luni, 24 ianuarie 2022

STEFAN CEL MARE SI SFANT ,SE ASEAZA PE AL SĂU TRON !

                             23 Ianuarie  2022,ora 4,11 !


                              Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitore foarte,lumina ce-mi arata un loc mai inalt ca o scena,iar pe acea scena se afla un tron inalt. Pe acest Tron inalt si foarte frumos se aseaza in carne si oase, chiar Marele Domnitor al Moldovei Stefan Cel Mare si Sfant.

.
Stefan Cel Mare si Sfant era imbracat exact ca in poza de mai sus.Coroana domneasca era inalta si plina de diamante frumoase si stralucitoare.
Dragii mei, se pare ca vom avea nevoie (fie si in mod nevazut) de Domnitorul  Moldovei Stefan Cel Mare si Sfant,pentru a ne apara din nou Moldova,granitele Moldovei.
Dar sa ne amintim de, marele nostru Domnitor al Moldovei Stefan Cel Mare:

Ștefan al III-lea (n. 1438-1439Borzești – d. 2 iulie 1504Suceava), supranumit Ștefan cel Mare sau, după canonizarea sa de către Biserica Ortodoxă RomânăȘtefan cel Mare și Sfânt, a fost domnul Moldovei între anii 1457 și 1504. A fost fiul lui Bogdan al II-lea, domnind timp de 47 de ani, cea mai lungă domnie din epoca medievală din Țările Române.

Ștefan cel Mare este considerat o personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calități de om de stat, diplomat și conducător militar. Aceste calități i-au permis să treacă cu bine peste momentele de criză majoră, generate fie de intervențiile militare ale statelor vecine fie de încercări, din interior sau sprijinite din exteriorul țării, de îndepărtare a sa de la domnie. În timpul domniei sale Moldova atinge apogeul dezvoltării sale statale, cunoscând o perioadă îndelungată de stabilitate internă, prosperitate economică și liniște socială.


.


Ca intotdeauna,cu dragoste,Maria.


7 comentarii:

  1. Escaladarea evenimentelor din Ucraina poate sa aducă și șansă refacerii tarii fapt ce aduce și costuri, cam la asta cred cred ca se refera mesajul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avioane Militare chineze deasupra Taiwanului, se pare o actiune coordonata cu rusii în Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Macron Franța propune în zilele următoare lui Putin un plan de dezamorsare a situației cu Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Polonia începe marți construcția unui gard înalt de 5,5 metri la frontiera externă a UE. Nationaliamul se reintparce!? Ce părere aveți?

      Ștergere
  4. Precum fostul președinte American Trump cu gardul la graniță cu Brazilia dacă nu ma înșel.
    Totul este posibil în ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere