joi, 6 ianuarie 2022

MIELUSEI ALBI LA POARTA SFINTEI BISERICI !

                                      6 Ianuarie 2022,ora 1,10 !

                              Dragii mei,


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa,vad Sfanta Biserica de langa mine,cu Hramul Sfantului Dimitrie Izvoratorul de Mir, iar peste drum de Sfanta Biserica stau cu capsoarele ridicate spre o poarta mai multi mielusei albi,cam intre 9 -12 mielusei.

.
Nu vedeam casa la care stateau mieluseii de parca ar fi strigat ca sa li se deschida,ci numai poarta inalta,iar peste drum de mielusei ,erau portile Sfintei Biserici.
Totul era divin de frumos, sub Cerul senin de ziua si chiar in Ziua Botezului Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos,mi s-au aratat acesti mielusei ce asteptau sa li se deschida poarta.
Prieteni dragi, ce inseamna acesti mielusei vii,in carne si oase,la portile de peste drum de Sfanta Biserica, eu nu stiu a talcui fara posibilitatea de a gresi. Dar totusi as indrazni sa va spun ca, mielusii ar reprezenta chemarea Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos la BOTEZUL Sau! 
Sa lasam toate lucrurile deoparte,si cum se face ziua sa mergem la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie a Botezului Mantuitorului nostru bland si iubit,Iisus Hristos, de catre Sfantul si marele Prooroc Ioan Botezatorul Inainte - mergatorul Domnului in Răul Iordan.
Daca nu vom merge,inseamna ca diavolul iar ne-a inselat si i-am facut pe plac,iar sufletul nostru mult va avea de suferit.
Cu dragoste,Maria.


7 comentarii:

  1. Mieii reprezinta sacrificiile care trebuie făcute posibil pentru finalizarea bisericii de peste drum, asa cum se spune și ca Iisus este Mielul lui Dumnezeu-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint copii lui Dumnezeu sau oamenii care așteaptă sa fie mantuiti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria. Mielusei ce frumosi
    Ce pot sa spun Duhul Sfânt in chip de mielusei
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Niciodata Iisus nu a spus si nici in Biblie nu scrie ca mieii ar trebui ucisi de Paste sau alte sarbatori (puiutii oii, oaie - mama care sufera enorm privind neputincioasa la uciderea puilor sai!).
    Sarbatorile nu mai trebuie sa fie precum cele in care paganii faceau sacrificii pentru zei, demoni sau alte creaturi nenaturale. Aceia erau barbari, criminali. Noi pretindem ca suntem civilizati.
    Pai hai sa fim civilizati si sa nu mai ucidem alte forme de viata, necuvantatoarele! In fond, nici nu ne fac bine. Atatea studii dovedesc ca la baza cancerelor sta carnea consumata deja excesiv, saptamanal sau, mai rau, zilnic. Pe vremuri nu mancau oamenii atata carne si, mai ales, grasimi, E-uri, chestii nocive care nici nu sunt comestibile pana la urma!
    Mai renuntati pentru binele propriu la atata consum de carne de miel, porc, pui, vita s.a. Toate au antibiotice si hormoni de crestere. Si mai au si otrava in exces provenita din frica teribila din momentul mortii animalului/pasarii, otrava care nu va face bine deloc!

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

    RăspundețiȘtergere
  7. Mieii la poarta sunt in contrast cu animalele care isi pun picioarele in chiuveta sa se spele. Mieii vor sa intre, nu sa se urce pe chiuveta. haha!

    RăspundețiȘtergere