sâmbătă, 8 ianuarie 2022

KAZAHSTAN ! S-A ADEVERIT DUPA 4 ANI DE ZILE ! NUMARUL MORTILOR ,VA CRESTE DIN NEFERICIRE !




Scriam inca din Decembrie 2017,ca in KAZAHSTAN vor fi mari revolte si din pacate vor fi mii de morti. Atunci cand am auzit Mesajul de la Duhul Cel Prea Sfant,asa dupa cum veti reciti in articol, nu intelesesem bine, daca vor fi pana la urma 80 000 de morti sau 8000 de morti. Auzisem corect cifra 8 ,iar apoi mii de morti. 
Dar si-ntr-un caz si-n celalalt, dezastrul si crimele sunt oribile,inspaimantatoare.
Si este doar inceputul. In Kazahstan nu se va reinstaura ordinea si linistea,chiar daca asa se pare acum.
Daca acum am auzim de zeci morti si sute de raniti si mii de arestati,din pacate,pierderile de vieti vor continua pana la cel putin la 8000.
Fereasca Bunul Dumnezeu sa fie 80 000 morti, asa cum ma intrebam eu in articolul din decembrie 2017.
Iata articolul meu din 2017:

sâmbătă, 16 decembrie 2017

KAZAHASTAN ! 80 000 DE MORŢI ÎN KAZAHSTAN ???

           15 Decembrie 2017 ,ora 6,33 dimineata !

     Image result for sfanta treime      Dragii mei, 

În aceasta dimineata ,treaza fiind , aud un glas dragilor care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

      "Optzeci de mii de morti , în  Kazahstan ! 

Iar ceea ce tocmai auzisem dragilor, vad si scris  în aer,vad scris cu cifre albe si stralucitoare .

                 "80 000  de morti în Kazahstan !"

Dar un alt glas vine cu o completare:

    "Încă o persoana moartă s-a descoperit !"

Prieteni dragi, daca sunt 80 000 de morti sau 8 000 in cazul in care nu am inteles eu corect,tot trist si dureros este.

Ce se va intampla  dragii mei de vor fi curmate atatea vieti ,numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului stiu.
Noi sa ne rugam pentru toata suflarea de pe PĂMANT,
 si-n mod anume pentru cei din Kazahstan,ca sa fie ocrotiti si apărati de tot necazul si de toata suferinta.Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

KAZAHASTAN ! 80 000 DE MORŢI ÎN KAZAHSTAN

16 dec. 2017 — Iar ceea ce tocmai auzisem dragilor, vad si scris în aer,vad scris cu cifre albe si stralucitoare . "80 000 de morti în Kazasthan !

Iata ce se intampla in Kazahstan:

Parașutiștii ruși „au început executarea misiunii încredinţate”


Proteste Kazahstan
Proteste Kazahstan
Foto: Valeri Sharifulin / TASS /

Actualizare 6 ianuarie 15:10: Secretariatul OTSC a transmis joi că unităţile avansate ale paraşutiştilor ruşi „au început executarea misiunii încredinţate”, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

„Aceste proteste sunt despre corupție”

Protestele au început în vestul țării în weekend, după o creștere bruscă a prețurilor la carburanți, dar s-au răspândit rapid și au luat prin surprindere autoritățile Kazahstanului și observatorii internaționali.

Protestele au crescut pe fondul nemulțumirii mai ample față de Tokaev, președinte din 2019, și Nursultan Nazarbaev, fostul lider.

Președintele Kazahstanului: Armata poate trage fără avertisment

Actualizare 7 ianuarie 10:50. Soldații pot trage acum fără avertisment în Kazahstan, a anunțat președintele țării, în condițiile în care demonstrațiile antiguvernamentale continuă.

Preşedintele kazah Kasîm-Jomart Tokaev a anunțat vineri că ordinea constituţională a fost în linii mari restabilită, după mai multe zile de proteste fără precedent.

„Forţele de ordine lucrează din greu. Ordinea constituţională a fost în linii mari restabilită în toate regiunile. Autorităţile locale au situaţia sub control. Însă teroriştii continuă să folosească arme şi să distrugă proprietatea cetăţenilor. De aceea, operaţiunile contrateroriste trebuie continuate până la lichidarea totală a militanţilor, a adăugat el într-un comunicat de presă.

Într-un alt comunicat, Ministerul Afacerilor Interne kazah a anunţat că 26 de „criminali înarmaţi au fost lichidaţi” şi peste 3000 de oameni au fost arestaţi. De asemenea, potrivit ministerului, 18 poliţişti şi membri ai gărzii naţionale au fost ucişi de la declanşarea protestelor, relatează Agerpres.otestele în masă din Kazahstan au început pe 2 ianuarie din cauza creșterii prețului gazului lichefiat și au escaladat rapid în revolte și ciocniri cu poliția. Departamentul de Stat al SUA a declarat că monitorizează îndeaproape desfășurarea trupelor ruse. „Statele Unite și, sincer, lumea vor urmări orice încălcare a drepturilor omului”, a spus un purtător de cuvânt. Totodată, ONU, Marea Britanie și Franța au cerut tuturor părților să renunțe la violențe.Poliţia kazahă a anunţat joi arestarea a circa 2.000 de persoane pe străzile din Almatî, după ce mai devreme anunţase „eliminarea” a zeci de protestatari. De partea forţelor de ordine sunt până în prezent 13 morţi, doi poliţiştii fiind găsiţi decapitaţi.

Rusia trimite militari în Kazahstan

Actualizare 6 ianuarie, 10.15: Rusia şi aliaţii săi au anunţat trimiterea unui contingent de forţe de menţinere a păcii în Kazahstan.

O forţă comună de menţinere a păcii a Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) a fost trimisă în Kazahstan pentru o perioadă limitată, în scopul stabilizării şi al normalizării situaţiei, a anunțat această alianţă militară într-un comunicat difuzat pe Telegram de către purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse, Maria Zaharova, relatează E revoluţie în toată regula în Kazahstan. Sunt zeci de morţi din rândul protestatarilor, iar doi militari au fost găsiţi pe stradă decapitaţi. Peste 1000 de oameni au fost răniţi.

Cel puţin 18 membri ai forţelor de securitate kazahe au fost ucişi şi 748 răniţi în revoltele ce se desfăşoară de mai multe zile în Kazahstan, a anunţat în această seară Ministerul de Interne kazah, citat de agenţiile de presă ruse, potrivit AFP.

Numărul manifestanţilor arestaţi, tot potrivit Ministerului de Interne kazah, a ajuns la 2.298, faţă de circa 2.000 anunţaţi anterior.

Protestele aflate în curs în Kazahstan au început pe 2 ianuarie în oraşele Zhanaozen şi Aktau, după creşterea preţului gazelor lichefiate, principalul combustibil auto folosit în această ţară. Ele s-au extins de atunci şi în alte oraşe, inclusiv la Almatî, şi au degenerat în revolte masive şi violenţe, jafuri şi atacuri asupra clădirilor oficiale, unele dintre acestea fiind incendiate

Forţele de ordine au folosit inclusiv muniţie reală, zeci de manifestanţi violenţi fiind ucişi în noaptea de miercuri spre joi, conform unei declaraţii a poliţiei. Potrivit agenţiei TASS, forţele de securitate au deschis joi focul în Piaţa Republicii din Almatî, după ce au somat manifestanţii să o părăsească.

”Situaţia cea mai dificilă este la Almatî, unde elemente armate au ocupat localuri ale unui anumit număr de instituţii, organizaţii financiare şi posturi de televiziune şi le-au distrus parţial”, a declarat Ministerul de Interne kazah, adăugând că şosele şi o linie de cale ferată au fost blocate în vestul ţării.

La solicitarea preşedintelui kazah Kasîm-Jomart Tokaev, care a decretat starea de urgenţă în ţară, Rusia a trimis miercuri noapte paraşutişti în Kazahstan, în cadrul unei forţe comune de menţinere a păcii a Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC), aceştia acţionând deja pe teren.

”Aceste grupări teroriste sunt, de fapt, internaționale. Au parcurs o pregătire extrem de bună peste hotare și atacul lor asupra Kazahstanului poate fi, și trebuie să fie, considerat drept un act de agresiune”, a spus Kasîm-Jomart Tokaev, președintele Kazahstanului.

Dragilor,niciodata sa nu va indoiti de cele scrise de mine aici pe Blog, toate se vor implini dupa oranduirea Lui Dumnezeu si nicidecum cand vrem noi sau nu vrem deloc.

Nu de la mine am scris de 10 ani incoace si scriu in continuare,ci numai din graiul Duhului Celui Prea Sfant.Iar tot ce vine de la DUMNEZEU,toate se vor adeveri in timp,fie ca vrem noi oamenii sau nu vrem.



13 comentarii:

  1. Da, record de timp ,peste 4 ani ca si mesajul cu dezmembrarea UE, trebue sa dea de gindit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. INTERESANT numele tarii scris gresit cu o litera KazastHan,deci litera h plasata gresit ,exact asa aparea pe un canal romanesc TV prima data stirea acum citeva zile - sau e o preluare gresita sau corecta de la vreo agentie de stiri straina preluata din alta limba sub forma asta,care m-a intrigat atunci scrisa pe banda cu cele doua forme ale sale.
    Oricum mesajul e corect si E de mai bine de 4 ani inaintea evenimentului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboiul nu aduce nimic bun omenirii!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc că ați reluat viziunea inițială.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai oameni buni,ca ca_i kazastan ori orice alt nume,bostan,ai vorba de suflete omenesti,poate fi si kargastan ori romgazgan.Totu_i poolitik corect,pullitic .Ai doare_n varful pulitikului pe mai marii din lume de amarasteni,deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  6. capitala Kazahstanului este ASTANA-prin anagramare =SATANA- se bat rusii sa -si formeze iarasi URSS cu atat mai mult cu cat tara aceasta are rezerve f mari in sol

    RăspundețiȘtergere
  7. In Siria începe ultimul război mondial. Se extinde in Turcia si Grecia!? Astfel si țara noastră intra in razboi si va puternic afectata. Anul 2026!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare nu puteti avea o viziune mai optimista ? La cit de inarmati sint "sefi la lume "cum zice Dana Budeanu putem sa ne auto distrugem intr-o secunda .deci mai incet cu razboiul , nu uitati ca sintem cu totii fii lui DZ

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima etapa a meciului rușilor în Kazahstan s-a terminat cu 164 morți și 6000 de arestări în favoarea Rusiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Protestatarii Kazahi care ocupasera TV fără revendicări arata o provocare ruseasca pentru a ramine cu armata în Kazahstan--craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Astăzi la Geneva discuți NATO-Rusia pentru evitarea întrării rușilor în Ucraina care odata întrați au obiceiul ca uita sa mai plece ca în Kazahstan sau în Krimeea-Crimeea, devenite forțat rusesti-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nea petre,noi suntem doar zvarlugi intre pestii mari pradatori.Ce_i tot pupi pe natoisti de_i inrosesti,rusii nu fac decat sa_si redobandeasca teritoriile.Vom ajunge vecini cu ei,Doamne fereste de mai rau.Nato ne_o adus ceva mai bun?Nato nu exista fara Usa.Bucura_te mai bine de Sasoli ca o dat cu mucili_n fasolii .

      Ștergere