miercuri, 19 ianuarie 2022

FOSTA UNIUNE EUROPEANA ???

 


                              Imagini pentru STEAGUL UE.

                     
                                    Dragii mei,

Se pare ca ne apropiem cu pasi repezi spre DESTRAMREA  UNIUNII EUROPENE.
Cred ca, nu peste mult timp vom putea vorbi despre UNIUNEA EUROPEANA la trecut,asa cum se graieste in Mesajul de mai jos.
Deci, astazi la pranz in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas tare bucuros care spune asa:
                "Bine ai venit !
Iar un alt glas adauga imediat:
                Fosta Uniune Europeana....."(si nu mai continuă ).
Si iata dragii mei, cum o parte din oameni se vor bucura ca au ajuns acasa,iar o alta parte ,vor fi tristi si ingrijorati pentru familia lor, pentru grija zilei de mâine. Acestia din urma, nu vor sti cum o sa-si poata creste copilasii,cum o sa poata intretine familia.
Dar ceea ce ce trebuie sa se intample se va intampla, si sa nu uitam dragilor, faptul că,in tot răul exista si un bine.Familiile se vor reuni,copiii isi vor putea strange parintii si fratii in brate, mamele isi vor putea strange la pieptul lor pruncii pe care nu-i mai vazusera de mult timp.Iar copilasii,vor fi fericiti sa simta caldura mamei in patul ce pana mai ieri era gol si rece, si nu avea cine sa-i mangaie pe capsor atunci cand erau bolnavi,atunci cand se simteau extrem de singuri.
Sa faceti un exercitiu dragilor, si sa va intrebati copilasii ce vor,daca vor bani sa aiba de toate sau vor ca mama si tata sa fie langa ei zi si noapte.
Va las pe voi Prieteni ,ca sa trageti concluziile de rigoare.
                          Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Multumesc pentru mesajul trimis ...Multumesc îngerilor care va aduc mesajele si in primul rînd multumesc Domnului care a facut cerul și pământul. Maici Domnului care se roagă neîncetat pentru noi .si Domnului nostru ISUS HRISTSS CARE ȘI-A DAT VIAȚA PENTRU
    CA NOI SA FIM MINTUITI... !.SI ASTEPT CU NERABDARE DESMEMBRAREA Europei ..asa cum am fost inainte O țară suverană creștină neamestecul in țărilor străine ! Domnul sa îndrepte pasi noștri pe calea lui cea dreaptă .! Doamnd ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar de-ar aduce ingerii buni mesajele... si nu ingerii cazuti!

      Ștergere
  2. Americanii spun ca rusii au început deja intervenția în Ucraina sub clasica Operațiune Provocatoare sub steag străin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yankeii ar trebui sa și vadă de ei nu s mai buni,nu I diferența între ei și rusi ba poate ca rusii au stat aici din 49-55 iar yankeii din 90,pana azi și nu mai pleacă.Nu stau ca ne iubesc,bogățiile noastre I intereseaz

      Ștergere
    2. Americanii au spus si că Sadam are bombe atomice ca sa-si justifice jaful si distrugerea irakului. Americanii mint si manipuleaza doar ca să porneasca razboaie pentru a jefui si a isi vinde armele. Poate de aceasta data un razboi mondial cu o alianta rusia, china si iran ii va răcori pe cainii americani murdari de sange la bot. Americanilor daca le place razboiul să il poarte la ei acasa nu pe alte teritorii.

      Ștergere
  3. Doamne Ajuta.
    BUNUL Dumnezeu le oranduieste pe toate.
    Nu ne lasa BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să pierim pe cale,ne ocrotește cu iubirea lui cea mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta ar însemna că sintem în Liniștea dinaintea Furtunii, cum a fost și înaintea altor razboaie-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusia procedează acum prin Putin tot asa cum aprocedat Germania prin Hitler care a revendicat la începerea războiului al doilea mondial tarile din jur care aveau o minoritate germana.
    La fel ca Hitler care făcea un referendum în Austria ocupata și Putin a făcut în Crimeea un referendum dar după ce inițial a ocupat-o-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusii sunt asiatici ca d'aia au ochii oblici ...Sa faca referendum in stepa din Mongolia, la ei acasa , de unde au navalit prin hoardele migratoare pe teritoriul stramosilor nostrii.Tot teritoriul Ukrainei si teritoriile de nord din jurul Marii Negre erau ale noastre.Ciobanii proto-români cresteau oi si capre in Peninsula Crimeea.Stefan cel Mare a avut doua cetati acolo pe care le-a aparat de tatari prin 1475 .Ukraina si Crimeea sunt teritoriile noastre strabune iar rusii nu au nici un drept-Craciun.

      Ștergere
  6. Uniunea europeană va urma pașii statelor unite, respectiv federalizarea statelor, după integrarea Balcanilor și Turciei

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar S-a reactivat la 07,40 Epoletul impostor craciun cu idei sugubete despre istorie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Comisia europeana condusa de Ursula colonialista care a făcut praf industria romana a pierdut procesul cu statul Roman referitor la Oltchim.
    ACUM ca industria e la fier vechi prinde-o pe Ursula scoate-i ochii pentru daune. Nu prea cred, ea ramine cu comisioanele ca și la vaccin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere