vineri, 21 ianuarie 2022

DERVENT ! ATENTIE !!! MANASTIREA DERVENT E POSIBIL SA IA FOC !

                       20 Ianuarie 2022,ora 6,21 !


                         Dragii mei,


Adeseori, sunt intrebata de ce oare ,nu mi se spune si locul unde ar putea avea loc un eveniment indiferent de natura lui.

Iata dragilor, ca astazi dimineata mi s-a grait cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant,despre un eveniment extrem de ingrijorator,despre MANASTIREA  DERVENT!

Iata ce spunea un glas, astazi dimineata:
"DERVENT !
Arde Manastirea DEREVENT !"
.
Prieteni dragi, eu nu pot decat sa scriu ,si sa-ncerc ca sa previn atunci cand este posibil.
Eu nu stiu cand se va intampla aceasta tragedie cumplita,dar mai stiu ca asa va fi precum mi s-a grait de la Duhul Cel Prea Sfant.
Ar fi minunat daca, acolo la aceata MANASTIRE DERVENT ,unde eu, nu am reusit ca sa ajung pana acum, ca toata lumea sa fie cu ochii in toate partile, ca nu cumva ceea ce urmeaza a se intampla sa se intample atat de curand.
Daca ne-am ruga cu totii din toata inima,cu inima curata,cu sufletul bland si smerit,DUMNEZEU Prea Bunul, poate sa opreasca aceasta posibila tragedie.
Deci, haideti ca sa ne unim in Rugaciune curata si fierbinte,si sa-L imploram pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI, ca sa nu ingaduie o asemenea tragedie in CASA SA !
Cu dragoste,Maria.




                     



4 comentarii:

  1. Doamne Apără și ne păzește.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acolo este icoana lui Iisus Hristos care se curata singura si in care Iisus Hristos care avum are ochii inchisi, va deschide ochii cand se termina de curatat ! Oare mai are inca de curatat aceasta icoana ? Doamne ai grija si protejeaza aceasta manastire, dar mare atentie pentru a proteja aceasta icosma !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceasta icoana cu domnul nostru iisus hristos se afla la manastirea celic dere si sa mai curatat mult.

      Ștergere