luni, 13 aprilie 2015

INIMA LUI IISUS HRISTOS , ÎN PALMA SA !

                                                   12  Aprilie 2015, ora 12,20 amiază !
c.
                                                    Dragii mei, 

                                      HRISTOS  A  ÎNVIAT ! 

Eram în Sfânta Biserică, la Slujba Celei de a doua Învieri. 
În timp ce Părintele a ieşit în faţa Sfintelor Uşi, ca să citească Sfânta şi Dumnezeiasca Evanghelie,văd ceva uimitor dragii mei.
În strana cum eram, vedeam lângă Sfânta Evanghelie de pe Analog, de unde citea Preotul, văd pe Însuşi Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Avea vesminte roşii si cu o mantie albastra precum Cerul senin, care îşi ţinea Mâinile Sale, sub o anume formă.
                      .
Iisus  Hristos fratilor, îşi uneste cele două degete ,arătătorul de la Mâna Sa stânga, cu arătătorul de la Mâna Sa dreaptă, precum si degetul mare de la ambele mâini, si astfel formează O  INIMĂ , care s-a înroşit pe-ndată.
                                Ce straluceste in intuneric,

                           ,

Numai cu aceste 4 degete ale Sale, de la ambele Mâini, IISUS  HRISTOS, a format o inimă care s-a înroşit. Inima nu mai era din degete facuta,ci din sânge adevărat. În interiorul Inimii din Mânile Lui Iisus Hristos, stăteau şi se veseleau, puzderie  de oameni. 
Precum nisipul Mării, asa stateau în Inima Sa, toată suflarea omenească, si tot mai era loc.
Doar o treime de la partea de jos a inimii,  era plină cu oameni, celelalte doua treimi ,erau de un alb orbitor si erau goale ;semn că mai este loc si pentru alţi fii ai Lui Dumnezeu. 
Între timp, Preotul a terminat de citit Sfanta Evanghelie, iar eu văd cum deasupra lui, apare O Lumină mare, de formă ovală şi orbitor de stralucitoare.
Aceasta Lumină fratilor, a coborât până deasupra capului Preotului ,luând formă dreptunghiulară şi din ea , a început să curgă, precum ploaia torenţială,  raze albe, orbitor de stralucitoare.
 Cartea  Sfântă, numită cu dragoste Sfânta şi Dumnezeiasca Evanghelie, era acoperită acum de Razele  albe, ce curgeau din Dreptunghiul de Lumină, de deasupra capului Părintelui.
El nu vedea toate acestea, si nici credinciosii din Sfanta Biserica, doar eu le vedeam cu ochiul liber, in strana fiind, la doar 2 metri distanţă.
Stele argintii au acoperit partea de sus a Cupolei interioare a Sfintei Biserici, în acelasi timp, cât Lumina acoperise Sfanta si Dumnezeiasca Evanghelie. 
Dragii mei, să ne schimbam viaţa începând chiar din acest moment !
Sa alungam ura şi invidia din inima si din sufletul nostru; să împlinim cu dragoste Cele 10 Porunci ale Domnului;să fim mai buni si mai milostivi;sa ne adunam dragilor,comori în Cer şi nu pe Pământ, şi astfel vom dobândi un loc în INIMA din palmele Mântuitorului, şi acolo vom rămâne pe vecie.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, Amin!
                      Cu dragoste, Maria.
P.S.
Urmăriţi Blogul în continuare, şi veţi afla o mulţime de vesti si de Taine ascunse, ochiului si auzului omenesc, firesc.      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu