sâmbătă, 29 ianuarie 2022

RAZBOIUL INCA NU VA INCEPE ! VLADIMIR PUTIN ,NU VA INCEPE RAZBOIUL !

 

.
29 Ianuarie 2022,ora  15,10 !

Dragii mei, 

In aceasta dupa amiaza, in timp ce ma odihneam putin,aud un glas care vorbeste chiar cu VLADIMIR PUTIN Presedintele Rusiei.
Glasul il intreaba asa:

                     "Ce faci Vladimir?Te-ai culcat ?

Dar, Vladimir Putin ii raspunde:

                   Nu ,nu m-am culcat.

Iar glasul cotinua:

              Vladimir, ti-am spus ca e pacat sa incepi razboiul. E pacat"

Clipa in care,il vad pe Vladimir Putin stand asezat la marginea patului său, in intuneric si cu capul in maini,ca si cum ar fi foarte ingrijorat si nu stie ce sa faca, ce hotarare sa ia. Sa nu uitam dragilor, ca si VLADIMIR PUTIN este tot un om si este un bun crestin!

Dragii mei, daca va incepe pana la urma Razboiul cu Ucraina, eu nu stiu a va spune cu fermitate.Ceea ce pot eu sa spun cu fermitate,sunt aceste Mesaje de la Duhul Cel Prea Sfant pe care nu le putem intelege noi oamenii,asa precum urmeaza ele a se desfasura.Datoria mea in fața Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu ,este ca eu sa le fac cunoscute semenilor.Doresc ca sa va spun dragilor ca,chiar acum cand scriu aceste randuri se petrece o Mare Minune cu mine si langa mine. Vad cu ochii deschisi fireste,ca doar scriu la calculator,vad in dreapta mea, deasupra biroului langa coltul din dreapta jos, o scanteie argintie orbitor de stralucitoare,care se indeparteaza usor ca prin plutire,apoi dispare. Acea scanteie argintie mi-a dictat păur si simplu cuvant cu cuvant ce sa scriu in acest articol,dupa ce am scris Mesajul divin.Niciodata nu sunt singura atunci cand scriu,ci intotdeauna,am pe Cineva de Sus in dreapta mea, care ma corecteaza la nevoie sau care ,imi dicteaza cuvintele atunci cand nu stiu cum sa dezvolt Mesajul primit de Sus.

Dragilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, si nu avem voie ca sa cadem in deznadejde. Viata este un DAR divin si trebuie sa o traim frumos ,asa cu bune si mai putin bune,si sa multumim pentru fiecare dimineata pe care o traim atunci cand, DUMNEZEU PREA BUNUL nu uita ca sa ne trezeasca.

Sa multumim si Maicutei Domnului ,care ne ocroteste in fiecare clipa cu Rugaciunile Sale catre Fiul Său si Dumnezeul nostru,catre Mantuitorul Lumii intregi ,Caruia I se cuvine toata slava,cinstea si inchinarea ,Amin!

                            Cu dragoste,Maria.


20 de comentarii:

  1. Deocamdată mare Protest contra restricțiilor la Paris, manifestanții cer demisia lui Macron-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omicron a făcut „pui”. Epidemiolog: „Noua subvariantă este de 1,5 ori mai transmisibilă decât Omicron”!? Vocea ce spune apare virusul omega in aprilie?

      Ștergere
  2. https://www.incorectpolitic.com/documentarul-hold-on-primum-non-nocere-tradus-in-limba-romana/

    RăspundețiȘtergere
  3. Marioara surioara,io ma rog pentru sanatatea lui,pentru viata lui.Are o mare raspundere si multi dusmani.Pacatul mare ai al statelor sataniste,usa,ue si israel care doresc razboi intre crestini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine Aliosha , gata ,ne-ai pacalit.Cum mai e vremea la Sankt Petersburg?!

      Ștergere
    2. Anonim 00:53 cum mai e vremea la New York sau esti inca la coada la viză? Te-ai ploconit la aliat pentru viza ? Că asa intra sluga la stapanire ca un câine cu viză. Ce va mai place să vă scuipe in cap stapanul îl mai si adulati că vă injoseste.

      Ștergere
    3. Aşa au ajuns mulţi, sunt neam de slugi, cred că de se dau cu americanii o să le meargă bine!
      Putin e doar biciul lui Dumnezeu, dar nu el va porni războiul ci sataniştii, dacă au fost ei în stare să omoare oameni la 11 septembrie 2001 numai să poată porni un război chiar de cei ce îi conduceau la acea vreme!
      Cum a ajuns America, păcat!

      Ștergere
    4. Sa intelegem ca Stalin nu a fost satanist ?! Iar Rusia e o tara plina de oameni cumsecade care doresc binele popoarelor vecine?!
      Nu mai puneti egalitate intre USA si Rusia , deoarece americanii ne-au facut moneda valuta forte si ne-au ajutat sa traim mai bine.
      Rusii ne-au omorat stramosii ,ne-au furat teritorii istorice si Tezaurul.
      Aliosha , uita-te la diferenta dintre rubla si leul romanesc.

      Ștergere
    5. 07.47, nimeni nu vrea binele altui popor. Asa ca nu vad de ce românul vrea sa se bage pentru o parte sau alta. Cel mai bine sa ne vedem de treaba noastra, de problemele noastre pentru ca nimeni nu vine sa ne ajute cu scumpirile astea masive in lant. Noi de ce ne-am baga pentru altii?

      Ștergere
  4. Începe razboiul intern, secu din spatele ,,rezist,, cu secu din spatele lui Iohannis. Secu lui Iohannis după ce au alungat ,,rezist,, de la guvernare au inceput să se razbune si sa-i caute de mătreață. Brusc se ridica din adormire unii de le zice justitie dau buzna peste ei si hop că apare un fost ministru care s-a imbogatit cu ranga la metrou, hop că se dezgroapa furtul de voturi sau primarul general este luat la puricat că umbla cu răceala prin calorifere. Ce coincidență toti ,,rezist,,. Riposta vine si din tabara adversa secu ,,rezist,, specialistă in agitat masele care ridica brusc peste noapte poporul anesteziat de ranjetul somnolent al dintilor hulpavi Cotrocenisti. Dacă ar fi să pun la pariuri aș paria pe secu ,,rezist,, chiar dacă tabara cealalta , secu Iohannis are statul in mana si organele de represiune la rever totusi nucleara strada este mai periculoasa. Strada la ora actuala este exploziva dar cu conditia să-i pui capsa detonanta potrivita, facturi, saracie, foame, coruptie, poporul ajungand la maximul rabdarii. La ,,joaca,,asta se adauga si prietenii Rusi carora li se serveste o minge la fileu pe care este pacat să nu o fructifice mai ales că vine de la potaia care chelachaia langa buldogul American provocator . Pronostic posibil dacă protestele se vor amplifica vor cuprinde toata tara, Iohannis poate fi alungat din baldachinul somnolent prezidential iar alianta pnl-psd iese sifonata prin usa din spate. Si daca unii nu iau prizonieri ci doar fura prin facturi altii ii vor lua la suturi pana la poarta puscariei. Pregatiti-va intuiesc deranj mare , puterea acum in romania nu mai este intr-o singura mana ci s-a divizat intre mai multe famiglii foste secu care se bat pentru controlul aceluiasi cartier . B.D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin numai bun crestin nu e! Uiti ca a elimjnat fizic pe toti cei care i se opun? Cati nu au fost otrăviti sau aruncati de la etaj sau asaainati prin impuscare??? Ziaristi, oameni de afaceri, ai sindicalisti, medici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:30 stii cate familii nevinovate si cati copii au eliminat fizic americanii prin irak sau siria ? Mai terminati cu manipularea asta in care Putin este un criminal in timp ce democratia americana au ucis oameni nevinovati de nu are Putin păr in cap. A dar stai că la voi in manipularea americana li se spun victime colaterale si nu se pun.

      Ștergere
    2. Dar nu este cazul sa ne bagam noi intre razboiul ruso-american. N-avem noi nici o treaba! Asta-i culmea! Razboiul nu aduce nimic bun! Nu e Romania suficient de saraca? Mai are nevoie si de razboi? Doamne fereste-ne de razboi si de mintile hulpave, avare, dornice de razboaie!
      E loc pentru toata lumea pe pamant. De ce mai trebuie razboi?

      Ștergere
  6. Are dreptate anonim 20,53 asa este.
    Nu ne vor binele țărilor creștine.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului are grijă să nu picam in ispita lor.
    Ma uitat si vreau sa reproduc un cuvânt dintr-o carte sfântă mi-a rămas în minte.
    Fiara cu două coarne care vorbește ca un miel dar acționează ca un balaur este SUA va intra in tara Sfântă, sacră a intrat in Irak aici a fost Edenul ,Mesopotania, ce a facut a distrus,vor cauta sa intre si in mai multe locuri dar Dumnezeu îi va pedepsi cu armele lui,cutremure,zăpezi etc.
    Acum se așteaptă la un viscol puternic,au intrat in alertă.
    Nu ma bucur ferească Dumnezeu și Maica Domnului dar toate se împlinesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surioara Mashinca,oare ce le_au facut haliatii satanisti sarbilor ortodocsi?Si in ziua de astazi sunt mii de cazuri de cancere pulmonare si nu numai,de la grafitul radioactiv.Sa nu mai vorbim de spitale bombardate.Kkwejeul depune coroane de flori pentru hamericanii care au bombardat capitala si toata valea prahovei.Pai chiar suntem prosti si uituci si spalati pe creier?Sa nu mai aduc vorba de fete traficate si ucise.AFARA CU EI DIN TARA CU SOROS CU TOT SI TOATE ORGANELELE LUI CU USR IN FRUNTE.

      Ștergere
  7. Vladimir Putin e foarte supărat ca a vrut sa înceapă războiul în Ucraina în 5 februarie, dar a primit cerere de la romani sa amine cu doua zile pentru ca Iohannis e atunci plecat în weekend la Sibiu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Generalul Strainu acuza o înțelegere peste UE între NATO, China și Rusia făcută anul trecut prin care ultima sa preia o parte din Ucraina și și insula Șerpilor unde e cea mai importanta stație radare ascultare pina la 1500km, care ar folosi chiar o tehnica-tacuri umflate cu aer și metalizate-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Putin e mare. Folosesc translator. Trollul rus

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate 17,04 Deci lucrând cu oameni la noi in stațiune au fost aduși ri refugiați sârbi la un hotel din stațiunea noastră.
    Stiu ca le-am făcut cozonac acasă si le-am dăruit împreună cu prietena mea care e dr.de școală.
    Dumnezeu sa ne apere pe toți de asa nenorociri.
    Va doresc o zi frumoasă și binecuvântată la toata lumea.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere