marți, 11 ianuarie 2022

TERORISM ??? ROMANIA IN PERICOL ? CINE DORESTE MOARTEA POPORULUI ROMÂN ?

                             

.


                                        11 Ianuarie 2022,ora 5,50 !


.

  "Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

                                     Dragii mei, 

In aceasta dimineata,ma trezesc mai multe glasuri care tipau si urlau de durere ,de suparare.

Aud un glas care ,striga cu furie asa:

              "Poporul trebuie pedepsit.

Un alt glas intreaba: 

               Moare cumva?

Si iar i se raspunde:

             Trebuie sa moara.

          Moarte poporului din Romania !

Deoarece eu eram uimita de ceea ce auzeam, nu-mi venea a crede ca e vorba de poporul roman, glasul se infurie si mai rău si urlă pur si simplu asa:

              Moarteeeee! Moarteeee,Poporului din Romania!"

Cu emotii si cu mana tremuranda, scriu cele auzite si vad intr-o clipa, vad si cine urla atat de tare si vrea moartea Poporului român. Vad o femeie pana in 40 de ani,micuta de statura, miniona, cu parul lung si rosu inchis precum visina coapta, imbracata intr-o geaca neagra si cu pantaloni negri din piele,era intr-o incapere intunecata,in picioare si foarte nervoasa.

Aceasta femeie urla pur si simplu,si striga ca vrea moarte poporului roman. 

Dragii mei, eu am mai scris cu ani in urma,despre teroristii pe care ii avem in Romania,dar care ,nu au gasit momentul potrivit ca sa actioneze.

Se pare ca s-au plictisit de atata asteptare,si este foarte posibil ca acesti teroristi, intrati de mult timp in Romania, sa actioneze in diferite locuri aglomerate.

Eu nu pot decat sa trag un semnal de alarma, pentru ca Autoritatile romane sa fie si mai mult ca pana acum, cu urechile si cu ochii in toate partile. 

Stiu ca nu toti cei care ne conduc tara,cred in toate cate scriu,stiu asta foarte bine. Nici nu-i oblig. Eu ,prin faptul ca scriu aici,imi fac datoria in Fața Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,imi fac datoria față de Poporul român si față de toti Semenii nostri. In rest, totul depinde de cei care conduc Romania si poporul român. 

Sa nu uitam dragii mei, ca Poporul român este ocrotit de DUMNEZEU,iar cine se va atinge de Poporul ales al Duhului Sfant,va avea parte de chinuri si de cumplite suferinte. Asa sta scris,nu de la mine spun. Iata ce spuneam intr-un articol din Graiul Duhului Sfant:   

                        26  IULIE  2015, ora 16,10 !


                                                Dragii mei, 

Astăzi după amiază, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas la Imperativ, care ordonă aşa :

                       "Poporul  român !
                   Poporul  român să se scuture  de Istoriile Lumii !
Să nu vă nedreptatiti !
Să nu vă atingeti de români! 
Căci se cheamă,Ţara tuturor fagăduintelor !"

Dragii mei, chiar nu stiu de ce ar trebui ,noi ca popor, să ne debarasăm de Istoriile Lumii  întregi. 
Dacă voi stiti dragilor, astept cu drag Comentariile  voastre.

                             

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori,sa nu urâm pe nimeni si sa nu ne pierdem Credinta niciodata.

                                    Cu dragoste,Maria.
       

28 de comentarii:

  1. Pai cine, doar Trădătorii Alogeni de la conducere care o tot vind pe nimic de zeci de ani și care se grăbesc sa Elibereze Teritoriu e de romanii cei ce încă nu vor sa plece și sa o colonizeze cu migranți de alta limba, cultura si credinta, cei care voiau eliminarea sărbătoririi Crăciunului și numelor creștine-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai acum se încearcă Ștergerea și excluderea prin Reducerea din programa școlară a Istoriei și Limbii române de casta evreiasca de la conducere și înlocuirea lor începută deja pe Wikipedia unde susțin mai nou ca evreii sint în România dinaintea romanilor ba chiar mai nou pretind ca sint veniți înaintea Dacilor.
    TOATE aceste Gogomanii au odirectie și un scop, vor sa ne scoată ca pe palestinieni din propria tara.
    DACĂ romanii nu se trezesc la timp vor sa ne lase nu numai fără economie și resursele subsolului dar și Fără TARA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Serviciile secrete doarme de la bugetul mărit și e în vacanță

    RăspundețiȘtergere
  4. Pretenasul tau Soros ca si in 89,fie_i_ar tarana grea de criminal cu tot ametitii ahtiati de putere trecuti prin scolile lui satanice care ne conduc la abator ca pe vite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ultimii 7 ani cei mai calzi, cu 1,1 grade fata de începerea industrializării și cu cele mai multe decese din cauza asta vor duce la creștere de 2 grade, peste cele 1.5propuse la Paris.
    Asta o fi stind în spatele conspirației de reducere a populației Acuzata de antivaccinisti prin oxidul de grafen din vaccinurile cu ArnM antiCovid care omoară batrinii ca italianul președinte al Parlamentului UE??? - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred că este greu să aflăm cine doreste moartea poporului Român îi gasim infiltrati in conducerea tării. Mai nou aflăm că în România moartea s-a șmecherit și nu mai vine pe bandă de magnetofon ci vine prin factura la gaze, un român de prin Brăila a făcut infarct cand a vazut factura la gaz de 2000 lei ron. Stai liniștit cetatene când se tipareau facturile angajatii din subordinea guvernului toți specialisti adica rubedenii și silicoane, beau si dansau pe maneaua fără număr, fără număr! Lasă că le retipareste alianta dezastrului psd-pnl si în loc de 2000 vei datora mafiei 20000 lei împreună cu al doilea infarct la pachet. De ce se intampla așa ceva ? Păi imagineaza-ti că România este titanicul care a inceput să se scufunde iar plebea situata la clasa întâi a inceput să se inece. Asta în timp ce clasa superioară formata din politicieni si altii stau refugiati la un etaj superior si cu hrana sterpelita plebei le spun acestora povesti despre mesele pline si binele din raiul in care vor ajunge. Serios vorbind cred ca prin februarie-martie vom dansa coliva României pe ritmuri de veșnica pomenire. Semnalul a fost dat de refacerea fostului fsn prin alianta psd-pnl cât si de dezastrul economic, facturile si preturile care cresc fara oprire . De remarcat este faptul că istoria se repeta si la fel ca pe titanic daca orchestra cânta si unii dansau in timp ce se scufunda așa si in România parlamentul este in vacanță , presedintele viseaza cai verzi pe pereti iar unele structuri ale statului sterpelesc hartia igienica, abajururile si clantele pe ultima suta de metri. Presedintele tarii este deja cu mintea în altă galaxie si se ocupa de schimbarile climatice probabil că după programul România educata va porni programul nici o gospodarie fără o dronă. Nu de alta dar să poata omul sa ajunga la buda din fundul curtii in siguranta cu drona. Bine, multi cred că presedintele este rupt de realitate sau plecat cu sorcova. Gresit ,presedintele își traseaza cu tact iesirea din scenă :- băi inapoiaților eu occidentalul am vrut să vă civilizez si să vă fac nemti dar voi retarzi nerecunoscatori ati vrut să ramaneti în neolitic. Așa ne trebuie dacă pe unii i-a invins securitatea iar pentru altii nu ne-am putut ridica la nivelul lor superior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca bine le-ai mai zis! exact asa sta treaba cu Romanica si romanasii

      Ștergere
  7. Un site spaniol avertizează asupra pericolului oxidului de Grafen din vaccinuri și măști care are tendința de a se acumula la inima și creier dind inflamații și scurtcircuitari la activitate intensa mai ales în apropierea telefoanelor mobile și în apropierea antenelor de telefonie de 4 și 5G.
    Asa ca nu mai purtați cei vaccinați telefonul în buzunarul de la piept lingă inima, iar măștile spalatile bine înainte de folosire pentru eliminarea prafului de oxid de Grafen-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici cu spalarea excesiva nu se elimina oxidul de grafen!

      Ștergere
    2. https://www.activenews.ro/stiri/Legatura-dintre-oxidul-de-grafen-si-COVID-19.-Transmitere-si-atenuare.-Studiu-de-dr.-Michael-Roth-de-la-America%E2%80%99s-Frontline-Doctors-tradus-de-dr.-Geanina-Hagima-pentru-cititorii-ActiveNews-168966

      Ștergere
  8. Autopsiile făcute arata ca 95 de procente din cei decedați in urma tuturor tipurilor de vaccinare AntiCovid sint datorate bolilor Autoimune prin creșterea preamare a Leucocitelor în diferite organe, deci dereglări imunitare cum a fost cazul președintelui UE decedat ieri după doua săptămâni de spitalizare de Top.
    Riscul maxim fiind la copii care ar trebui sa aibă toată viata infata-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultimile informații arata ca Bomba Covid apărută dezvoltata ca arma biologica interzisa în SUA dar finanțată de americani în China pentru a ocolii interdicția din SUA-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Britanicii estimează ca în acest an din UE vor ieși mai multe state-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Terhes - realitatea arata un Plan Diabolic gindit de neomarxisti pentru falimentarea populației și deposedarea ei de Proprietăți inclusiv prin închiderea producătorilor de cărbune și energie și scumpirea Anormala a Energiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sorin Roșca Stanescu_Nu e liberalizarea Energiei ci un Grup Criminal Organizat care au cartela energia cu complicitatea autorităților și ministrilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Ne așteptăm și la o pana de Energie pe regiuni din care momentan Transilvania nu mai are surse proprii în timp ce Orban vorbește de Bazinul Carpatic profitind de jaful de la noi cu închiderea centralelor fără soluții alternative-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se stringe latul cu semnăturile strins de AUR pentru demiterea lui Iohannis prin tot Ardealul inclusiv de primarul liberal din Zlatna și toți urmașii din Apuseni ai lui Avram Iancu și Horia și Closca jigniți de Alogen în povestea cu statuile din Alba și Sibiu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tocmai acum ar fi necesar sa ne inchinam si mai mult Domnului ca sa ne arate ce este de facut.

    RăspundețiȘtergere
  16. Un italian spune cava emigra în România pentru ca nu vrea sa sevaccineze iar sirbul Djocovici spunea pe internet ca bolnav fiind s-a intilnit cu jurnalistii sirbi în decembrie cea e poate cintarii greu la admiterea lui la turneul australian-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Da va fi era o profeție de prin 2017 că va fi in inima Bucureștiului. Și profeția cu Constanța sub dărâmături se va întâmpla in urma unor borbandamente sustinute de Rusia. Și mai este o profeție în care spune că sinilile tancurilor vor trece peste Kiev. Si sunt multe căutați in istoricul blogului

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred doamna Maria Se răzbuna pe popor ca nu-i lasă sa meargă la nesfârșit cu aceste minciuni care se spun,de nu mai stie o.ul ce sa creadă.
    Oamenii lui Soros nici nu trebuie sa ne gandim mai departe.
    Nu lea iesit pasenta cu ce au plănuit să facă poporului.
    Sa nu creada nimeni ca poporul roman nu vede,vede dar încă nu a sosit ziua oranduit de Dumnezeu.
    Sa stiti ca in momentul cand aju fi la disperare sa te ferească Dumnezeu de mania poporului.
    Cand a fost sa-mi apar un drept sa stiti ca nu am așteptat bătaie de joc,nu am zis până aici!!
    Doamne fereste de mânia poporului român.
    Speram ca cei care au in grija apărarea țării sa si-o faca ca sunt platiti f,f,bine
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să vă BINECUVINTEZE si sa va ocrotească cu puterea lui cea mare si pe noi pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  19. Specialiștii și chiar Firmele producătoare de vaccin antiCovid recomanda a nu se mai vaccina cu a patra doza din cauza pericolului creșterii prea mare a anticorpilor dind dreptate antivaccinisti lor în timp ce la cei vaccinați procentul celor îmbolnăviți de Omicron este mai mare ca la cei nevaccinati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Daca pana si producatorii au recunoscut, atunci ce mai vrem?!

      Ștergere
  20. Rusia folosește armata de la granița Ucrainei pentru discuții și clarificări cu americanii în vest pentru a putea avea mina libera în sud unde are problema adevărată cu Turcia care creste in influenta cu fostele republici sovietice turcofone și în orient cu China, Coreia și Japonia unde se tranșează supremația Mondiala-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Terorism poate fi asimilat și cel economic cum este acum creșterea de citeva ori a facturilor la energie care poate falimenta nu numai populația dar și economia, firmele care pot astfel fi transferate în regiuni apropiate ca de exemplu Ungaria unde conducători mai prevăzători se pare ca s-au descurcat mai bine cu energia în ciuda faptului ca nu au deloc resurse naturale-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Într-un lung comentariu scris Gelu Vișan spune ca Laura Codruța Covesi a trădat România in relația cu americanii de la Exon și crimele și rapirile de la Caracal unde e o rețea pentru americanii de la Deveselu, iar Dragnea a Fost închis pentru ca a dat lege pentru impozitarea lui Exon care mai dorea ca tot gazul sa meargă la exterior în Ungaria nu și la consum intern cum dorea Dragnea care pentru asta aplatit cu închisoare.
    DE fapt Orban al Ungariei se și laudase cu gazele lor din M. Neagra-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. daca rusii incep atacul in Ukraina vor veni refugiati care se stie ,unii fac contrabanda si atacuri la granita de nord

    RăspundețiȘtergere