joi, 27 ianuarie 2022

MANTUITORUL STRIGĂ : NU -I DA TRUP SI SANGELE MEU SPRE IMPARTASIRE !

                             

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                     

                             Dragii mei,

 În aceasta dimineata ,m-au trezit mai multe glasuri care graiau intre ele.

Brusc,nu mai sunt in patul meu,ci ma aflu intr-o Sfanta Biserica unde era un semi-intuneric,dar si multi credinciosi care stateau frumos la rând ca sa le vina randul ,sa mearga sa se spovedeasca la Preotul ce statea pe scaun la cativa metri distanta.

Dupa ce Părintele i-a spovedit pe toti,a intrat in Sfantul Altar,a deschis Usile sfinte,Usile imparatesti ,si asa ,cu Sfantul Potir in mainile sale,a inceput sa dea celor spovediti Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru, IISUS HRISTOS.

La un moment dat,se intampla ceva uluitor.

În faţa Potirului sfant ajunge un alt credincios care ,astepta sa-i dea Parintele si lui Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie.

Dar,se aude un glas tare dezamagit care spune asa:

             "Iata ,pentru cine a venit Dumnezeu !

Iar Preotul ,parca inlemnise cu Potirul in mainile sale.

Acum,aud glas din Cer care intreaba suparat asa:

                I-ai dat?

Si i se raspunde:

              Nu,nu este aici!

Iar Preotul ,spune credinciosului din faţa sa:

            Stai sa-ti dau Sfanta Impartasanie !

Dragii mei,in acest moment,aud glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos care ,striga foarte tare la Preotul ce voia sa-i dea Sfanta Impartasanie, striga asa:

                "Nu-i da Trup si Sangele Meu !"

În aceasta clipa dragilor, Preotul se opreste din a mai incerca sa-i dea Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie din Sfantul POTIR, si se indreapta spre cana cu sfanta Aghiazma mare.

Acelui credincios ,Parintele i-a dat sa bea Sfanta Aghiazma Mare,deoarece,Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos i-a poruncit asa.



Prieteni dragi, credinciosul care a primit Sfanta Aghiazma mare,nu era pregatit trupeste si sufleteste pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului.

Dragii mei,nu e de gluma!

Atunci cand ne spovedim la Părintele duhovnic dragilor, sa nu ascundem nimic.Sa ne spunem toate pacatele noastre,deoarece,in spatele Parintelui duhovnic,sta in mod nevazut Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos.Lui Îi marturisim toate pacatele, iar El,ca un Dumnezeu Mantuitor ce ne este, ne va ierta si ne va impartasi cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Său,si Caruia I se cuvine, toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                             Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Cei intepati cu serul experimental, poate ca Dumnezeu nu ii mai vede asa cum I-a lasat El, ci sunt modificati genetic, sunt nanocipati, nu mai reprezinta Creatia lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,iarta-l și pe PUTIN,ca întra în Casa Ta,dar vrea sa distrugă tara TA,Sfânta România,nu știe ce pedeapsa Divina îl așteaptă,toată armata din lume va fi folosita sa salveze lumea de la dezastre,care vin din Cerul Sfânt,ca noi ne credem stăpâni pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l mai învinovățiți pe Putin... NATO ce face, și americanii și trădătorii României ?????

      Ștergere
  3. Ieri protest contra celor care conducid tara prin fărădelege incalcind și Constituția, după directivele lui asa se credea de Pharma și Arafat, au participat doctori inspectori scolari care în baza declarării iilegale ale stării de Alerta de către justiție fără declararea Pandemiei trag semnal de alarma contra Certificatului Verde și vaccinării copiilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minune,duhul Sfânt în chip de porumbel alb s-a așezat pe icoana Botezului
    https://youtu.be/oT5fUHIJ9fU

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost comemorat de romani și evreii din România ziua Holocaustului.
    Numai Iohannis a comemorat ZIua Micii Uniri depunind singur o coroana în parc la mormintul Eroului Necunoscut, de parca atunci ar fi murit cineva, fals nu a murit nimeni de aceia romanii sărbătoresc Unirea nu o comemorează-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria
    Dacă stăm bine și gandim nu suntem vrednici de impartasire cu trupul si sângele Domnului
    Dar prin pocainta, rugăciune și spovedanie curata post și canoane numai asa sa ajungem
    A lua Sfanta comunicatura.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ajute pe toți fii lui să ajunge la desăvârșire prin pocainta.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  7. regretabil- pai daca s-a marturisit inseamna ca preotul nu l-a intrebat de pacatele capitale- sa ajungi in fata potirului si sa nu-ti dea impartasania ar insemna ca acel suflet se va departa de biserica-sa-i fi dat canon dupa spovedanie ca nimeni nu-i drept sub cer

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știți câți oameni mint la Sfanta spovedanie? Bineînțeles că preotul îi întreabă ce păcate au, dar ce crezi că ei sunt proști să spună adevărul? Aceștia consideră că oamenii sinceri sunt naivi si proști. Eu cunosc destui care nu merită nici macar să pună piciorul în biserica si totusi ei au curajul si să se împărtășească. L-am întrebat o dată pe părintele de ce îi împărtășește pe unii pe care și el îi știa că nu merită. Știți ce mi-a răspuns? Ca nu are ce face, pentru că la spovedanie nu vor să recunoască nici o faptă rea. Da, "nimeni nu-i drept sub cer", dar nu toți fac crime sau magie neagră și cu nonșalanță se duc apoi si se împărtășesc ca si cum nu s-au întâmplat nimic. Pe oameni de acest fel numai Dumnezeu îi mai poate opri. Mesajul d-nei Maria cred că se adresează unuia care scrie pe aici si are prin preajma lui pe cineva necredincios cu păcate grele pe care le ascunde de preot.

      Ștergere
  8. cine are constiinta nu poate minti odata ce repeta un pacat si-l asuma iar rezultatul il va vedea la judecata-de ce oamenii au trup si suflet?

    RăspundețiȘtergere
  9. Un vampirism cu ritualul împărtășaniei.

    RăspundețiȘtergere