luni, 14 septembrie 2015

UN TURN CA UN TUNEL , ÎNALT PÂNĂ LA CER, SCRIS PE LA INTERIOR CU LITERE ARABE .

                                               13 Septembrie 2015 ,ora 3,20 zori de zi!

                                                  Dragii mei, 

În această dimineaţă în zori, o lumina alba orbitor de stralucitoare, îmi invadează camera, si astfel vad dragilor chiar sub plafonul camerei mele, care nu mai exista in acest moment,văd cu ochii închişi fiind , cum se formează un Turn chiar din faţa mea, si tot se duce cu o viteză uluitoare, până la Cer.
Era un TURN de formă cilindrică, mare la bază ,si care se înălţa spre Cer ,si se tot îngusta până ajungea la vârf.  
În acelasi timp cu înălţarea lui, eu priveam ce se petrece în interiorul lui, de la bază si până la vârf de tot.
Am luat ca exemplu de înălţime si forma , Turnul Efel:

                           
                               .

În clipa în care se forma Turnul , eu priveam de la 1 metru distanţă ce se întâmplă în interiorul lui ,care arăta aşa :

                                 El tunel de la muerte.

Excluzând oamenii din această poză, în Tunelul care se rotea la interiorul lui , în inversul acelor de ceasornic, se  scria o  nouă  Istorie, cu astfel de litere ca niste semne.

principiul alfabetului a fost adoptat de toate popoarele care trăiauAdımı fenike alfabesiyle dövme yaptırmak istiyorumcă alfabetul arab are douazeci si noua de litere alfabetul arab ....

Peretii  interiori din zid al Turnului, erau scrisi prin zgârâiere în cimentul proaspăt, cu multe si diferite semne, precum cele de mai sus.
Cu o viteză uluitoare  de la dreapta la stanga ,se scria o nouă Istorie de jos de la Pământ, si până la vârful din Cer. 
Dragii mei, eu nu stiu cu exactitate ce ar însemna toate acestea, de aceea ,astept cu interes si Comentariile voastre. 

                                         Tokyo Sky Tree va fi cel mai înalt turn de televiziune din lume - 610 ....

                                                    Cu dragoste, Maria.

15 comentarii:

  1. ESTE HADRON COLLIDER ,CERN , ELVETIA

    VA AMINTITI CELE 2 TURNURI DE CARE VORBEATI ACUM 2 ZILE CA ERAU IN FLACARI?? SI VA AMINTITI EXPLICATIA SEMNIFICATIEI CE AM SCRIS-O ACOLO??
    CERN , ACEST ASA ZIS ACCELERATOR DE PARTICULE ESTE DE FAPT NOUL TURN BABEL , SAU TRADUS ESTE CONSTRUIT SA DARAME UNA DIN CELE DOUA TURNURI, TURNURI CE AM ZIS CA REPREZINTA BARIERELE CE SEPARA PUTUL satanei INTEMNITATA DE SFANTA TERIME CA SA NU POATA PATRUNDE IN IMPARATIA CERURILOR SI LUMEA NOASTRA CEA VAZUTA. ACEST HADRON COLLIDER ,ACCELERATOR DE PARTICULE ESTE CONSTRUIT CU UN SINGUR SCOP ,SA DISTRUGA BARIERA DINTRE LUMEA NOASTRA SI satana, DA ACEST LUCRU FACUT DE MANA OMULUI, DE ACEA OCULTA CE S-A INCHINAT diavolului. ACESTA ,necuratul VA IESI DIN TEMNITA SA ,CU VOIA SFINTEI TREIMI SA IA LUMEA IN STAPANIRE,SI DA ,VA DA PUTEREA sa UNUI EVREU SI PROBABIL PRIN INTERMEDIUL MUSULMANILOR . OBSERVATI CU ATENTIE LUMEA SI EVENIMENTELE ,TRAIM TIMPURI PERICULOASE. DOAMNE IISUSE HRISTOASE APARA-NE SI AJUTA-NE. AMIN
    TASTATI PE GOOGLE MAPS URMATOARELE "09-23-2015" SI VEDETI UNDE VA DUCE .
    ESTE DATA DE 23 SEPTEMBRIE 2015.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata,doamna Maria. Foarte interesanta viziunea,un simbol deosebit si expresiv. V-as ruga,pentru a incerca sa intelegem mai bine,sa precizati care dintre semnele de mai sus semanau cu cele de pe turn fiindca primele din imagini sunt chinezesti,urmatoarele apartin unor civilizatii disparute si abia ultimele sunt arabe .Sau erau,poate in ebraica? Le-ati vazut pe toate,un turn Babel cum se spune in comentariul de mai sus,sau doar pe cele arabe? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așteptăm să ne spune ți DUMNEAVOASTRĂ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Era ca un Turn Babel! Scrierile scrijelite in ciment, pe dinauntrul Turnului erau de toate felurile, maim puţin latine. Adica ,acestea lipseau cu desăvârşire. Doar însemne erau pe dinauntrul TURNULUI, si nu litere latine.
      Ce inseamna, eu nu stiu. Dar a fost uluitor ceea ce mi s-a arătat.Mai ales, vârtejul din interiorul lui, cae se rotea de la dreapta la stânga, până sus la vârful din Cer. DA ! Se asemana cu un TURN BABEL !

      Ștergere
    2. Dece afirmi ca era ca Turnul Babel ? Ai trait in acea verme cind a fost construit, si ai avut posibilitatea sal vezi ?
      Explicane si noua ce inseamna pentru tine Turnul Babel.

      Ștergere
    3. Pentru ANONIM !
      Oare de ce mai vorbim despre ISTORIE, GEOGRAFIE, DINOZAURI, RĂZBOAIE, etc ,etc, daca tot nu am trait acele vremuri ?
      Tu nu ai auzit oare, că INFORMATIA este doar la un clik distanta ?
      Biblioteca Secreta: Turnul Babel revine
      biblioteca-secreta.blogspot.com/2012/09/turnul-babel...Cached

      Sep 28, 2012 · Turnul Babel revine MAI MULTE LIMBI O SINGURĂ VOCE "Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o ...

      Ștergere
    4. Deci Turnul Babel pentru tine este asa cum til imaginezi TU din INFORMATIA CLIK ~ ISTORIE [oare cit de reale sint aceste informati?]. Nu uita ca altii sil imagineaza altfel, tot din aceas informatie.
      In clin sa cred ca ISTORIA si INFORMATIA tea inzestrat cu o mare IMAGINATIE, pe care o pui pe identitatea mesajului lui Dumnezeu. NU LUATI IN MOD USURATIC NUMELE LUI DUMNEZEU !!!

      Ștergere
  4. TASTARI PE COMPUTER "HADRON COLLIDER CERN "SI CAUTATI IMAGINI CU ACCELERATORUL DE PARTICULE, SA FACETI COMPARATIE ,DOAMNA MARIA GHIORGHIU ,CU CE ATI VAZUT IN VIZIUNE

    RăspundețiȘtergere
  5. PENTRU DATA DE 23 SEPTEMBRIE 2015 ,VA PROPUN UN PASAJ DIN APOCALIPSA LUI IOAN ,"CAPITOLUL 9 PARAGRAFUL 1-11
    1. Si a trambitat al cincilea inger, si am vazut o stea cazuta din cer pe pamant si i s-a dat cheia fantanii adancului.
    2. Si a deschis fantana adancului si fum s-a ridicat din fantana, ca fumul unui cuptor mare, si soarele si vazduhul s-au intunecat de fumul fantanii.
    3. Si din fum au iesit lacuste pe pamant si li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pamantului.
    4. Si li s-a poruncit sa nu vatame iarba pamantului si nici o verdeata si nici un copac, fara numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe fruntile lor.
    5. Si nu li s-a dat ca sa-i omoare, ci ca sa fie chinuiti cinci luni; si chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, cand a intepat pe om.
    6. Si in zilele acelea vor cauta oamenii moartea si nu o vor afla si vor dori sa moara; moartea insa va fugi de ei.
    7. Iar infatisarea lacustelor era asemenea unor cai pregatiti de razboi. Pe capete aveau cununi ca de aur, si fetele lor erau ca niste fete de oameni.
    8. Si aveau par ca parul de femei si dintii lor erau ca dintii leilor.
    9. Si aveau platose ca platosele de fier, iar vuietul aripilor era la fel cu vuietul unei multimi de care si de cai, care alearga la lupta.
    10. Si aveau cozi si bolduri asemenea scorpiilor; si puterea lor e in cozile lor, ca sa vatame pe oameni cinci luni.
    11. Si au ca imparat al lor pe ingerul adancului, al carui nume, in evreieste, este Abaddon, iar in elineste are numele Apollion."
    STITI CE ESTE EXACT 5 LUNI DUPA 23 SEPTEMBRIE 2015 ??? SARBATOAREA EVREIASCA PURIM , CAND DUMNEZEU SI-A ADUS AMINTE DE POPORUL EVREU SI L-A SALVAT DE LA MOARTE .
    PROBABIL PANA LA ACEASTA DATA O MULTIME DE EVREI CARE NECINSTESC PE DOMNUL IISUS HRISTOS SI MAICA DOMNULUI VOR FI IN CHINURI DE MOARTE SI NU VOR MURI PANA CE VA VENI 23 SEPTEMBRIE 2016 - SARBATOAREA PURIM EVREIASCA, SI DOMNUL IISUS VA PUNE CAPAT ACESTOR CHINURI .

    RăspundețiȘtergere
  6. MA SCUZATI NU 23 SEPTEMBRIE 2016 ,CI 23 FEBRUARIE 2016 . IMI CER SCUZE PENTRU GRESALA NEVOITA

    RăspundețiȘtergere
  7. EU VA MULTUMESC DOAMNA MARIA GHEORGHIU , DIN SUFLET.

    RăspundețiȘtergere
  8. 5 luni urgia omului, 5 luni urgia fiarei, 5 luni urgia Domnului asupra fiarei si a necuratilor. Pe 31 iulie 2016 se va pogora ingerul mortii necuratilor, ingerul dreptatii cu armatele de ingeri ale Domnului, prima fiinta, leul, Sfantul Arhanghel Mihail, iar apoi va veni Domnul. Pana atunci se vor fi intamplat toate cate sunt scrise in Apocalipsa dupa Ioan. Cand se va pogora Domnul, se va face judecata cea de pe urma, va fi judecat antihrist, fiara rosie cea cu 7 capete si 10 coarne si fiara cea batrana capul cea urata si intemnitata de Dumnezeu Tatal, iar numele ei este Azazyel. Apoi il va intemnita timp de 1000 de ani pe printul acestei lumi, pe cel ce a fost luminat si a cazut, ispititorul, Lucifer, iar Domnul nostru Iisus Hristos isi va intemeia imparatia pe acest pamant si va imparati cu cei drepti timp se 1000 de ani cand va scoate din temnita de foc pe Lucifer, pe cei 200 de veghetori, cei 200 de ingeri cazuti impreuna cu, conducatorul lor Samyaza. Dar pana atunci urgie va fi pentru zidirea Sa, si buni si rai. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza. Adevarat doamna Maria, ce ati vazut este un portal intre lumea aceasta si cea a necuratilor. S-a zguduit pamantul in Nepal ca sa elibereze fiara cea batrana, pe Azazyel. Se vor deschide portale intre dimensiuni, si asa cum vedeti animalele pamantului si pasarile cerului, asa va vedea omul fiarele satanei, care vor sfasia carne de om si se vor hrani cu sufletele celor necurati. Parintele Arsenie Boca v-a spus 50 de zile pana veti vedea dinozaurii. De pe 15 octombrie va incepe urgia fiarei. Dinozaurii sunt reptilienii care isi vor arata fata de sarpe, fiindca de mult sunt printre noi si conduc lumea, dar atunci nu se vor mai ascunde. Vor fi si extraterestri si demoni si ingeri. Nu va lasati in acele zile inselati de necuratul, caci ia chip de inger sau chipul Domnului nostru sau chiar al Maicii sale Sfinte. Deja in multe locuri se arata Maica Domnului multimilor si le spune ca ea este Mantuitorul, sa faca temple si statui cu ea si sa se inchine ei caci ea a venit cu putere de la Dumnezeu Tatal sa be mantuiasca. Face si minuni, dar nu va lasati inselati, caci cea care se arata cu chipul Maicii Sfinte este de fapt necuratul care ii duce in ispita pe cei prea iubitori de Maica Domnului nostru. Oamenii confunda rugaciunea cu inchinaciunea. Se inchina Maicii Domnului si sfintilor, iar asta tot ispita necuratului este, caci Tatal a spus: "Sa nu ai alti dumnezei in afara de Mine si sa nu te inchini la chip cioplit." Sunt multi care fac o mazgalitura de cruce cand se inchina Lui Dumnezeu si cand fac inchinaciune Maicii Domnului care a fost om ca si noi dar vas sfant binecuvantat de Tatal, fac crucea de la cer la pamant. Cine e mai mare? Dumnezeu Tatal, sau zidirea Sa? Cand faceti crucea si va inchinati, cui va inchinati? Nu spuneti, in numele Tatalu, al Fiului si al Sfantului Duh? Lor va inchinati si Maicii Domnului si sfintilor rugativa, caci si ei din imparatia Tatalui se roaga Tatalu, Fiului si Sfantului Duh pentru noi. Cea care spune ca este Maica Domnului si este mantuitorul este necuratul cu chip ascuns, caci singurul nostru Mantuitor este Domnul nostru Iisus Hristos, caci el s-a jertfit pentru noi si El vine sa ne mantuiasca, si nu e altul decat Fiul Omului pe care nu il veti vedea decat in zilele de pe urma. Pana atunci vor fi doar inselatorii si profetii sai falsi. Nu va lasati inselati nici macar de minunile lor, caci va veti pierde si nu viata aceasta ci viata vesnica. Dumnezeu sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi in zilele cele de pe urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste si articolul din 29 aprilie 2015, cu Titlul : CINCI ANI DE RĂSCOALĂ SI FOAMETE. 29 Aprilie 2015, ora 6,38 dimineaţa !


      HRISTOS A ÎNVIAT !


      Dragii mei,


      Scriam cândva pe Blog, despre un glas care spunea ceva de :cifra 5 !

      Atunci nu stiam ce vrea să spună, dar astăzi primind un alt MESAJ cu cifra 5, cred eu , că nu este deloc de bine.

      Astăzi dimineaţă o lumina alba ,orbitor de stralucitoare, m-a trezit si aud un glas care spune ca un povestitor , ceva cutremurator.

      Citez :

      " Cinci ani de Răzmeriţă.

      Cinci ani de Foamete .

      Cinci ani de Secetă şi fără ninsori !"


      După care, glasul se pierde ca un ecou.

      Dragii mei, am mai scris că vom avea o vară secetoasă, şi iată acum revin cu acest MESAJ ,de la DUHUL CEL PREA SFÂNT , care ne spune ce urmează a fi pentru Omenire.

      Iată ce ne spune cuvantul RĂZMERIŢĂ , în Dictionarul explicativ al Limbii Române :


      RẮZMERIŢ//Ă ~e f. rar pop. Răscoală spontană şi neorganizată.

      RẮZMERIȚĂ, răzmerițe, s.f. (Pop.) Răscoală, răzvrătire.


      Iar acum dragilor , iata cuvintele pe care le-am auzit încă din 2003, referitoare la cifra 5 !


      Citez :


      "Toate au cinci la Cer lungime !

      Cinci la Cer lăţime.

      Cinci la Cer gunoi,

      Noapte, cinci la Cer se foloseşte!"


      Dragii mei, eu nu stiu a dezlega aceste cuvinte, dar ceea ce stiu cu siguranţă, este că vor urma cinci ani de răscoala, cinci ani de foamete, cinci ani de secetă şi fără ninsori.

      Seceta extremă a redus suprafeţele însămânţate şi ameninţă ...

      Dacă va fi numai în România ,eu nu stiu. Daca va afecta întreaga Lume, iarasi nu stiu.

      Numai Bunul Dumnezeu ştie toate, şi de ce va trebui ca să se implinească toate acestea.

      Noi să ne rugam cu toată inima si din tot sufletul , Lui si Maicii Sale, ca să aibă Milă de noi Poporul Său, şi să nu-şi întoarcă Faţa Sa de la noi robii Săi, care pururea gresim ,si ne căim de gresalele noastre.

      Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, Amin !


      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    2. Nu uita; 5 este numarul sentintei, impartirii, separari, diferentei.

      Ștergere