miercuri, 26 ianuarie 2022

VINERI 28 IANUARIE 2022, NE INTALNIM LIVE, PE BZI LIVE CU ROXANA CARAIMAN!

                                           Prieteni dragi, 

Cu mult drag, va astept VINERI 28 Ianuarie  ora 11,30 ,pe facebok BZI live, cu Roxana Caraiman !

Cu ajutorul Domnului si al Maicii Domnului,vom fi din nou impreuna.
.
Va astept cu multa dragoste sufleteasca, ca sa puneti intrebari in direct,iar eu va voi raspunde cu multa iubire in inima si-n suflet. 
Nu uitati dragilor,VINERI 28 ianuarie ora 11,30 pe facebok BZI live !
                                   Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. Dumnezeu vrea sa atragă atenția in privința destabilizarea economiei in care PNL vrea acasta criză energetica sa se ajunga la haos si de a distruge vieti nevinovate chiar daca Dumnezeu va trimite prorocii pe youtube. ps: asta nu depinde de mine ci de Duhul Sfânt care imi spune ceea ce sa scriu si ce nu. Mai am o veste in privința spitalelor in care sint probleme grave in privința infectarilor de a ieși un numar mai mare de morți facute din pix fara sa se țină cont de cauza morții.Tot ceea ce se întâmplă este scris in biblie referitor la vremurile din urma.Va spun cu subiect si predicat să înțelegeți.Asta mia fost îngăduit să vă spun de a cunoaște Adevarul.Va doresc pace si liniste si multe binecuvântări in tot ceea ce faceți._Xander

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:39 nu PNL a semnat pt.liberalizare la gaze si electricitate ci A FOST SEMNAT DE ADRIAN NASTASE (când era primministrul Romaniei ) apoi de Viorica Dăncilă! INTERESEAZATE !!! Mă îndoiesc că dna Maria o să-mi publice comentariul dar NE-AM SĂTURAT DE ATÂTA MANIPULARE !!!

      Ștergere
    2. Anonim 22:06 lasă manipularea ieftină , nu contează cine a semnat pentru liberalizarea pietei ci ce a făcut PNL din această liberalizare. Lumea a inteles cine este PNL si își vor lua plata. PNL a făcut din liberalizarea pietei un pretext de a fura si lumea nu îi va uita așa cum nu a uitat PNȚCD.

      Ștergere
    3. Si nu a avut efectul de acum ceea ce au semnat acum n ani ceilalti si are un efect dezastruos taman acum... ciudat! Adica efectul produs de facturile exagerat de umflate se produce acum, peste atatia ani?!?!? Sa fim seriosi!

      Ștergere
  2. daniel scranton youtube mesajes for people(mesaj pt oameni - lucratori de lumina) https://youtu.be/M5mmTu7EGo4

    RăspundețiȘtergere
  3. Croaţia ameninţă că îşi va retrage toate trupele din NATO dacă Rusia va invada Ucraina. Președintele Milanovic: Ucraina nu ar trebui să intre în NATO, așa cum sunt neutrele Finlanda, Austria și Suedia!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi am primit în vis că războiul Rusiei cu Ucraina are loc în 30 de zile,apoi în următoarele 220 de zile Rusia ajutată de China si Iran va face razboi cu restul Europei,SUA și posibil Israel pe care le va înfrânge!Rusia va ajunge până în Franța,Parisul va fi ars pt păcatele desfrâului!Acest război se va sfârși atomic,iar Rusia,China și Iran vor fi înfrânte de Domnul Iisus Hristos și Oștile Cerești când va veni să judece viii și morții,adică oricând între 2022 și 2025,sfârșitul Apocalipsei vine mai repede pt că oamenii au întrecut cu mult pe păcătoșii din vremea lui Noe și Lot și au întrecut cu mult și răbdarea Lui Elohim Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In privinta acestui vis este o chemare divina la credință pt a fi un lucrator de lumina.Usor nu iti va fi dar mai încolo vei intelege in timp.

      Ștergere
    2. De ce bagi panică!? Esti platit? Nu este suficient cât este de incercat acest popor de pandemie? Ce interese ai? Faci parte din ocultă? Sau din serviciile de securitate care se ocupă cu manipularea populatiei? Crezi ca este corect ce faci?

      Ștergere
    3. Bina că am aflat ce ne așteaptă. Rușii știu?

      Ștergere
    4. Anonin i7:06 nu fac parte din nici o oculta sau servicii secrete si nu sunt platit de nimeni,avertizez la pocainta si sfintenie,trebuie sa veghem in rugaciune pt a fi mantuiti pt trece prin aceste incercari teribile care vin peste lumea intreaga si sa ne intarim in credinta!

      Ștergere
    5. Puțini știu,care sunt credincioși cu adevărat,greșeala fatala a lui Putin va fi ca va vrea prea mult va ataca Israelul și va calca în picioare Ierusalimul pt 3 ani și 6 luni și asta va aduce Mânia și Judecata Lui Dumnezeu asupra Rusiei și întregii lumi neimpacate cu Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
    6. 07.06, ce inseamna ca ce scrie in Biblie e scris ca sa te panicheze? Nu! E scris si asa se va intampla!
      Daca esti avertizat, nu inseamna ca te sperie cineva!

      Ștergere
  5. Bine, bine 18,05 asa o fi cum spui dar antihristul cand mai domneste cca 3,5 ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AntiHristi sunt multi,mai ales dupa al doilea razboi mondial,reprezentati prin iluminati si masoni,dar ultimul va domni dupa acest razboi din toamna 2022 sau primavara 2023 pana in 2025 sau 2026,sunt sanse de peste 90% ca doamna Mariana Ghiorghiu sa aibe dreptate cand a spus in 2006 despre candela lumii ca se va stinge cam dupa 20 de ani!Ce stim 100% e ca suntem in ultimii cativa ani intainte de Revenirea Domnului IIsus Hristos sa judece viii si mortii,si dupa toate semnele si evenimentele nu exista nici o sansa sa mai dureze omenirea nici 5 ani,dar vor fi mantuiti pana in maxim 10% din toate credintele,religiile din toate tarile daca vin la Hristos,primesc Duh Sfant,se pocaiesc de toate pacatele si tin Toate Poruncile,Sabatele,Invataturile si macar una din Cele 9 Fericiri Dumnezeiesti explicate de Domnul Iisus Hristos!Spun pana in 10% pt ca va fi cel mai mare seceris de martiri,mucenici pt Domnul Iisus Hristos din intreaga istorie a omenirii!

      Ștergere
  6. Ma bucur tare mult doamna Maria.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere