sâmbătă, 18 aprilie 2015

PĂMÂNTUL SE MIŞCĂ ! CEI DOI POLI ÎŞI VOR SCHIMBA LOCUL !

                                 17  -18  Aprilie 2015, ora 1,10 noaptea !


                                                                          Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, văd dragii mei în faţa ochilor mei, în loc de monitor, văd Pământul la rotund ,tăiat în patru.
Partea de jos, din dreapta cum privim, s-a deplasat brusc spre Est.                             

              ... axa de rotaţie a Pământului cu aproape 10 centimetri potrivit ANSA.
Printr-o singură miscare bruscă, Pământul s -a deplasat ca si cum, am da noi înapoi acele de ceasornic, de la ora 18,la ora 15, aceasta a fost deplasarea Pământului .
Dragilor, din păcate asa cum bine a spus un cititor al Blogului, nu vom mai avea nevoie de Cutremure, pentru a se face "curăţenie", şi nici de Bombe Atomice; căci totul se va întoarce pe dos şi va fi un Dezastru  natural.
Mişcarea  Pământului, aşa cum eu am văzut-o, a fost bruscă; cât am clipi o singură  dată din ochi, căci s-a si deplasat cu o pătrime.
Dragii mei, ce va fi si când va fi, vă asigur ca vom vedea împreună.
Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Maica  Domnului, ca să nu-şi întoarcă Faţa Sa de la noi fiii  Săi.
                                       Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iata dragilor, ce se spune de către specialisti ,despre cei doi Poli magnetici ai Pământului:

Polul nord magnetic anunta inversarea polilor si oprirea Pamantului in loc

Comentariu Facebook Ym Print email
Cutremurele din ultima vreme, eruptiile vulcanice, ca si imensele explozii solare, afecteaza din ce in ce mai mult magnetismul terestru. Pamantul este ca un urias generator electric. De pe urma miscarii de rotatie a centrului sau, care este asemeni unui rotor, rezulta un camp magnetic invartitor, care la randul lui este stabilizat de "stator" (scoarta terestra), dar care si acesta se afla in miscare de rotatie in jurul axei. Din toate aceste combinatii rezulta un camp magnetic terestru.
Acesta este foarte afectat de pe urma ultimilor miscari ale scoartei, ceea ce face ca polul nord magnetic sa-si schimbe frecvent pozitia. Si nu numai polul, ci si axa de rotatie are foarte mici variatii, dar insemnate la nivel al stabilitatii planetare. Ultima descoperire a cercetatorilor e de natura sa panicheze populatia, mai ales ca despre inversarea polilor magnetici s-a tot vorbit in ultima vreme.

Polul nord magnetic se deplaseaza 60 de kilometri pe an. ceea ce este considerata o viteza foarte mare fata de anii precedenti. Asa ceva nu s-a mai intamplat in istoria omenirii, spun specialistii care avertizeaza: siguranta sistemelor de transport este pusa in pericol. Dezvaluirea s-a facut in urma cu cateva zile, la Londra.

Oamenii de stiinta spun ca polul nord magnetic al Pamantului, care pentru doua secole a fost in dreptul unei insule pustii si inghetate din arhipelagul canadian, se relocheaza in acest moment. Modificarea are loc extraordinar de repede. Polul magnetic se deplaseaza spre Rusia iar viteza acestuia este cu 30% mai mare fata de acum 10 ani.
Cum era si firesc, aceasta veste a nascut imediat speculatii cum ca polii magnetici ai Terrei ar fi pe punctul de a se inversa, ceea ce ar fi o catastrofa pe plan mondial. Specialistii spun ca o astfel de inversare are loc de trei pana la sapte ori la fieacare un milion de ani. Deja fenomenul creeaza probleme in aviatie. Aeroportul International Tampa, din Florida, Statele Unite si-a inchis o pista timp de o luna de zile pentru a o redesena si pentru a reloca anumite sectoare. Totul pentru ca acestea nu mai corespundeau coordonatelor actuale de pe busole.
Rata actuala a miscarii polului nord magnetic dinspre Insulele Ellesmere, Canada spre Siberia, Rusia, este echivalenta pe busole cu un grad la fiecare 5 ani, potrivit calculelor facute de Administratia Federala a Aviatiei din Statele unite. Autoritatea a decis, de asemenea, ca ar fi cazul sa reevalueze pistele aeroporturilor din intreaga tara la fiecare cinci ani. Deja pistele de la Fort Lauderdale si Palm Beach au fost si ele refacute.
Geologii cred ca polul nord magnetic (care este diferit de Polul Nord, cel prin care trece axa de rotatie a Pamantului), se schimba din cauza modificarilor petrecute in miezul Planetei. Datele oficiale arata ca polul magnetic sa mutat inca din primele decenii ale secolului trecut spre nord-est, cu o viteza de aproximativ 15 kilometri pe an. Aceasta viteza a inceput sa creasca in mod semnificativ din 1989 incoace.
Cam tot de atunci a inceput sa se incetineasca miscarea de rotatie a miezului pamantului, despre care se banuieste ca va ajunge in scurta vreme sa stea pe loc, in relatie cu viteza de roatie in jurukl axei. Ba chiar exista o teorie care spune ca se va opri in raport cu planul solar, ceea ce ar insemna ca miezul magnetic terestru se va roti in sens invers fata de miscarea de rotatie, iar in timp va antrena o perioada in care Pamantul nu se va mai roti, dupa care isi va incepe rotatia in sens invers, fapt ce pare sa se mai fi petrecut in trecutul tumultos al planetei noastre.
Ca de obiciei, aceasta descoperire nu i-a lasat indiferenti pe cei ce studiaza fenomenul Nibiru. Se spune ca aceasta planeta (pe care NASA o ascunde de opinia publica) va trece in 2012 foarte aproape de Pamant si va produce inversarea polilor magnetici, va opri Terra in loc pentru trei zile, dupa care aceasta va incepe sa se roteasca in sens invers. Nibiru trece o data la 3600 de ani de Terra, iar cea din 2012 ar fi cea mai apropiata. Planeta ar fi locuita de stramosii pamantenilor, cei pe care ii numim zei. 

9 comentarii:

  1. N-as crede ca va mai fi cineva care sa vada asta....Nici nu ne mai trebuie cutremur, deplasarea rezolva totul si face "curatenie"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate ! Ca nu va mai rămânea nimic, daca Doamne fereste, Pământul se va disloca cu o asa mare viteza.

      Ștergere
    2. Anul trecut am avut un vis identic ca axa Pamantului se va deplasa cu 25-30 de grade, invers acelor cearsonicului, dupa care a inceput o ploaie de meteoriti, care se aprindeau in frecare cu aerul ( de la dreapta la stanga) si totul se va intampla pe timp de noapte.

      Ștergere
  2. Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

    Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Fenomenul este văzut de mulţi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit căreia planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, în “momentul zero” cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective.

    Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o alta dimensiune. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul îndepărtat al omenirii.

    http://reporterul.ro/mapamond/timpul-s-a-scurtat-oamenii-de-stiinta-au-demonstrat-ceva-extraordinar-7346

    TIMPUL s-a SCURTAT! Oamenii de stiinta au demonstrat ceva EXTRAORDINAR
    Este doar o impresie ca timpul trece mai repede ca in urma cu mai multe decenii ? Nu, spun specialistii. Este o realitate, timpul s-a scurtat !

    Potrivit oamenilor de stiinta, ziua mai are doar 16 ore din 24, Rezonanta Schumann accelerand de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.

    Geofizicienii contemporani considera ca Rezonanta Shumann este adevarata bataie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat ca exista o relatie directa intre accelerarea ritmului acesteia si perceptia omului conform careia timpul trece mai repede.

    E greu de inteles cum se poate scurta timpul daca ceasul arata tot atatea ore.

    "Ceea ce nu înţelege omul este ca, fiind in timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care daca este umflat si scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari si largi, dar daca se dezumfla se strange scrisul. Asa este si timpul sau spatiul nostru 3D, care se poate masura in aceasta rezonanta energetică Schumann", este opinia unui geofizician.

    Oamenii de stiinta mai spun ca, mii de ani, Rezonanta Shumann a avut valoarea constanta de 7,8 Hz insa, incepand din 1980 s-a constatat o accelerare rapida. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanta Shumann sa aiba valoarea de 12 Hz, consecinta directa fiind ca 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, in termenii timpului terestru.

    Potrivit unora dintre teorii, curgerea timpului terestru se va accelera in continuare pana la apropierea de "punctul zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Fenomenul este vazut de multi ca fiind Apocalipsa prevestită de Biblie, potrivit careia planeta va fi cuprinsa de intuneric timp de trei zile. Conform acestei logici, in "momentul zero" cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective, scrie Evenimentul Zilei.

    Scenariul este de-a dreptul incredibil, mai departe. Consecintele acestui fenomen sunt incredibile: planeta si toti locuitorii acesteia vor trece intr-o alta dimensiune. Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale in trecutul indepartat al omenirii. Cea mai mare parte a tehnologiilor actuale nu vor mai fi operationale, cu exceptia energiei libere, descoperită de Tesla in urma cu un secol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si un vis cu cele 3 zile in bezna. Totul era chiar in bezna. Daca te-a prins cu masina, cu care mergeai prin desert, acolo ai ramas. Fara electricitate, fara nici o sursa de curent. Nici telefoanele nu mai mergeau, nici pompele cu alimentare cu apa potabila la populatie. Nu puteam face nimic, decat stateam intinsa in pat si asteptam sa treaca aceste 3 zile ( despre care stiam si eram in cunostinta de cauza ca vor veni). Sa aveti mereu apa de rezerva si cateva lumanari. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  3. Daca oamenii ar fi empatici si ar respecta vietatile, ar intelege cum este cu timpul,Noua ni se pare ca ele traiesc mai putin, dar de fapt, traiesc mai repede.
    Om vedea; trecerea in alta dimensiune vor face inutile toate ocupatiile, interesele, activitatile noastre. Vor schimba complet relatiile. Cred ca nu avem nici cea mai mica idee despre ceea ce va sa se intample si nici cate milioane de oameni vor pieri in aceatsa "sucire". Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia asta cu "trecerea intr-o alta dimensiune" dezbatuta si anuntata cu "surle si trambite" inainte de 21 decembrie 2012 s-a dovedit a fi o mare inselatorie....aducatoare de bani pentru khazari,iezuiti si iudeo-masoni,adica cei care "conduc" destinele acestei lumi de-aproape 26.000 de ani."Ei" stiu exact ce,cum si cand se va intampla intrucat conduc totul....Noi,"goimii" platitori de taxe si impozite habar n-avem pe ce lume traim....

      Ștergere
  4. oare intoarcerea polilor nu cumva e facuta de mai marii cu ajutorul harpului, sau generatorul de la geneva etc. la fel se zicea despre atlantii, cum ca ei ar fi provocat schimbarea, cu prostia si lacomia lor de putere, ajutati de cristale. doar Dumnezeu mai stie cat e natural si cit artificial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generatorul CERN de la Geneva -investitie de peste 100 miliarde euro-are ca "misiune" crearea unei "bucle temporale" in care noi,"goimii" platitori de taxe si impozite sa ne "invartim" la nesfarsit,ramanand astfel pentru vecie sclavii "Lor"....S-ar putea ca si programul HAARP sa aiba ceva de facut in acest sens.....

      Ștergere