luni, 6 aprilie 2015

IISUS HRISTOS , AŞTEAPTA CA UN MIELUŞEL SPRE JUNGHIERE , RĂSTIGNIREA SA !

                            16  Aprilie  2014 , ora 1,3o noaptea ! 

                                   Dragii mei,

Eram la masa de scris în faţa calculatorului  şi scriam pe Blog.  Brusc ,ochii mi se închid şi văd în spatele meu, pe Bolta Cerească precum stă Soarele la mijloc de amiază , înconjurat de Lumânări galbene ce straluceau ca si Soarele, precum este iarba pe o câmpie întinsă, aşa stătea Mântuitorul  nostru în mijlocul LUMÂNĂRILOR ce luminau Cerul precum stelele noaptea. 
IISUS  HRISTOS  a apărut bust, îmbrăcat în veşminte roşii -grena cu o mantie albastră de culoarea Cerului senin. 
                       Domnul Iisus Hristos Mântuitorul
Mântuitorul era atât de trist şi întunecat la chip ,cum nu poate nimeni dintre oamenii de pe pământ, să fie aşa de trist.Mântuitorul era mult sub Bolta Cerească, foarte aproape de pământ. 
Aud cor de Îngeri care cântă aşa : 

                        "Tropare Doamne , pe Altarul Tău Cel Sfânt !
                            Atunci vor pune Jertfa Dreptăţii , 
                                Prinosul şi arderile de tot!
                            Trupul  Lui  Hristos  primiţi, primiţi !
                             TRUPUL  LUI  HRISTOS  PRIMIŢI "!

Dragii mei, să ne învrednicim şi noi, ca să primim TRUPUL  şi SÂNGELE  DOMNULUI, spre mântuirea sufletului nostru, prin post şi Rugăciune, prin săvârşirea de fapte bune şi neapărat prin Sfanta Spovedanie.
Să ne jertfim şi  noi în aceste zile sfinte, în care DOMNUL  IISUS  HRISTOS, pătimeste pentru noi, noi sa-i aducem drept jertfa, inima curata si smerita, precum si sufletul nostru,curăţit prin SFANTA  SPOVEDANIE la Părintele Duhovnic !
Să avem mare grijă să nu răsplătim răului cu rău. ci intotdeauna numai cu bine.
                            Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Mariaa, Iisus Hristos nu mai poate fi rastignit, El este viu in vecii vecilor, nu mai continuati sa vi-l amintiti sus pe cruce , voi asta faceti il rastigniti iar si iar ,continuu de 2000 de ani incoace, El de aceea este foarte trist sus pe cer, voi il intristati mai tare decat trebuie prin rastignire sus pe cruce.Sunteti amagiti de biserica BOR,v-au umplut de dogmele lor bisericesti ai necuratiei, si traditiile pe care le duc impotriva poporului roman.Ai grija Maria, tu nu esti a bisericii BOR si a lumii ci a Mantuitorului. Roaga-l pe Iisus sa ierte nedreptatile lumii prin felul cum este rememorat ca jerta pentru sacrificiu,spune-i ,,Iisuse iarta-i ca nu stiu ce fac,,chinuindu-te inca o data caci ei merg tot in pacatul lor al mortii si necredintei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CREDINŢA cea corectă si adevărată, este CREDINŢA CRESTIN ORTODOXĂ !
      Dar asta nu inseamna că, toti ceilalti Semeni de alta Religie ,nu sunt FIII bineplacuti ai LUI DUMNEZEU.
      DUMNEZEU ne spune ca sa respectam CREDINŢA în care ne-am nascut ! Nu este o nenorocire, daca suntem de o alta confesiune religioasa. Până la urmă, RUGACIUNEA noastra tot la DUMNEZEU ajunge si la MĂICUŢA DOMNULUI.Cele 10 PORUNCI sunt aceleaşi în fiecare Confesiune Religioasa.
      Faptul că în fiecare an, in POSTUL SFINTELOR PASTI, ÎL cinstim şi ÎL Slăvim pe IISUS HRISTOS, si ni-L amintim RASTIGNIT PE CRUCE, pentru iertarea păcatelor noastre, nu inseamna că ÎL RĂSTIGNIM în acele momente. Faptul că gresim cu voie si fara voie, faptul ca am uitat de SFANTA BISERICA, nu ne spovedim la PREOT, nu ne mai împărtăşim cu Prea Sfant Trupul si Sângele Domnului, este ca si cum L-am rastigni, încă odată ,şi încă odată. Din aceasta cauză stătea SCUMPUL MÂNTUITOR sus pe CER, în mijlocul lumânărilor aprinse.
      Nu suntem amăgiţi de BOR ! Sub nicio formă ! CREDINŢA CRESTIN ORTODOXĂ ,este CREDINŢA cea adevărată, este CREDINŢA CEA CORECTĂ ! Deci nu poti sa spui că BOR ne amăgeste ! Eu mi-as da si viaţa pentru cele afirmate aici,în rândurile de mai sus. POPORUL ROMÂN este POPORUL ales, al VIITORULUI al Doilea Ierusalim.
      Este bineplăcut MÂNTUITORULUI ,ca sa-L sărbătorim in acest fel, asa cum chiar EL ne-a lăsat.Eu sunt doar condeiul LUI IISUS HRISTOS, aici printre oameni, si voi scrie exact asa cum mi se spune din CER. Ceea ce am scris până acum pe Blog, este numai de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, si sunt adevărate, precum suntem noi adevăraţi ca şi oameni. Pentru întărirea celor scrise de mine si spuse de DUMNEZEU, as plati si cu propria-mi viaţă la nevoie.Eu sunt cât un fir de nisip pe fundul Mării ;adică , un suflet care face numai VOIA LUI DUMNEZEU, neplecând urechea la cele neadevărate, si care sunt din CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
      DOGMELE BISERICESTI, SFINTELE TRADIŢII ale BOR, sunt cele corecte si adevarate si trebuie ţinute cu sfintenie si cu toata dragostea sufleteasca.Nu exista nimic necurat in SFINTELE TRADIŢII si in DOGMELE BISERICESTI ! Necurat ar fi ,ca sa nu le respectam si sa le întinam cu tot felul de batjocuri si urâciuni. Iti respect părerea ta, dar gresesti ! Fireste, daca esti de o alta Religie, trebuie sa-ti respecti RELIGIA in care te-ai nascut. Dar nu trebuie sa arunci cu piatra in BOR, pentru ca gresesti ! Eu respect pe fiecare om, chiar daca este de o alta RELIGIE. Nu-l voi jigni niciodată ,nici pe el si nici BISERICA sa ! Ascult,si ramane la stadiul de a asculta si pe cel de langa mine, chiar daca este de o alta RELIGIE.
      Dar niciodata, absolut niciodat, nu voi jigni si nici nu voi arunca cu noroi in CREDINŢA Aproapelui meu, indiferent care ar fi aceasta !
      Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Din pacate si acum 2000 de ani oamenii au urmat institutia de atunci in loc sa-l caute pe Dumnezeu.
      La fel si azi.
      In Rusia, B.O.Rusa binecuvanteaza tancurile si avioanele.

      Ștergere
  2. CRedința adevărată și bineplacuta Lui Dumnezeu, care are plinatate Duhului Sfânt este creștină ortodoxa.Noi îl rastignim pe Iisus Hristos în orice clipa din cauza păcatelor noastre.Mireasa adevărată este biserica creștină ortodoxa...fără botez,spovedanie, impartasanie,priveghere, Sf.Biblie noi nu ne putem mântui.mulți sunt chemați dar putini aleși.dacă nu lăsăm tot pt.Dumnezeu nu suntem vrednici de eEl.trebuie sa ducem o viata mai smerita nu cu plăcerile lumii.(toate plăcerile îs de la diavol) tare ne mai inseala cei în lume și diavolul....

    RăspundețiȘtergere