, respectaţi şi împliniţi CREDINŢA în care v-aţi născut ,si veti fi iubiţi în egala măsură de Domnul si Mântuitorul nostru Iisus  Hristos, Fiul Lui Dumnezeu şi al Maicii Pururea Prea curatei Fecioara Maria.
Iar daca doriţi să îmbrăţişaţi Credinţa cea Adevărată, adică Credinţa Crestin Ortodoxă , nu este niciun păcat, ca sa va botezati întru Hristos Domnul şi Dumnezeul nostru, a cărui cinste şi slavă se cuvine ca să-I aducem ,şi să ne închinăm,  AMIN!
                                        Cu dragoste, Maria. 
 
 

Un comentariu:

  1. Viziunile vin la oameni cu capacitati deosebite de receptie si imbraca forme ale credintei personale (ale religiei pe care o practica).
    Asta nu inseamna ca cineva este favorizat ca apartine de vre-o religie.

    RăspundețiȘtergere