luni, 24 ianuarie 2022

ROMANIA ! URMEAZA MARI LIPSURI IN ROMANIA !!!

                                           24 Ianuarie 2022,ora 3,11 !


                                       Dragii mei, 


In aceasta noapte,ma trezeste un glas care aproape ca-mi porunceste asa:

               "Sa vezi ce este !

       Hai, scrie despre lipsurile din Romania si despre care tu nu stii nimic ! 

               Scrie despre lipsurile din Romania!"


Dupa care, glasul se opreste.
Dragii mei, este foarte adevarat ce se spune in Mesajul de mai sus. Acum,inca nu stiu nimic, dar atunci cand aceste lipsuri vor acoperi Romania,sa va amintiti dragilor, c-am scris despre Lipsurile ce vor imbraca Romania, in durere si-n tristete adanca.

.

Dragii mei, doresc ca sa va asigur de faptul ca, indiferent prin cate lipsuri si necazuri va trece Romania si poporul roman, Dumnezeu si Maicuta Domnului va ocroti Romania sfanta,va ocroti poporul roman ,poporul ales ca sa-L primeasca pe al Sau Fiu  si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul lumii intregi IISUS HRISTOS ,Caruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


23 de comentarii:

  1. https://m.hotnews.ro/stire/25323259

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/nor-lenticular-filmat-in-turcia-imaginile-dau-impresia-unui-film-sf-1813893
    Fosesc bomba sonica!? Chiar iau redus pe toti la tacere?

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar Preturile mari la energie vor distruge economia și vor duce și economiile romanilor urmare a conducerii castei evreiesti iar în exterior situația încordată va speria investitorii din cauza rușilor și a Covidului, singurul sprijin banii romanilor din bejenia externa si eventual gazele din Marea Neagra care pare ca se lasă așteptate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU ESTE POSIBIL ASA CEVA!!! ROMANIA ESTE SAT FARA CAINI?
      Cum se poate ca toti sa isi bata joc de poporul roman si sa creasca preturile continuu dupa bunul plac al celor de la energie, gaze, combustibili, etc????????? De ce nu se plafoneaza preturile la o valoare acceptabila, normala?

      Ștergere
    2. E Posibila creșterea preturilor la energie pentru ca sintem într-o Piață Comuna a preturilor iar Trădătorii evrei de la conducerea României au cedat unor firme straine desfacerea energiei-un colonialism economic, care vind la preturi mari în occident unde Au venituri mari în timp ce la veniturile noastre mici cistigul lor ar fi minim noi avind și piața neconcurentiala cu producție mica și conducători evrei Trădători-Crăciun.

      Ștergere
    3. Niciunde in intreaga lume nu se petrece asemena jaf national ca in Romania!
      Suntem furati la facturi pe fata. Cum este posibil sa ii vina o factura de mii de euro unui biet om care mai face si infarct cand vede asa ceva? Si cum este posibil sa nu se corecteze asemenea monstruozitati de facturi umflate? Oamenii nu au venitul cat pretul unei facturi la curent sau gaze!!!!

      Ștergere
  4. Dacă izbucnește războiul la Ucraina și sigur va fi,suntem afectați economic,
    Ucraina va fi distrusă de acest război asa este programat si de sus de la Dumnezeu pentru ca si pe noi romanii nea ciuntit
    Insula serpilor Bucovina, si toate celelalte regiuni.
    Ucraina are multa populație rusi,români,gagauzi, unguri tătari.
    Acum ce sa fie speram ca Romania sa nu fie de distrugeri materiale si de vieți omenești.
    Ucraina alimentează Federația Rusă cu petrol si gaze cărbune dar și cu terenurile agricole, alimentează Federația Rusă.
    Din pacate pentru bogățiile țării este atacată,
    România sper sa ia decizia cea mai înțeleaptă și să nu facă declarații la adresa Rusiei ,cu vecinii este bine sa te ai bine.
    Acest război cred că îi va aduce necaz lui Putin, nu toți rusii sunt de acord cu această invazie a Ucrainei,dar se va întâmpla din păcate.
    Acum Dumnezeu și Maica Domnului să aibă mila de noi si de toata lumea.
    Doamne Ajuta sa auzim de bine.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohannis cu ciupilica pe cap pe ger împreună cu evreul Ciuca depune coroana la Templul Coral din capitala de ziua Holocaustului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Romania nu are nevoie de NATO,nu facem decât să cumpărăm toate vechiturile lor după care țipăm că rușii au masat trupe la granița
    Închidem fabrici de îngrășăminte aducem de la Austrieci la preturi triple și ne mirăm că o să avem lipsuri

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, in curand lipsa guvernului. Intrebarea e care vin??? Pleaca ai nostri, vin ai nostri sau vine ceva mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bărbat din Cugir-Alba a fost găsit azi în casa mort de frig-de hipotermie constatarea medicilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacienții de la Spitalul de Oncologie Timișoara stau la 13 grade, ajutați de timișoreni cu paturi în timp ce România e prima la resurse energetice din UE.
    URMEAZĂ o Noua Revoluție??? - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se imbolnavesc si apoi sunt declarati bolnavi sau, mai rau, morti de covid.

      Ștergere
  10. Adrian Severin - România fără ambasador SUA la București, aflata la confluenta plăcilor tectonice, joaca în genunchi în fata jucătorilor la discuțiile pentru Noua reimpartire a sferelor de influenta în EUROPA.IN CONDIȚIILE pretențiilor Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ucraina la discuțiile cu SUA prezenta o harta care includea și teritorii românești, profitind de situația de Stat Eșuat cu atitudini slugărnicie pentru o simpla sapca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Evreul Stolojan-România se împrumută mult și scump în timp ce plătim doar în acest an 4 miliarde Euro numai dobinzi, în timp ce pensionarii subventioneaza IT-ul și construcțiile-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. DOAMNE,iarta-ne pe noi păcătoșii care nu credem în mesajele de la Duhul Sfânt,scrise din 2012 de doamna Maria.DOAMNE,când am văzut și citit mesajul ca s-a închis Evanghelia Cereasca,am început sa plângă asa cum am plâns după mama mea când a murit,am înțeles ca binele pe pământ s-a sfârșit,urmează suferinta omenirii.DOAMNE,mulți au adunat comori pe pământ,și-au făcut buncăre pentru adăpost,alții vor război sa distrugă tot ce a creat TATAL CERESC,dar la suferință TA,nu se gândesc,cât ai suferit pe Sfânta Cruce,pentru păcatele noastre.DOAMNE,lipsurile nu sunt pentru noi săracii,sunt pentru toți cei care au făcut rău pe pământ,noi putem sa rezistam la tot Raul de pe pământ,ca avem sufletele curate,și dorim numai pacea pe pământ,sa avem sănătate sa facem numai fapte bune pe pământ,și pe toți semenii noștri,sa-i întoarcem la IISUS HRISTOS,ca numai prin credință și fapte bune,putem sa trecem prin toate necazurile.

    RăspundețiȘtergere
  14. NEGOCIERI RUSO-ROMANE
    Iată-l pe Vasile Dîncu c-o năframă-n vîrf de băț. Vladimir, privind la dînsul, îl întreabă cu dispreț:

    – Ce vrei tu?

    – No, bună pace! Și, de n-o fi cu bănat, sînt c-un tip. Zice că are o șapcă de arătat.

    La un semn deschisă-i calea și se-apropie de cort un malac cu mersul țeapăn și privirea ca de mort.

    – Tu ești Werner?

    – Da-mpărate, zise Dîncu c-un suspin. E Iohannis în persoană, dar vorbește mai puțin. Of, cum să-ți explic, mărite? E tăcut ca un dulap. E înalt și joacă tenis, da-n rest e bătut în cap. M-a însărcinat partidul să vorbesc în locul său, că el fără prompter, doamne, tace ca un mutalău.

    Deci, am reținut: se pare că redevenim vecini. Chiar și faza cu coroana și cu ramura de spini. Orice gînd ai Vladimire, cu Ucraina și cu noi, nouă ne rămîne fuga, nu-i nevoie de război. Despre partea înarmării, însă, doamne, să ne ierți! S-au luat comisioane, s-au dus banii pe la terți. Ne-apărăm cu rîul, ramul, cu aceiași Munți Carpați. N-avem nici o strategie, n-ai cu cine să te bați! De-aia zic: de faci întoarsă de pe-acuma a ta cale și doar ne triplezi factura de la gaze naturale, noi vom tremura de frică și de frig cînd poruncești, fără să ne mai prefacem c-avem planuri vitejești.

    – Cum, cînd am atîta oaste la doi pași, tu crezi că pot să ratez așa o șansă, să v-o dau și vouă-n bot?

    O, tu nici gîndești, Vasile, cîți în cale mi s-au pus! Toți dușmanii din Rusia: pîn’ la unul i-am răpus.

    Toți rebelii, democrații, ziariști în păr se-adună să dea piept cu FSB-ul și cu faima lui nebună. Strigătele adunat-au contra strigătului care a dat ordin să se tragă doar în plin, nu la picioare. Oligarhii, politrucii sar toți să mi se predea, căci nu poți prăda Rusia decît sub comanda mea.

    S-a-mbrăcat în vorbe lucii diplomații la Bruxel. Biden cu-a lui minți pierdute, umblînd toate după el. Olaf Scholtz și Boris Johnson și bătrîna lui Macron, oțeliți în încleștarea cu dușmanul Omicron, n-au avut decît cu ochiul ori cu mîna semn a face și Apusul își trimise iar conductele încoace. Zguduind din pace-adîncă tot al gazului preaplin, sugînd cu fățărnicie – cum să-ți zic? – pîn’ la leșin.

    Se mișcau îngrozitoare multe-armate de dolari, străbăteau stepa rusească în bancnote noi și mari. Franci, coroane suedeze, euro nu mai vorbesc, năvălit-au ca o ploaie-n contul gazului rusesc.

    Cînd văzui a lor mulțime, cîtă frunză, cîtă iarbă, c-o plăcere neștirbită i-am lăsat pe toți să fiarbă. Am jurat la prețuri duble să trec falnic, fără păs. Iar de nu-mi plătesc factura, peste voi să mă apăs.

    Nu mă pun cu-americanii, fiindcă am ca voi destui: azi aveți un teritoriu, mîine ia-l de unde nu-i. Ce-i Ucraina? O cîmpie. Polonezii? Niște pani. Balticii? O utopie. Voi? O țară de doi bani. Am armate pretutindeni. Îngheți doar cînd le privești. În opt ore sînt la Kiev, într-un ceas – la București.

    RăspundețiȘtergere
  15. 2
    Și în contra vijeliei voi veniți c-o șapcă-n cap? Și, purtat de biruințe, să mă-mpiedic de-un dulap?

    – Un dulap, da, împărate, căci dulapul ce-l privești e din defrișări. E, practic, vîrful mobilei săsești. Ne-am împiedicat de dînsul șapte ani la rînd și noi. Dacă vrei o confidență, l-am votat ca niște boi. Ni s-au arătat dosare, ni s-au arestat baroni. Ce era să facem, doamne, cu o mînă de bufoni? Eu nu ți-aș dori vreodată să ajungi să ne cunoști, să te lămurești pe pielea-ți cît sîntem de hoți și proști! Sîntem lacomi, preamărite, noi ne ducem după bani. Nu ne stă-n deprinderi lupta, e prea scump să fim spartani.

    Nu ești primul care vine și se vrea stăpînitor. I-am avut pe omul roșu, omul chel, omul schior. Și nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimînt: noi ne-am combinat cu dînșii și-am pus țara la pămînt.

    Să și vrei, n-ai ce ne cere: am dat marfa mai de soi. Bine, ar mai fi bugetul, dar de-acolo sugem noi. Băncile le-au luat francezii, nemții, Țările de Jos, și-am ținut morțiș să fie la preț dezavantajos. Vrei petrol? Mergi la Viena. Apă? Du-te la Paris. Mai avem doar corporații. Restul toate s-au închis. Vrei pămînt agrar? La unguri. Poate-ți vine să te miri, dară Insula Brăilei au luat-o doi emiri. N-ai ce stoarce dintr-o țară stoarsă. N-ai ce mai spera. Ar mai fi comisioane, dar le-am încasat deja. Deci, la ce-ar fi bun războiul? Pentru ce să năvălești? Țara-i gata jefuită cu metode românești.

    Dacă, totuși, preamărite, jindui să ne invadezi, te previn, cu umilință, mai adînc să reflectezi. Vrei prin granițele noastre oastea cruntă să-ți petreci? Păi, n-avem infrastructură. Să vedem pe unde treci. E o tactică și asta, noi credeam că doar furăm. Dar ne distrugeam asfaltul – iată, să ne apărăm!

    Așadar, de-o fi să fie, poți conta pe ajutor, după cum se vede treaba cam din partea tuturor. Lîngă mine e Iohannis. Sau era, nici nu mai știu. L-am scăpat din ochi. E week-end și-a tăiat-o la Sibiu. Omul ăsta are-o șapcă. Știu că-ți place lucrul scump. Uită-te la etichetă, nu la fața lui de tîmp. E tot armamentul NATO adunat în cozoroc. Îți explică premierul: n-o să tragem nici un foc.

    Ciucă-al nostru a vrut să vină în costum de general, dar e doctor și mai trece cînd și cînd pe la spital. La armată, îți transmite, sîntem tot zero barat. Ne-am mai inspirat din NATO, dar mai mult am plagiat. Oștile-s împrăștiate, generalii beau la braț și, la patru ani odată, convocăm urgent un CSAȚ. Chiar de-am vrea să ne ascundem, codrii noștri seculari au ajuns ca telegraful, dacă nu cumva mai rari.

    Uite-aicea o scrisoare de la cel ce-mi este șef. Vrea să-ți faci prima intrare pe la noi, prin Kiseleff. Și la liberali, mărite, vei găsi același sluj. Mă gîndesc la măscăricii de la Vîlcea, de la Cluj. Am sondaje, toți miniștrii au de-ndeplinit un vis: ori să facă bani cu tine, ori să fugă la Paris.

    Te fălești că înainte-ți tremură atîtea țări? Noi nu tremurăm, Volodea, noi organizăm serbări. Eu? Îmi apăr bogăția. Ei? Nevoile și neamul. Las săracilor tot versul care cheamă rîul, ramul. N-avem oști, dară iubirea de avere e un zid. Ne urcăm pe el și tragem prada toată la partid.

    Ai vreo manglă? Combinații? Sari și tu c-un chilipir? Că-n rest, ni se rupe p.la de-a ta faimă, Vladimir!

    https://www.catavencii.ro/editorial/negocieri-ruso-romane/

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună asta cu Dulapul și CSAT dar cam scump-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Strigăte de război

    Unul prin Sophia Love

    ”Cuvintele de astăzi au rolul să inspire o preponderență a luminii, astfel încât cel mai favorabil rezultat să fie introdus rapid. Veți ști care este rezultatul prin bucuria pe care o veți simți atunci când el se produce. Îl veți recunoaște ca pe un final. Veți simți finalitatea lui atunci când are loc.”

    24 Ianuarie 2022

    Sunt Unul.

    A fost o escaladare și cei disperați să-și păstreze controlul se luptă acum. Fac asta ca să:

    1. Creeze frică

    2. Inițieze un spectacol de dominare. Este un spectacol fals.

    Pentru cei neinițiați, strigătele de război de orice fel vor avea grijă de numărul 1 și vor crea frică.

    Nu au mai rămas mulți care sunt complet neinițiați, iar cei care au rămas așa au în apropiere pe cineva care este în măsură și dispus să completeze povestea cu adevăr. Ajungeți la sfârșitul, adevăratul sfârșit, evenimentelor construite al căror unic scop este monopolul, puterea și controlul global.

    Acest sfârșit vine spontan și, aparent, dincolo de controlul cuiva. Asta este o noțiune falsă. Mare parte din ceea ce vedeți acum sunt umbre și fantezii.

    Nu va exista un război mondial activ.

    Bătălia pentru controlul Pământului continuă sub capete de afiș, așa cum a făcut-o în acești ultimi doi ani. Ceea ce este în creștere, este frica de eșec simțită de ”doritorii-de-control”. Asta este forța la care sunteți martori, pentru că adevărata amenințare este pentru ei și pentru puterea lor globală – să nu mențină nici o graniță.

    Veți identifica acum polaritatea în acțiunile guvernamentale. Este ușor de făcut atunci când știi ce să cauți. Veți vedea că țări care păreau că ”se dușmănesc” se vor uni împotriva altor țări, unele cu care s-ar fi putut să fie aliate, în acest impas.

    Este o demonstrație de forță.

    Pot fi și victime. Nu va fi un război mondial. Spectacolul se va încheia, și se va încheia rapid, lăsând capetele să se rotească.

    Observați alianțele financiare.
    Observați pe cine încearcă să demonizeze strigătul de război.

    Observați confuzia prezentă, pe măsură ce noi ”dușmani” intră în scenă.

    Totul este un spectacol.

    Totul este un spectacol.

    Totul este un spectacol.

    Nimeni nu poate opri Trezirea Omului.

    Nimeni nu poate opri Eliberarea Omului.

    Nimeni nu poate opri ca cei responsabili de această tentativă de lovitură de stat să suporte consecințele fizice.

    Omenirea a expus și îndepărtat căile traficanților, iar elita este furioasă. Asta n-a făcut niciodată parte din planul lor. Alimentarea lor constantă cu oameni a fost întreruptă și nu văd o altă opțiune decât o demonstrație majoră de forță. Răzbunarea este principala lor metodă. Planul lor a fost întotdeauna să cu ia cu ei cât de mulți pot, înainte să plece sau să fie învinși. Asta-i tot ce știu.

    Au pierdut. Fiecare plan a dat greș. Războiul este tot ce le-a mai rămas. Nu se va întâmpla pentru ei. Nu așa cum își imaginează ei. .... https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2022/01/strigate-de-razboi.html?fbclid=IwAR28mpnT2QmL4_bJQnhyycBoBGKb_10w_ughoSZVlVZFOrPhqDBFSRwvhqo

    RăspundețiȘtergere
  18. În timp ce romanii sint săraciti cu facturi uriașe la gaz, Romgaz marele producător roman cu 70 procente acțiuni ale statului face profit uriaș de 2 miliarde Euro și îngrașe cu salarii Uriașe de mii de Euro salariați și consilieri, o pepiniera de fii de securiști și polițiști-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Deja au început efectele creșterilor uriașe de preturi la energie cu decese și sinucideri ale batrinilor care nu mai pot plăti mai ales cei rămași văduvei în apartamente după decesul unuia dintre soti, mai expuse femeile care trăind mai mult sint cele mai multe pensionare văduve-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere