duminică, 26 aprilie 2015

ÎN ROMÂNIA , CUTREMURUL MARE NU VA VENI !

                                                          Dragii mei, 

                             Iar botezandu-Se Isus, cand iesea din apa, indata cerurile s-au ...
CUTREMURUL  din Nepal , a readus în prim plan ,tot felul de discuţii a Seismologilor, pe la diferite Televiziuni.
Toate discutiile, dar absolut toate discutiile despre asa zisul CUTREMUR mare, în România zilelor noastre,  nu aduc altceva decât teamă, panică, si fac pe români ca să doarmă cu frica-n sân, sau să stea cu sufletul la gură zi si noapte, că dacă vine CUTREMURUL  mare, despre care vorbesc specialistii seismologi.
Dragii mei, ceea ce urmează să vă spun pentru a nu stiu câta oară, este că în ROMÂNIA ,nu se va produce niciun CUTREMUR  devastator.
Şi nu spun de la mine aceste cuvinte, ci de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT , care mi-a spus cu mult timp în urmă despre România:

                "România , Poporul  ales  de Dumnezeu, pentru Venirea  Fiului  Său, pentru a doua  oară pe Pământ.
           România  viitorul al Doilea Ierusalim !
           România , este şi va fi ocolită de CUTREMURE devastatoare şi de orice Dezastru natural !"
Aşadar dragilor,nu plecaţi urechea la tot ce se aude la TV despre Cutremurul  Mare ce va veni în ROMÂNIA, căci acesta nu va veni. Vor fi CUTREMURE  in ROMANIA, doar cât să se aşeze Pământul, si nicidecum vreun CUTREMUR devastator.
Dragii mei, bunătatea inimii, nobleţea sufletului, Credinţa in Dumnezeu şi în Maica Domnului, Mila faţă de Aproapele, sunt Virtuţi dumnezeiesti , pe care ,dacă le împlinim, DUMNEZEU  va ocroti pe fiecare dintre noi si dintre cei dragi nouă.  
                                                         Cu dragoste, Maria.


Iată ce spun si specialistii :

Seismolog INFP: Şi în România se poate produce un CUTREMUR asemănător celui din Nepal

Publicat: (acum 5 ore) // Actualizat: (acum 5 ore) // Sursa: romaniatv.net
Vrancea poate produce un cutremur similar celui de 7,9 pe Richter din Nepal, susţine geofizicianul Mihai Diaconescu. Dar numai în teorie. Specialistul nu crede în posibilitatea producerii unui cutremur de o magnitudine cu mult peste 7, informează România TV.
Seismolog INFP: Şi în România se poate produce un CUTREMUR asemănător celui din Nepal
Mihai Diaconescu, cercetător geofizician INFP, a declarat la România TV că din punct de vedere teoretic şi în ţara noastră se poate produce un cutremur asemănător celui din Nepal, însă probabilitatea ar fi foarte mică.
 
 
"Din punct de vedere teoretic, da, se poate produce, fiind magnitudinea maximă cu care zona Vrancea este creditată. Dar eu am dubii că se va produce vreodată pentru că asta e o abordare teoretică. Cred că un cutremur de 7, 7 maxim poate fi creditată zona Vrancea", a explicat seismologul.

Citeşte şi DEZASTRUL lăsat în urmă de cutremurul din Nepal. Moarte, disperare şi haos. Imagini şocante GALERIE FOTO

Mai mult, cercetătorul geofizician INFP a precizat că deşi anul acesta s-au produs 10 cutremure cu magnitudinea de peste 4 pe Richter, nu poate fi vorba de o activitate seismică intensă.
"Nu putem să spunem că e o activitate seismică intensă anul acesta. Anul trecut au fost 17 cutremure de peste 4. Deocamdată în acest an sunt doar 10. S-ar putea ca până la sfârşitul anului să nu se mai producă niciun cutremur de peste 4 şi atunci vom spune că a fost un an cu activitate seismică redusă", a declarat Mihai Diaconescu.
Un seism cu magnitudinea de 7.9 a avut loc, sâmbătă, în apropiere de Kathmandu, capitala Nepalului. Cutremurul a provocat pagube importante. Peste o mie de persoane au murit.

2 comentarii:

  1. Il mai asteptam pe cel moderat,vazut de dvs. in Vrancea?
    In nici un caz nu se poate confunda cu adevaratul cataclism din Nepal.
    Ma mira ca intarzie sa se intample la noi.
    E clar ca Baba Vrancea e foate greu previzibila si nu se impaca deloc cu cei care incearca sa-i descopere ,,tresaririle"interioare.Mereu le pune bete-n roate,tuturor.
    Dar pana la urma,tot o va surprinde cineva si ii va da in vileag intentiile! Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va fi niciun CUTREMUR in Vrancea de o asemenea Intensitate. Nu trebuie sa intram in panica,căci ROMANIA nu se va confrunta cu astfel de CUTREMURE DEVASTATOARE ! Doamne Ajuta !

      Ștergere