duminică, 5 februarie 2017

MARI PROTESTE ( PROCESIUNE ) ALE MAICILOR CU BATIC ALB PE CAP !



                            ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!!! 
                        4 Februarie 2017,ora 7,17 dimineata!

                                                Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata ,vad inspre Est  o mare de oameni, imbracati in alb,care se manifestau altfel decat Protestatarii nostri din ultimele zile.
Vedeam dragilor, femei măicute cu vesminte lungi si cu batic alb pe cap, care aveu in mainile lor, Sfanta Cruce cu IISUS HRISTOS rastignit.

Image result for MAICI CATOLICEImage result for IISUS RASTIGNITRelated image..

Dragii mei,erau atat de multe maicute care protestau,că nu aveai unde sa arunci un ac.
IISUS  HRISTOS rastignit pe SFANTA CRUCE, cu sângele siroind pe fruntea si pe trupul Său Prea Sfant si Prea Scump, era tinut deasupra capetelor lor.
Totul era alb,deoarece marea de oameni,avea vesminte lungi si albe,la fel cum era si acoperamantul capului lor.
Eu nu stiu ce va fi dragilor, unde vor fi aceste PROTESTE,dar e clar ca ele vor avea loc ,la vremea oranduita de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI.
                                    Cu dragoste,Maria.


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...


AJUTORUL  TĂU , PENTRU  ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU, 


ESTE DE NEPREŢUIT !



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

48 de comentarii:

  1. Sunt calugaritele din ordinul DADRE TERESA DE CALCUTA. Mare ajutor se primeste de la Maica Teresa de Calcuta, extraordinar !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata dragii mei, câte vizualizari au fost astazi pe acest BLOG DUMNEZEU EXISTA -MARTURII:
    Afișări de pagină astăzi
    52.351
    Afișări de pagină ieri
    37.899
    Afișări de pagină luna trecută
    799.774
    Istoricul general al afișărilor de pagină
    9.349.282
    Persoane interesate
    10
    Gestionați monitorizarea afișărilor dvs. de pagină
    Cred ca acest lucru,spune foarte multe despre valoarea spirituala a acestui Blog. Cu dragoste,MARIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria nu toți intră aici pentru valoarea spirituală a acestui blog și sunt foarte mulți care intră să vă injure pe dvs sau pe noi,care nu suntem de acord cu părerea lor.Mulți sunt IT-iști din anumite ONG-uri care au toate blogurile în pază să vadă ce se discută și să-l susțină pe Iohannis.Nu ați observat cît sunt de raî și cum caută să ducă lumea în eroare V-ați convins acum că nu ordonanța era problema lor și scopul ascuns este să dea guvernul jos ca în cazul Colectiv? Nu știu ce vi se arată în previziunile dvs despre arestarea lui Liviu Dragnea de care ați spus cu ceva timp în urmă,dar se pare că slugile au primit ordin sa-l aresteze pe 14 feb.Ei vor să-i destabilizeze și sa-l șantajeze și pe Tăriceanu să o lase mai moale.Așa că vă rog ,dacă vi se arată o previziune în acest sens ne-ar fi de mare folos să aflăm ce se întîmplă.DS

      Ștergere
    2. Pe cine mai tragi de limba, DS ? Tu care esti la curent cu totul ce mai vrei sa stii , ai tema de scris?

      Ștergere
    3. Si mesajul meu in care va recomandam sa mai lasati nasucul jos, unde-i? Ca doar nu v-am injurat! Pur si simplu mi-am spus frumos parerea.

      Ștergere
  3. Astazi si duminica (5 februarie), din nou proteste la Montreal

    http://ziarulzigzag.ca/2017/02/03/astazi-si-duminica-5-februarie-din-nou-proteste-la-montreal/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ați văzut mai degrabă o procesiune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni de pe acest pamant nu stie cum va judeca Isus Cristos la a doua venire, dar stim ca fiecare om are dreptul sa aleaga singur calea.Eu cred ca orice om are libertatea sa se exprime cum vrea,pro sau contra sistemului.Sa lasam sa ne judece EL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus Hristos nu cum ai scris tu mai sus, catolico.

      Ștergere
  6. Avem inundatii! Ti.au grait despre foc, cutremure, psd, dar despre inundatii nu. Veniti aici sa vedeti puhoaiele de apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde sunt inundatii , din ce judet sunteti ?

      Ștergere
    2. Maramures. Gheata a format un "baraj" de trei metri... Apa a venit peste noi

      Ștergere
    3. Doamne fereste si apara-ne!

      Ștergere
    4. Doamne ferește!
      De ce nu ați fost ajutați?
      Am văzut vineri că sunteți in pericol de inundații si ca s-au format zapoare.
      Păcat că pe toți îi intereseaza guvernul si nu binele oamenilor!

      Ștergere
    5. Anonim 5 feb 13:46 rugații pe cei care manifestă în stradă să se retragă și sa-și vadă de necazul lor că Dumnezeu le va da de lucru dacă nu au ce face.Inundații sunt in multe orașe și Dumezeu încercă să ne dea un semn că suntem pe un drum greșit.Jandarmii sunt acum în obiective să păstreze liniștea dintre manifestanți și nu va avea cine să vă salveze în caz de nevoie.Mamele jandarmilor au văzut în direct cînd copii lor erau scuipați,bătuți cu gheață,cu coșuri de gunoi și cu sticle incendiare,așa că vă rog chemați manifestanții să vă salveze din puhoaiele de ape.Președintele vrea românii lui în stradă pentru că vrea din noi guvernul lui,așa că niciun jandarm nu va mai fi trimis să salveze oamenii aflați în pericol pentru că Iohannis nu dă doi bani pe viața omului.DS

      Ștergere
    6. Era de asteptat ca dupa o zapada de anul asta sa fie inundatii , cauza-efect . Vezi ca la vara e canicula si stam prost cu irigatiile .

      Ștergere
  7. Valoare spirituala ??? Nu, Maria.
    Viziunea ta are legatura cu transformarea care o sa aibe loc . Sunt multi care nu au dorit si nu doresc aceste schimbari,din acest motiv aceste dezbateri contradictorii pe blogul tau.Nu te opune schimbarii Maria ,iti faci rau si implicit faci rau si celor care te urmeaza. Din pacate ai un rol ,spun din pacate deoarece nu ai inteles inca ce trebuie sa faci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria stie foarte bine ce are de făcut.
      Nu are nevoie de new age isti să împlinească planul lui Dumnezeu.

      Ștergere

    2. Anonim 14:24,te bagi si tu in seama .

      Ștergere
    3. Ramona pit , ești șomeră și te plictisești de tot intri aici?? Du te in stradă, lângă ai tai

      Ștergere
    4. D-na Maria, consider ca ar fi normal ca atat timp cat pe pagina de blog a Ramonei inca mai figureaza acele titluri extrem de jignitoare la adresa dvs., sa nu-i mai permiteti accesul aici.

      Daca doreste, oricum o face sub...anonimat !

      Daca si-ar fi schimbat parerea despre dvs., ceea ce nu este si nu va fi cazul, nu ar mai fi mentinut acele grosolanii la adresa dvs.

      Demonstreaza ca nu a meritat a doua sansa pe care i-ati acordat-o !

      Ștergere
    5. Lasati-o dragii mei pe aceasta RAMONA PIT !
      Scormoneste si ea precum gaina,ca doar o gasi ceva de care sa se agate.
      DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, este cu noi toti .
      Am sa duc la PROCURATURA toate aceste amenintari al acestei fiinte , si o vor gasi foarte repede .
      Va da socoteala pentru toate căte a facut si grait.
      Îmi este mila de ea si de Părintii care au nascut-o si au educat-o ! Daca ati sti dragilor, ce face ! Zeci de COMENTARII imi trimite pe zi, si ne injura pe toti cei care iubim acest blog, ne jigneste pe toti.
      Nu pot lasa aceasta "fiară ", sa murdareasca acest BLOG al LUI DUMNEZEU. Asa se comporta,ca o fiara salbatica: DUMNEZEU s-o aiba in paza sa.

      Ștergere
  8. poate era o procesiune si nu protest!

    RăspundețiȘtergere
  9. E frumos un protest avînd pe Domnul între maici și de ce nu și printre credincioși. Poate fi și o procesiune pt pace și bună înțelegere între oameni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Maria! De-a lungul timpului ai primit tot felul de mesaje divine care mai de care mai diverse, in aparenta fara nici o legatura unele cu altele. Cred ca a veni timpul sa le punem cap la cap si sa ne facem o imagine de ansamblu a ceea ce vor sa insemne. Au fost tot felul de interpretari rautacioase pe care ai fost nevoita sa le scoti de pe blog ,altele pro, in fine, fiecare a comentat dupa gradul sau de intelegere. Dar , dupa cum spuneam si ieri ,din 12.12 2012 Pamantul a intrat in alta dimensiune ce are drept consecinta crearea unei legaturi puternice cu Dumnezeu. A venit timpul sa facem apel nu doar la memoria constienta ( cea bazata pe toate invataturile acumulate de-a lungul timpului la scoala si din viata de zi cu zi ) ,ci si la memoria subconstienta care ne pune in legatura cu Dumnezeu. Mie imi place sa-i spun " Biblioteca universala" . Trebuie sa intelegem ca nu mai putem trai in ura , minciuna, nesiguranta, manipulare s.a.m.d ,ci a venit momentul sa traim in intelegere , pace, adevar , dreptate ,iubire, compasiune etc.La nivel planetar se intampla schimbari, atat la nivelul populatiei cat si la nivelul bisericilor si guvernelor.De-a lungul vremii populatia a fost manipulata, tinuta sub control de o mana de indivizi care aveau drept scop doar interesele personale si de grup. A venit momentul ca totul sa se schimbe. Avem ajutor divin, trbuie doar sa constientizam asta si sa cerem ajutor si-l vom primi. Fiti aproape de Dumnezeu si ingerii vostrii , credeti in ei ,cereti-le ajutorul si ei vor veni . Lasati deoparte toate sentimentele negative. Inlocuiti-le cu iubire, fericire, speranta etc. De voi depinde .Stiu ca este greu cand este atata negativitate in jur. Mi-au trebuit ani sa-nteleg ca negativitatea nu-mi aduce nimic bun in viata. De aceea trebuie sa fim mai aproape de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu este iubire si iubirea este Dumnezeu.Carmen M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen M. nu ai descoperit apa calda !

      Ștergere
    2. Stiu ca nu, dar una e sa stii si alta e sa constientizezi si sa vezi lucrurile in profunzime. Sunt doua lucruri total diferite.trebuie sa facem oamenii sa constientizeze, dar treptat , dupa gradul lor de intelegere.Sunt multe de spus ,dar totul la timpul lor.

      Ștergere
    3. De ce o jignesti pe Carmen.
      Si-a spus punctul ei de vedere civilizat. Evident că informatiile scrise de ea sunt stiute. Asta nu îți dă dreptul să o ironizezi. Ar trebui să te bucuri că sunt din ce in ce mai mulți oameni care se trezesc.

      Ștergere
    4. Carmen tu ai dreptate,dar cei care manifestă și acum în stradă nu au nicio legătură cu Dumnezeu,ei doar mimează că-l iubesc pe Dumnezeu.În această duminică nu s-au înghesuit să meargă la Biserică,dar în Piața Victoriei erau prezenți la prima oră cu copii,cățeii,plancarde,vuvuzele,portavoce.DS

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Ramona, iar ai prins glas ?
      In loc sa te relansezi in tiradele tale obosite, pe care le cunoastem si care te-au consacrat, du-te, draga, ca te asteapta mistria, se usuca cimentul pe ea !
      Hai, ca sa ne strici ZEN-ul , pa !

      Ștergere
    7. Ramona,pe cine trebuia sa alegem,iar acum,cum crezi tu ca trebuie sa fie? Eu cred ca salariul minim trebuie sa fie nai mare salariul maxim mai mic,ajutorul social de 4 ori mai mare ca acum,fara pensii speciale,fara partide. Tu ce propui?

      Ștergere
    8. Pe RAMONA PIT, am reprimit-o pe BLOG, crezand ca s-a schimabat in bine.
      Dar m-am inselat. Pe FACEBOOK RAMONA este blocata de mine!
      I-am dat o a "n " oara şansă,ca sa comenteze frumos si civilizat.
      RAMONA ,poate nu stii ce inseamna cuvantul MESCHIN, dar sa stii ca-ti vine ca o manusa;asa ca, ai gresit adresandu-mi mie acest cuvant.
      Iata ce inseamna:
      MESCHÍN, -Ă, meschini, -e, adj. 1. Preocupat de interese mărunte. ♦ Lipsit de generozitate, de noblețe sufletească, mic la suflet, egoist, josnic, murdar. ♦ Care arată sau trădează lipsă de generozitate, de noblețe sufletească, micime sufletească. Interese meschine. 2. (Mai ales despre abstracte) Lipsit de importanță; neînsemnat, mărunt, banal. 3. (Despre construcții, părți de construcții etc.) Sărăcăcios. ♦ Lipsit de măreție; mic. – Din fr. mesquin.
      Ti se potriveste fetito! Asa este sufletul tau,precum folosesti tu acest cuvant,si-l scuipi oriunde si la oricine.
      Păcat ! Chiar am crezut ca te-ai schimbat in bine!
      COMENTARIILE tale,nu mai au loc pe acest BLOG !!!

      Ștergere
    9. D-na Maria, ma bucur din suflet ca ati luat in considerare mesajul meu, prin care va atentionam asupra atitudinii si limbajului jignitor neschimbate ale Ramonei.
      Am mai facut cateva comentarii si in cadrul altor cateva mesaje de-ale dvs. mai dinaintea acestuia, unde a fost tot la fel sau chiar si mai obraznica.

      Imi cer scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu iau atitudine fata de jignirile care vi se adresau si-mi parea rau ca v-a pacalit.
      Aceasta persoana a demonstrat ca este indoctrinata pana la fanatism in parerile ei, ea nu accepta alte puncte de vedere, drept pt. care NICIODATA nu se va schimba !

      PS: Eu nu am nimic cu parerile ei, nu ma intereseaza, ci cu dispretul si modul jignitor cu care insista sa le propage !

      Ștergere
    10. A-ti intors celalt obraz doama Maria, esti o adevarata crestina.

      Ștergere

    11. Anonim 19:45, daca tu o consideri pe Ramona persoana potrivita sa te lamureasca pe probleme sociale, atunci cred ca ar cam trebui sa parasesti si tu acest blog si sa te indrepti spre al ei.

      Intr-adevar, ea se considera un fel de guru, afirma, mai nou, ca are o misiune de dus pana la capat (!), dar propovaduieste doar ce au gandit altii, ea nu are idei personale, ci doar jignirile ii apartin.

      Din pacate, ce o intrebi tu, o depaseste saraca. Pe langa faptul ca nu are suficienta scoala, nu are nici capacitatea de a procesa rationamente care nu au legatura cu textele sablonarde pentru care se tot…agita neputincioasa ca nu o ia nimeni in seama.

      PS: Poti, in schimb, sa-i ceri parerea ref. la cea mai buna reteta pt. fabricarea cimentului, pe bune !

      Ștergere
  11. Sfumos comentariu Anonim 12:42,acest fel de comentarii ar trebui sa inunde acest blog si incet incet rezultatele se vor vedea.Dupa cum vedeti, toti cei care fac rau in viata indiferent de partide sunt toti bolnavi si cu famiili destramate indiferent de cati bani au.Credinta este cheia pentru o viata sanatoasa si frumoasa asa cum spune D-na Maria.Continuati cu astfel de mesaje si rezultatele se vor vedea.Inevitabil va veni vremea cand valoarea banilor va disparea,aceasta boala a secolului 21.

    RăspundețiȘtergere
  12. De sar aduna tot atat de multa lume in Sfanta DUMINICA SI SA NE RUGAM TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH SI MARIEI FECIOARA NE AM FI REZOLVAT SIGUR PROBLEMA CONDUCERII SI PREABUNUL DUMNEZEU NEAR FI TRIMIS ALESUL LUI SA NE CONDUCA IN PACE SI IUBIRE DE SEMENI.PACAT CA NU VEDEM ADEVARATA SENSUL VIETI SI ROLUI FIECARUIA INTRO COMUNITATE.CE PUTEM NOI uniti.ASTAZI NE INCREDEM INTAI IN OM( GUVERN)SI NU IN DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La biserica lumea trebuie sa pastreze linistea...nu e loc de copii

      Ștergere
  13. Ce a spusIisus apostolilor cand au oprit Copii; lasati sa vina la mine, ca sa vezi si sa intri in imparatia trebuie sa te asemnani unui copil.ce insemna aceasta: copilul cand este mic nu stie ce este minciuna,furtu,injura,( Pacatul nu stie ) Noi avem obligatia de ai invata ce este bine si ce este rau.Noi trebuie sa le fim un Exemplu Bun nu rau.La fel se refera si sa nu facem crima cu stire( MAMELE avorturi) lasati copii sa Vina.

    RăspundețiȘtergere
  14. Carmen M,apreciez parearea ta,si sper sa vina cat mai multi cu astfel de comentarii.

    Spre deosebire de Anonim 21/50 care crede ca a facut mare isprava participand la indepartarea Ramonei de pe blog, care nu era aici intamplator,ci cu rolul ei, vad o "bunatate" pe care crede ca o are.Venim aici intru unitate Divina,mai lasati orgoliile in spate,caci doar ele sunt lezate de acele jicniri! Draga Anonim nu asa procedeaza un frate de suflet, ci Ego-ul care este foarte satisfacut facandu-i pe plac.Cand vei reusi sa faci diferenta dintre soapta sufletului si revolta Ego-ului atunci vei intra pe calea spiritualitatii.Sper sa intelegi aceasta!

    Draga DS,chiar daca acei manifestanti striga impotriva cuiva, ei inca nu stiu ca de fapt, sunt acolo pentru a ajuta la eliberafea negativitatii acumulate de mult timp,deci da, fac lucrarea schimbarii care este in curs.
    Energiile negative se elibereaza prin oameni pentru ca esenta noastra Divina stie cum sa transforme aceste energii.Fiecare din noi este in locul si timpul potrivit si se manifesta asa cum stie el cel mai bine.Manifestarea noastra este chipul Constiintei pe care o avem.
    Deci totul este asa cum trebuie sa fie,nimic nu-i intamplator.
    EU SUNT D

    Un sfat:binecuvantati si permiteti orice manifestare, intelegand ca fiecare dintre noi a acumulat multa negativitate,iar acum iese la suprafata facand loc echilibrului dintre partile noastre care ne
    formeaza Fiinta.

    Schimbarea situatiei din tara noastra nu se poate fara ca gunoiul sa mai stea sub pres,acesta iese si tulbura apele,dar cu cat iese mai mult cu atat apa se curata din profunzime.
    Stiti ca va vorbeam despre schimbari si manifestari care ne vor bulversa! Eii.. cam asa arata, dar vor mai fi si altele si mai bulversante.Stati sa vedeti ce balamuc va fi cand vor iesi la iveala adevarurile religioase in care lumea si-a pus viata gaj.Rolul meu aici este sa va pregatesc,am mai spus-o, dar fiecare este liber sa permita sau nu aceasta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. stef6 februarie 2017, 09:40
    Ce a spusIisus apostolilor cand au oprit Copii; lasati sa vina la mine, ca sa vezi si sa intri in imparatia trebuie sa te asemnani unui copil.ce insemna aceasta: copilul cand este mic nu stie ce este minciuna,furtu,injura,( Pacatul nu stie ) Noi avem obligatia de ai invata ce este bine si ce este rau.Noi trebuie sa le fim un Exemplu Bun nu rau.La fel se refera si sa nu facem crima cu stire( MAMELE avorturi) lasati copii sa Vina.


    raspuns :

    serios ??/ asa a spus ??? ia sa vedem CUM NU VEDETI
    e falsssssssss ce spui COMPLET
    DACA ii inveti ce e bine si ce e rau II OMORI ... de ce ? simplu CINE a invatat ce e bine si ce e rau pe EVA ??? sarpele DIN POMUL OPRIT CA SCRIS ESTE :
    5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".
    ASAATA E DIAVOLUL pe care il propovaduiti VOI , prostie INTRUCHIPATA

    ... si intrebarea este acum la tine : SI ATUNCI CE SA II INVATAM ? si este o intrebare CORECTA SI ADEVARATA SI raspunsul ESTE :

    3.Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.

    altfel NU VIN LA IISUS HRISTOS copiiI CA SUNT DIN LUMEA ACEASTA ... DUR ADEVRA STIU dar LASATI COPIII SA VINA LA MINE E LEGAT DE SA TE CUNOASCA PE TINE DUMNEZEUL ADEVARAT

    8.Pentru că cuvintele pe care Mi le-ai dat le-am dat lor, iar ei le-au primit şi au cunoscut cu adevărat că de la Tine am ieşit, şi au crezut că Tu M-ai trimis.

    deci concluzia SIMPLA DAR DURA DE TOT
    Ce ii invatati VOI pe copii E FALSSSSSS si DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....




    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  16. D-NA MARIA acest aviz amatorilor si amatoarelor crestin ortodox- pe el de ce nu-l blocati ca v-a adus ofense nenumarate d-stra si tuturor -repeta DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT de parca se simte el atacat---DUMNEZEU S-A LASAT BATJOCORIT CAND A PORNIT PE DRUMUL CALVARULUI--bate campii cu gratie--nu primeste nici o ofensa doar el are dreptul sa ofenseze si sa jigneasca--medicul i-a dat diagnosticul--LUATI ATITUDINE CA SI ASA OCUPA SPATIUL BLOGULUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa/l blochez,deoarece este sub anonimat.
      Apoi nu am timp sa/i citesc de la cap la coada tot COMENTARIUL. Cand gasiti va rog sa/mi spuneti unde anume e Comentariul si/l voi elimina. Multumesc !

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere